2014. augusztus 24., vasárnap

Menni fog ez, kéremszépen...

Tegnap a Kossuth téren már 160-an voltunk a Demokrata Seregszemlén, eltagadhatatlan, hogy Mozgalmunk erősödik, akik meg ott voltak élőben, ugyanazt a magabiztos megnyugvást élik át, mint én: van értelme a küzdelmünknek.




Az Ország Gyűlése Mozgalom mindössze háromhetes: ami össztüzet kaptunk azóta minden pillanatban jobbról-balról-mindenhonnan, akár meg is fojthatott volna bennünket. A kezdeti időszak mindig kritikus, egy közéleti apátiába süllyedt országban meg aztán főleg lehetetlen vállalásnak tűnhetett fölébreszteni az alvó demokratákat. De csaxólok: hiába az eső, a vihar, az ideoda átköltözés, a nyaralási szezon, meg a bármi: tényleg tömegesedünk, és tegnap már érezhető volt az Erődben a magabiztosság a jelenlévőkön. Nem is kell ma sokat írnom, elég egy képriport is, bár ezúttal már a hangokat is fontos lenne hallani: ami spontán kialakult, az biz már tüntetés volt a javából, jelszavakkal, skandálással. Röviden: jó volt, hosszabban: nagyon jó volt, és akkor ennyit, beszéljenek inkább a képek:

















Itt pedig a video-összefoglaló (katt).


Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!


6 megjegyzés:

  1. Reménytelen időben, augusztusi esőben, tódul a nép, árad a nép, Tuareg a vezére :-)
    Duzzadjom a mozgalom minimum 20.000 szeresére, töltsük meg az ország összes Kossuth terét :-)

    VálaszTörlés
  2. Jó reggelt Gábor és Térlakók! Megint egy csodálatos szombat este volt. Az esős is eleredt... de az emberek kitartottak az eső ellenére is. A gyertyák már egy nagyobb szeletett öleltek körbe, lassan de biztosan elérjük a tér teljes egészét. A képek meg tényleg magukért beszélnek....... olyan jó ilyenkor visszanézni a képeket. A Térre látogatoknak már visszaköszönnek az ismerős arcok. Gőnczi Józsinak üzenem ott voltál velünk......... gyógyulj meg minél előbb.

    VálaszTörlés
  3. Szép jó reggelt minden térlakónak., Gábornak! Köszönet a kitartásotokért, erőt egészséget és sikereket. Jó időben, rossz időben álljátok a sarat, csak köszönet érte innen 200 km-rről.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó érzés a képeket nézni, az irásokat olvasni, mennyire jól alakulnak a dolgok.
    Ma reggel, valószinüleg ágyból egyenesen ugrottak néhányan a gönceikbe és rohannak a Kossuth térre! Vihar van ,szembe kell szállni vele!! És ők teszik, szakadatlanul, mindenféle féle viharral szemben!!!
    Külön köszönet Nektek, Gábor, Lia, Nagyi és mindazok, akik éppen most valahol uton vannak A TÉR FELÉ!

    VálaszTörlés
  5. Az a szálka egyre jobban szúr - a színfalak mögött - de még,egyelőre tagadják,és fogják is is,hogy viszketést okoz!Eljön majd a fejvakarózás ideje is!

    VálaszTörlés
  6. A hideg, az eső ellenére jó volt ott lenni. S egyre többen vagyunk!

    VálaszTörlés