2018. június 4., hétfő

Ne tedd! - Levél Hadházy Ákosnak




Kedves Ákos!

Nem fogom bő lére ereszteni. Ha beülsz a kollaboráns műellenzékiek közé a kupolás kuplerájba, magad is prostivá válsz. Azon roppant kevés politikus közé sorollak, akik megérdemlik a figyelmet, és a megbecsülést. Ám nemcsak eddigi tetteidet, de politikai jövődet is lenullázod, ha átveszed a mandátumot. Elolvastam az erről írt magyarázatodat. És bocs, de ez kamu. Hozzád is méltatlan, ha pedig ez vagy te, akkor minden eddigi tettedről kiderül, hogy színház volt. Ha az utóbbi az igaz, akkor tényleg beülhetsz közéjük, mert ott csupa színész található, de tisztességes ember, pláne hazafi egy sem.

A mai Magyarországon nincs kinn is vagyok, benn is vagyok játszma. Aki beül, az többé nem lesz kint. Lelki és szellemi kordon került a valóban változást akaró ellenzékiek, és a parlamentben bólogató hazaárulók közé. Diktatúrában az ellenzék vagy utcán van, vagy börtönben. De az biztos, hogy aki Orbán bukásáért dolgozik, az nem áll föl egyszemélyes játszmájához bábuként a Kossuth téri sakktáblájára. Ha megteszed, egyszerű figurává válsz a Rezsim kezében. Gondold át kérlek, és ne ülj be. Ma még rengetegen odafigyelnek arra, mit teszel. Ha beülsz, akkor már csak padtársaid számára válsz érdekessé. Mint üzletfelük az ország kirablásában.

Kérlek, ne tedd!

1 megjegyzés:

  1. A kommentfalat továbbra is lezárva tartom, és eszem ágában sincs megnyitni. Ott vagyok a fészbukon, ott könnyebb a rahedli arctalan trollt kezelni. Köszi.

    VálaszTörlés