2015. szeptember 1., kedd

Diktatúra és hazaárulás

Az Orbán Rezsim menekültgyilkos törvénycsomagja valójában rólunk, magyarokról szól. Életbe lépésének pillanatától 10 millió honfitársunk bármelyikét elvihetik bármikor annak ürügyén, hogy segítséget nyújtott menekülteknek.




Orbánék aprólékos módszerességgel szétverték a társadalmunkat: egyik csoportot a másik után lehetetlenítették el, de mindig csak egyet, és csak azután jött a következő, ha az előzővel már végeztek. Cigányság, rokkantak, vállalkozások, egészségügy, oktatás, szociális ágazat, bármi és minden. És mivel akkor, mikor ki kellett volna állni egymásért, senki nem tette meg, ezért aztán továbbhaladhattak. És az évek alatt a szolidaritás csírája is elhalt: az vált megszokottá, hogy mindenki csak a saját dolgával törődik, a Nép bezárkózott egyénenként saját maradék egzisztenciájának falai mögé, reménykedve, hátha ott nem törik rá az ajtót. És bár eddig is rátörték, mert a magánélet szentségét oly módon és annyiszor sértették már meg, hogy demokrata értékvilágú ember számára már most is nyilvánvaló: ez itt diktatúra, de mostantól ez új formát ölt. Mostantól ugyanis Kedves Honfitársam fegyverrel törhetik Rád az ajtót, bármikor, rendőrök, katonák, semmiféle bírósági jóváhagyás ilyesmihez nem kell: jönnek, és kész. Bilincs, házkutatás, és esetleg odavetik foghegyről: menekültek. És nyugodtan lehet, hogy menekültet Te, akihez épp betörnek az állami útonállók, csak televízióban láttál, ez senkit nem fog érdekelni. Ha útban vagy, innentől majd egy zárkában magyarázgathatod a falaknak, amit csak jólesik.


A menekültgyilkos törvénycsomag parlamenti elfogadásának pillanatában az eddigi lopakodó és csendes diktatúrát a nyílt, fegyveres önkényuralom váltja föl. Hitler a zsidókat találta meg ürügyként, hogy az első világháború miatt szétesett német társadalmat a közös gyűlölet visszataszító elvére egységesítse. Egy erkölcsi és gazdasági nyomorba taszított Népnek könnyű felmutatni minden rosszlétük okát, aminek ugyan köze nincs a valósághoz, de a Diktátort ez semennyire sem érdekli. Jelöld meg a mindenért felelős csoportot, és hagyd, hogy a fölhalmozódott tehetetlen gyűlölet utat találjon magának. Orbán a menekülteket találta meg ilyeneknek: Ők felelnek már mindenért, elveszik a munkát, ami nekünk sincs, bűnöznek, szemetelnek, egyáltalán: vannak, és ez már elég, hogy közellenséggé válhassanak. És csak a hülye nem látja át, hogy tudatosan gerjesztett hisztériáról van szó: minden Fideszmédiából ömlik a mocsok, az ocsmánynál ocsmányabb hazugságok, miközben tudatosan, adminisztratív, erőszakszervi módon akadályozzák meg, hogy továbbutazhassanak Európába, aminek civilizált felén már várják Őket. Felsűrítik Őket, hogy rámutathassank: lám mily sokan vannak, mily rettenetesek is.


És alig várják, hogy a ronggyá alázott, koncentrációs táborokba zárt menekültek megelégeljék az embertelen bánásmódot és saját kezükbe vegyék szabadulásukat. Meglesz az ürügy a nyílt erőszak bevetésére, meglesz már hozzá a törvényi alap is, döröghetnek a fegyverek, lehet bevezetni a szükségállapotot, kijárási tilalommal, a menekültekkel együttműködők bebörtönzésével, vagy egyszerűen csak ezen együttműködés feltételezése alapján. Hitleri stratégia, Goebbelsi propaganda, és SA módszertan: azt a rendszert, amelyik pedig így működik, fasisztának hívják. Hogy a Rezsim kitalálói, fenntartói és kiszolgálói hazaárulók, az minden, a józan eszét még megtartani képes magyar számára nyilvánvaló. Egy ilyen rendszerrel szemben pedig ellenállni minden demokrata kötelessége. Eljön majd a pillanat, amikor az Orbán Rezsim mind a jog, mind a történelem vádlottjai sorába kerül, de addig az Országot nekünk kell eljuttatni, hogy ez megtörténhessen. Lehet kiabálni segítségért Európához, lehet följelentéseket tenni, lehet bármit, csakhát mindezt annak tudatában, hogy nem Európa juttatta hatalomra, és tartja ott az Orbán Rezsimet, hanem a saját Országunk. És másra várni saját problémáink megoldásában önmagában is gyávaság.


A menekültellenes törvénycsomagot nem merné az Orbán Rezsim benyújtani, ha nem épp egy folyamat részeként tehetné, annak következő állomásaként. Öt éve haladnak szisztematikusan, lépésről lépésre az egyre nyíltabb diktatúra irányába, és tehetik mindezt azért, mert nem ütköznek kemény ellenállásba. Akik megpróbálják, azokat mégcsak nem is kell Orbánéknak féken tartani, megteszik ezt a szívességet helyettük azok az ellenzéki erők és holdudvaruk, akiknek fontosabb a saját önző pártérdekük, mint az Ország sorsa. Orbánék haladnak előre évek óta, mint kés a vajban, mert épp az "ellenzéki" erők tesznek meg azért mindent, hogy jelenlétükkel legitimizálják a fasizálódó rendszert. Ki nem mondanák, hogy ez itt már diktatúra, mert akkor megkérdeznék tőlük: és akkor Ti mit kerestek a Parlamentben még? Diktatúrában ugyanis a Parlament csak pecsételőgép, valódi feladata nincs: ráüti a jóváhagyó végzést a Diktátor szűk körében eldöntött mocsokra. E héten fogja elfogadni Orbán Bábparlamentje a menekültgyilkos, a nyílt diktatúrát bevezető törvénycsomagot. Az a politikai erő, amelyik az elfogadás pillanatában nem hagyja el a Parlamentet, hazaáruló. Az az ellenzéki erő, amelyik nem tesz meg mindent az utcán, hogy a Diktatúra Törvényét ne lehessen bevezetni, hazaáruló.

Mondom: HAZAÁRULÓ.


21 megjegyzés:

  1. Azt nem értem,hogy ezt miért nem veszik észre az emberek? :( Mikor fognak felébredni? Mikor dutyiba vágják őket?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindig csak egyet vágnak dutyiba. A többi meg azt fogja mondani, hogy megérdemelte. Azt hiszik, hogy velük nem történhet meg. Ja, és persze a felébredteket fogják dutyiba vágni, de azok meg mindig kevesebben vannak.

      Törlés
    2. Miért? Te már felébredtél? Mit csinálsz éppen? Szervezed az ellenállást a munkahelyeden, a lakóhelyeden, az utcán? Miért mindenki a másikra vár értetlenkedve?

      Törlés
  2. Orbánnak nagyon borzalmas diktatúra van !!!! :/

    VálaszTörlés
  3. Sajnos Szabó Gábornak igaza van: Az emberek többsége nem is akarja észrevenni. Sosem ébrednek fel ,mert semmit nem akarnak tenni ,csak aludni és szépeket álmodni.

    VálaszTörlés
  4. Sajnos, vagy nem sajnos, teljesen igazad van Gábor! A kiút? Hát egyenlőre nem látszik, de valószínűleg a forradalom!

    VálaszTörlés
  5. Sajnos nagyon igaz amit leírt Gábor :'(

    VálaszTörlés
  6. Ez már annyira félelmetes, hogy akinek egy csipet esze van ettől már csak meg kéne ijednie. Valóban nem értem a parlamentben ücsörgő ellenzéket. Bár ha ezt a javaslatot benyújtják, ehhez kétharmados többség kell, nem tudhatjuk mi lesz? Az én olvasatomban ez a modern világ vége országunk számára.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a parlamentben "ücsörgő" ellenzékiek 5 éve egy javaslatot sem tudtak elfogadtatni ,miért? mert a fityess leszavazza azt a 40-50 ellenzékit,, László 5 éve egy párttrendszer van a fityess azt csinál amit akar,,amíg ekkora az erőfölényük addig semmi nem fog változni,megoldás :összefogás mint 1956.okt.23 án amikor 6-700 ezer ember az Országház elé menetelt s követelte a rákosi,gerő s bandája azonnali távozását mert nyomorba döntötték Magyarországot --azok látva tömeget hanyatt -homlok menekültek ki a Dunába,ki a fára csavarodott ,24 én reggel Szabadságra ébredt a NÉP, most is ez van orbáni nyomor ,de az emberek birkaként viselkednek ,MIÉRT?!..

      Törlés
    2. Mert üveggyöngyöket dobálnak közéjük rezsicsökkentés, végtörlesztés, ilyesmi képében, és ez mindjárt elfedi a dolgok mélyét is!

      Törlés
  7. Teljesen egyetértek azzal, hogy az ellenzéknek - a Jobbik nélkül - most kellene nagyon gyorsan összefognia, mert iszonyatos nagy baj lesz! A menekültekre hivatkozva még kikiálthatja a kormány a szükségállapotot, amikor az ő képviselőiknek joguk lesz fegyvert használni, mielőtt kérdeznének! Az is nonszensz, hogy a középiskolás rendőrtanulókat már ki akarják vezényelni a kerítésükhöz, ami már magában baleset- és életveszélyes . A Don-kanyarba is a németek és a magyarok egészen fiatal kiskatonákat küldtek, és meg is lett az ára.

    VálaszTörlés
  8. Ti vagytok a komplett idióták! Senki sem elzárni akarja őket Európától, no meg Merkeltől sem. A hülye vénasszony populista média-kijelentésétől most mindegyik menekült jogot formált magának, és követeli, hogy azonnal engedjék elindulni, papírok nélkül. Ami ellent mond annak az uniós szabálynak, hogy ahol belép az EU területére, ott kell regisztrálni. Ha hagyták volna egyszerűen csak átutazni őket (ami megjegyzem sokkal egyszerűbb lett volna), akkor most azért vernétek magatokat.. Te elindulhatsz külföldre úti okmányok nélkül?? Onnantól, hogy elhagyta Szíriát, megszűnt az életveszély! Semmi sem indokolja, hogy kivételesebb eljárásban részesüljön, mint bármely utazni vágyó, de akár más országból menekülő állampolgár. És IGEN. Nem örülünk nekik. Mert az iszlámot hozzák magukkal. Akármilyen gesztust is teszel nekik, TE csak egy GYAUR KUTYA maradsz! A nőket nem veszik emberszámba, a vallásuk olyannyira demagóg, hogy mindenképp eróziót hoz majd az őket befogadó társadalomba. Lásd Svédországot, ahol 500% (!!)- kal nőtt meg a kiskorú 14-16 éves lányok sérelmére elkövetett erőszakos bűncselekmények száma az elmúlt években. És második-harmadik generációban elindult minden befogadó országban a radikalizáció. Akinek asszonya, gyermeke, női hozzátartozója van, okkal fél az iszlám Európába gyűrűzésétől!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Beengedtem a kommentedet, hogy megmutassam: ilyen egy igazi ostoba agymosott.

      Törlés
    2. A nőket a te uraid sem veszik emberszámba, lásd vak komondor vagy pont eme ügy örvén az ügy "kezelése" a parlamentben. A svéd adat pedig fals, pont az ilyen egyedek bőszítésére terjesztik.

      Törlés
  9. Igaza van anonymnek.A kemènyen dolgozó kisemberek igazát kèpviseli.Te meg a szemforgató kozmopolita "vilàghatalmat" ami a migrànsokat tüzeli,szervezi,pénzzel és embercsempészekkel látja el..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt is beengedem, hogy lássátok, miért is kell előmoderációval mennie a blognak. Agymosottak, nettó nácik kommentjei sorjáznak a háttérben, ilyenek, mint ez, meg anonym...

      Törlés
    2. Gábor: Továbbra is előmoderáció,ilyen kommentekre nincs szükség.

      Törlés
  10. Persze az agymosott kisebbségre nem hatnak az érvek, csak a tévéhisztéria, mint Oroszországban a többségre vagy az amcsi szélsőjobberek világában.

    Mégis hoznék egy érvet: a kultúrharcosok nem gondolják végig, hogy a muzulmán többségű, szélsőséges és szétlőtt országokból talán inkább éppen azok jönnek Európába, akik nem örülnek otthon a középkori, embermegalázó, fanatikus, koszba és szegénységbe taszító őrületnek? Pont azért jönnek errefelé, mert normális világot szeretnének, akár muzulmán családba születtek, akár kereszténybe (ahogyan sok szír menekült keresztény, és pont ezért nem látják őket már szívesen hazájukban)...
    És mert elegük van az öt éve tartó polgárháborúból.

    De van egy olyan érzésem, hogy itt is van egy szájaló kisebbség, akik koszt és fanatizmust és talán polgárháborút is akarnának, csak hogy igazuk maradjon valami bizarr törzsi istenség előtt...

    VálaszTörlés
  11. Szájaló kisebbség? Én napok óta olyannyira padlón vagyok mint még soha talán. meg kellene szólalnom, tudom, de mintha fűrészporral tömték volna tele a pofám. Csak olvasok és videókat nézek. Legutóbb "Nógrádi György biztonságpolitikai szagértő "Kossuth rádióban elhangzott értekezéséről írt cikket, amiben konkrétan ki meri jelenteni a ficek, hogy ősszel-télen itten összecsapások lesznek (már a cím is így hangzik; SÖTÉT JÖVŐ.) Bár a jövő tényleg tagadhatatlanul sötét, mert ez az egész propaganda hadjárat,aminek tanúja lehetek istenke segedelmével, egy minden izében előre lekoreografált manővert sejtet, S hogy mire is irányul, azt talán leginkább a produkált nagymagyar lélekrezgésekből, illetve reakciókból lehet kikövetkeztetni; 1. EU-ból kifele...2. Kebelünkre Putyin pajtás...3.Fegyverbe véreim, drága honfiak! S ez utóbbi, ami leginkább hőn áhított vágya a magyarnak. Szemléltetésül egy szimpatikus vélemény, idézni fogok;"A megoldás: a déli határra 2 sor kerítés egymástól 100m-re. Közé aknamező. Amikor csapatostul jönnek a honfoglalók akkor tüzérségi zárótűz repeszgránátokkal. Időnként napalm gránátokkal egy ideig, hogy elégjenek a holtsávon felhalmozódott migráns hullák. " Igazán perfect. Mindenre gondolt.S milyen bájos, mikor a muszlimok barbárságáról pofáznak ugyanezen hölgyek-urak. Mindezt Orbánra kenni már hiba volna. Ő csak kihasználja a magyar néplélekben rejlő korlátlan lehetőségeket. Már én is rasszista lettem. De nekem senki ne mondja, hogy nincs olyan. Mikor épp most bontja szárnyait az ősturul.

    .

    VálaszTörlés
  12. Én nem tudom de ez a sok iszlám menekültet nem fogja elbírni anyagilag. Aztán kezdődik a sok mecset követelése merthát nem tudnak imátkozni ugyebár. Ha megalapozták magukat majd jön az összes pereputty. Egye meg Amerika a sok menekültek akinek pénzt utalt át. Bezzeg oda nem tudnak menni. Ne haragudjon meg senki de ez a sok menekült nekünk nem hiányzik. Az egész gazdaság tönkremegy Európában.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Öregedő, fogyó népesség vagyunk, amint demonstrálod el is butult a többség...éppen, hogy szükség volan rájuk, hogy rendbe jöjjöna gazdaságunk. Egész európa abból épült fel, hogy ázsia, afrika, dél-amerika, közel kelet rendelkezik olyan dolgokkal, ami nekünk itt nincs meg. El is vettük rendesen, századok óta, ma is tart. USA-t kihagyom a felsorolásból, mert áttételesen azt is az európaikai falták fel. Szóval, jöjjenek csak, ha jobb gazdaságot akarunk, éppen, hogy szükség van rájuk! Remélem nem közgázt tanulsz, bár Matolcsy is azt tanult :)

      Törlés