2015. augusztus 23., vasárnap

Búcsúlevél Nőverő Máténak

Neked annyi, Kispajtás. Bármennyire is beletúrtad Magad Felcsúti Gazdád ülepébe, most az történik Veled, ami olyankor szokott, ha a Gazdinak valami hirtelen hascsikarást okoz. Akkor jön a puki, tudod, mire gondolok.




Egy vakkomondor ügy után egy újabb nőverés, ráadásul most nem egy közismeretlen hátsópados Fidesznyiktől, hanem a Fidesz arcától, és mindez nyilvános eseményen: legrosszabb álmod vált valóra. Értem én, hogy most kétségbeesetten próbálod tagadni, hogy a spanjaid voltak a verőlegények - egy része a kerületből, a másik csapat az általad alelnökölt Fradiból - csakhát azért a Nép nem annyira hülye ám, mint reméled. Beáldozzátok gyorsan ezt a Jónás Nándor nevű pöcsöt, aki azt hitte bármit megtehet, mert a Te kezed alatt ez a csicskatípus ezt szokta meg. Nem véletlenül választasz ilyeneket soktízmilliós szerződőfélnek, nemde: zsoldosok, azt csinálják, amit mondasz, és ez most csúnyán visszaüt. Szószerint, Kispajtás. Jónás Nándi haverod ugyanis már az augusztus 20-i balhé előtt egy nappal ott járt a Rákóczi téri sátrunknál, és beígérte, hogy szét lesz rúgva a seggünk, ha másnap meglátogatunk. És mily furcsa, kedvenc másik csicskád, akinek lakást is adtál jó nagy botrányt kavarva, meg polgárőrséget is csináltál Neki, hadd játszadozzon: a Kaiser képviselőd is a Téren járt, fotózgatni. Éshát épp egymás mellett álldogáltak a verőlegény sorfalban. Ez, ami történt, ismert jelenség, úgy hívják: a Selejt Bosszúja. Szarembereket gyűjtöttél Magad alá, mert csak azok hajlandóak bármire, és most hajlandóak is voltak. És ezzel kinyírtak Téged.


Napersze voltak ott más közismert, totál Hozzád kötődő arcok is, de róluk majd később, tudod, az oknyomozók mindig csak annyit mondanak, ami szükséges, hogy tovább hazudhass, egyre mélyebben ásva Magad a pöcegödörbe. Volt ám ott egy leányzó is, Ő döntött arról, ki mehet be, ki nem, és oly szorgalmas volt, hogy velünk jött folyamatosan már az Orczy tértől kezdve. Ez a leányzó pedig egyenesen az egyik jobbkezed cinkes ügyekben, élettársáról nem is beszélve, aki pedig a mutyijaidat rendezi igen magas beosztásban. Szóval Fiacskám, mindent tudunk, és szépen adagolva meg is kapod arcba, addig meg hazudozz csak, tekerd csak Magad mozdulatlanná a pókhálóban. De ezeket a dolgokat majd később, most elég annyi: idős, ezüstősz hajú asszonyt verni: ez az egész Népet kiborítja. Persze akik belelátnak valós mivoltotokba, azok pontosan tudják, hogy itt nem valami baleset történt, hanem igazi leglényegetek tört elő. Szartok Ti emberségre, erkölcsökre, mindenre, hatalom legyen meg lóvé, a többi nem számít. Csak vannak olyan számotokra kínos, számunkra pedig szerencsés pillanatok, mikor a báránybőrből előugrik a farkas. És most annyira előugrott, hogy nem fogja tudni magára visszaölteni többé a jelmezét.


Ájtatoskodtok, szenteskedtek, aztán Magatok között jót röhögtök az egészen: Néphülyítés, semmi több, jók vagytok benne, de már nem eléggé. Egyszerűen túl sokat hazudtatok mostanra, így törvényszerű, hogy lassan lemállik rólatok a máz. Mint épp most, augusztus 20-án, a Golgota téren. Privát szerencsétlenséged, hogy a Nép épp Téged rühell a legjobban összes szarházi pártgórétársad közül. Valahogy Te olyan bicskanyitogató habitusú vagy: a nyálas nyikhaj, akiről lesír, hogy hazudik - van is erről már két jogerős bírósági végzésed, ciki -, a fehérgalléros törtetők legvisszataszítóbb létformája. Így aztán a sajtó is ugrik Rád, mint észrevetted, tudod, Ők is tudják, hogy szakmaszerűen hazudsz - erre vagy alkalmas, ezért bízott meg Fidesz-szóvivőnek a Gazdád -, és most, hogy tettenérés van, ráadásul a létező legocsmányabb ügyben, valszeg el sem engednek többé. De egyben biztos lehetsz: mi nem engedünk el. Megvagy Pajti, és sok mozgástered mostani hibád miatt nem maradt. Arra már valszeg rájöttél, hogy egy éve terepen érő aktivistáinkat nem lehet megfélemlíteni, több fenyegetést kaptunk arcba, mint amit Te filmen láttál, csakhát nulla vérnyomásemelkedéssel jár az ilyesmi nálunk. Így aztán eszköztelen maradtál további látogatásainkra.


Mert lesznek, hajjaj, de még mennyire. Megyünk tüntetni Hozzád, meglátogatunk képviselő-testületi üléseken is, lehet, hogy mondunk Neked otthonod előtt is pár keresetlen szót, tudod, az ilyen Nőverésnek vannak következményei. És innentől mindezt kiemelt sajtófigyelem fogja kísérni, meg szokás szerint mi is mindent dokumentálunk: érdekes lesz, hogy vajon egy kötelezően nyílt testületi üléstől hogyan próbálsz majd választópolgárokat távoltartani. Szóval üldözőből üldözött lettél, Kishaver, emlékezhettél volna a mondásra: ki kardot ránt, kard által vész. Ráadásul a Te eseted precedens lesz. Te csak az első célpont vagy, aztán jön a többi fehérgalléros haverod, mihelyt Veled elrendeztük a dolgot. Szerintem pár héten belül otthagyod a Narancsszóvivőséget - nem szerepelhet a képernyőn a Fidesz nevében egy Nőverő, ezt mindketten tudjuk - aztán akkor maradék hátteredet is elveszted, és ott maradsz egyedül a Nyolckerben. És mivel hülyékkel vetted Magad körbe, Ők nem fognak tudni megvédeni az állandó akcióktól: újabb és újabb súlyos hibákat fogsz elkövetni, aztán végül úgy jársz, mint esztergomi exkollégád, a Meggyes Tamás: kegyeltből vádlott lett, ultragáz. Na, nem is húzom tovább, érted Te, amit mondok: Neked annyi Tesa, aztán ha az megvan, jöhet a többi Nyikhajtársad. Gudbáj, Nőverő Máté.

Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!


12 megjegyzés:

  1. Nagyon nagy és őszinte gratula Gábor. És végre meg van az országos áttörés a sajtóban is!!! Nagyon bízunk benned!!! Hajrá KÖZTÁRSASÁG, hajrá honfitársak!!!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok, bár kevesebb jövőbeli ígéret több lett volna.

    VálaszTörlés
  3. Én is gratulálok! A mocskokat a nemzet testéről le kell sikálni!

    VálaszTörlés
  4. Húha, tényleg nő a bátorság. :) Láttam, ma délután még a Jobbik egyik törzshelyének számító kiskocsma alagsorába is beültek Gáborék. (A Jobbik budai központja egy sarokkal arrébb) "Felkelt a NAP-unk, Gábor a mi urunk". Nos úgy látszik, igen.

    VálaszTörlés
  5. Azért legyünk öszinték, még a Tuareg se számított ekkora baklövésre mint amit a Kocsis csinált. Ha nem hívja oda a focihuligánokat akkor max. széljegyzetben megjelent volna 3 helyen, hogy egy kis csoport megzavarta az önkormányzat ünnepét aztán már másnap mindenki elfelejtette volna az egészet.
    Én még nemvoltam önkormányzati gyűlésen, ezért el se tudom képzelni, hogy ott milyen eszköztárat lehet felvonultatni, de az látszik hogy a Kocsis balfék csapata oda is ki fog találni valami olyat ami miatt emlékezetes lehet. A kopasz állatok már kipipálva, én most valami műszaki hibára tippelnék ami miatt csak max 20 fő látogató mehet be.

    VálaszTörlés
  6. Gábor! Eddig is csodáltam a kitartásodat, elhivatottságodat, ügyes húzásaidat, de most még mélyebben meghajolok előtted idős nő létemre! Gratulálok! Ezt is jól csináltad, csinálod! Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  7. Le kell nyomni őket !! Ilyen következeteséggel, ahogy teszitek !!
    Hajrá Gábor, Hajrá Köztársaság!

    VálaszTörlés
  8. Én is nyikhajként szoktam utalni családi körben Mátékára. Megerősítést kaptam ezáltal, hogy ez a megfelelő elnevezés. :)

    VálaszTörlés