2015. szeptember 3., csütörtök

Ebbe belebuksz, Te Rohadék!

Napersze épp írhattam volna így is: Nyílt levél a T. Miniszterelnök Úrnak, Nőverő Kocsis ügye óta úgyis sajtószemlézve vagyok Habony Főfideszagy asztalán, de így is mindenki érti, kiről van szó. Rólad, Felcsúti Geci, akit az általad gerjesztett menekültválság kisöpör a történelem szeméttelepére.




Tegnap sokan voltunk a Kossuth téren. Sokkal többen, mint azt vártad, Kispajtás, és még annál is többen, mint azt a tüntetésre mozgósító különböző szervezetek remélték. Ritka az olyan tüntetés, amire többen mennek, mint amennyien magukat a fészbukon előzetesen bejelölik, de most megtörtént. Akik régóta olvasnak, tudják: semilyen lelkesedés nem visz rá, hogy egy tömeget fölülbecsüljek, inkább mindig lefelé szoktam, hogy utólag is vitathatatlanok maradjanak az általam közöltek. Most azt mondom, évnyi állandó Kossuth téri sátras tüntetésünk után, a tér fizikai dimenzióinak pontos ismeretében, hogy MINIMUM 10 ezer ember volt ott, de inkább több. És itt most nem párezer forintos netadóról volt szó, amikor nem lehet tudni, hogy a tüntetők miért is mentek utcára: a szólásszabadság, vagy a zsebük védelmében, hanem itt bizony kőkeményen erkölcsi és elvi ügy vág húsba. Emberség, demokrácia, ilyesmi, Felcsúti Maffiád által évek óta kitörölni kívánt alapértékek. És van ma Budapesten minimum 10 ezer olyan ember, akit bevezetni kívánt, és menekültjogszabályoknak álcázott Diktatúra Törvényed utcára vitt. És csaxólok: a zöme biz fiatal, és az arcukon nem volt félelem, úgyhogy a Tiédre odaköltözhet, Te Geci.


Ja, gondolom az, hogy nem csinálok úgy a megszólításaiddal, mintha ember lennél, nem probléma. Mindketten tudjuk, hogy azt sem tudod már, mi az, hogy Ember, van a Hatalom, meg a Lóvé, ezt érted, meg a Bandád is, a többi meg puszta eszköz, hogy a két "elvetekből" minél többet gyűjthessetek be. Ha pedig valakinek kétségei maradtak volna, hogy valahol mélyen ott bújik azért még Benned az egykori ember, annak épp a menekültek ügyében végzett mocskos tevékenységed nyitotta föl a szemét: bármennyiüket föláldozod azért, hogy a Hatalmat megőrizd. Jólfejlett Fasiszta Diktátorrá értél Te itt a szemünk láttára, úgy is fogod végezni, ahogy azok szokták, ha rajtam múlik, akkor életfogytos rácsmögött, de ha a Tömeg megindul, akkor nem rajtam fog múlni. Minden kelléket szépen fölhalmoztál, amit önkényúrtársaid szoktak: Goebbelsi propaganda, "nemzeti" nagytőke, kigyúrt verőlegényekből toborzott szabadcsapatok, és már mind alkalmazod is, élő egyenes adásban láttuk Nőverő Máté "ünnepségén". Csakhát egyszerűen amit a menekültekkel művelsz, az már annyira átlátszó, hogy az egyébként általatok folyamatosan hülyének nézett, és akként kezelt Népnek is feltűnik az ellentmondás. Nyivákoltok, hogy milyen sokan vannak a menekültek, közben meg lezárjátok a pályaudvarokat, hogy ne mehessenek tovább, pedig alig akar itt maradni pár közülük.


Konfliktust akarsz, Te Rohadék, dörgő fegyvereket, vért, hogy aztán arra hivatkozva bevezethesd a szükségállapotot. Új jogszabályoddal, a Diktatúra Törvényével még azokat is üldözni akarod, akik most segítséget nyújtanak az otthonukat, családjukat háborúban elvesztett nyomorultaknak. Pedig bizony volna rá pénz, technika, minden, hogy emberi körülményeket biztosíts, arra a rövid időre, amíg nálunk tartózkodnak. A hadsereget nem bevetni kéne ellenük, hanem létező sátraikat, gulyáságyúikat, egészségügyi felszereléseit rendelkezésre bocsájtani. De Te tudatosan éhezteted, szomjaztatod Őket, elzárod Őket a minimál emberi szükségletektől, koncentrációs táborokat hozol létre, tűzparancsos őrökkel. Náci vagy, Kispajtás, és akik tegnap kimentek a Kossuthra, azok már tudják ezt. Azért mentek ki. Tudod, van az embertelenségnek az a foka, ami már mindenkinek feltűnik. Nyomathatod a kommunikációs szarotokat minden kezedben lévő csatornán, attól még egyre többen látják a síró gyerekeket, azt meg tudhatnád: ezek a képek kinyírják a Rendszeredet. Terroristázhatsz persze ezerrel, de akinek csöpp agya van, tudja: a terroristák NEM menekültek közé vegyülnek, hanem jól álcázott módon, hamis identitással és jó sok lóvéval felvértezve repülőgépek bizniszosztályán érkeznek.


És akkor mondok Neked egy sztorit, Gecikém. Tegyük föl, hogy már a minimál veszélyérzeted is eltűnt. Vagy azért, mert olyannyira elborították már az elmédet a Gyűlölet és Hatalom hullámai - meg a grazi gyógyszerek -, hogy nem veszel tudomást semmiről, ami nem fér bele Önistenségedbe vetett hitedbe, vagy azért, mert már távoltartanak Téged a számodra negatív infóktól. Tegyük föl tehát, hogy holnap-holnapután úgy tesztek, mintha tegnap este a Kossuthon semmi sem történt volna, és szépen elfogadjátok a Diktatúra Törvényét. És a Nép, amelyik tegnap újra tudatára ébredt, és megmozdult, ráadásul az otthonmaradtak is látták, hogy van már Tömeg, lehet hová csatlakozni, egyszercsak úgy dönt: nem a menekültek a közellenség, mert nem Ők verték szét az Országot erkölcsileg és gazdaságilag az elmúlt öt évben, hanem Te, meg a Bandád. Aztán akkor fogja magát ez a Tömeg, aztán újra összegyűlik. Aztán esetleg elindul a Keleti Pályaudvarra, hogy szolidaritását fejezze ki a nyomorult éhező és szomjazó menekültekkel. Aztán akkor ott lesz az egyik oldalról többezer, általatok összezsúfolt nyomorult, akiknek már nem maradt vesztenivalója, a másik oldalról meg sokezer Magyar, akik szeretnék Őket kiszabadítani. A két eltökélt, és egymással egyesülni kívánó Tömeg között meg azok a rohamrendőrök, akik jóideje már a Valóságot látják élőben, és elhiheted: tudják, kik mellett áll az erkölcs és az Igazság.

A többit a képzeletedre bízom, Te Rohadék.










7 megjegyzés:

  1. Gábor! Ide már nem elég a csöndes tüntetés! :( Semmibe veszi ezt a geci! meg fogják szavazni a törvényeket! :( Ide egy 2006-os volumenű tüntetés kell! Attól beszarna!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Tuareg!
    Mindenben igazad van, amit írtál / az előző cikkben is /. DE! Ha a MAGYAR NÉPET erőszakra uszítod, arra ERŐSZAK lesz a válasza a DIKTATÚRÁNAK! Akkor viszont újra, mint a történelmünk során többször is, igazi MAGYAR HAZAFIAK VÉRE fog hullani! Alapjában kell a diktatúrát támadni, hiszen az általuk alaptörvénynek nevezett FÖRMEDVÉNYÜK ÉRVÉNYTELEN! Érvénytelenségét ki kell mondani egyszerre nagyon sok hazafinak békésen és higgadtan, nagy média nyilvánosság előtt, hogy még többen tudjanak róla! Ha a diktatúra törvénytelen törvénye, intézkedése ellen szervezkedsz, lépsz fel, azzal elfogadod, LEGITIMÁLOD a diktatúrát Azért érvénytelen az alaptörvényük, mert NEM VOLT HOZZÁ JOGUK létrehozni,hatályba helyezni, ugyanis az ALKOTMÁNY / és egyben alaptörvényünk is / kimondja: MINDEN HATALOM A NÉPÉ, nem pedig a képviselőké! Az alaptörvényükkel ezt a jogunkat lecsökkentették szavazati jogra, mint írják, már csak a KÖZHATALOM FORRÁSA A NÉP.Minden képviselö kollaboráns és 2014- ben lejárt a mandátumuk.Azóta jogtalanul pöffeszkednek az ORSZÁG HÁZÁBAN.Nemzetközi jogot is megsértve, új NEM MAGYAR ÁLLAMOT hoztak létre 2012. jan 1-én Magyarország néven, megtévesztve a magyarokat.Tehát nem valami ellen/a diktatúra törvénye, intézkedése/, hanem a MAGYAR NÉP ÖNRENDELKEZÉSI JOGA mellé kell állni mindenkinek párttól függetlenül az alaptörvény nyílt, nagy létszámú kimondásával.

    VálaszTörlés
  3. Ezek a csodálatos,mindent elmondó szemek!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Vendég!
    Diktatúrát még nem láttam békésen megdönteni! :( Sajnos a békés demonstrációk ideje lejárt! Ezekre orbánék fittyet hánynak! :(

    VálaszTörlés
  5. Jaj, dehogy bukik. Erősebb, mint valaha. Merkeltől megkapta a megszokott dorgálást (tőlük, európai konzervatív vezetőktől is csak ennyi telik), ám idehaza erről sem értesül majd senki, aki állami média-fogyasztó, aztán minden megy tovább.

    VálaszTörlés
  6. Dehogy bukik, drága jó Tujareg. Neked tudnod kell, hogy ez nem igaz. Bevégeztetett. Ha ezt a törvényt elfogadják, és mért ne fogadnák el, ha jól értelmezem, akkor talán még egy menekültek megsegítését célzó tüntetés is felbujtásnak, illegális tartalmúnak fog minősülni. És ismerve a magyar-alattomos gonosz természetét, erősen meg fogja még azt is gondolni bárki, hogy akár csak egy közösségi oldalon hőzöngő náci baromnak be merjen szólni, mert ki tudja milyen összeköttetései vannak, ki áll mögötte, hisz nem véletlen olyan nagy a pofája, és elég lehet egy feljelentés, és beszabadulhat az életünkbe a terror, az eleven pokol. Neked magyarázzam, hogy már eddig is, ha bekerültél a téged ledarálni szándékozó gépezetbe, amit igazságszolgáltatásnak becézünk valami perverz okból, elmehettél te akár a halál faszáig is, bármilyen fórumig, akkor is, és úgyis a megfelelő kapcsolati rendszerrel rendelkező elnyikkantóidnak fütyült a fülemile. Elég volt néhány telefon a háttérben, mindenhova elért a kezük, nemvolt az a jogsértés, illetve csűrés-csavarás amit ne tehettek volna, és nem tettek meg, hogy rád húzzák a vizes lepedőt. Hogy te belőled még nem lett kutyaeledel, gondolom, csakis annak köszönheted, hogy maradtak a kezedben ütőkártyák, így nem érvényesülhetett maradéktalanul a mechanizmo. No, meg ez a blog is zseniális húzás. De visszatérve, ha ez volt eddig, mi minden megtörténhet ezután? Mi az, a mi NEM történhet meg egyáltalán? Elérkeztünk addig a pontig, hogy az emberekből kivesszen minden maradék emberség és szolidaritás. Ha mellettünk tapossák ki embertársunk belét, akkor is pissz nélkül, lehajtott fejjel fogunk elsurranni az atrocitás mellett. Távolodóba még esetleg gyönyörködhetünk a tetem fölött rögtön összeröffenő hiénák elégedett kacaján. A pöffeszkedés, az önkény a győztesek részéről minden eddig tapasztaltat felül fog múlni, s a rendszer legerősebb támaszát pedig maguknak a befenyítetteknek a sötét-buta gonoszsága-irigysége fogja nyújtani. Épp elég kommentárt olvastam eddig is e tárgyban, aminek a lényege, hogy nehogy már ezeknek a gyütt-menteknek jusson valami, amikor nekünk se jut! Felfoghatatlan. Itt van ez az emberiség-, s minden isteni- és erkölcsi törvény ellen való, égbekiáltó bűn, amit most Magyarország elkövet a nyomorultak ellen, s ami egyben mégis soha vissza nem térő alkalom lehetne az ébredéshez. Hogy igenis, léteznek mindenek felett álló általános emberi jogok, ezek minden emberi lénynek kijárnak, az állam azonnal biztosítsa nekik, de basszus, akkor mi minden kellene, hogy járjon nekünk, adót fizető állampolgároknak?
    Mindazonáltal ide nem lenne elég 10 ezer ilyen, felébredt ember. Száz ezer ember sem volna elég. Már késő. Ki tudja egyáltalán felbecsülni, mekkora erő-, és hatalomkoncentrációval állunk szembe? MI pénz, paripa, fegyver összpontosul néhány kézbe? Mi minden, s bónuszként egy világégés, nemzetközi szintű megroggyanás szükséges egy ilyen váltáshoz? És ezeken a romokon, ilyen "emberanyaggal" mi épülhet? És erős a gyanúm, hogy ráadást évekre előre megtervezett koreográfia tehetetlen marionettfigurái lehetünk.

    VálaszTörlés