2015. október 30., péntek

A Per

Ma fél 9-kor kezdődik Kocsis Máté Ungár Klári ellen indított kártérítési pere a Fővárosi Törvényszéken. Teccenek tudni: a "lemelegezős". És ahogy korábban ígértem, természetesen ott leszek.




Óriási hibát követett el a Kisficsúr ezzel a perindítással. Épeszű, némi erkölcsi érzékkel megáldott embert totál nem érdekel, hogy ki szőke, ki barna, ki alacsony, ki magas, ki heteró, ki homo. Születési adottság, genetikai kód, nem pedig valami gonosz elkorcsosulás, tudatos ártó szándék, mint aminek mélyostobák szeretik bemutatni. Egy felvilágosult, demokrata, europer kultúrájú közösség, ország senkit nem büntet előítélettel azért, mert más, mint a nagy átlag. Napersze ez itt Agyarország (by Tankcsapda), itt ez még nem lefutott meccs. És éppen ez a Per lényege, bár nyilván nem erről szól majd a közbeszéd, ami persze a bulvárt keresi. Bíróságnak kell majd kimondania ítéletben, hogy hátrány-e hazánkban, ha valaki meleg. Ha pedig ezt állapítja meg, akkor onnantól az egész meleg közösség joggal fogja követelni az egyenlő bánásmódot. De mondom: bár ez a hosszútávú, és társadalmunk erkölcsi és szellemi épülését elősegítő valódi tét, attól még nem ez lesz, amiért mindenki odafigyel a történetre. A Blikk, a Bors, meg a többi bulvárújság hatalmas példányszámai azt mutatják: a celebek titkaira rengetegen kíváncsiak, így nagyjából ennyi lesz a téma: meleg-e Kocsis Máté.


Furcsállom is, hogy Mátéka megindította ezt a Pert. Kommunikációs igazgatóként nyilván értenie kell a tömeglélektanhoz, a magyarhoz meg aztán pláne. És ahogy Ungár Klári fészbukbejegyzése nemsokakhoz jutott el, úgy most a kiemelt médiaérdeklődés miatt nagyjából 10 millióan fogják megkérdezni: meleg-e Kocsis. És akár az, akár nem, tökmindegy: Kocsis, meleg, Kocsis, meleg, így egymás mellett, ráragad ez a dolog, kabátlopási ügyben sem tudja már a végén senki, hogy kié volt a ruhadarab, és ki volt a tolvaj. Szóval egy nemlétező témából csinált magának Kocsis egy nagyon is létezőt, akárhányszor fel fog tűnni a képernyőn, akármilyen ügyben, ez lesz az első, ami mindenkinek eszébe jut róla. Nem, nem azért, mert ez egyébként oly ciki lenne, hanem azért, mert a macsóbűzös Fidesz Szócsövével kapcsolatban egy kis nemi identitásos pikantéria izgatja az emberek fantáziáját. Röviden talán ennyi történt: karakteröngyilkosság. Írt már nyílt levelet az ügyben Szilvike is - Ő a feleség -, aki meg ismeri Szilvit, meg Kocsist, az tudja: azt a levelet leginkább maga Kocsis írta. Valszeg nem volt épp józan, ami gyakorta előferdül Nála esténként, aztán elszabadultak az érzelmei.


Kocsis egy időzített bomba a Fidesz rendszerében. Rendszeresen kiesik a szerepéből, elfelejti, hogy történelmünk leghazugabb politikai kreálmányának, a Fidesz nevű bűnszervezetnek a kinevezett Szócsöve, ezért aztán amúgyis mindenki azt gondolja Róla: abból él, hogy hazudik. Ráadásul posztja folytán kiemelt közszereplő, ha van valaki, akinek bármit el kell tűrnie, akkor az épp Ő. Írtam korábban erről az önveszélyes kétlelkűségéről, most csak annyit: Mátéka igyekezete, hogy valamiféle "becsületes" embernek tűnjön, és ezért folyamatosan elvetélt pereket indítson, eleve halálraítélt vállalkozás. Politikai szerepe annyira kétes, hogy még a legfanatikusabb Narancshívek sem gondolják Róla azt, hogy igaz ember lenne. Közbevetve hadd meséljem el az egyik ilyen bebukott sztoriját. Egy újságíróval szembeni perében voltam tanúskodni, és akkor még volt némi bátorsága a tárgyaláson megjelenni. És annyi baromságot hordott össze, hogy szépen föl is jelentettem a Fővárosi Főügyészségen hamistanúzásért. Totál bizonyított volt a dolog, okozott is párhónapnyi fejfájást az Ügyészeknek, hogyan tudják elsimítani. Kaptam aztán a Központi Nyomozó Főügyészségtől egy végzést, hogy nem találtak bűncselekményt. Gondoltam, hogy ez lesz a vége, de nem árt időnként odacsapni egyet, érezzék azért a törődést.


Egész Ügyészhorda takarította Kocsis mocskát, és mivel több közvetlen haverja is van közöttük, így aztán szóltak Neki: ácsi, nem volt könnyű az elsikálás. Onnantól nem jár Mátéka azokra a tárgyalásokra, ahol jelen vagyok, gondolom tart egy újabb hamistanúzási rajtakapástól. Csakhát mindezt blogban meg is írtam, ez a hülye Kisficsúr meg följelentett, hogy ilyet állítottam Róla. Bummm. Már megint összekeverte a magánéletét a közéletével, ami marha kínos következményekkel járt. Mentem a BRFK-ra többször is az Ügyben, mindannyiszor elmondtam, hogy örülök a dolognak, és gyerünk a Bíróságra, ott ugyanis valóságbizonyítást kérhetek, és akkor végre dönthetnek Kocsis hamistanúzásáról. Teccenek érteni. Egész Ügyészhad mossa ki a tényszerű hamistanúzásból, nehogy Bíróság elé kerüljön, majd a Hülyegyerek maga indít ellenem egy olyan akciót, amivel ha nem is az eredeti úton, de mégiscsak Bíróság elé sikerül vinni a tettét. Nagyon lecseszhették a háttérben, mert egyszercsak kaptam levélkét a Főügyészségtől, hogy nem emelnek vádat ellenem, bocsi. És most pont ugyanez történik: magánéleti érzelgést próbál bevinni a politikába, miközben kiemelt közszereplő. Témává tesz egy olyan dolgot, amin már azok is túlléptek, akik egyáltalán olvasták Ungár Klári eredeti bejegyzését. Lehet hogy Mátéka azt hiszi, hogy a legnagyobb ellensége én vagyok, de ezekután biztonsággal mondhatom: aligha.

Önmaga az.


4 megjegyzés:

  1. El kéne már kapni a srácot.
    Bár ahogy a Fidesz futtatja őt, egyre nagyobb lesz a trófea értéke ha egyszer felkerül a falra.
    Gábor, Te láthatóan az igazság erejében, reméljük még létező korrekt bíróban (és magadban) bízol.
    Miben bízik Kocsis? A keresztapában? A jogszolgáltatássá silányított igazságszolgáltatásban? A haveri ügyészekben?
    Tudósíts, mert ez a küzdelem szvsz minta értékű.

    VálaszTörlés
  2. ..orbánnak már nem gond egy -két komiszár --még ha meghatározó is,-- elvesztése mert országosan lefedte a közszférát legkisebb falutól -Budapest-ig minden vezető helyen sőt még 3. helyettes is komiszárként ül (ezek s ezeknek a pereputtya hozza 1milló szavazatot) a versenyszférából is kap jócskán(adó mérséklés,fekete munka stb),s nem beszélve az állandó birkái ,összességben nem is kell nagyon megerőltetni magát azért a majd 2 millió szavazatért ..azt mondom orbánt --egy "tökös" ellenzéki vezető s teljes összefogás nélkül --nem lehet elzavarni ...azzal ,hogy orbánt "megválasztottuk" még egy ciklusra elment az esélye annak ,,hogy választással nyerjen az ellenzék!! 2018 ig a közszférában még az 5. helyettes vezető is komiszár lesz ..!! s ha így marad 2018 után is ,akkor a mostani 3-4 millió ember helyett 5-6 millió fog nyomorogni!! Ébresztő Magyarország!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már rég ébren vagyok . Mutass egy olyan vezetőt aki után érdemes menni, és lehet rá szavazni. Persze olyat, akinek nem az az első feltétele, hogy kivel és kivel nem kíván együtt működni. Tudsz ilyet?

      Törlés
    2. ..Ákos ezt mondom ,most nincs az ellenzéknek vezére,,"kolomp nélkül a nyáj is erre-arra megy "..a történelmünkben mindig voltak olyan vezetők akik ,ha az Országot a Népet támadták , sanyargatták ,becsapták,meglopják akkor a NÉP élére álltak ,ha kellett a vérükkel is harcoltak a kiskirályok ,zsarnokok ,diktátorocskák ellen ,legutóbb 1956 -ban Nagy Imre,Maléter Pál, Bibó István ,Mécs Imre ,Gönc Árpád sorolhatnám ..köszönjük Nekik

      Törlés