2014. november 27., csütörtök

Gyilkosok.hu

Nakérem, mikor már egy Orbán Rezsimben, ahol még a madarak repülési irányát is felszálláskor beállítják, egymással gyökeres ellentétben álló szakértői jelentések látnak napvilágot Váradi András Alcsúti Juhász "balesete" ügyében, ott még a legnaivabb lelkeknek is célszerű levenni a kupakot a messzelátóról.




Nézzük először a leírt tényeket. A műszaki szakértők szerint András átment a másik, szembe jövő sávba, kb. 80 centiméternyire, és a szembejövő osztrákmagyar elütötte. Ehhez meg szemből kellett érnie a rettenetes ütésnek, csakhát az orvosszakértők meg leírták, hogy a jobb oldalát találta telibe a Mercedes. Mondom, ezek a hivatalos szakértői vélemények, Orbánisztánban, ésha ennyire nem sikerült még a mi kis maffiaállamunkban sem egybefésülni a mesét, akkor ott már nyakig ér a bűz. Van még egypár ilyen lehetelen diszharmónia, az özvegy jogi képviseletét Magyar György végzi a "baleset" részleteiben, gondolom fog kellemetlen perceket, órákat, napokat okozni Hataloméknak. Többször jártunk már pár OGYM-es barátommal a helyszínen, a cikkhez mellékelt fotók ott készültek. Jól látható rajtuk, hogy mindkét irányba minimum 300 méter a sima látótáv, ami egy 70 km/h-val menő autónak - ennyivel ment a kettősállampolgár a szakértők szerint - 15 másodperc időt ad, hogy lefékezzen. Tessenek már kimérni csakúgy ezt a 15 másodpercet otthon, mennyire is elég: mindenre, pláne, ha az ember egy vészvillogós autót pillant meg, ami csak jelent valamit, nemde. Ja, merthogy András bekapcsolta a vészvillogót, ezt is rögzíti a szakértői jegyzőkönyv.


Azt is megállapították, hogy az Alcsúti Juhász 26 métert röpült az ütközés következtében, ami azt jelenti, hogy a Merdzsós fullsebességgel rohant bele áldozatába. Akkor ezt most így emésztgessük kicsit: van egy pali, aki 300 métert rodeózik lassítás nélkül egy tökéletesen belátható úton, egy vészvillogós autóra és egy nagydarab emberre ráközelítve, és ez a Merdzsós az Orbán Rezsim rendőrsége szerint semmi szokatlant nem követett el, menjen istenhírivel, nincs itt semmi látnivaló. Hát elmentek Ti a kurvanyátokba: mint szintén a szakértői jelentésekből kiderül, meg sem vizsgálták, hogy egyébként a Merci világítása rendben volt-e, á minek is, végülis csak halálos gázolás történt. Vajon végeztek-e látásvizsgálatot a kettőspolgáron? Nem kéne mondjuk csak úgy józan paraszti ésszel megtudnunk, hogy nem egy vakkomondor vezetett-e egy kivilágítatlanul rohanó autót a mellékúton? Nem, a rendőrség szerint ez nem lényeges, mérisne, 84 évesen biztos pengeéles infralátással vezetett a mostanra lazán külföldre engedett delikvens. OGYM-es barátaimmal délutáni csúcsidőben végeztünk egy forgalomszámlálást: 10 perc alatt 3, mondom HÁROM autó járt arra, az is igaz, hogy amiket aztán arrafelé láttunk, azok többnyire a tuningolt pickup kategóriájába estek, tipikus maffiaautó. De nem tudjuk, hogy a külföldön ártatlanságának Hatalom által garantált biztonságában lebzselő kettősállampolgárunk tulképp miért is ment épp arra, amerre, merthát ez sem volna egy lényegtelen momentum, nemde.


Aztán nézzünk egy másik szempontot. Váradi András a természet embere volt: a terepen nőtt fel, ott élt, azt meg tudjuk, hogy az ilyen habitusúaknál kialakul a 6., de még a 7-ik érzék is. Kiélesednek az ösztönök, gyorsabban jelez veszélyt az agy, mint egy átlagembernél. És pont Váradi András, aki aztán amúgy is állandó fenyegetettségben élt, a borotvaéles érzékeivel nem veszi észre, hogy fullgázzal rohan felé egy jónagy kocsi, és véletlenül elélép. Na, ezt tessenek másnak lenyomni a torkán, a természet embere olyan, mint a hiúz, hátul is van szeme, és a hallása is szonárerősségű. De ne folytassuk, ez az egész sztori annál kamubb, minél több részlet derül ki. Nem válaszok keletkeznek, hanem csak újabb kérdések, és ez addig így is marad, míg az egész Orbánbandát életfogytig börtönbe nem varrjuk. Majd akkor beszélnek, kis kedvezményekért cserébe: nem százmilliárdos EU-közbeszerzési lenyúlások lesznek a fontosak, hanem egy szál cigi, vagy 10 perc séta. Megkapjátok majd szarháziak, elmesélitek majd szépen, hogy váltatok fiatal demokratákból a Gyilkosok.hu üzemeltetőivé. Mi meg tesszük a dolgunkat addig is: szombaton 5-kor a Kossuth téren az Alcsúti Juhász özvegye, Kovács Apollónia avatja föl az OGYM Váradi András Sátrát. Hadd nézegesse Orbán, mikor valamelyik diktátorkollégáját várja a Parlament lépcsőjén, hogyan nem sikerült megsemmisítenie egyik legnagyobb ellenfelét. És nemsokára a Kossuthon már csak Sátor lesz, Orbán meg nem.

Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!











16 megjegyzés:

  1. Jó reggelt Mindenkinek!
    Gábor által leírt tényekkel nem lehet vitatkozni. Már a temetés napján kb 10-15 kocsi elzarándokolt a tetthelyhez. Megdöbbentő volt a helyszín. Valahogy sehogy se sikerült megérteni az akkori rendőri jelentéseket. Egy autó amelyik Felcsútról tart Göbölyjárás felé az jobb oldalt közlekedik. A másik pont az ellenkező irányból érkezik akkor a testnek nem a jobb oldali árokszélén kellett volna lennie.
    A választás napján sok rokon elment megnézni a helyszínt, előtte látták a balesetről készült rendőrségi fotókat is. Nem tudták összerakni a fotókon látott képeket, mert furcsa volt nagyon.
    Bízunk abban, hogy ki fog derülni az igazság. Akik ezt elkövették meg kapják érte a méltó büntetésüket. Csak annyit szeretnék még hozzá tenni: Remélem rémálmaitok vannak és minden este mikor nyugovóra tértek lepereg előttetek a baleset és látjátok András szemeit.
    Hajrá O.GY.M!

    VálaszTörlés
  2. Az a baj, hogy a baleset alkalmával nem tünt el egy mobil, amilyen kreténorbán lányának esküvőjén is eltűnt. Ebben az esetbe ugyais hatalmas apparátussal és kiemelt fontossággal folyna a nyomozás. Mocskos patkányok.

    VálaszTörlés
  3. Tisztelt Mindenki!
    Akinek egy csepp esze is van (tehát nekünk) az tisztán látja, hogy itt bizony fizetett politikai gyilkosság történt!
    Miért pont egy kettős állampolgár ráadásul 84 éves ember gázolt?
    FideSS válasz módjára: "CSAK MERT ÍGY LEHET HAZUDNI JÓ SOKAT"!!!
    ECCER KIDERÜL MINDEN!!!
    HAJRÁ OGYM!!!

    VálaszTörlés
  4. Aki átmegy egy úton nem oldalazva teszi azt. Gondolom én. Az, hogy oldalról kapta az ütést miért olyan meglepő? Gázolásnál a fizikában ismert erőáttétel történik. Egy majd 2 tonnás 70 km/h sebességgel haladó autó adja át az erejét egy 70 kg-os testnek. A 26 méter így nem tűnik irreálisnak. Az öreg szeméért aggódjon az orvos, aki kiadta az alkalmassági engedélyt. Nem kéne fogorvosi diplomával igazságügyi orvosszakértőt játszani.. Ahhoz még kéne egy-pár szakvizsga. És továbbra is: Nyugodjék Békében!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ..és tán várjuk meg a szakértők szakértett véleményét. Óriási teher egy családfő halála egyébként is egy családnak. Nem kéne még azzal terhelni pluszba a lelküket, hogy minden áron a politikai indulatok égiszén egy gyilkosság árnyéka vetüljön így is nehéz gyászukra! Respect! Legalább most!

      Törlés
    2. Javaslom a cikk újbóli immár a szövegértést célzó elolvasását, melyból kiderül számodra is, hogy az általad kifogásolt részek nem azt tartalmazzák, amire reagáltál, magyarul magaddal vitatkozol, igaz, nem először.

      Törlés
    3. Nem vitatkozom. Csak nem értek egyet. Nem gondolom, hogy gyilkosság volt. És remélem, hogy nem az volt. És remélem, hogy kiderül a valóság. Hogy végre nyugodtan gyászolhassanak.

      Törlés
    4. Ellentétben veled én tudom, mit éreznek és gondolnak, ugyanis nem Te vagy kapcsolatban velük. Amiről meg ennyire nem tudsz semmit, abban kár azok helyett nyilatkoznod, akik valóban benne vannak. Önkontrollnak hívják ezt a magatartást, a gugli a Te barátod.

      Törlés
    5. Megértettem.

      Törlés
    6. Anyu, már megint szomszédba mentél lóf...khm. Tudod, a rögeszme az rögeszme.

      Törlés
    7. Nyazsgem.. :D

      Törlés
  5. Egyetértek Gábor minden szavával !!!

    VálaszTörlés
  6. Ide vág:
    http://www.pupublogja.hu/2014/11/ha-maffia-van-ver-is-van.html

    VálaszTörlés
  7. Ez tipikus maffia módszer! Azért szemelték ki az elkövető öregembert, mert már vele úgysem sok mindent tudnak csinlni,és ha mégis elárulná a megbízóit egy hirtelen halál őt is utől érné!

    VálaszTörlés
  8. Ilyen gátlástalan bűnbandát ritkán hordoz hátán a Föld!

    VálaszTörlés
  9. Hát ha éjjel a nagy csöndben jön egy autó, azt több száz méterről hallani!

    VálaszTörlés