2015. június 3., szerda

Meghívó tenniakaró demokratáknak

Sokkal többeknek van tele a hócsukája Orbánnal, a Jobbik nyomulásával, meg a Műellenzék kamuzó semmittevésével, mint az elsőre látszik. Eddig is sejtettük, de egyhetes győri demonstrációnk után már biztosak vagyunk ebben.




Ottlétünk tapasztalatait feldolgozzuk, de máris van néhány azonnal látható dolog. Egyrészt még egy olyan látszólag politikailag aktív városban, mint Győr sem találtunk valódi közéletet. Másrészt sok csendes érdeklődést kapunk, hogy mikor megyünk egy másik, harmadik, stb. városba, mert ott is szükség lenne az ellenállás lángjának felcsiholására. Erkölcsi és elvi kérdésekben nem alkuszunk - ezért is az a pártunk neve, ami -, de szervezési, taktikai dolgokban rugalmasak vagyunk. Érzékelve a hirtelen föltámadt tenniakarást tegnap módosítottunk országjárási tervünkön: év végéig 24 legnagyobb városunkban fogunk egyhetes demonstrációt tartani. Most két hétre visszamegyünk a Kossuth térre, a Parlament elé, hogy a vidéki hatalmi retorzió következményét annak fővárosi elrendelői átélhessék: ha máshol szórakoznak, visszakapnak minket az arcukba, aztán lehet elgondolkodni, melyik ujjukat harapják meg, mert valamelyiket meg kell. De közben fölkészülünk az azutáni időszak sűrű eseménysorára: gyakorlatilag megállás nélkül fogunk onnantól mozogni, egyik városból megyünk a másikba, nem tartunk szünetet egy pillanatra sem.


Írtam már korábban, hogy a Nincs Alku Párt valójában egy antipárt: nálunk nincs a "központból" leszólás, nem ejtőernyőztetünk semmiféle apparatcsikot egy helyi csoporthoz, hogy ott learathassa mások munkájának termését. NEM. Normáinkat kell betartani, amiket egy valódi demokratának nem nehéz: ne hazudj, ne csalj, ne lopj, ne kollaborálj. A legaktívabb ellenzékiek nagyobbik része már volt valamelyik pártban, vagy politikai szerveződésben, aztán látván annak valóságát lelécelt onnan, vagy épp arra készülődik. Küzdeni akart a Fidesz ellen, és meg kellett tapasztalnia, hogy azt épp a saját pártjában nem engedik. Megalkuvásmentesen akart politizálni, aztán azzal szembesült, hogy ha nagyon ugrál, akkor kap egy telefont a pártközpontból, és nem buksisimogatás a hívás célja. Őszinte akart lenni, aztán megkérték rá, hogy ne fejtse ki az igazság minden szeletét, ordítani tudott volna a tehetetlen, fölhalmozódó dühtől, de figyelmeztették, hogy az ott nem szokás. Várt türelmesen, dolgozott éveken át a városáért, falujáért, egy pártért, mozgalomért, aztán az önkormányzati választáson rájött: báb volt, akinek a munkája kellett, de a személye nem. Küldtek olyat bejutó képviselőnek a központból, aki learatta a helyiek munkájának gyümölcseit, és most már épp mosolyogva nyomogatja az igen gombocskát a Narancsmutyikhoz.


A mi pártunk antipárt: azok képviselik helyben, szabad kézzel, központmentesen, akik az eredményességét megalapozzák. Nem kérünk soha senkit arra, hogy hallgasson, ha van mondandója, nincs szőnyegalásöprés, konfliktuskerülés, mi kutyánk kölyke mentalitás, meg az egyéb ocsmányságok, amitől a mostani Műellenzék összességében a semmibe tart. Országjárásunk célja annyi: helyben fölébreszteni az ellenállás lángját, majd az így megindult folyamathoz minden segítséget megadni a továbbiakban a városnak, falunak. Ha csatlakozol hozzánk, ott, ahol élsz, és politizálsz, Te magad leszel a Nincs Alku Párt (NAP), nincs fölöttesed, csak ez erkölcseink és elveink. Hogy egyszer s mindenkorra elkerüljük a "központ" és a helyiek konfliktusait, pártunk alapszabályába beillesztettünk egy részt. Pártalkotmánynak nevezzük, 6 pontból áll, és lényege annyi: ez a 6 pont semilyen módon nem változtatható meg semekkora többséggel, senki akaratára. Úgyhogy minden további helyett álljon itt ez a 6 pont, és várunk sorainkba. Valakiknek ugyanis meg kell buktatni Orbánt, és meg kell előznie a Jobbik hatalomra kerülését. És ehhez pont Rád van szükség, kedves tenniakaró demokrata Barátunk.

Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!


II. Küldetés (Pártalkotmány)

6. A párt célja a magyar politika alapvető erkölcsi normákhoz való visszatérítése, a társadalom további szétesésének megállítása érdekében.

7. A párt a demokratikus jogállam, és az európai értékek helyreállításáért küzd, ennek részeként a hatalmi ágak teljes szétválasztását, a mindent átható politikai befolyás felszámolását tűzi ki elérendő célként.

8.  Szövetséget csak olyan magánszemélyekkel és szervezetekkel köt, melyek mind erkölcsi, mind politikai alapértékek tekintetében ugyanezen elveket vallják, ezeket a gyakorlatban is, megalkuvásmentesen képviselik.

9. A párt résztvesz az országos választási folyamatokban, ám elnyert mandátumait kizárólag akkor veszi át, ha alapelveit többségi támogatással tudja maradéktalanul érvényre juttatni.

10. A párt saját szervezetén belül is meghirdetett demokratikus elveinek megfeleleőn jár el: a jelöltkiválasztásban a helyi szervezetek és azok egymás közötti megállapodásai döntenek, az országos központ e folyamatokban semilyen szerepet nem játszik.

11. A Pártalkotmány az Alapszabály nem megváltoztatható része.


47 megjegyzés:

  1. Új nap,új blog.
    A győri gyözelem 24 város sátoros meghóditàsát generálja,ahol a "demokrácia" a pofàjába nyomatik a helyi "geciknek",oligarcháknak,és a többi antipártoknak.
    A NAP sátra lesz ott a Hannibàl ante portas,amely programot nem,de a gyűlölködés lehetőségét kínálja.
    Lehet hozzánk csatlakozni.
    Mi célból?
    A gyűlölet magvainak szétszórattatásához.
    Mert gyűlölni jó.
    Miert?
    Bármiért.(az elszállt èvekèrt,az èrdektelenné és/vagy impotenssé vàlt férjjért,a jóljàrni akarásbol (is) "túljegyzett" devizahitelért,a kutyafaszàért..)
    Demokráciát ordítani gyilkos indulattal.
    Marattá és Dantonná lenni,giotine alá hulló fejet vizionsáni.
    A Vezérért.
    (hátha engem tüntet ki a figyelmevel,és nem azt a vörös ribancot,bocsànat demokratát.)
    Igy megy ez.
    Bivalybasznádon,a kocsmaban,latolgatjuk az esèlyeket,miközben várjuk a jövedelempotlot.
    Előre!
    Hajrá!
    Magyarok!
    Nemmagyarok-Demokratákok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (KVcigiért..)?! ;)

      Törlés
    2. Ezt nevezem Nzp, másfél óra eltolódással sikerült nyilvánosságra hozni, a saját alkotmányodat. Kicsit primkó, agresszív és frusztrált, de nyilván Bivalybasznádra még nem érkezett meg a jövedelempótló, onnan az indulat. Egyébként kissé felesleges is, hisz téziseid eddigi megnyilvánulásaidon is már átsütöttek. Abban azért mégis reménykedem, hogy "vörös ribancnak" nem gyermekeiket már felnevelő 50-es nagymamát/mamákat titulálsz, ilyen mélyre még te sem juthatsz... vagy mégis? Rossz lehet neked abban a vitriolos sajátpokolban, de nem is tudom,miért pátyolgatlak, hisz te választásod, te generálod folyton saját magad köré

      Törlés
    3. Szia KEN!
      Megtisztelő a figyelmed-ha tudnàd,milyen szelid vagyok,még kedvelnèl is-amiként én is a vörös nőket-kivàltkèpp az igaziakat,ami csak az alsó régio megismerése után válhat bizonyossà.
      Koràbbi vonzalmad a Vezérhez tiszteletremèltó,a versciklusban emlitett kedveskedő Gabesz alapjàn-és nem kivánok rajta gúnyolódni.
      Hogy nagymama lennél,szinte hihetetlen-még mindíg màs jut rólad az eszünkbe,hogy mi,azt az illem nem engedi mondani..
      Hogy mi a bajom a Gabesszel?
      A gyűlölet politikàjàt kínàlja,amit Ron Werber hozott közénk 2002ben,akihez képest a buzeràns Finkelstein szinte első àldozó szűz.
      Programot kellene adni a nèpnek,a jobb èlet remènyèvel.
      Ez az örökös félelem a nàciktól nem kóser,mi itt Bivslybasznàdon nem fèlünk tőlük,és egy poncichternek sem kellene.
      Nem az ő eleit kötelezték munkára a gaz nácikok,ami azóta is megbocsájthatatlan halálos bün.
      A szeretet virtuális fehér galambját nyujtom neked.
      Ne kövesd a gyűlölködőket!
      Ne is elégítsd ki őket..

      Törlés
    4. :D :D Bölcs tanács!

      Törlés
    5. Ha te hangyányi, fejet ábrázoló profilképekre gerjedsz, egyéni szociális problémád, bár itt szeretném felhívni figyelmed, hogy az ilyetén igények kielégítésére specializálódott, komplex virtuális élményt adó oldalak sokaságára lelhetnél, ha lapoznál, s akár magaddal vihetnéd bólogatásra rendszeresített másik, ’anonym” nickedet is.
      az már súlyosabb dolog, amennyiben valós kapcsolataidban is ennyire eszköz szintjén közeledsz a másik nemhez,pl. meg sem fordul fejedben, hogy direktszexuál hernyózásod mennyire taszajtó hatású.
      Ámbár nem kevésbe az cukros demagógiád sem, galambocskákkal, RonWerberezéssel, jobbélet reményű programadományozási gesztussal a nép felé…
      Sokadszorra írom le, nem vagyok demokrata, tehát nem is ordítoznék róla, pragmatikusan irtanám a férgesét. Ezen indulatom sziklaszilárd, majd 3 évtizedes alapokon nyugszik, akkor döntötte romba először egyetlen tollvonással az egzisztenciánkat az ideiglenes kormány (uránbánya bezárása), a második eltiprás az első Orbán-kormány ideje alatt történt, a harmadik a második Orbán-kormány idején. Az én gyerekem feküdt 1 hétig az intenzíven, hála vitya felsőoktatással kapcsolatos politikájának, a következetes népnyúzó húzásainak.
      A náciktól sem félnék, sőt támogatnám hatalomra kerülésük, amennyiben a betyársereg ustorát az oligarchák feje fölött suhogtatná, és a javaikat a nyomorban tengődők között osztogatná majdan, nevéhez méltóan. De ezzel ellentétes folyamat fog lejátszódni, néhány éven belül, amibe te is belepistulhatsz majd a fotőlyödben, ha csak be nem állsz közéjük hőzöngő fogdmegnek. Rettegni így sem rettegek, isten segedelmével Zoltán fiamnak akkora már meglesz az angol állampolgársága…
      ha a jövőben még Gabeszról szeretnél még mindig ábrándozni, úgy inkább Tankcsapdát hallgass, a krapek a Lukács Gyurka haverja volt, megyémbéli gyerek, a vers meg 10 éves. Erről ennyit.
      Mi még? Ez a kulimájsz a te fejedben regnál Tuaregról, engem mint gondolatkísérlet izgat az ügy. Illúzióim sincsenek. Hogy igaza van nem vitás, evidens, ezeket a dolgokat amiket mond, magunknak is elregéljük a fürdőszobában a klotyón ülve. Egyébként valaminek az igazság-, vagy valóság tartalmát kurvára nem is befolyásolja, hogy hányan tudnak róla, hányan beszélnek róla, hányan ismerik el. A dolog attól lesz érdekessé, hogy ő gondolatiból fakadó tetteket megpróbálja átültetni a gyakorlatba, egy erre teljesen alkalmatlan terepen. Azé volt már erre a történelemben példa, úgy kb. 2000 évvel ezelőtt Galileában is vót egy zakkant ács, néhány tucatnyi ostoba halász, és egyéb kétes egzisztencia kíséretében. Valamire azért ők is csak jutottak, holott akkó még információs társadalom se vót, médija meg ilyenek…
      …ha tömeggyilkosok valagát óhajtod tisztogatni nyelvecskéddel a szent szeretet nevében , miközben gyűlölködőknek bélyegzed az ellenükre tevőket, csak rajta, de én inkább ezt nevezném a gyűlölet politikájának, bűnbakképzésnek, sőt, álszent képmutatásnak is..

      Törlés
    6. SziaKEN.
      Csak két észrevètel:
      Akiket te nàcikokkènt említesz(Betyársereg) minden valószinűsèg szerint a titkosszolgàlat csalikacsaja,amiként régen a "demokratikus ellenzèk".
      Hogy jól meg lehessen figyelni,aki felvedzi velük a kapcsolatot.
      Itt csak ez a fajta van,igazi nàcikik nincsenek.
      Ne féljetek..(Jànos Pàl)
      A másik:
      Ha a Szabó Gáborban (a kék gitàrral) meglàttad a legendàk Jézusat-hát jó a fantáziád.(a nehéz èvek nem csorbítottàk.)
      Szép napot neked..

      Törlés
    7. Nekem annyira jó a fantáziám, hogy még benned is képes voltam meglátni az embert- az előzetes nehézségek ellenére. Neked is szép napot

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Azért az egyik, ha nem a legfontosabb feladat az.előrehozott választások kikényszerítése. Ennek a lehető leghamarabb meg kell történnie, hogy végre ez a rémálom megszünhessen. HAJRÁ NAP, HAJRÁ Gábor 🌅

    VálaszTörlés
  4. ..körül tekintve az ellenzéki pártok közt a jobbik mellett(bár azok fityessnyikok ,egyik tagozata,nem ellenzék) a NAP az a párt aki a terepen is dolgozik ,az egy más kérdés ,hogy sok az ellen drukker ,hogy miért azt nem tudjuk ,örülni kellene ,hogy mint többen harcolnak orbán s bandája ellen s viszik a demokrácia zászlaját ,a NAP-nak talán e programja mellé még más célt is ki kellene tűzni (pl.gazdasági )..

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lori!
      Ne töröld! Ha nem is ezt szeretnék sokan olvasni, de helye van az ilyen véleménynek is.
      Üdv : nemo...

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Lóri!
      Én ismerem Tuareget, és nem ismertem az ifjú OV-t. Nem hiszem, hogy egyformák lennének, mint ahogy a korai fityisz és az OGYM sem.
      De tegyük fel, hogy igazad van. Na és? Te láttad, hogy a kezdeti Fideszből és Orbánból ez lesz? Egy más ember, más szervezet csak ugyanazt a pályát járhatja be? Ha abba az irányba indul, nem lehet menet közben korrigálni?
      Lehet, hogy most kevesen csatlakoznak. Akkor bele se kell vágni? Inkább tovább várni a sült galambra? Nem gyorsulhat fel pl. ez a folyamat, ahogy egyre többen hallanak a NAPról?

      Törlés
    4. mozigepesz:Teljesen jól látod. Fel fog gyorsulni, hiszen nem rég alakult a NAP.

      Törlés
    5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    7. Hát akkor, kedves Lóránd, csak várj türelmesen a világszellem beavatkozására. Szép napot!

      Törlés
    8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    9. Lórika!
      Nekem sokkal jobban tetszik ez az idézet (f. Google really is my friend):

      „Mindannyian óhatatlanul a halál szakadéka felé menetelünk, vállainkon nyugszik az Emberi Világ. Csak úgy menthetjük meg attól, hogy velünk együtt pusztuljon, ha gondját viseljük, építjük kicsit minden nap - és folyamatosan adjuk hátrafelé a mögöttünk haladóknak. Így mire ránk kerül a sor és lehullunk, már mások viselik terhét.” :-)

      Törlés
    10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    11. A South Park sajnos nem az én világom. Azért meg remélem nincs harag, hogy továbbra sem téged foglak olvasgatni. :-)

      Törlés
    12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  6. Hajrá! 2015 vége 10%! Ha nem lesz meg hajtóvadászatot fogunk utánad indítani a nyugger csapataimmal!
    Habár az ilyen cigány mosdató nyugger szabadcsapatok polkorrekt kommunikációval kb a népesség 1 százalékát lehet megszólítani, és azok is volt mszp, dk tagok vagy keményvonalas belvárosi liberálifasiszta.
    De kíváncsi vagyok mi lesz ebből,még talán jól is kisülhet--> msz-dk-nap háborút is láthatunk majd, akkor márcsak a kávé fog hiányozni vagy még az sem :) :)

    VálaszTörlés
  7. Próbálom megérteni, a pesszimista vagy indulatos hozzászólók emberi indítékait. Mi ez a kényszeres hitetlenség, ez a sértettségből fakadó, személyes gyűlölet? Esetleg bérkommentelők lennének? Ki tudja, hol az igazság? Végül is az eddigiekből arra a következtetésre jutottam, talán az impotens irigykedés, az önálló alkotásra, cselekvésre való képtelenség, az ebből fakadó, "dögöljön meg a szomszéd tehene is" életérzés az ok. Talán a feszültséget oldaná, ha elkezdenétek rendszeresen kocogni, akár csak az élvezet kedvéért csajozni. Azt már javasolni sem merem, (lehet, hogy kishitű vagyok?) hogy meglehet próbálni valami ötlettel, javaslattal, jobb megoldással, esetleg a saját ars poétika megfogalmazásával, nyílt felvállalásával egy kis lelki békéhez jutni. Gyakori jelenség a blogok világában a kritikus hozzászóló, akinek ugyan idáig még, egyetlen bejegyzésre sem futotta, de már 1831 szer fogalmazott meg két mondatos, nem a témával foglalkozó, de annál súlyosabb tagadást. Az már előre lépés lenne, ha nem csak nemet, hanem a nemen kívül, a helyette ezt vagy azt is elárulná, ha birtokában van a bölcsek kövének.

    VálaszTörlés
  8. Alolvastam a kommenteket.
    A blogra most nincs időm, de simán el tudom képzelni!
    Mindenki szar szerte a határban, csak a cselekvő demokraták vagyis a NAP( mind a 36 meg a 12 reménybeli Győri?...)De lehet, hogy csak a Gabesz , az egyetlen, az örök.

    Szó ami szó, ma azért neki is szar napja lehet mert, hogy felvetődött már egy jó ideje, hogy nem demokrata. Vagyis hogy diktátor egy kicsit a picinyem...Ma aztán robbant a bili...
    Na de majd ki lesznek rugdalva az olyanok akinek van felvetni valója...
    A picsába velük!
    (Húzzák is most a belüket! Ha mi "trollok" nem lennénk itt teljesen padlót fogna a poszt. )

    VálaszTörlés
  9. Én meg ezen a Pártalkotmányon nevettem magam szét már másodszor! :-) :-)

    "A párt célja a magyar politika alapvető erkölcsi normákhoz való visszatérítése"
    Mi az hogy alapvető??? Erre ahány ebmber, annyi féle igény van! Ez a pont így egy nagy NULLA!

    "A párt a demokratikus jogállam, és az európai értékek helyreállításáért küzd"
    A helyreállításból gondolom, hogy már volt ilyen, tehát a 2010-es állapot visszaállításáról van szó. De akkor mi ez az alulfogalmazott maszlag?

    "Szövetséget csak olyan magánszemélyekkel és szervezetekkel köt, melyek mind erkölcsi, mind politikai alapértékek tekintetében ugyanezen elveket vallják"
    Ha az első két hablaty vélhető szándékát nézem, akkor pont azokkal akar a párt szövetséget kötni akiket gyaláz a szerző a postban!

    "A párt résztvesz az országos választási folyamatokban, ám elnyert mandátumait kizárólag akkor veszi át, ha alapelveit többségi támogatással tudja maradéktalanul érvényre juttatni."
    A "maradéktalan"-nak nulla az esélye így ebbő az következik, hogy megválasztása esetén a párt nem kívánja képviselni a szavazóit az országgyűlésben, így nem is érdemes rá szavazni!

    "a jelöltkiválasztásban a helyi szervezetek és azok egymás közötti megállapodásai döntenek, az országos központ e folyamatokban semilyen szerepet nem játszik."
    Akkor a Nap nem is párt csak egy olyan frencsájsz ahol a tulajdonost nem érdekli, hogy mi folyik az üzletekben! Egy valódi (nem antipárt) vezetésének igenis van felelőssége abban, hogy kik és milyen futóbolondok képviselik a politikáját helyben!

    "A Pártalkotmány az Alapszabály nem megváltoztatható része."
    Még szerencse, hogy az Alapszabály bármikor megváltoztatható, újraírható! :-)

    VálaszTörlés
  10. Egy a lènyeg: nem fog ez menni.. Mert rókakèpű és a hangja is ronda. Tegnap óta ezen röhögök. Csíkos sapka ide- vagy oda. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem ez a baj! Nem attól nem fog menni, hogy rókaképe van!

      Törlés
  11. Azért nyuszika 57,nemóvatos,Cahesznè,a Nagyi+az erőszakos màsik alelnök stb.kiràlyfinak látjàk a Szabót,ès a gimis osztalynyi naggyüléseken Vezérkènt ünneplik..Példa a politika sexuà metszetére,rókakép "nem baszik egy öltést sem",ahogy Bivalybasznàdon a hàrom szegèny szabó legèny megjegyezte..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig igen! De azt csak a nők tudják. Tudod, utódvédelmi mechanizmus.. ;)

      Törlés
  12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt láttad már?
      https://www.youtube.com/watch?v=HlypPsLc1E8
      Ez a "lilagitár + Julibaba" vonal hozhat a konyhára ha komolyan csinálják!

      Törlés
  13. A kávécigire gyűjtő (voltak ott tizezresek is) Juli baba pont reprezentálta,amiről beszèltem.
    "..az èsz az Isten,mely minket vezet.."(Batsanyi)
    "..a sex az Isten,mely minket vezet.."(Julibaba)

    VálaszTörlés
  14. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  15. Óvatosan uraim, Julibaba Bangó Attila lánya, és nem közszereplő. Vörös zónába érkeztetek, jogi szempontból.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolod, hogy NZP-éket a saját mániás aggódásukon kívül más (akár a jog is) érdekli?
      Na ne mááá!

      Törlés
    2. Engem lehet anyázni jó tág körben, de magánszemélyt nem. Ilyesmire magam is érzékeny vagyok, és időben szóltam a delikvenseknek, aztán majd eldöntik, folytatják-e. A héten adtam állandó megbízást ügyvédnek, hogy folyamatosan indítson pereket minden személyiségi jogi ügyben, ami a Párt tagjait érinti. Ez nem játék.

      Törlés
    3. Visszavonom.
      Julibaba elvhű harvos,semmi ilegès billegés,hastáncosnős izé..
      Hamis volt (biztos) a videó,amiként a fideszistàk cigány korrupciós videója.
      Mea culpa!
      Ami nem játék,az nem játék.
      Éljen az èljen!
      Jóreggelt,Demokraták..

      Törlés
    4. Beírtam a keresőbe a nevet.
      2012 ben egy hasonlót 1év 4 hónapra itèltek adócsalàséet,a Győzikéékkel.
      Nyugtass meg,Demokrata,nem őt említetted!
      "És vezess minket új partokra ó Odisszeus.."(Homeros)

      Törlés
    5. Mi az, hogy hastáncosnős IZÉ? Istenemre, neked az unokahúgommal kéne összefutnod, aki, gótikus hastánc hazai megszervezője, mellesleg történelem tanár, újságíró, diplomás személyi edző, és szablyavívó bajnok; olyat kapnál tőle, hogy a fal adná a másikat. Látom, kutyából nem lesz szalonna. és imé, a párttagság direkt előnye, én meg itten róhatom a magányos bárány köreit (MIkor ki szót emelt; Radnóti)

      Törlés
    6. Bucsuzóul még egy ajivideó, akár inspirációként jövőbeli hszeidhez, akár harci indulódként is https://www.youtube.com/watch?v=QWE_M0CX9So

      Törlés
    7. Nem tudlak követni,KEN.
      Néha mélysèges indulatok kavarognak körülötted.
      Máskor megbocsàjtóbb vagy a másként gondolkodóval.
      Tagadod a sexizmust.
      A verseiden mègis atsüt valami hasonló.
      Ha a Vaskapuban a Vezér magàèvà tesz-tán felzabàlod mint a tarantulla pók.
      Ha alaelnök leszel a NAPban-talán a helyben próbàlkozó nagyira fogok szavazni.
      Miert ne?..

      Törlés
  16. Bangó Hiteles Attila (valamiből élni is kell):

    http://m.blikk.hu/blikk_sztarvilag/sulyosabbak-a-vadak-gyozikeek-ellen-2082309

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jobb ha nem idézed,mert ez már "nacibeszéd"!
      A Bangó olyan Pityingerszerü cigàny,akik biralhatatlanok,amint a zsidók.A Szabó a "poncichter"ügyvédjének megbizást adott,hogy aki is megbàntja ezeket az embereket valami hozzàszólàssal,az szàmitson a retorzióra..Szóval kődobáló palesztin gyerekek vagyunk Ciszjordàniàban.A NAP gyilkos amazonjai lesúlytanak!

      Törlés