2015. június 12., péntek

A kurvák szűzessége

Tudom, írhattam volna szebben is, mondjuk így: a prostituáltak ártatlansága. Csakhát valódi ember nem így beszél, akik meg finomkodóan fogalmaznak, azok többnyire azért teszik, hogy meg ne bántsák a hölgyet, akinek szolgálatait közben igénybe veszik.



Szóval maradjunk csak a nettó beszédnél továbbra is: a kurva az kurva, a krumplileves az krumplileves, és nem azért, mert Kádár mondta, hanem azért, mert az. És mielőtt erkölcsrendészetivé fajulna a blog, csaxólok: a cím a friss közvéleménykutatások miatt jutott eszembe. Egyszerre jött ki a Narancsszolgasággal aligha vádolható Medián és Ipsos friss felmérése. Nem teljesen azonosak, de az eltérések nem jelentősek, azok átlagát nézve meg pont jó képet kaphatunk a Valóságról. Tán kezdjünk Hann Endrével, a Medián góréjával: "A szakember elmondta: a kormánypárt alapvetően sokat gyengült az elmúlt időszakban, de márciusról májusra minimum stabilizálta a helyzetét. Hozzátette: az elmúlt hónapokban a Fidesz szavazótáborának jelentős része elbizonytalanodott, ők nem fognak átállni máshová. A legnagyobb küzdelem a Fidesz és a Jobbik között zajlik, mióta a Medián méri a Jobbikot, most a legmagasabb a teljes népességen belüli támogatottságuk – magyarázta." (Forrás: ATV) Mondom, tessenek figyelmesen elolvasni, az idézőjeles szöveget nem én mondtam, lehet tuaregezni, de ezesetben fölösleges. Hogy az Ipsos is képviselve legyen, berakom az Ő grafikonjukat, tessék:


Ez itt a Valóság. Nem vélemény, hanem TÉNY. Lehet szokás szerint átsiklani fölötte, sokmindent lehet, amit azonban ehelyett kéne tenni, az célravezetőbb: fölfogni végre, és megérteni az okait. Nem az a baj, hogy nem fognak össze, nem az a baj, hogy épp mit nyilatkoznak a bőséggel rendelkezésükre álló tömegmédiában a parlamenti ellenzék gurui. Nem, a baj az, hogy teljesen hiteltelenek. A baj az, hogy folyamatában sem mozdul ki egy millimétert sem a népszerűség mérő, max. annyira, hogy egyik hitelvesztett párt a másik rovására tud pár százalékot szerezni, de együttesen egyre inkább vesztésre állnak. Az egész Műellenzék össztámogatottsága annyi, mint a följövő Jobbiké egyedül, és közben a Fidesz is stabilizálódott. Az Ország elsöprő többsége egyszerűen nem rezonál sem a Szegfűre, sem Gyurcsányra, de még Juhász Péterre sem. Ellenben kialakul lassan egy szubkultúra: egymást hitegető, struccpolitizáló baloldaliak bezáródó közössége, egymásnak írnak cikkeket, csinálnak fészbukos csoportokat, vitaköröket, ahol a magukra nézve kínos tényeket kerülik, ellenben elmondják a százmilliomodik verzióban is, hogy Orbán egy Geci. Ez persze tény, csakhát akiknek mondják, azok ezt már rég tudják, úgyhogy tökfölösleges öngerjesztő semmittevés folyik, a Nép meg odakint, a való világban várja, hogy valaki szóljon már Neki is.


Az esélytelen baloldal szubkultúrájában megy az önszuggesztió, meg a Nép birkázása, csakhát egy mélyre ásott bunkerben nem annyira lehet látni a valóságot, mert az odakint zajlik. A Nép egyáltalán nem birka, soha nem is volt az, akkor sem, mikor Horn Gyulát, vagy épp Gyurcsányt hatalomra emelte, akkor valahogy a másik oldal birkázott. A nembirkák látják a valóságot, ami a bunkerben élőknek láthatatlan: van egy diktatúra, aminek a létét, a politika mindenre kiterjedő akaratérvényesítését 10 millió ember szenvedi el nap mint nap. Ezzel szemben van egy magát ellenzéknek nevező baloldali valami, amelyik pont úgy csinál, mintha itt mégsem diktatúra lenne. Lakossági fórumokat tart, sajtónyilatkozatot ad ki, parlamenti felszólalásokat és beadványokat prezentál, ésatöbbi hasonló pótcselekvés. Japersze mindeközben meg önkormányzati képviselői nyomogatják a Narancscégek közbeszerzési nyereségeire az igen gombocskákat, a lakossági megkereséseket meg többnyire elhárítják: nem kellenek a problémák, miközben olajozottan áramlik a fűszer a megfelelő helyekre. Tessenek fölfogni: nem azért nem fog szavazni a kutya sem a jelenlegi Műellenzékre semikor, mert a Nép birka, hanem épp azért nem fog, mert NEM birka.


Kinn is vagyok, benn is vagyokot játszani egy rablóbanda diktatúrájában, az nem jópofa dolog, hanem árulás mindazokkal szemben, akik egy évvel ezelőtt elkövették azt a baltettet, hogy ezekre szavaztak. Sokszor mondják, hogy tegyek különbséget a Műellenzéki pártok vezérkarai és tagsága között, ne mossam össze a felelősséget. Akik valóban engem, és nem rólam olvasnak, azok tudják: szoktam különbséget tenni, de teljesen fölmenteni a tagságot nem lehetséges. A pártvezetések ugyanis nem úgy kerülnek a helyükre, hogy ahhoz a tagoknak semmi köze: bizony utóbbiak választják meg az előbbieket. Az önkormányzati mutyikban résztvevő Műellenzékieknek is van helyi pártháttere, Ők is tagi szavazatokkal kerültek oda, nem az égből pottyantak a székbe. Amit látok, az annyi: a Valóságot érzékelő párttagok már többségükben kiléptek a baloldali szubkultúra bunkeréből, nem véletlenül nem érzékelhető egyik párttól sem valós terepjelenlét. A tagság fogyása már ott tart, hogy jópár DK-szimpatizáns épp mostanság kapott tagsági számot, pedig soha nem léptek be a pártba... Nagyjából ez év végéig aki nem képes reagálni a nyilvánvaló tényekre, és folytatja az önszuggesztiót, annak már annyi, többé fel nem ébred, max. ha Jobbikék rárúgják az ajtót. Addig meg várjuk a NAP-ba a tenniakaró demokratákat.

Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!






39 megjegyzés:

  1. Így hirtelen:
    A Nép vagy felfigyel egy tanítóra (ha adódik ilyen egyáltalán), vagy saját kárán fog tanulni.
    Hogy melyik mikor fog bekövetkezni azt nem tudom de, hogy az utóbbi fájdalmas lesz; az biztos.
    Megérdemli.(?)

    VálaszTörlés
  2. Egyeztettünk Bivalybasznádon. Találóbbnak gondolnánk az alábbi címet: A himringyók KVcigije.. Szép napot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsánat. Hosszú í-vel. :) A hímringyók KVcigije.. Most jó.

      Törlés
    2. Már csak írnotok kéne hozzá valami értelmeset is, ugyanis a tartalom és a cím egysége szükséges a valóságban :D

      Törlés
    3. Bivalybasznádon indul a napszám. Szabadidőt meg nem pazarolunk Rád. Bocsi.

      Törlés
    4. Már ennek a téménak is kötetnyi az irodalma! :DDD Ez ia a közvélemény kutatásról jutott az eszembe o)))

      Törlés
    5. "A hímringyók KVcigije.. Most jó." Van akinek, elég leírni a Hímringyót és már el is élvez. Egyszerű az élete...

      Törlés
    6. Gabesz 2! Attól, hogy Neked a "Most jó" hallatán feláll, ez az én kommentemnél az "i" betű "í"-re való javításának szólt. :)

      Törlés
  3. A meglátás nagyon jó, az út kicsit göröngyös, és összefogás nélkül nem lesz demokrata áttörés. Ennek egyik útja a lövészárkok betemetése. Ebbe az irányba kellene haladni...

    VálaszTörlés
  4. Zoli (Báder) a kommentedet levettem a Te érdekedben, fogalmazd újra, itt a TEK alapból figyelget :D

    VálaszTörlés
  5. A felszint kaparva megírni a látottakat.Ugyes.Valóban látható így is:mindenki szemét jellemtelen kollaboráns,csak ÉN (én,èn)nem.
    DE MIÉRT EZ LETT BELŐLE?
    Itt kezdődne az elemzés,kedves ember.
    Ugyanis a problèma megèrtése nélkúl elmèletileg sem lehetsèges változtatàs.
    Hiteltelenek.A többiek.IGAZ.
    De miért relatíve Orbán a legkevésbé hiteltelen?HISZEN relatíve a tömegek messze legnagyobb részhalmaza szàmára elfogadható.
    (a leharcolt ,lebukott "vezérkara",az indorító(vá vàlt "mosolyú" kisRogán,)a VELEJÉIG romlott (ès az arcàn jól làtható) Elsimon,a magát pehelysúlyúvá qestorozó Szíjàrtó,a szerénysèget(!) és vele mértéket vesztett Làzár,a gnóm titkárnőbaszó Hende és Dájcs,a fogyijat fosztogató,lebukott "barátjàval" stb stb.)
    Alig van ott már ember,aki kivètel lenne-(Varga Misi,Gulyás Gergely,és igen,a Màtéka+egy kettő màs)
    És mindezek ellenére Orbànt nem gyűlölik úgy,ahogy a "tudjukkik" szeretnék+te "poncichter".
    Mièrt?
    Ez az igazi kèrdés.
    (nem adtam fel a zsenialitásod megírását,Gàbor,de most az nem ideillö.)
    Mi a faszért nem kelletek TI (kozmopolitàk),és mièrt nem működnek az átkaitok az Orbànon.
    Erre próbàlj valamit mondani..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne félj, az én átkaim működni fognak, csak előbb át kell magam küzdeni az Őt falanxként védő Műellenzéken ;)

      Törlés
  6. NZP jó felvetés.
    De szegény Tuareg ugyanazzal a poltikai kommunikációval akar az emberekre hatni, mint az összes baloldali párt.
    Cigány simogató, orbán mocskoló, 4 millió szegény, über alles demokrácia.
    Semmi konkrét terv, vagy ha van, azok is olyanok, hogy vissza a régi alkotmányt, a hatalom szétválasztása, jogállamot.
    2002-2010 között mind megvolt (igaz azért ki lett lőve néhány szem...). És jobb volt?
    Fogadjuk el: Tuaregek és a nyugger bandájának nincs semmiféle terve. Csak maszatolás amíg a felszínen van.

    VálaszTörlés
  7. Az átkok mindig visszaszállnak(bumeráng hatás) és a tetteink, szavaink minket jellemeznek, árulnak el!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony,PuZsu.
      "Jegyezzèk meg:a gecisèggel szemben egy orvossàg van-a mégnagyobb geciseg.."(Fekete főtörzsőrmester,7.gklövèsz hadosztaly,Kiskunfelegyhaza,1973-74.)
      És a főtörzs tudott valamit.Ez a helyzet.

      Törlés
  8. Ne rinyáljatok Emberek!
    Tuareg és matróna serege az év végére el fogja érni az 1%-ot ( az összes többi alig mérhető pártocskával együtt számolva..)
    Hajrá kurvák!
    :DDDD nekem is a közvélemény kutatásról jutott az eszembe.

    VálaszTörlés
  9. Amúgy megint nagyon gagyi a poszt! Erőltesd meg magad Gábor mert baxnak utalni a Nagyik...

    VálaszTörlés
  10. Fekete főtörzs "tanitàsàból" mèg egy kèt "nugget"(aranyrög)
    Egy alkalomból hegynyi krumplit kellet megpucolnunk valamilyen búntetèsből.
    "Ha nem lesznek kèszen egy óra mulva,úgy ràbasznsk,hogy az garnitura"
    Nem lettünk kèsz.
    Kèptelenség volt.
    De ràbasztunk.
    A főtörzs nagyon èrtette a pedagógiàt.
    Azóta,a garnitura szó hallatán összerezzenünk,ès fèlve pillantunk szanaszèt,a főtörzs fenyegető àrnyèkàt keresve..
    Másik alkalommal àrkot àstunk a tűző napon.
    Természetesen kibaszàsból,a dolognak más értelme nem volt.
    Innentöl-mutatta a főtörzs a kerítést-DÈLIG..
    Egy pillanatig nem ertettük.
    A főtörzs összehozta a teret meg az időt "faszàsan",ahogy ö mondta..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És mi volt a "garnitúra"? :D

      Törlés
    2. A főtörzs nem tudta,mi a garnitúra.
      De tetszett neki.
      Jászkarajenőt sem tudta megjegyezni.
      Igy lett a Jászkarafasza.
      Ő tipikus kemènyen dolgozó félazsiai kisember fajta.
      Belőlük (belőlünk! mert mi is ugyanez vagyunk!
      ) van sok.
      A nagykörúton belőli "kozmopolita " egmondók ne értik ezt.
      Orban érti.Ő egy közülünk ..

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    4. Orbán vagyon:
      AVANTI benzinkúthálózatban, Szajol és Szolnok között legalább 10 benzinkútra tett szert. 9000 hektáros, 40 aranykoronás szántót, legelőt és erdőt szerzett Békés megyében. Nagymaroson, egy kivágott ősgesztenyés helyén pazar kastélyt építtetett. 2000 darabos holstein-fríz szarvasmarha állománnyal rendelkezik és annak ugyanennyi éves szaporulata gazdagítja. Tokaj-Hegyalján szőlőt és feldolgozót szerzett a vissza nem téritendő állami támogatások kijárása révén. A felcsúti földek is Orbán Viktor vagyonát gyarapítják, amit állami juttatásokból szerzett.
      A FIDESZ-hez közeli cégek, a székházból befolyt pénzekből, megvásárolták az addig állami tulajdonban volt bányákat, amelyeket aztán jelképes összegért eladták Orbán Viktor édesapjának. A bányák jövedelmezőségének biztosításához, a meglévő politikai kapcsolatok révén, zsíros megrendeléseket szereztek a Dunai Vasműtől, valamint az autópálya építkezésekhez. Az Orbán-család vagyonát egyes közírók 500 milliárd forint körülire teszik, amihez hozzátartozik egy Pintér Sándor egykori belügyminiszterrel közösen vásárolt és fenntartott horvátországi sziget az Adrián, valamint egy kb. 600 millió Ft. értékű jacht, ami francia lobogó alatt került nyilvántartásra.
      A 2010-es adatok szerint a Lévai Anikó tulajdonát képező 38 ingatlanból áll.. Az Orbán-család az első miniszterelnökség idején ment át először igen látványos vagyongyarapodáson. A szűkebb család két fő ingatlanadatát nézve: 1. az 1998-ban már birtokolt 5,5 hektárnyi földterület négy év múltán a tizenegy és félszeresére: 63 hektárra növekedett; 2. a tulajdonukat képező (1994-ben 563 ezer forintért vett) belvárosi lakás helyett kertes sváb-hegyi villát vásároltak 2002-ben (75 millióért), majd azonnal hozzáláttak (több tízmilliós) átépítéséhez is. A miniszterelnök apjának többségi tulajdonában lévő bányacég, a Dolomit Kft. saját vagyona meghétszereződött (98-ról 666 millióra nőtt); a másik vállalkozás, a kizárólagosan birtokolt Gánt-Kő Kft. nyeresége ugyanekkor a tízszeresére emelkedett (16 millióról 167-re).
      A második miniszterelnökség nagy projektje a felcsúti focibirodalom felépítése – ugyancsak közvetett (adóból leírható adomány) vagy közvetlen állami pénzekből. A tulajdoni viszonyok átláthatatlanok, Orbán 50 évre ingyen használatba adott földjein épült föl számos objektum. De 50 év lejárata után, az övé az egész Stadion és az akadémia!!
      Bangóné Borbély Ildikó közlése szerint a miniszterelnök vejének cége kizárólag állami és önkormányzati beruházások révén ért el milliárdos bevételt. Mint mondta, Pécs és Bicske önkormányzata több százmilliós hitelt vett fel, hogy megbízhassa Tiborcz István céget energiatakarékossági fejlesztésekkel. Kitért arra is, hogy sajtóhírek szerint az alig harmincéves férfi cége tavaly év végén megvásárolta a keszthelyi vitorláskikötőt.
      Lopni törvényesen is lehet, anélkül, hogy bizonyítható bűncselekményről beszélhetnénk. Erre a Fidesz-kormány idején működő Országimázs Központ, Happy End Kft. és Ezüsthajó Kft. mesterhármasa szolgál ékes példával. ” Magyarországról az elmúlt 25év óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba. Most akkor ezt forintosítjuk, hogy a nagyságrend még jobban látszódjon: 48 ezer milliárd forintot!!! (200 forintos dollár árfolyamon)
      A Tax Justice Network adatai szerint Magyarország méretéhez és tőkeerejéhez képest példátlanul nagy veszteségeket szenvedett az elmúlt évtizedekben az offshore jelenség miatt. 242 milliárd dollár magántőke – a teljes magyar államadósság két és félszerese – került offshore számlára. Az összeg abszolút mértékben is hatalmas: ezzel a világranglista 12. helyét foglaljuk el. Európából senki nem előz meg bennünket, és a többi kontinensről is csak gazdasági világhatalmak és néhány olajország.
      Tallózgattam kicsikét… Íme, a tipikus jászkarafaszi DOLGOZÓ kisember, aki egy közülünk No tényleg NEM is birka a nép, nem holmi zsigeri ösztönökből húzza elő a szimpátiáját,azonosulhatnékját, a preferenciáit. NZP sem birka, csak kicsit megszúrhatta a napocska ebben a kánikulában buksiját

      Törlés
    5. Szia KEN.
      Tele vagy indulattal.
      A szàmok és a " sztorik" (szerintem) túlzottak.
      Dolgoztam "oligarchák" közelében,valamennyite ismertem a vilàgukat.
      Aztán -megundorodvàn a "módszerektől"-visszavonultam jászkarafaszai keményen dolgozó kisembernek,aki Laplace transzformàciojàval hadonàsz..
      Hogy Orbàn nem szegény-az rendben van.
      Ebben az orszàgban nincs kultúràja a politikàból visszavonulásnak.
      Nem emiatt egy közülünk-hanem azért,mert érti,ami velünk törtènik-és ebben a kontextusban értelmesek a cselekedetei.
      Az őt (és minket is "faji alapon" gyűlölő "demokratàk" nem ertik.)
      Emiatt nem tudnak màr hazugsàgokkal sem támogatàst generàlni.
      És a felkorbàcsolt gyűlölet hatása is véges-pont a mi Szabónk "mozgalma" is mutatja,ugyan nèhàny mami bugyija nedvesedik a szövegtől-de "a hegyek nem mozdulnak meg.."
      Szép napot,KEN..

      Törlés
    6. ..csak nedvesedne. A menopauza meg odabasz.. :)

      Törlés
    7. Értem, szóval h nem undorodtál vón meg a módszereiktől, most te is lazán ott lennél a top5-ben :D A számok és a sztorik túlzottak, nem pedig a jéghegy(ek) látható csúcsai. Hogy Orbán nem szegény rendben van, nyilván a módszerei is okésak. sőt bizonyos kontextusban a cselekedetei is megértően értelmesek irányunkban! Ah, már nem is mellékelek újabb hevenyészett listát, mely társadalmi csoportok, hogyan lettek padlóra küldve, szarrá taposva. A magyar nép tényleg nem is BIRKA, csak nekem vannak " INDULATAIM... nem, nincsenek, én csak nézelődöm itt, mint egy különös Jurassic-parkban, te pl. leginkább egy eoraptornak tűnsz, valóban, az nem birka

      Törlés
    8. Külön malomban őrőlünk,ó KEN.
      Kisebb oligarcha-vagy őket szolgáló csicska lehettem volna.
      Nem akartam.
      Ócska,kiszolgáltatott,seggnyaló élet az.
      Tudod,a fideszcsicskák "uralma" is jobb,mint a "tudjukkiké".Jelenleg egyéb választék nincs.Szerintem.
      Szerinted meg nem.

      Törlés
    9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    10. Valóban nagyon külön malomban őrülünk. számomra a fidesz hordánál gusztustalanabb képződmény nincs. Annál még a jobbik is dzsob, figyelembe véve tömegbázisának bizonyos komponenseit, persze szavazni már nem fogok reájok, inkább isten óvja a királynőt, függöny, és végre eleredt az eső

      Törlés
    11. Eltanulvàn a "demokrataságot" a Szabó Gábortól,tisztelendő a véleményed.
      Tapasztalataim szerint a "tudjukkik" nemzetgyilkos "hatalma" mindennél rosszabb-a fideszcsürhénél is,a zsobbiknàl is..
      Szép napot,KEN.

      Törlés
    12. Eltanulvàn a "demokrataságot" a Szabó Gábortól,tisztelendő a véleményed.
      Tapasztalataim szerint a "tudjukkik" nemzetgyilkos "hatalma" mindennél rosszabb-a fideszcsürhénél is,a zsobbiknàl is..
      Szép napot,KEN.

      Törlés
  11. Na, megint elvertük a port a mű ellenzéken. Mert hát nem is a FIDESZT akarjuk elzavarni, pláne nem a Jobbikot megállítani. Csámcsogunk még egy kicsit a műellenzéken. Csak megjegyzem: ugyan ezen a napon az ATV híradó bemutatott egy diagrammot, mely szerint egyedül a DK tudott erősödni 2%-ot (most 6%-on áll) a többi stagnált illetve a Jobbik eddigi legjobb eredményét hozta. Szóval van mozgás. A DK csendben beéri az MSZP-t. Hogy miért nem tud a baloldal erősödni? Van egy két tippem, és egyetértek az egyik hozzászólóval, hogy itt ezt kellene elemeznünk. Például azért mert kiáll a feltétel nélküli alapjövedelem mellett. Na ezzel nem fognak szavazatot szerezni. A másiki most a hiszti az idegengyűlölet miatt. Lázár azt mondta, köszönettel tartozik a plakát rongálóknak, mert ennek hatására plusz 300 ezer kérdőív ment vissza a 200 ezer mellé. Legyünk nyugodtak, azon nem az lesz, hogy engedjük be a menekülteket. Senki se kívánja, hogy ellenőrizetlen embercsoportok áramoljanak be az országba. DE az ellenzék most kardot ránt. De sorolhatnám. Mindíg bemegy a csőbe az ellenzék, Orbán meg röhög. Addig sem arról beszél a nép, hogy Polt Péter gazember és neki is börtönben a helye a bűnpártolásért. Már nem téma a Viktor vő sorozatos pályázat nyerése. stb., Pedig keményen és tematikusan ezekről kéne beszélni. Akkor erősödne az ellenzék.

    VálaszTörlés
  12. Fekete főtőrzset nem véletlenül említettem.
    Orbánék ugyanezen "szocializàlódtak" 18-19 èvesen.Értik.
    A főtörzs 30 szóval bátmit-BÁRMIT-ki tudott fejezni egyértelműen.
    Kicsit bebaszva-ami gyakorlaton elő szokott fordulni-bàtorságot nyerve,egy akadémiai székfoglalót is lenyomott volna.
    Igen,itthon,az "elkozmopolitásodott" (ezèrt van a Rapid Gyuri meg az MNA,amit MINDENKI èrt,kivéve "akik miatt" van..
    Szóval mindez azért èrdekes,mert 90 utàn VISSZATÈRT A HAZUGSÀG KORA,csak más hangsúlyokkal-de gyakran ugyanazon "kozmopolitàk" által nyomatva..Ami ugye nevetsèges.
    EBBEN A KONTEXTUSBAN értelmezhető Orbán "szabadságharca", pàvatánca,kettős beszède stb..
    Mert a PC nyelven (amit ugyanúgy megvet ès utàl mint mi töbiek) nem lehet a valósagról őszintén beszélni.
    Nagyjàból a Vona féle csapatra is mindez érvènyes,de a dolog mèg bizarabb a KGBéla ès sz Apró klàn közötti "szinergia" miatt..
    Az oroszbarátságról meg annyit-ugyanazok folytogatjàk Orbánt,mint a Putyint..
    Szóval idàig kellene visszamenni a "diskurzussal" ,kedves "demokraták"..

    VálaszTörlés
  13. csak írom: itt az ideje egy célok és terv megalkotásának mert mire kimunkálódik lepereg a kampány is....

    VálaszTörlés
  14. Eza blogbejegyzés megint elég szarra sikeredett! Régebben még tudtá írni!
    Ez most csak egy vallomástétel - amit eddig tagadtál - hogy te nem is Orbánt akarod leváltani csak az ellenzékét!
    Orbánnal és a Jobbikkal látom továbbra sincs semmi bajod!

    VálaszTörlés
  15. Gabi és hogy akarod leverni a Jobbikot, ha a nemlétező műellenzék phalanxán megtörik a rohamod? :)

    VálaszTörlés
  16. Gabi és hogy akarod leverni a Jobbikot, ha a nemlétező műellenzék phalanxán megtörik a rohamod? :)

    VálaszTörlés
  17. Gabi és hogy akarod leverni a Jobbikot, ha a nemlétező műellenzék phalanxán megtörik a rohamod? :)

    VálaszTörlés