2015. október 3., szombat

Milyen választás? Milyen 2018?

Amíg a Népharag el nem söpri az Orbán Rezsimet, addig itt csak egy esetben lesz bármiféle parlamenti választásnak tűnő cirkusz: ha előre látható, hogy azon a Diktátor fölényesen nyer. Rossz hírem az, hogy per pillanat is magasan nyerne, igaz nem azért mert oly népszerű, hanem azért, mert a Nép nagyobb része kivár, és apátiába húzódott.



Már csak a tökhülyék reménykednek parlamenti választásban, akik meg a nyilvánosságban beszélnek róla, azok meg ezeknek a tökhülyéknek játszanak. A Röszkei Csata nyilvánvalóan egy hadgyakorlat volt: éles tesztje, hogyan kell békés tömeget letámadva futásra kényszeríteni. Álljunk meg itt egy pillanatra, mert ez a momentum nagyon FONTOS. Végignéztem minden föllelhető videót az eseményekről, és feltűnt valami. Nem az, hogy csapdába csalták a menekülteket, ez mindenkinek nyilvánvaló, aki legalább egy ilyen videót megnézett: beengedték Őket, békésen besétáltak, majd kaptak egy arcvonaltámadást. Az igazán érdekes, és merőben új fejlemény, hogy a TEK volt a támadóék, NEM a tüntetésoszlatásban jártas, erre kiképzett és nagylétszámú Készenléti Rendőrség. Nade vajon miért nem? Könnyű erre válaszolni, elemezve a "hadműveletet". A Készenléti Rendőrség fölsorakozott oldalt, Ők adták a bal és jobbszárnyat, nagylétszámban, profin. Majd az Ő sorfaluk között bemenő, Thank you-t kiabáló menekültekre rárontott nagyjából 200 TEK-es, és azonnal abszolút agresszivitással léptek föl: viperák is látszanak a képeken, és épp csak éles fegyvert nem használtak, de ütöttek-vágtak, akit ahol értek.


A "csapaterős tevékenység" is egy szakma, és annak a TEK által megcsinálthoz képest gyökeresen mások a szabályai. Ha meg akarták volna állítani a bejövőket, egyszerűen sorfalat kellett volna húzni eléjük, és szólni Nekik, hogy állj. Ja, és mindezt háromszor, és ha végleg nem hajlandóak visszamenni, akkor kezdődhet a tömegoszlatás - esetünkben inkább kiszorítás - de nem ilyen vadállat módon. Ennek a Röszkei Csatának semmi köze nem volt egy jogállam csapaterős tüntetés-oszlatásához: ez egyszerűen egy békés, és átvert tömeg nettó megtámadása volt. És mégegyszer mondom: a TEK csinálta, a Készenléti Rendőrség csak biztosított a szárnyakon. A TEK Hajdú János tábornok vezetése alatt áll, Ő volt Orbán személyes testőrségének vezetője mióta csak van Neki olyan. Hűsége megkérdőjelezhetetlen, ám nem jogállami: nem a törvényekhez, hanem egy személyhez hű: a Felcsúti Gazdához. A Készenléti Rendőrség pedig a normál rendőrség elsősorban szakmai alapon kiválogatott elitje, a TEK toborzásánál az Orbánhűség az alkalmasságnál sokkal fontosabb. A Készenléti Rendőrség viszont Pintérhez hű, az Ő elitje, és mind képességeiben, mind létszámában messze fölülmúlja a TEK-et.


És akkor itt álljunk meg: miért is nem a Készenlétiek csinálták a támadást? Erre józan ésszel csak egy válasz adható: mert nem biztos, hogy hajlandóak lettek volna ilyen aljas szarháziságra, mint a TEK Legények. Hogy aztán azért, mert Pintér nem lett volna hajlandó ilyen parancsot kiadni, vagy pedig azért, mert kiadta volna, de Ő sem bízott benne, hogy végrehajtják az emberiesség és szakmaiság minimumával is szembemenő ukázt, azt nem fogjuk megtudni. Egy azonban biztos: a sokkal nagyobb létszámú, és tömegoszlatásban sokkal profibb Készenléti Rendőrséget nem merték bevetni, a mocskos műveletek orbáni magánbandája, a TEK csinálta az ocsmányságot. És innentől gondolkodjunk el több dolgon. Saját, hosszú ideje élesben szerzett tapasztalatom is az, hogy a Készenlétisek higgadt profik, nem pártkatonák. Soha nem vitték túlzásba az erőszakot, mindig belül maradtak a jogszabályi kereteken. Nem mondom, hogy mindegyikük hófehér-lelkű, de hogy a döntő többségük becsületes zsaru, abban biztos vagyok. A TEK kiválasztási és kiképzési elvei azonban nem ilyenek: mindegy mi a parancs, mindegy van-e jogszabályi háttér: Orbán Verőlegényei, mind moralitásukban, mind képességeikben és kiképzettségükben. És ott, Röszkén, a menekültek ellen gyakorolták, hogy mit csináljanak majd VELÜNK, ha itt lesz az idő.


Ahogy az Ország egyre mélyebbre süllyed az erkölcstelenség és elvtelenség mocsarába, annál nagyobb lesz a kockázata, hogy egyszercsak a Nép megmozdul. Hogy mi fogja kiváltani, senki sem tudja, mintahogy 1848-ban és 1956-ban sem tudta senki előre, hogy másnap mi történik, aztán megtörtént. A magyar ilyen, mindig is ilyen volt: letolhatod a torkán a kiselefántot is, aztán egyszercsak mindazt visszaöklendezi, amit addig belepréseltél. Nem politikai, hanem gazdasági jellegű lesz a kirobbantó szikra: látszik, hogy máris nagy gondokat okoz az általuk lerabolt ország költségvetési egyensúlyának fenntartása Orbánéknak, és ha egyszerre több hirtelen hatás éri, akkor összeomlik. Nem lesz nyugdíjkifizetés, állami szférában normál fizetés sem, leállnak a közüzemek, ilyesmi. És akkor BUMMM. És persze a Diktátor ezt pontosan tudja. Játékának lényege a Nép altatása, és csak a sajátjainak ébren tartása: így relatíve soknak tűnik az a 2 millió Fidesz-szavazó, pedig országos léptékban ez nagyonis kisebbség. Ha sikerül az altatást fönntartania, akkor megtartja majd a választásokat, mert ellenzék az nincs, a menekülthisztériával a Jobbiktól is visszacsábított 300 ezer embert, így aztán sima, kétharmados parlamenti többsége lenne ma is.


A Diktátor utcai harcra készül, mert tudja, hogy az apátiában levő Nép megmozdul, ha nem marad vesztenivalója. Márpedig ha nem jön meg a fizetés, a nyugdíj, mivel nincs már az átlagembernek tartaléka, és a szomszédjának sincs, hogy kölcsönkérhessen, egyszercsak sokszázezernyi ember fogja úgy érezni: enni kell, és nincs miből. A Diktátor az utcai harc számára sikeres lerendezésére készül föl: törvényeket hozat a Parlamenti Bábszínházban, melyek mind ezt a célt szolgálják. Fullos adatbázis mindenkiről, a mobilhálózatokba való szabad belépés, a netes kommunikációnál ugyanez, és a szeptember 15-én életbe lépett Diktatúra Törvénye, mely indoklás nélküli hatósági erőszakot tesz lehetővé. A Diktátor tudja, hogy egyszercsak lesz az utcán többszázezer ember, és erre készül föl: blokkolni az elektronikus kommunikációt - net, mobilok - kiemelni akármilyen módszerrel azokat az Ellenállókat, akik tudnák a Tömeget célszerűen vezetni, aztán a TEK Verőlegényeivel egyenként megkergetni a vezetetlen Tömeg részeit. A TEK bármire hajlandó, a Röszkei Csatánál súlyosabb módszerekre is, a Készenléti Rendőrség minimum kérdéses ezügyben, az átlagrendőrökről, a Hadseregről nem is beszélve. Ha a Tömeg tudja majd, mit akar, akkor azt el is fogja érni, mert a TEK magára marad. Folytassam? Nem folytatom. Vigyenek el éles helyzetben, utcán, de ne cikk miatt, nemde...

Utca, forradalom, vagy Orbán, ennyi a kérdés.


9 megjegyzés:

  1. Én is így gondolom, akartam is írni erről, megtetted helyettem, kösz! Megírok most mást erről az aljas politikáról, a választék bőséges, sajnos van mit. Meddig még..?!
    Osztottam, osszátok ti is, legalább...

    VálaszTörlés
  2. Az írás elgondolkodtat, de mielőtt véleményt fogalmaznék meg --mivel én is több videót látva kerestem azt amely egyértelműen mutatná a tömeg "behívását", "beengedését", és nem találtam-- szívesen vennék egy kis segítséget, mondjuk egy link formájában.
    Elöljáróban: akik viperával küldTEK és menTEK neki fegyvertelen embereknek azok bűnözők, ergo bűnhődniük kell.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Magáról a beengedésről nincs videó, azok percekkel később kezdődnek, mikor megjön a TEK. Az ott levő és a TEK által összevert újságírók mondják, hogy volt előtte kapurángatás a menekültek részéről, aztán egyszercsak a Készenlétiek hátrahúzódtak a kaputól, fölállították a csapdát, a kapu meg nyitva volt.

      Törlés
    2. "összevert újságírók mondják"
      Akkor akár az is történhetett, hogy
      -A KAPUT KISZAGGATÓ MENEKÜLTEK elöl --felderítve a kődobálás esélyét-- a rendőrség sorrendezés, "erőgyűjtés" céljából (a kapu visszazárását elmulasztva(?)) hátrébb vonult,
      -a tömeg hangadói győzelemként értékelve ezt,
      -a tömeget félretájékoztatva, "thankyu Hungary" kiáltást a szájukba adva,
      neki küldték a sorfalnak,
      -egy bakondi típusú seggfej meg túlreagálta a helyzetet és ha már ott lebzselTEK bevetette a viperásokat, hiszen ezek olyanok mint a pitbullok alig várják, hogy marhassanak.
      Majd meglátjuk mi lesz a folytatása a témával kapcsolatos Gyurcsány-fogfájós sajtótájékoztatónak és DK-s feljelentésnek.
      Ezzel együtt: ezt a hatósági reakciót belföldi tömegmegmozdulás résztvevői is az arcukba kaphatják, ezért érdemes lenne átgondoltan, egységben szerveződni és nem politikai hanem szakmai célok mentén tömegesedni. Pl.: pedagógusok, egészségügyiek, ellehetetlenített gazdák, sanyargatott fegyveresek, becsapott rendvédelmisek, átvert vasutasok....
      A jelenség megírása mindenképpen hasznos és elgondolkodtató.

      Törlés
    3. Akár lehetett volna ez is, de 8 tök különböző médiumnak dolgozó újságíró nem ezt látta :)

      Törlés
    4. HÍR TV-ben láttam élőben! Kapu nyitás volt, nem kiszaggatás, utána vissza toloncolás!

      Törlés
    5. Maradhatnánk annyiban, hogy bemutatták és megismerhette akinek füle van a hallásra és szeme a látásra: mire számíthattok ha nem jól viselkedTEK?

      Törlés
  3. ...az 56 -os krónikákból tudjuk a rákosit .gerőt védő elit csapata az ÁVH a majd milliós forradalmár láttán ki a fára tekeredett ,ki a Dunába keresett menedéket ,a NÉP elfújta azokat a ganéj gazembereket ,, gondolom orbán is hallott erről a "testőrséről " ,s ő is tudja a TEK-nek ekkora tömeg ellen semmi esélye..causescunak is ott volt az ezrede (hű zsoldosai) ,de a tömeg láttán leléptek ,,hagyták a zsebdiktátort ,hogy kivégezzék,győzött a NÉP mint,minden esetben ,ha valaki a NÉP ellen "harcol"..az csak ideig -óráig élvezheti a hatalmát ,,mert jő a NÉP ítélet !!

    VálaszTörlés