2015. április 25., szombat

Hurrrááá! Győztünk!!!

Nagyjából ilyen szalagcímekkel írta tegnap a teljes jobbos sajtó a nagyhírt, mely szerint végre a bíróság is úgy ítélt, hogy április 30-a után nem maradhatunk tovább a Kossuth téren. Izgultak rajta eleget, mert előtte ötször szívták meg ugyanott, ugyanők.




Namost a naiv demokrata azt gondolná, hogy ez itt Orbánisztán, ahol van az Ő sajtójuk, meg van vele szemben az ellenzéké, és aminek a Narancsok örülnek, az aligha szabadít fel boldogsághormonokat a demokrata oldalon. Ám a naiv demokrata végigszemlézi az ellenzéki sajtót, tévéstül, újságostul, netes hírportálostul, meg fészbukostól, és azt látja: az öröm teljes. Magyarul a demokrata sajtó egy az egyben átveszi a Magyar Hírlap nevű Orbánlap anyagát, nem fűz hozzá semmit, max annyit: na végre. Aztán naiv demokrata ezekután néz ki a fejéből, és elgondolkodik. Ha ez itt Orbánisztán, és vannak, akik magukat ellenzékinek nevezik, mind a parlamentben, mind a médiában, mégpedig fennhangon, akkor mégis hogy lehetséges, hogy ugyanazt, és ugyanúgy közlik "ellenzékék", mint Orbánék? Az érthető, hogy a Fideszek örülnek, visítottak eleget Gulyásgergő, meg Kövérlaca szájával, hogy elrondítjuk a horribilis áron betongettóvá varázsolt Kossuth teret. De hogy a "demokrata" oldal minek örül, azt Európában aligha értenék. 


Ugyanis az a helyzet, hogy a jogállam végének tetszenek épp örülni. A gyülekezési jog bírósági kinyírása kevéssé örömteli, illetve mint látható, mégiscsak az. Aztán, hogy mennyire értik egyáltalán a demokrácia szót azok, akik most örömtüzeket gyújtanak, az meg egy másik kérdés. Az NEM demokrácia, ha aszerint állunk egy eseményhez, hogy az kikkel történik. Az a Balkán, Tesókáim, illetve már az sem, csak tessenek délkelet felé körbenézni: lassan Ők magyarozhatnak, nem mi balkánozhatunk, oly mértékben húznak el mellettünk mind az európai demokrata alapértékek, mind a társadalmi kohézió, és persze ebből következően a gazdaság terén is. Az igazi Balkán a tegnapi "demokrata" sajtóban található, amelyik szolgai módon egy az egyben veszi át a Narancsörömöt. Egy darab Gépnarancsos cikk kivételével mind a fenekét csapkodja a földhöz, hogy dejó, végre a Szabóékat eltávolították, hurrrááááá! Ehhez persze nemcsak annyi kell, hogy ne értsenek semmit a demokrácia, meg az európaiság fogalmából, hanem az is, hogy mélyostobaságukban nem látják: az Ő szabadságjogaikat is ugyanígy fogják kivégezni.


Ha a tegnapi nap előtt bárkinek maradtak még kétségei, hogy igaz-e, amiről hetek óta írok: országunkban NINCS létező, és látható demokrata ellenzék - akik vannak, mint a MoMa például, azok is nagyjából annyira látszanak, mint az OGYM - az bátran nézze vissza a tegnapi sajtót. Aztán nagy vágyálmai közepette, hogy hátha mégse az a parlamenti "ellenzék", meg a haveri sajtója, aminek látszik, picit gondolkozzon inkább. NEM sajtóhír, hogy augusztus 8-án kitelepülünk a Kossuth térre. NEM sajtóhír, hogy ott hóban-fagyban, esőben-szélben kitartunk bármeddig. NEM sajtóhír, hogy ötször nyerjük meg a BRFK jogászhadával szemben a Téren tartózkodás jogát. NEM sajtóhír, hogy ötször oszlatják föl a jogerős tüntetésünket TEK parancsra, az SEM sajtóhír, ha elvisznek minket tiltakozásunk eredményeként a rendőrök. NEM sajtóhír, ha január 10-én 1500 fős tüntetést tartunk, de ha ennek felét Juhász Péter utcára viszi nagyjából ugyanakkor, az pedig nanáhogy az. Meg Gulyás Balázsék 30 fős Kész Zoltán-ünneplő tüntije is szalagcím persze. NEM sajtóhír, ha mi 30-an tiltakozunk hangosan és este Orbán házánál, amikor a Zemberek otthon is vannak, de az persze címoldal, ha minket bénán lekoppintva megintcsak Juhász Péter 5 fős tüntit tart ugyanott délelőtt, nehogy valakit megzavarjon.


Folytassam? Minek. Aki valóban demokrata, az tudja, hogy az alapjogokért mindig, minden körülmények között ki kell állni, tökfüggetlenül attól, hogy épp a barátomét, vagy az ellenfelemét akarják elvenni. Aki meg ezt nem érti, az nem is fogja, mert egyszerűen a nagy seggnyalások és kollaborációk közben már gondolkodni sem mer, nehogy esetleg némi lelkiismeretfurdalása keletkezzen. A tegnapi nap SZÉGYEN a magukat demokratáknak nevezők számára, és megvilágosodás azoknak, akik csakazértse akarják fölfogni, hogy biz a jelen "ellenzék" minden szinten való Narancskollaborációja taszítja a Jobbik kezébe az országot. A strucc is boldogan hal meg, hisz utolsó élménye után már nem kell azon elgondolkodnia, hogy ha időben kihúzta volna a fejét a homokból, akkor nem az lett volna az utolsó élménye. Ha vallásos lennék, most mondhatnám: boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa. De nem vagyok, így csak annyit mondok: kösz Drágajó Műellenzék, hogy tegnap fehéren-feketén bebizonyítottátok, amiről kongatom egy ideje a vészharangot: KELL demokrata ellenzéket csinálni, mert NINCS.

Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!


55 megjegyzés:

  1. Nekem pár hetet két dolog jut állandóan eszembe, ha a politikáról esik szó. Az egyik egy német mondás:
    "Lerre Fässl schwimmen im Wasser" (Az üres hordók a felszínen úsznak) és egy latin bölcsesség:
     Aquila non captat muscas.
    (A sas nem kapkod legyek után.)
    Meg hányingerem van az egésztől. A jobb- és baloldaltól egyaránt... Meg attól is, hogy itt (Tuareg blogja után) "Hozzászólások" címén milyen gyalázkodások, "buzizások" szoktak néha menni.

    VálaszTörlés
  2. Ott leszek és még április 30-án délután 17 órakor tovább nagyobb izgalommal harcoljunk az Orbánék + Jobbik ellen Kossuth téren!!!!!!! :)

    VálaszTörlés
  3. Jó közelről, a saját bőrömön is megtapasztalva a média agyonhallgatását, azon morfondíroztam, az internet előtti időben, hogyan csináltak forradalmárok mozgalmakat? Milyen eszköz volt a kezükben például Petőfiéknek, vagy az 56-osoknak? Hogyan tudtak eszmék, ideológiák terjedni? A talpra magyart egy hallásra megtanulni? Úgy tűnik jó döntés volt Heckenasték meghackellése? Lévén, hogy a szó elszáll az írás megmarad.
    Nem írok tanulmányt, vagy cikket a témáról, csak egy linket teszek ide, és használja mindenki haszonnal. :)
    http://sokszinukozbeszedskb.blogspot.hu/2015/04/a-kiado-konyveinek-leirasa-elerhetosege.html
    Ha ez a bejegyzés reklámnak tűnik akkor az, ha ismeretterjesztésnek akkor az, ha felhívásnak akkor az, ha szamizdatnak akkor meg az, de bármi legyen is, a közös célunk segítése a célja, és az a biztos. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A független sajtó támogatja a független kiadókat. :) Úgyhogy csak hajrá, bármikor linkelheted.

      Törlés
  4. A lenini definició szerint forradalom akkor van,ha van forradalmi helyze+forradalmi tömeg egyszerre.Most-nincs.Gábor,a Nap sem azért kél,mert kukorékol a kakas-hanem fordítva.A kurva kakas "érzi", hogy mikor kell kukorékolni..ÉS MOST NEM KELL.A keményen dolgozó kisemberek itt Bivalybasznádon szarnak a kollektív jogokra,nem akarják a fehérek közé kényszeríteni a cigánygyerekeket,és a korrupciót is AZÉRT UTÁLJÁK,mert nekik nem jut belőle.(akinek jut,az valamiert nem akar táblát lengetni.)Mégis ez az a pont,amin a Viktor rendszere elcsúszhat.A Qestor ügyről ordít,hogy fideszisták is érintettek,a Szíjártó nyilvánvalóan-ezért a furcsa "kárpótlás" az ártatlanok rovására.És ha a Qestor Csaba kinyitja a száját..(a Rohács meg már öreg)-nos akkor lesz forradalmi tömeg..Apropos,Gábor:még mindig sumákolod a programot.Azt csak a "nagyok " mondhatják,hogy folytatjuk..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na végre egy dologban egyet értünk, a forradalmi helyzet definíciójában. Nem lehet könnyen forradalmat nyerni, pláne akkor, ha az "ellenzék" sem érdekelt benn. Azért a szar ember- jó ember tematizálásból a jó emberekből több van és baromira elegük van abból, hogy a szeremberek viszik a bankot. Csak van az országban 106 becsületes ember, akit érdemes választani és a környezete bízhat benne. Most az a fontos, hogy mikor a forradalmi tömeg meglesz, ne a koncentrációs táborokat kezdje építeni. Az sem baj, ha addigra van egy választható alternatíva. Az már kiderült, hogy éles helyzetben sem a fidess, sem pedig az álellenzék nem az...

      Törlés
    2. Igen,és nem.Országosan+helyben hiteles emberek nélkül nem megy.Azok meg nincsenek.Azt feltételezni,hogy majd a furgon (+"bömbi",ahogy a RékaKinga nevezi) hatására az eddig passziv vidéki értelmiség rohan a Szabo Gábor zászlaja alá-ugye ti sem hiszitek.A vidéken elhibázott ,Pesten még elmenő liberális hölgykoszorús skandálás -meglátjátok-pásztorok f@szát sem fogja érni..(Elnézést,itt Bivalybasznadon így mondjuk .)

      Törlés
    3. Miután ismerjük a véleményét kedves NZP, indulok is neki a Dunának. Tényleg nincs mit tenni, semmi mást, mit belépni a magyar gárdába...Mert van jövő, a szebb jövő! Na nem...

      Törlés
    4. Miből gondolod, hogy vidéken nincsenek becsületes, hiteles emberek? Csak elfordultak a politikától mert lealjasították a benne részt szereplők.. El kell érni, hogy részt akarjanak venni benne!

      Törlés
    5. A vidèki becsületes tisztessèges emberek azért azok,mert nem jutottak közelébe a pàrtos korrupcióval megrontott(megvett) többiekhez.Elvileg elképzelhető,hogy a megafon hatàsára a Gábor furgonjához tódulnak,alàírandó a csatlakozást.Csak az elmúlt 25èvben ez nem volt jellemzö.What is new?..

      Törlés
    6. Kedves NZP: most kibukott az igazság. Tehát akkor Ön szerint a vidéki emberek csak azért becsületesek, mert nem volt lehetőségük lopni? Nem mondom eléggé sommás kijelentés, Én, mint vidéki, vissza is utasítom! Van olyan, hogy egy vidéki ember akkor sem lopja el a közpénzt, ha véletlenül a kezébe kerül. Sőt! Még olyan is van, hogy szól, ha valaki viszi a bankot! Kedves NZP, most kibukott a szög a zsákból, tisztába kerültünk a világnézetével. Köszönjük, a hitelessége eddig sem volt annyira erős, most viszont sikerült a nullára amortizálni. Kár is beszélgetnünk...

      Törlés
    7. Sőt, még a fővárosban is akad becsületes ember...

      Törlés
  5. Most legalább meg fogják tudni hogy mi vagyunk az egyetlen valodi ellenzék a számukra!!!Hará mi!

    VálaszTörlés
  6. Még a szegedi Rádió88 is a cikk által körülírt stílus alapján számolt be a Kossuth téri tüntetés végéről. Ha jól emlékszem, akkor "a bíróság megelégelte" szófordulattal megspékelve.
    Vajon mi az oka, hogy annó a Rádió88 megkapta a frekvencia további használatáért járó jogot, míg a RádióPlusz nem? Esetleg ez ügyben működött az X-párti együttműködés?

    VálaszTörlés
  7. Itt is van:
    http://www.radio88.hu/vege_a_parlament_elotti_satorozasnak

    Úgy látszik, hogy nagyon fontos hírről van szó, ha már a honlapjukra is kitették.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valamiért a Szabó Gabort a liberálnyikok (+a sajtójuk) is megtagadta.Ejj,ha a lúdtalpas Kondrád Gyuri bácsi satorozna-a Paul Hefti naponta méltatná a Frankfurter Allgemeinéban,a Soros hahásai meg ott csápolnának a buzeráns+leszbikus szervezetekkel naponta..A Szabónak el kellene menni a Heislerhez (vagy legalabb a Rugási Gyuszihoz a rabbiképzőbe,) megszaggatni a ruhaját,és hamut hinteni a fejére..

      Törlés
    2. Közellenség számukra mindenki, aki a mutyizásnak a Simicska-Puch tengelytől kedve a Mészáros-Lázárokig véget vethetne. A jelenlegi politikai elit retteg attól, hogy valaki mindent nyilvánossá tenne.
      NZP : Felőlem folytathatod a Szabózgatásodat, de most már tényleg se füle, se farka, amivel tukmálsz itt mindenkit.

      Törlés
    3. Kedves Naiv Demokrata: legalább foglalkozik velünk, ahogyan mondta... Hát igaz, ami igaz, nincs is más remény, mint szépen rájuk szavazni és nézni Kálmán Olgát... Attól a haza fényre derül biztosan...

      Törlés
    4. A Kálmán Olgát én is nèzem.Kálmán Kálmán lánya,aki nem akàrki volt a "szervezetben"-és mèg ma is hatékonyabb,mint valamelyik Bajnais párttöredék.Egy kis gyűlöletért nem negy a szomszédba..

      Törlés
    5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  8. NZP mondanivalójának lényege, hogy zsidózik egyet, majd mivel nem férek bele a sztereotípiájába, megkér, hogy legyek olyan, amilyennek Ő a zsidókat gondolja, mert amíg nem, addig nem tud beskatulyázni. Szerinte Ő SZDSZ-es volt. Szerintem meg nem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jézus,Gábor.Tényleg voltam szadeszos (nem sokáig!) azért ismerem a szokàsaikat.És feltűnt,hogy leszarnak-pedig az utolsó pilkanatig kitartottál a pártjukban,amit csak a törzsbéliek tettek,+a Gulyás Józsi.Szóval azt javasoltam,riszáld egy kicsit magad a köreikban,azonnsl lenne zsé,paripa ,fegyver.(sajto).Ha mondanád,hogy a Haraszti Mikit mennyre tiszteled,a tenyeredből ennének.(Ilyenek.És egymás között,hogy ki kicsoda,a faji törvények szerint tájékozódnak,ez a "magyarzsidó" maszlag csak a kivülállóknak van,az én tapasztalataim szerint..Mindezt fontold meg,és a programot valamikor mrg kell hirdetni,a Zsuzskáékból +nyuszika57 választmányt csinàlni,Noszticius Juditot szóvivőnek megtenni..(ember legyen,aki sarokba szorítja) stb stb.

      Törlés
    2. Maradjunk annyiban, hogy NZP világnézetébe az fér bele, amit le is írt, az emberek azért becsületesek, mert nem fértek hozzá olyan pénzekhez, amit ellophattak volna. Magából indul ki, gondolom sajnálkozik is. A többit már nem emlegetem..

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    5. Félreérted,Piller.Én egy puritánabb időszakban csöppentem a politikába-és az évek alatt làttam,ahogy korábban tisztességes embereket megrontott a "szerzèsvàgy".Összetett okai voltak.A legfontosabb,hogy nem nagyon vezet vissza út-az ember egy idő után alkalmatlannà válik a normális munkára.(Emiatt én ÉRTEM,hogy a Szabó Gábor miert nem megy vissza fogorvosnak.)Létezik a félelem a politizálo figurák között,hogy mi lesz ővele,ha kicseppen..(nem nagyon vezetnek visszafelé utak.Kipróbáltam a visszatérést a keményen dolgozó kisemberek közé.Nehéz ügy,nem mindenki képes rà.)Harmadrész Magyarországon rendes pénzt nemigen lehet keresni tisztessèges munkával.Ezt mindenki tudja.A politika világa viszont alkalmas a "pénz csinálásra",és nem csak a durva korrupcióra gondolok,hogy "rendezzünk " közösségi pénzt a brókerhez (fekete jutalékért) és fedezzük,hogy EGY PERCIG SEM VESZ ÁLLAMKÖTVÉNYT,amire (elvileg) a megbízása van-hanem forgatja..A Sźijárto (gyakorlatlag) lebukott ezzel,emiatt a furcsa kárpótlás az àrtatlanok rovására.(Hogy ne firtassa senki érintett,mi is történt).Mások is lebuktak.(pl a százhalombattai Vezér a 2 milliárddal,szerintem,stb).Fenti kötülmények EGYÜTTES hatása rontja meg az embereket.(a pártfinanszirozás közreműködőit nem is említve,akiknek JÁR az extra jutalék,+a vágy a kivagyiságra,milliós óra,Gucci szerkó,drága kocs,luxus lakás,stb).En ennek a vilàgnak a peremén èltem egy darabig.LÁTTAM.

      Törlés
    6. Ó de marha vagy, hogy nem csöppentél bele abba is! :D

      Törlés
    7. Gondolom. Azért egy próbát megér. Kis szőkék is biztos akadtak volna a Gucci meg a drága kocsi mellé. Pillangó-aggyal. Minden férfi álma.. :D

      Törlés
    8. Eltalàltad.A női nem egy szeletét a hatalom aurája mágnesként vonzza.Akad akit önzetlenül,a többségüket ilyen olyan érdektől vezérelve.Ez a politikus egyik kiváltsàga-mármint hogy okosan (diszkréten) használja őket.Nem olyan rossz az..(az OGYMes "hölgykoszorú nemelyikèbrn ugyanez munkàl)..

      Törlés
    9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    10. Hatalom = Potencia. Tudat alatt ennyit közvetít. Egyszerű. Utódvédelmet biztosító ösztön. :)

      Törlés
    11. Igazad lehet.Szerettem a női nemet világéletben,ők is kedveltek engem.Politikusként eszement szituációkban is kellett szeretkezni remek ,és nem buta(!) hölgyekkel.Akkor nem értettem..

      Törlés
    12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  9. dear nzp, legutóbb azt gondoltam, felőled már nincs lejjebb ... felülírom gondolataimat ... rosszabb vagy a legrosszabb jobbikosnál ... az ilyen tip. krícsörök töltették meg a koncentrációs táborok gázkamráit ... természetesen parancsra ... alja egy képződmény vagy ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy akarnék én bárkinek rosszat.A kzl-be sem mehettek,legfeljebb kápónak-a tieiteknèl a "kasszakulcs"..Gàzkamra meg ugye csak a ruhák fertőtlenítéséhez volt,de mindezt olvasott emberkènt biztosan tudod.Nehéz az élet.Mi a szar lesz,ha az orosz megbolondul,megunja a vele való geciskedést,és kiborítja a valódi tényeket?.

      Törlés
    2. NZP, a holokauszttagadást vagy visszavonod, vagy röpülsz, de most már végleg.

      Törlés
    3. Most értettm meg, miért ez az NagyZoltanPeter a kamunickneved. Ti szerettek kódolgatni, mint a 88, meg ilyesmik. NZP= NaZiPartei. Na viszlát nácika.

      Törlés
    4. Amit innentől veled tenni fogok, az egyszerű, Te írsz valami förmedvényt, én meg ha épp benézek törlöm, dolgozz csak a semmiért. Egyszerűen föltakarítlak, mint a patkányürüléket. A fönti mondataidért Németországban már bilincsben lennél.

      Törlés
    5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    6. Ne rosszalkodj! Mert repülsz! Ki ír akkor véleményt a Bivalybasznádi pásztorok f@száról? :) vondd vissza.

      Törlés
    7. Már megtagadtam Galilei szerűen,hogy a Nap körül keringünk.Nem PC..

      Törlés
    8. NZP!
      Utolérhetetlen vagy. (egyelőre)

      Törlés
    9. Örülök,ha jobb a kedved..Várjuk a pártprogit!

      Törlés
    10. nem óvatos valóban utolérhetetlen, mert lefelé nem mindenki már annyit...

      Törlés
  10. E sorokat olvasva le vagyok döbbenve.Ennyi hülye szemét ember! Megvásárolt bírák rendőrség!!! Ez a mocsok erre tékozolja a pénzünket, bebiztosítsa magát és csapatát. 3 év alatt még a seggünk alól a széket is ellopja,Korrupt bíróság, korrupt rendőrség! Nem lesz itt rend már soha? Akkora kárt okoztak, kell 100 év míg helyre rakják. 5 éves unokám, Ő rá már jó világ nem vár.

    VálaszTörlés
  11. Bartus úr már mióta erről cikkezik, hogy a Jobbik térnyerése is az un. demokraták lelkén szárad, és hogy az molyfing, nem ellenzékiség, amit ők művelnek, s hogy a méltó válasz ovi puccsára az lett volna, ha lábukat be nem teszik a parlamentbe, hogy a mostani kormány illegitim, és hogy bojkottálni kell a választásokat, ebben semmi újdonságosság nincs. A rendőrség, a bíróság pedig már az első Orbán kormány alatt is ugyanígy működött, ugyanilyen korrupt volt.(tapasztalat!) Nem is tudom, hogy volt-e nemaz :) Fel van fedezve a spanyolviack...Nem lesz rend? Na majd gyün a jobbik, oszt rendet csinál, azt várja már a magyar igen nagyon

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Katalin, már ha megengedi, hogy egy lógó nyelvú terepforradalmár hozzá szóljon. Tematikusan mindenhol vannak xar emberek és jó meberek. A jobb és bal oldalon, a rendőrségen, a hadseregben, az egészségügyben. Nem attól szarok, hogy hozzáfértek a kondérhoz, éppen azért tülekedtek oda, hogy többet tudjanak kikanalazni. De a jók vannak többen! Nem bojkott kell, hanem kötelező választás, ha már ezen kezdünk gondolkodni. Aztán meg szerintem a jók vannak többségben. Idealista felfogás, de szerintem az egyetlen, amivel nem azonnal kell az ereimet felvágni. Azt a rendet meg nem várja a magyar, már ha ezt a fogalmat, mármint, hogy magyar tisztázzuk először... Nekem tiszta, de azért nem árt...

      Törlés
    2. Azt várhatod, hogy ez a parlament kötelezővé teszi a választást...

      Törlés
  12. Csak most tudok reagálni a blogra mert nem voltam gépközelben. Sajnos ebből a blogból is csak az elkeseredett düh szól. Az a csúnya ellenzék, hát már megint nem állt ki mellettünk. Na, most aztán végleg lebuktak! Ettől aztán megtépik a ruhájukat és hamut szórnak a fejükre. Persze mind igaz, amit Gábor írt. Tényleg nem álltak ki mellettünk. De miért is? Olvassuk már végig a korábbi blogokat! Én megtettem. Miről is szólt a blogok 80%-a? Hogy ekéztük az "álbaloldalt" (Nem a FIDESZT nem a Jobbikot). Hogy keményen ostoroztuk Őket. Talán sokszor jogosan. De akkor ne várjunk tőlük szolidaritást. Ne sóvárogjunk már örökké az Ő elismerésükre, meg mellettünk való szimpátiájukra. Mert azzal, hogy mindig őhozzájuk képest határozzuk meg magunkat, egyben el is ismerjük, hogy számunkra is ők mérték. Ő tőlük várjuk a megdicsőülésünket. Kár. Kár erre fecsérelni az időt és energiát. Végre magunkról, a mi vízióinkról, a leendő párt programjáról kellene írni. Annak volna értelme. Ennek semmi. (Ha csak az nem, hogy sokan osztják).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olvass vissza még korábbi bejegyzéseket. Eredetileg Tuareg teljesen bízott a DK-ban, a választásokon még mellette kampányolt.
      Abban igazat adok neked, hogy a jövőben egyre inkább a leendő programról kell, hogy szóljon a blog, de erre szerintem van még idő. Az is fontos, hogy a leendő párt meghatározza a helyét a jelenlegi struktúrában, és most ez történik. Szerintem. :-)

      Törlés
    2. Szép teljesítmény volt 400 blogot végigolvasni, gondolom ha valóban megtetted volna, akkor nem írsz 80%-os tévinfót. A támogató blogok, amíg volt mit támogatni sokkal számosabbak, már ha a VALÓDI tényeket közöljük, nem a szándékunk szerint csoportosítottakat. Ismerem a véleményedet. Sokszor leírtad már. Csakhát sokezernyi olvasó meg a kezével szavaz, megosztásokkal, és nem a Te véleményedet osztja. Ez van, utóbbi a többség, mégpedig hatalmas és túlnyomó többség, maradok tehát ennél. :)

      Törlés