2014. szeptember 23., kedd

Meguntam a mocsokáradatot

Írtam már korábban párszor azokról a magukat baloldali értelmiségieknek nevező körömreszelgetős semmittevőkről, akik mióta kimentünk a Kossuth térre, kizárólag engem anyáznak. Meguntam Őket, takarítok.




Az az erkölcsi és szellemi leépülési folyamat, ami a baloldali és liberális oldalon az elmúlt évtizedben lezajlott, törvényszerűen vezetett Orbán hatalomátvételéhez, majd gyakorlati teljhatalmának kialakításához. Aki itt bármit tenni akart, azt elkaszálták, ki merő anyagi érdekből, ki ostobaságból, de végülis az ok lényegtelen, az okozat viszont látványos: Orbánisztán könnyed felépítéséhez a téglák jó részét a "sajátjaink" szállították. Gyurcsány kinyírása, Bajnai elmeszelése, az ellenzéki sajtó olvasatlan gittegyletté válása, megatöbbi: nem tehetségtelen fiú Orbán, de nem volt nagy kihívás azért ilyen minőségű ellenféllel szemben kiütéses győzelmet aratnia. Ott vannak minden ellenzéki pártban, bár változó számosságban és erősségben, szerencsére, és persze írogatnak itt-ott, egymást buksisimogatva, osztozkodva semmitmondásuk miatt lassan elfogyó olvasótáborukon. Mivel a valódi ellenállás semilyen formájában nem vesznek részt, ezért aztán alkotóerejük kimúlásával, elmagányosodásukkal azokat vegzálják, akik tesznek valamit. Minél inkább próbál ugyanis bárki az ellenzék oldaláról ténylegesen lépni az Orbánbanda ellen, annál inkább nyilvánvalóvá válik az Ő megalkuvó passzivitásuk. És ennek megoldására egy utat választottak: lehúzni magukhoz a dágványba a tenniakarókat, a valós kockázatokat gyakorlatban vállalókat.


Kossuth téri kitelepülésünk, a hatóságokkal folytatott sikeres többkörös küzdelmünk, az Ország Gyűlése Mozgalom megalapítása és folyamatos erősödése lett számukra az igazi vörös posztó. Egy ideje már olyan szintű összehangolt lejárató kampányt folytatnak ellenem, és személyemen keresztül az Ország Gyűlése Mozgalom ellen, amihez képest még a Fidesz is az etikus újságírás szellemi műhelye. Erkölcsiségben, tényszerűségben, szellemiségben valóban alulmúlják még a Széles-Simicska Páros médiaszolgáit is, sokan látják tevékenységüket, aligha kell erről többet mondanom, a dolgaik magukért beszélnek. Tegnap viszont átléptek egy határt: mikor már semmittevők írják rólam azt, hogy Orbán ügynöke vagyok, akkor itt véget ért a tolerancia küszöböm. Kéthetes rendőrfőkapitányi-bírósági háborút úgy bemutatni, mintha azt Orbán egyenesen így akarta volna, és én az Ő érdekeit szolgálnám, mindezt olyanoktól, akik az ellenzékiek hátának fúrásfarigcsálásán kívül semmit nem tesznek: nos ez itt a vörös vonal. A DK-hoz kötődő, ám magánszemély tulajdonában lévő Hírhatár nevű netes portálon immár negyedszer voltam téma, és ott írta egy Adorján György nevű valaki ezt címként: Orbán alvó ügynöke Tuareg.


Nos, mint mondtam, negyedszer mocskol, de a közszereplőknél is van egy határ, amit nem lehet átlépni. Gyurcsány, Bajnai, és még sok bemocskolt ellenzéki politikus indított hasonlóképp pereket, mint most én teszem. Miközben augusztus 8. óta a nap 24 órájában ott vagyunk a Kossuth téren, ezek a fotelbajnokok engem, és rajtam keresztül mindannyiunkat mocskolnak. És immár Orbán ügynöke lettem. Nos, ennyi volt, innentől mennek a följelentések, becsületes ember vagyok, az írogatókkal ellentétben velem szemben a Fidesz házkutatást tart, négyszer rabosíttat, míg Ők pötyögtetik békében a billentyűket a semmiről. Büntetőfeljelentést tettem a cikkiró ellen négyrendbeli becsületsértésért, rágalmazásért. Minden olyan további újságírót, és fészbukos csoportadmint, akik pedig jó szokásuk szerint rögtön osztogatni kezdték kis galacsinhajtó kezeikkel az általuk elérhető helyekre ezt a mocskot, figyelmeztettem, hogy a terjesztés is bűnpártolás, álljanak le, vagy mennek Ők is. A minimális erkölcsi érzékkel rendelkezők le is álltak, pár régi delikvens azonban természetesen nem. Orbán hatalmi központjától 20 méterre állandó tüntetést fönntartani, és azt napról napra erősíteni: nem játék. Az Ország Gyűlése Mozgalom tevékenységét, aktivistáit mocskolni: nem játék.


Mutatok néhány remekbeszabott példányt a "ballib" újságírók és csoportadminok legszebb terméséből, gyorsan érthető lesz, miért zárom le innentől a kommunikációt, és viszem jogi útra a történéseket. Nézzük először Török Monika valamikori újságírót:

"kezdek rosszul lenni attól az öntömjénezéstől és befelé szűkülő spiráltól, ami az önjelölt messiás háza táján zajlik.
orbán jól számított. ha semmi más, ez tényleg szétveri az ellenzéket.
te fotelból ordító forradalmár! üvölti egyik a másiknak a fotelból.
oda kell jönni és jól odacsapni! ordítja a harmadik, nyilván szintén a fotelból.
észak-koreai szintű beszédekkel és videókkal győzködik egymást, hogy sokan vannak, és tényleg, hiszen mindenki lájkol mindenkit, nyolcszor is körbeér a kör, jól látszik mind a huszonnyolc.
és tapsikolnak a közhelygyűjteményen, amit egy igen rossz ripacs elmond.
és fogalmuk nincs, mi lenne másnap, ha úgymond "győznének".
mert akkor mi van?
és én kezdek komolyan megijedni.
hogy komolyan gondolják.
mert viccnek ugyan szar volt...
nulla elképzelés, nulla jövőkép - pár közhely, a pórnépnek.
de ezek nem pórnép! ezek értő, érző emberek!
hogyan merészel bárki bárkit ennyire becsapni?
miközben teljesen egyértelműen arra megy ki a játék, mikor pattan el valahol a húr.
és akkor ki lehet hirdetni a szükségállapotot.
igen, orbánéknak.
ez az ország tényleg ilyen ellenzéket érdemel."

Nos, ennyit gondol az OGYM önkénteseiről a Kossuth téren, és persze osztogatja az engem Orbán ügynökeként minősítő cikket. Vagy itt egy másik, Gyulai-dobi Éva DK csoportadmintól:

"Ugyanis az, aki a választás előtt három héttel a baloldali ellenzék közös jelöltje ellen kampányol, - felhasználva egy komoly párt hiszékeny szimpatizánsait,- az minimum a fidess cicijén lógó jobbikos. Senkinek sem fordult meg még a fejében közületek, hogy miért történt perújrafelvétel Szabó ellen éppen az ogym alakulása környékén? Hát azért, hogy a kis térfoglalásért cserébe elengedjék majd a sikkasztását. Szabó az ő múltjával pontosan alkalmas arra, hogy messzire elkerülje minden ellenzéki párt a Kossuth teret, ha netán tüntetésre adná a fejét. Manipulálva vagytok Kedveseim, de erősen! Bokros pedig, ha nem szeretné a fidess malmára hajtani a vizet, akkor lépjen vissza !"

Tőle, ugyancsak:

"Én már a kezdeteknél láttam, hogy miért írja le Tuareg a múltját. Azért, mert már az elején az volt a szándéka, hogy lefoglalja a Kossuth teret a demokratikus pártok elől, mert tudta, hogy az ő múltját figyelembevéve még befogott orral sem megy oda senki tüntetni. Így tartja távol az igazi ellenzéket orbűn orra elől. A sátracska fölött még csak csak elnéznek, de az ötezres tömeget már nem szívesen látnák. Nyissátok már ki a szemeiteket, vagy ti is orbűn ügynökei vagytok?"


Tele van ilyenekkel a számítógépem, és ez csak a mai termés. Ők volnának Orbán ellenzéke, saját maguk szerint. Nos, szerintem meg nem, hanem ostoba fúrófarigcsálók, épp olyanok és épp azok, akik anno Gyurcsányt pusztították, aztán meg Bajnait, és valakit mindig, aki tesz is, nem csak körömreszelget. Nos, tegnapi tevékenysége alapján 5 hasonszőrű megy büntetőfeljelentéssel a PKKB-ra, és ugyanők kapják a polgári peres eljárást is, a tőlük számomra megítélésre kerülő kártérítések teljes összegét pedig az OGYM számára fogom befizetni, mivel annak mocskolásával lépték át a vörös vonalat. Nem szándékozom innentől ezzel a percegő szú típussal foglalkozni, kell az időm, az energiám és a Blog felülete az Orbánbanda elleni küzdelemhez. Ahhoz viszont, hogy ezt megtehessem, és az erőt ne kelljen az állandó hátbaszúrások elhárítására fecsérelni, most meg kellett még írnom ezt a cikket, hogy aztán többé ne kelljen. Az OGYM és a személyem mocskolása ezekután már büntetőjogi és nem kommunikációs kérdés. Ennyit erről.

A hamis tanúzást a törvény bünteti...


76 megjegyzés:

  1. Jóóóóóó reggelt :)
    Adorján Györggyel anno próbáltam beszélgetni, kérdezni, hogy miért teszi, amit tesz. Szépen elbeszélt mellettem, nem értvén (nem akarván érteni) amit írok. Akkor ott leírtam neki, hogy akkor nem fogom olvasni, no azóta így vagyunk. Nem olvasom. Török Mónika meg akkor lett elég nekem, amikor szídta az ellenzéket, miközben azon "sírdogált", hogy lánya külföldre távozott, kint akar élni. Akkor kérdeztem, hogy ha már ilyen az ellenzék, amilyen, nekünk ez jutott, ezt sorsolta még lezárás előtt a játékgép, akkor talán segíteni kéne őket, nem még jobban verni beléjük az éket. Áh, semmi:( No azóta megkímélem magam a reggeli mérgelődésektől, s egyszerűen átlépem őket a mint az össze nem szedett kutya piszkot. Jól teszed Gábor, elvégre minden ember a saját sorsa kovácsa - mondják - akkor nem más verje az üllőn a fejeket sorban, aki nekik nem tetszik! De persze vannak még szép számmal ilyenek. De azt már nem is tudom olvasni, hisz a tolerancia nevében kitiltottak, nem hiányzik, a kirekesztéssel foglalkozó, magukat ajnározó személyek véleményének olvasása se! Szóval helyes!

    VálaszTörlés
  2. Dús fantáziájú emberekkel vagyunk körülvéve. Értelmesebb dolgokra is használhatnák szárnyaló szellemi kapacitásukat, mint mások lejáratására. Nem az a baj, hogy más a véleményük, mint Gábornak és ennek hangot is adnak, hanem az, hogy előállnak olyan fikcióval, ami csak egy ember és rajta keresztül, végre egy valamirevaló mozgalom mocskolására elegendő. Értelmesen lehet vitatkozni, de az ilyen kinyilatkoztatások csak a fidesz malmára hajtják a vizet.
    Nekem fontos a DK, ezért nagyon elkeserít, ha a párt környékéről jönnek ilyen méltatlan hangok.

    VálaszTörlés
  3. Jó sokáig tűrted a fröcsögést, éppen ideje volt a "tisztogatásnak!

    Ezért sem jó, ha egy párt vezetése is sumákol, bármely témában, mert nem tudja kiszámítani, hogy a párt nevében "tündöklő" személyek mennyit árthatnak magának a pártnak is.
    (mindjárt mély hallgatásba mentek volna, ha Gyurcsány nem csak mondja, hanem ténylegesen kilátogat az OGYM-hoz a Kossuth térre. (Természetesen Molnár Csaba, Varjú László, vagy Vadai Ágnes. szintű DK vezető odalátogatása is, hasonló eredménnyel zárult volna, a károgókkal szemben)

    VálaszTörlés
  4. Igen Gábor meg kell kezdeni ellenük az alsító pereket.Minden nap több tucat aljasitó cikkeket,posztokat,kommenteket olvasok itt a netten a demokratáknak nevező egyének jóvoltából,de én úgy mondanám rosszvoltából.Ezek az egyének mesziről sem demokraták,valami érdek vezérli őlet,hogy jelen pillanatban a leghítelesebb Mozgalmalmunkat akarják padlóra küldeni,amit ők is tudnak,hogy nagyon nehéz lesz,mivel van egy olyan vezetőjük,mint Te magad Gábor.No ezt nem azért írom,hogy kapjak Tőled egy piros pontot.EZ A VALÓSÁG.Én a saját környezetemből kiindulva tudom megerősíteni.Én aki,és ezt egyáltalán nem nagyképüségből mondom,de Nyíregyháza,de azon belül Szabolcs megyében egyik legnagyom demokrata aktivista voltam,illetve vagyok is.Ezt látván a magukat demagog demokraták nem nézték jól szemmel és mindent elkövettek,hogy eltávolítsanak az akor ép DK tagság soraiból.A Szabolcs megye két DK Országos tagja,Pál Zoltán és Tóth Miklós munkásmozgalmi multukra hívatkozva állandóan ki akartak zárni a DK-ból.Bűnöm az volt,hogy nincs munkásmozgalmi múltam és így nem tudom öszintén képvíselni a DK-át.Ez részükről nem más volt,mint a demokrácia rombolása,beépülve a DK-ba és ma is ott fejtik ki a demokratus elleni tevékenységet.Mindezt a legfelső vezetős nagyon is jól tudta és tudja.Továbbra is engedik nekik a demokrácia rombolását.Jelen pillanatban az ígazi aktivisták által jól működő Nyíregyházi és a Szabolcsi DK tevékenysége csak a papiron létezik.Igen ezt ki kelett magamból mondanom,mert az ilyen áll demokraták verték szét az egész demokratikus ellenzéket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos, ahogy növekszik a DK ereje (létszáma) egyre több nem oda való ember kerül belülre és ezek "áldásos" tevékenysége belülről rombol. Az ellenőrzés igen nehéz... (ezt a folyamatot nem ártana még erősíteni, de úgy, hogy amint kiderül, hogy az adott személy a párt ellenében tesz bármit, azonnal eltiltani a párthoz való tartozását...). Nekünk DK-soknak kell ezeket a renitenseket megregulázni, vagy kizárni. Különben elsüllyedünk a posványban. És ezt úgy tenni, hogy az illető vegye tudomásul: rossz lóra tett, keresse máshol a szerencséjét. Még az is lehet, hogy ezeket a Fidesz béreli fel...

      Törlés
  5. Az összes cikkre jellemző (már amihez volt szerencsém), hogy az OGYM céljáról, a minimál konszenzusról, mint a demokratikus intézményrendszer visszaállításának mindenki által elfogadható eszközéről egy szó sem esett. Gábort kizárólag személyében támadták.
    Tuareg egy videóban válaszolt az összes személyével kapcsolatban felmerült kérdésre (Kocsis Máté, józsefvárosi rendfenntartó "jó fiúk" szervezete, volt testőre, Sarkadi József és az ellene sikkasztás miatt indított bűntetőeljárások.
    Amikor a kérdés az volt, hogy mondják meg, konkrétan milyen ügyben találják vétkesnek Tuareget, a vitát lezárták. (Adorján György hathatós válasza az utolsó előtti cikkében ennyi volt: nem óhajtok vitázni önnel. Frappáns válasz volt, sokat gondolkodhatott rajta.
    A videó linkje:
    http://youtu.be/GNfHx49jB38

    Szerintem aki tud más komkrétumot, írja le!

    1. Ismerjük meg Tuareget, valóban feddhetetlen-e
    2. Ha alaptalan a vád gazdagítsuk az OGYM kasszát!

    VálaszTörlés
  6. Jó reggelt Gábor, Jó reggelt Erőd!
    Teljes mértékben egyetértek a leírtakkal. Addig amíg ők otthon fotelből verik a klavít és osztják a tuti frankót nem lesz változás. A sok lehajtott fejű embernek a maradék hitét veszik el.
    Azok akik megpróbálnak valamit is tenni, Egy kedves "úrhölgy" véleménye: ami nem a mozgalmat, hanem saját magát minősíti.
    "Csak azért írnak egy regimentet, hogy ha valaki nem nyitja ki a korábbi hsz-eket, akkor ne látszódjék a szerencsétlen lebukás, hogy orbűn engedi nekik a téren való koldulást és a sok szegény nyugdíjas becsapását. Most meg Bokrossal hekkelik az összefogást. Én is csak addig akartam fenn tartani itt ezt a posztot, amíg jó sokan elolvassák" részlet a hozzászólásából.
    Ő aki jó párszáz kilométerre van a Tértől, aki csak az otthoni gépét ismeri, nem meri elhagyni saját biztos fészkét jellemez olyan embereket, akik nap mint nap szembemennek az ov.-vel és stábjával,akikről több ezer videó és hangfelvétel készül a téren.
    Üzentem neki, hogy jót tenne egy kis egészségügyi séta. Emelkedjen fel és győződjön meg azokról a tényekről amit leírt. Néma csend lett a válasza.
    Innen üzenem, hogy augusztus 8-a óta jelen vagyok, részt veszek a téren a demokon, de még koldulni és nyugdíjast lehúzni mozgalmárt nem láttam.
    Láttam viszont olyat, hogy a megfáradt nyugdíjas beült a sátorba egy kis beszélgetésre, kapott jó szót szeretettet és biztatást hogy jobb lesz minden.
    Ennyit szerettem volna elmondani.
    Hajrá Köztársaság, Hajrá Magyarok!
    Hajrá O.GY.M.

    VálaszTörlés
  7. Ilyen az mikor akasztják a hóhért :-)

    Mert ugye Gábor tőled se ál távol az a műfaj, hogy a demokraták között legnagyobb sértést alkalmazd, azaz fideszesnek nevezel bárkit aki nincs veled egy véleményen. Régebbi olvasóid tudják hogy a korábbi blogjaidban is visszatérő formula volt ez.

    Török Mónika még meg se közelítette azt a mélységet amiket te tudsz produkálni. Ha már kiraktad a céltáblát akkor ne csodálkozz rajta, ha valaki lő is rá.
    Abban is egyetértek a Mónikával, hogy az ellenzék azért kerüli el a Kossuth teret mert te ott vagy és senki nem akarja leírni magát azzal, hogy veled közösködik. Azt nem tudom, hogy a Falus kampánystábja tudott-e arról, hogy odateker hozzátok, de végzetes hiba volt, olyan mint a lovas vérzőgyerekes videója.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nalad a pont Joe. Gabor szervezete autoriter. Lehet osztani az irasait,ellenvelemeny nelkul,ha megis lenne netalantan,akkor repteti a tagot. Elobb utobb becsatornazza a nyugdijasait valamelyik partba. Hiteltelen.

      Törlés
    2. Kár volt friss nicket csinálnod, hogy válaszolj önmagadnak, így is tudom, hogy egy véleményen vagy veled. :D

      Törlés
    3. A teny-teny marad Gabor. Semmi kozom Joe-hoz. Inkabb tanulnal a kritikabol.....

      Törlés
    4. Főleg friss regelésű nickek kritikáit figyelem tágranyílt szemekkel, és iszom a szavakat...

      Törlés
    5. Mindenesetre nem nagyon torekszel a fentiek cafolasara. Oncelu az egesz amit csinalsz,kozben tenyleg jatszod a sertett martirt. Szinte konyorogsz,a nyilatkozataidban,hogy jojjon mar valaki aki komolyan vesz. Nem jon. Te buktatod meg magad.

      Törlés
  8. Kedves Névtelen!

    Az rendben van, hogy Tuareg miatt nem mennek a térre, bár a közös cél közös fellépést igényel(ne),
    de miért nem mentek eddig??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs az a közös cél ami miatt egy párt közösséget vállalna Tuareggel!

      Törlés
    2. Ez igaz! Azt tényleg nem tudom, hogy a Jobbik vállalna-e közösséget!
      A kispártok véleményét se ismerem, de abban biztos vagyok, hogy se az Együtt, se a DK, se a Liberálisok és se az MSZP nem állna oda a sátorkunyhóba a Tuareg mellé!
      Ezeknem a pártoknak a véleményét belülről ismerem.

      Törlés
    3. MIndegyikét, mert mindegyiknek tagja vagy, ugye, kicsi Joe :D

      Törlés
    4. A pártoknak valóban nincs "olyan közös célja" (Orbán megdöntése nem az?)
      Igaz ők egymással sem vállalnak közösséget.
      Én tagja vagyok az OGYMnek és nem támogatom egyik pártot sem. Azt látom hogy az emberek inkább a pártszimpátiájukról mondanak le, egyre többen.
      A felsorolt pártok nekem nem is hiányoznak.Majd ha már több ezren leszünk, akkor bármelyikük szívesen beállna a Tuareg....na persze nem mögé sé nem is mellé, hanem elé.

      Törlés
    5. Ez a celja Tuaregnek,jol osszefoglaltad. Bevisz benneteket egy part ala. Ezzel vissza is kapaszkodik a politikaba. Ugyes.

      Törlés
  9. Igazad van. Átlépték azt a határt, ami még elviselhető volt. Nem tehettél mást. Újságírónak, adminnak tudnia kellene, meddig mehet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen tudniuk kell, de szerintem még meg se közelítették azt a határt amit Tuareg már oly sokszor átlépett.

      Törlés
  10. Kedves Gábor!


    Engem is bátran jelentsél fel, mert hasonlóan gondolkozom, mint akiket fel akarsz jelenteni!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha mindenkit föl akarna jelenteni akkor nem lenne ideje játszani a messiás szerepét Kossuth téri remetelakban! (még hogy erőd! hahahahahahahahaha!)

      Törlés
    2. Nos, ha oly bátran állnál ki mellettük, akkor nem anonim nicken tennéd, nemdebár. És nem gondolatokat, hanem tetteket mérettetek meg.

      Törlés
  11. Nézek. olvasok és sírok!

    Én nem tudom ki Szabó Gábor... nemigen figyeltem oda ki kicsoda. Nem vagyok bennfentes sehol. Nem ismerem a pletykákat, de soha nem is szerettem...külső megfigyelő voltam mindig.

    Én csak egyet láttam: egy értelmes célt és cselekvést egy felől és töketlen tehetetlenkedést, sorozatos melléfogásokat más felől. Amit még láttam: a tehetségesebbek kinyírását. És amit éreztem az a csalódás. Nagyon nagy csalódást!

    Mikor utoljára össze lehetett rántani egy tömeget, másnap reggelre szétfoszlott a remény, amiről Bajnai beszélt. Elszállt az utolsó lehetőség. Már másnap reggel összevesztek ki legyen a főfőfőnök. Ezt a képet mutattátok, kedves aggódó demokraták. Lehangoló élmény volt mondhatom! Akkor voltam életem utolsó tüntetésén! Aki mindazt képes volt megtenni, amit itt előadtatok immár ötödik éve, az egy külső szemlélő számára maga a borzalom. Egy Mesterházyval menni a választásra maga az öngyilkosság volt. Gyurcsány olyan, amilyen, de ha hagytátok volna legalább kampányolni, nem lett volna kétharmad. Mert ő legalább beszélni tud. Aki ezt volt képes megtenni az ellenzékkel, annak nemigen van már joga beleszólni. Az legfeljebb szégyellhetné magát. Bújjon be egy lyukba! Nem csoda, ha már mindenki apátiában van. Ezt ti műveltétek!

    Akkor most tán be lehetne fogni... Vagy esetleg elkezdeni gondolkodni. Egy esélytelen jelölttel pont azt fogjátok elérni, mint Mesterházyval. Pont.
    Az eddigi eredményekkel aztán tényleg nincs mit dicsekedni: szétvertétek az egész baloldalt... de annyira, hogy hosszú évekig nem fog tudni felállni. Utat engedtetek az ordas eszmélnek.
    Nem a téren fog elpattanni a húr. Az már elpattant rég. Minden összeomlott, és nem látok embert, aki összefoldozná... aki esetleg megtehetné, azt kinyírjátok.
    Ezt nem Tuareg hatására mondom... hanem ezt látom. Már rég ezt látom..ő csak ki merte mondani nyílvánosan is, hogy meztelen a király.

    Most is lenne racionális megoldás, még lehetne korrigálni. Meg lennék lepve, ha élnétek ezzel a lehetőséggel. Nagyon sajnálom magunkat... főleg pedig a fiataljainkat, akik hosszú sorokban húznak el innen... miattatok is.. ne legyen kétségetek! Ti vettétek el a reményüket. Ez most kijött, tán elgondolkodtat valakit. Én nem vagyok politikus, nem volt és nem is lesz ilyen ambicíóm.
    Most ehetjük, amit főztetek! Köszönjük!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát Cimbora teljesen egyetértek veled.
      Pontosan azt írtad le amit én is szerettem volna. Mondjuk részemről kiemelném azt a tényt, hogy gyermekeim ezek miatt a bal/jobb, észak/dél, kint-bent, pártok miatt szökdösnek külföldre. Azt, hogy tehetséges, tenni akaró, nem a mutyizásból élő magyarjaink százezrei voltak kénytelenek elhagyni az országot. Mert bírták-bírták egy darabig, még ellen is álltak, de van az a határ amikor már nincs remény. És a vesztes vagy nyertes dögkeselyű országszétrabló pártok mocsadék emberei még mindig keresik a lehetőséget arra, hogy hogyan fosztogassanak tovább.
      Azonban ha egyetlen ember végre a civil gondolkodásúak élére áll akkor már kerekké válik a történet és minden bal-jobb irányból zúdul az össztűz. Akkor egyértelműen kiderül, hogy a háttérben nincs másról szó, mint arról, hogy szegény országom vegetáltatása mellett, hogy lehet még több vagyonkát kisíbolnia az emberek képviseletét messziről leszaró "virus politicus"-nak.
      Már régóta eljött a vírusírtás ideje, már régóta fel kellett volna ébredni abból az álomból aminek álomporát 24 éve hinti a letűnt rendszer mocskos maradéka.

      Nem ismerem ezt a Szabó Gábort, nem bízok még benne, de hajrá!
      Bizonyíts, hogy hiteles legyél és melléd fogunk állni!

      Törlés
    2. Újra kell építeni mindent. Erre jó alap lehet az OGYM. A Tuareget támogatni kell. Én régóta ismerem: van pár dolog, amiben nem értek vele egyet, de teljes mértékben megbízom benne.
      Mozigépész

      Törlés
    3. Meg kell nezni az eletutjat Gabornak. Enyhen szolva ketseges. Hordo-szonok mindig kell,nem tobb,nem kevesebb. Belefer a demokraciaba.

      Törlés
  12. Csoda, hogy eddig is birtad lelkileg! Valóban átlépték azt a határt, ami még elviselhető volt. Most mi lesz, Benned bíztunk! Kedves Olvasók, remélem látjátok, hogy Tuareg a mi érdekünkben dolgozi, aki ezt nem látja az vak! Irja valaki, hogy" hiteles legyél" hátha más nem, de Tuareg mindenképp hiteles! Sajnálom, hogy sokan nem látják a fától az erdőt, hogy Tuareg értünk, miattunk a jövőnként dolgozik! :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek szerint vak vagyok! Még a fát se látom!

      Törlés
    2. Dehogy Babo,magaert dolgozik,a tisztesseges embereket kihasznalva. Kozonseges politikai kalandor.

      Törlés
  13. Gábor! Húzd ki magad és légy büszke, mert ez a mocsokáradat azért zúdul rád, mert eredményesen munkálkodsz a demokrácia és a nép ügyében! Minél sikeresebb leszel, annál inkább fognak támadni de Te ne törődj velük! Tudod: A kutya ugat a karaván halad!

    VálaszTörlés
  14. Úgy látszik a patkányok már kezdik menekülőre venni a figurát, csak még egy kicsit próbálkoznak, hisz tudod: A legjobb védekezés a támadás!

    VálaszTörlés
  15. A múltkoriban egyszer már fennt voltam Tuareg blogján és írtam néhány gondolatot arról, hogyan lehetne ezt a mozgalomcsírát igazi mozgalommá fejleszteni.
    Tuareg ezt két egész mondattal visszautasította. A visszautasítás lényege az volt, hogy pontosan ilyen és ehhez hasonló gondolatok miatt tartunk itt.
    Akkor én úgy határoztam, hogy kiszállok és én ide többé "be nem teszem a lábam."
    A helyzet ugyanis az, hogy nem szeretek a langyos vízben pancsikálni, igaz a forrót sem igazán szeretem. Valahol a kettő között érzem jól magam.
    Tuareg fordítva gondolkodik, pontosan úgy mint általában a romantikus állmodozók. Ő csapatot épít és nem hordát, neki nem kellenek töltelékemberek csak a szorgalmas, hozzá kritikátlanul alkalmazkodó robotosok. Na, pontosan ez a fajta mentalitás vezetet a mai helyzethez.
    A liberális baloldalon eddig is "szentek" és széplelkek dolgoztak, akik kerülték a konfliktusokat, nem feszegették a korlátokat és mindent a demokrácia irott és iratlan szabályai szerint intéztek.
    - Hát, jól elintézték!
    Ezzel szemben ott volt az állítólagosan vallási ideológiák mentén politizáló jobboldal, aki a pillanatnyi célok elérése érdekében minden aljasságra kapható volt.
    - Hát jól tették, hogy elintéztek bennünket!
    És ne felejtsétek az önkormányzati választások után, nem valószínű, hogy ennél szebb világ következik. Az előzetes hírek arról szólnak, hogy minden eddiginél nagyobb megszorítások várnak ránk.

    No de nem ezért nyúltam a klaviatúrához. Megdöbbent és felháborít az, amire most Tuareg készül. Ezt egy liberális demokrata egyszerűen nem teheti meg. A bírálatokat biztos nehéz elviselni, de aki közszereplésre adja a fejét az igenis viselje el. A bírósággal való fenyegetéssel, netán feljelentéssel egyáltalán nem az erejét, hanem a gyengeségét bizonyítja.
    Ehelyett inkább bizonyítson! Szervezzen maga köré tömegeket - főleg fiatalokat - és erőt mutatva ostromolja Orbanisztán intézményeit, törvénykezési gyakorlatát, emberi jogokat sértő tetteit.
    Arról felesleges győzelmi jelentést kiadni, hogy ezen a héten 10 fővel nőtt a létszám, mert ez senkit sem érdekel. A múlkor is azt mondtam, hogy 10.000 fő az a minimum határ ahol az erődemonstráció kezdődik. Ami ez alatt van az csak gyerekes hőbörgés.

    Gondold meg ezt a feljelentés dolgot, mert ez könnyen kontraproduktív lehet. Lehet, hogy pár ember vonzódik ennek a gondolatához, de szerintem meg sokakat elriaszt és távoltart legyen szó akármilyen nemes ügyről is.

    Nem szeretnéd te sem ha azt mondanák, ha netán társaságban szóba kerülsz: - ne dumáljon nekem demokráciáról az aki maga sem demokrata.

    A demokrácia egyik fő vívmánya volt a szólás szabadsága. Ha ez megszünik, akkor már valami másról beszélhetünk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát csakafidesz valami történhetett ma,... napkitörés vagy ilyesmi.... mert egyetértek veled! Mondhatnám: minden szavaddal:)

      A kutyák ugassanak, az a dolguk, a karaván meg halad, ha tud ( teszem hozzá én). Sokszor mondtam már itt: bizonyítani kell és jönnek a támogatók. Az ügy nem reménytelen, arra kell fordítani az energiát.

      Törlés
    2. Fogalmakat keversz. A szólás szabadsága nem sérül, mindenki azt ír, amit jólesik. Ha viszont BTK-s szintre süllyed, mint esetünkben, akkor vállalja érte a felelősséget. Nem abnarchista vagyok, hanem liberális, ha nem érted mi a különbség, akkor nézz rá az Egyesült Államokra, aztán sírj, hogy az rendőrállam, pedig AZ a liberális demokrácia.

      Törlés
    3. asta, nem tudok addig minden erővel előre figyelni, míg a hátamban hiénák mászkálnak :)

      Törlés
    4. Tuareg Barátunk!
      Persze kell figyelni a hiénákra de a méltóságodat megőrizni is fontos.
      A sas nem kapkod legyek után. Ha túl sok bírósági ügyet kezdeményezel azok terhelnek le és mi lehet az eredménye évek múlva, ha egyáltalán? Kevéske pénz. Megéri?
      A mozgalom számára Te így is hiteles vagy a kívülállóknak meg úgyse leszel.
      Mint látható --alant-- még össze is ugranak anélkül, hogy a valóságot ismernék.

      Törlés
    5. Gábor! A hiénák majd elhallgatnak és megszégyenülten elkullognak, ha eredményt tudsz felmutatni. Válaszolni kell, van elég erő és bátorság és hely is erre.
      Régi motoros vagyok, megtanultam, hogy az ember csak arra hallgasson, akit érdemes meghallgatni... a többi nem érdekes. A mocskolódásra még válaszolni sem érdemes. Aki ismeri a karaktergyilkosság mechanizmusát, az úgyis tudja, aki meg nem, azt fel lehet világosítani.. én mindig a meggyőzés híve voltam.
      Ez is csak egy vélemény...én így gondolom... egy erős ember meg tudja védeni magát egyedül is. Alantas dolgokkal nem kell foglalkozni, mert könnyen magukhoz aljasíthatnak...ha csak látszatra is. Ez az én filozófiám...de ezt mindenkinek magának kell kialakítania. Bocs az őszinteségért!

      Törlés
    6. Van szólásszabadság, de az irányító Szabó Gábor. Övé a döntés és övé a felelősség is. lehet hogy nem mindig értjük tetteinek az okát, de meg kell bíznunk benne és hinnünk, hogy tudja mit csinál! Csak így tud dolgozni.

      Törlés
    7. Majoranna, Te tudod. Azt varja el Toled Tuareg mint Orban. A demokracia ,amit helyre akar allitani,nem ez. Autoriter modszerekkel nem fog menni.

      Törlés
  16. Vinnyognak a patkányok! "Joe a névtelen","asta", "csakafidesz" és valami marcsi aki azt akarja hogy jelentsék fel,de hogyan, ha mind ,mind aljas gondolatik leírása közben elérhetetlen álarc mögé bújik! Én tudom,és ha kell bizonyítom,hogy Tuareg Szabó Gábor felajánlotta az ellenzék vezetőinek,hogy csinálják meg azt amit Ő az érdektelenség után megcsinált,az Ország Gyűlése Mozgalmat! És ez a mozgalom lassan de fejlődik,él,és erősödik.Hat hét nem nagy idő azóta létezik az OGYM,de máris több mint 1500 tagja van,és több ezer szimpatizánsa. Bizony dübörög az irigység sokakban,hogy van egy ember aki nem csak pofázik,de tesz is annak érdekében ami a végső célunk,Orbán és bandájának eltakarítása! Könnyű azt támadni aki tenni mer,és Ti patkányok a névtelenség álarca mögül becsületes embereket próbáltok besározni.Közlöm veletek ,nem fog sikerülni,mert aki itt van a Kossuth téren,és küzd Orbán ellen az nem átverve van ,mert attól okosabb emberek csatlakoztak a mozgalomhoz,hogy át lehessen verni őket,azok mind önként vállalták azt,hogy ebben részt vesznek! És nem igaz hogy a bal oldal nem érdeklődik,mert volt itt Karácsony Gergely, itt járt nálunk Demszki Gábor,sőt még maga Falus Ferenc is. És Gyurcsány Ferenc is ígérte egy rövid videón,hogy el fog látogatni hozzánk.És ha Ő ezt mondta a szavát be is tartja. Szóval itt történik valami.Történik valami olyan ami sok ingyenélő árulónak bántja a csőrét,és megpróbál belső ellentétet teremteni.Patkányok! Közlöm veletek,ez nem fog sikerülni,mert aki ide jött, itt van az meggyőződésből teszi azt amit tesz.Tudniillik,mi közösen,és együtt utáljuk a bűnt, az ország kirablását,és Orbán Viktort aki mindezt eddig zavartalanul végezte.Nos az OGYM ennek a zavartalan fosztogatásnak akar véget vetni. Hogy kap-e segítséget (szerintem igen) vagy sem akkor is kitart a céljai mellett aminek három fő pillére van. 1. Orbán és klientúrájának elkergetése.2. A 2010-es Alkotmányunk visszaállítása. 3. Utána szabad választások kiírása.Tegyetek akármit is mi ezt véghez visszük!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi van? Patkányok azok, akiknek eltér a véleménye a tiedtől? Gyorsan el kellene dobnod az a DK-s jelvényt, ha nem tudsz viselkedni, de az OGYM-est sem javaslom ilyen mentalitás mellé. Tényleg, hogy képzeled ezt?

      Törlés
    2. Előbb talán olvass, majd akkor írj! Előtte persze nem árt egy kicsit gondolkodni is, hogy megértsed miről is beszélgetünk itt..... az ilyen hangnem többet árt egy mozgalomnak, mint 7 olyan "hiéna", akiket a blog idézett.
      Szállj magadba! Mondjuk illene bocsánatot is kérni illő hangnemben!

      Törlés
    3. Lehet más a vélemény,de nem az ilyen nevesincs senkiknek! Mert Ti aljas provokátorok vagytok,akik a rejtély homályából piszkos dolgokat szeretnétek terjeszteni! De az igazság,hogy nektek egyre kevesebben hisznek.

      Törlés
    4. Vasvári Sándor neked tényleg el kéne dobni a DK-s jelvényt! A DK-hoz méltatlan amit te csinálsz. Tedd ki inkább az ogym jelvényt, az a te szinted!

      Törlés
  17. Ide figyelj te főpatkány Sándor Vasvári!
    Azok a jelzők pontosan az olyan seggnyaló senkiháziakra vonatkozik mint amilyen Te is vagy.
    Az ami mögül mi kibeszélünk az nem álarc, csak védekezés az olyan hiénák ellen, amilyen Te is vagy.
    Ha most Tuareg logikáját követném én is feljelenthetnélek rágalmazás büntettében.
    Azt pedig remélem, hogy a többieknek több esze van mint neked. Te nem voltál az hozzászólásod írásakor részeg? Józanul ugyanis nem lehet ilyen elfogultan ekkora baromságokat mondani.
    Tuaregnek pedig igenis bizonyítania kell, mert az amit eddig tett nem rendítette meg Orbánt és kormányát.
    Hat hét alatt 1500 ember? A Békemenet 2 nap alatt összeáll úgy, hogy minimum 100.000 ember menetel egyidőben. Az, hogy ezt miként hozzák össze? Ez üzleti titok. Modellezétek le, hátha sikerül nektek is..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ..és ami még ettől is rosszabb: mivel a "mozgalom"-nak fenti három cél elfogadásán és a vezetőhöz való feltétlen lojalításon kívül semmilyen más korlátja sincs, törvényszerűen adódik, hogy ilyen gátolatlanul megnyilvánuló borderline személyiségek (lsd feljebb S.V.) is nagy számban csatlakozhatnak. Abszolút indulat-impulzus vezéreltek, egyikük másikuk aluliskolázottságából adódóan még alulszocializált is. Ezt a stílust sehol, semmikor nem lehet megengedni, vagy pusztán az elkeseredettségre fogni! Bármikor kicsúszhat az irányítás egy egyébként higgadtan gondolkodó vezető kezéből. Károgok itt, de azt gondolom jogos félelelemmel. Vesztébe rohan. Valaki mondja már meg Neki! Valaki, akire hallgat!! Köszi.

      Törlés
    2. Látod ,csakfidesz patkány,nekem van nevem,és neked miért nincs?

      Törlés
    3. Na ja! Kedves csakafidesz ( elmúlt a napkitörés).. bizony. 8 év szervezés és kitömött pénztárca kellett hozzá. Nagyon kitömött:) Ezzel szemben áll 6 hét és nulla mani+ viharos ellenszél.
      A hangnem pedig... na ... majdnem eléri a patkányozós szintet.

      Törlés
    4. Sverde! Ma tényleg különleges nap van.... ezzel is egyetértek. Részben. Ez a veszélye... érdemes oda figyelni rá. A vitákat pedig ezzel szemben nem szabad kizárni, sőt tanítani kellene. Pont az ilyen embereknek, aki a fenti szösszenetet volt képes ideömleszteni.

      Törlés
    5. Csakafidesz? A CÖF nem is annyira üzleti titok, inkább meg félemlités, - pl. CBA dolgozók és Egészségügyi dolgozók ott léte csak amiről én tudok - Persze vannak jóval többen akiket pénzért béreltek fel, főleg külföldről. Erről is lehetett hallani nem is kevesen voltak. Ha csak ténylegesen az itthoniak - és Fidesz kedvelők vonulgatnának akkor nem lennének ennyien az biztos. Ezért én biztos nem támogatnám ennek modellezését.

      Törlés
  18. T. Tuareg!
    Tudod mi a te bajod? Az, hogy túlzottan okosnak tartod magad. Mi az, hogy BTK-s szint. Személyedet megsértették. Na és...
    Gyurcsányt 2006 után hányan sértették meg. Te a jelek szerint annak a töredékét sem tudtad volna elviselni. Emlékszel még a liberális elvbarátodra a Horn Gabira. Mit is böffentett a vizitdíjas népszavazás után Gyurcsány képébe. Te biztosan azonnal "ütöttél" volna. Gyurcsány simán eltűrte. Ezért és sok minden másért haragszom is rá!

    Az anarchista és liberális közötti különbséget sem tőled fogom megtanulni.
    Sajnos a baloldal azért áll ezen a szinten, mert a liberálisok sokszor anarchistaként viselkedtek.

    Az, hogy Amerika liberális demokrácia az köztudott, de amire te utalsz, hogy a rend fenntartása és a törvények betartatása rendőrállamra utalna az nem felel meg a valóságnak.

    A rendőrállam ellentétben a jogállammal , oly állam, melyben a rendőri felügyelet s preventiv intézkedések az egyéni szabadságot a szükség határain túl korlátozzák.
    Forrás: Pallas Nagylexikon


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is elég alacsony a Tuareg stressz tűrő képessége! Miért próbál politizálni ha már ennyitől eltörik a mécses és rohan a bíróság szoknyája alá!

      Törlés
    2. Kedves Adta és Joe aki névtelen...ha van valami jó ötletetek a haza megmentésére nosza álljatok elő vele! Ha megfontolásra érdemes én isten bizony megfontolom. Sőt! Még segítek is benne, ha jobb mint az OGYM ! Egyelőre SENKI nem állt elő semmivel Tuaregen kívül.
      Ja! És ha meg van a remek módszer, akkor ki kell állni névvel, arccal a nagy nyilvánosság elé.Ezzel azért számoljatok!

      Törlés
    3. Kedves Majoranna!
      Azt hiszem, te sem olvasol, csak írsz...ha úgy gondolod, hogy mindenkit el kell innen ijesztgetni , hát tedd azt... biztos használ valakinek, engem meg nemigen érdekel:) Ezt javasoltam Gábornak is. Pont ezt. Hogy én mikor és kinek adom ki a nevemet és arcomat, az én dolgom és döntésem. Ehhez neked nincs közöd.
      Ha nem tetszik, amit mondok, töröljétek ki.:) Jó éjt és szép álmokat!:)

      Törlés
    4. hát a kérdésemre nem kaptam választ.Számítottam erre.

      Törlés
    5. Asta.. repülsz Te is.. Hamarosan.. :D

      Törlés
    6. "A rendőrállam ellentétben a jogállammal , oly állam, melyben a rendőri felügyelet s preventiv intézkedések az egyéni szabadságot a szükség határain túl korlátozzák.
      Forrás: Pallas Nagylexikon"

      A szükséges határait pedig a hatalmon lévők határozzák meg, és ezzel a kör be is zárult.

      Törlés
    7. Miért repülne asta, kedves sverde? Véleményt ír, nem troll, mint Te, és látod, Te sem röpülsz :D

      Törlés
  19. miután innen törölve lett a véleményem egyszer--itt van másodszor!
    nem szép dolog, ha valaki szószegésre és szerződés szegésre buzdít-- a mozgalom tagjai korábban elég erősen felháborodtak, hogy ők civilek és pártokat soha --most meg felszólítanak--- erre s arra! Nem szereptévesztések ezek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ottilia ezt egy másik fórumon részletesen elmagyarázta neked Gábor. Nem tudtad megérteni?

      Törlés
  20. Nem Ottilia. Az állásfoglalás a szerep tartozéka:)

    VálaszTörlés
  21. asta!
    Te pontosan olyan vagy mint a SV barátod. Akár kezet is foghattok.
    Téged a führered 17:10-kor egy mondattal eligazított és te összexartad magad. El sem jutott a tudatodig, hogy mi volt abban a mondatban.
    Szemrehányás, elmarasztalás, felszólítás, utasítás, helyretétel stb., nem a demokratákra jellemző stílusban.
    Hogy mire? A fantáziádra bízom.
    Ezért múlott el nálad a "napkitörés". A nem is annyira burkolt utasításra csináltál egy hátraarcot.
    A "barátodnak" írt szösszenetemről. - SV 17:48-kor írt egy ódát, amiben te is meg lettél nevezve. A hangneme durva, sértő és méltatlan bármilyen emberi kapcsolathoz.
    Én erre bepöccentem és ugyanabban a hangnemben válaszoltam neki. Miért baj ez? Ja, hogy Te egy széplélek vagy? Akkor bocsánat!
    Az olyan ember mint ez a Sándor, miért keveredik olyas valamibe amihez lövése sincs. Ez is valahol szereptévesztés. neki nem a mozgalomban, hanem a kocsmában lenne a helye.
    Tuareg is jobban tette volna, ha neki tart egy alapos eligazítást és nem velem kekeckedik.
    Na csá, majd PuPu-nál találkozunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ejnye-bejnye csakafidesz, csak nem idegesítettelek föl? De azért neked is szép álmokat és rózsás csókokat!:)

      Törlés
  22. Gábor! Persze, tovább nyomva harcoljunk Orbán -diktatúra ellen !!!!!!! Észreveszünk,hogy Orbán hasonlit az Észak-Koreához!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-/ :-/

    VálaszTörlés
  23. Kedves "majoranna"!

    Azt hiszem Gábor nem érti! A szerep --a civilség szerepe--nem felszólíthat-- csak véleményt mondhat--csak most a dolgok új világítást kaptak egy új blog által:
    Gábor , aki az szdsz-ből indult --és Demszkyhez tért meg-- ....
    és a 10 jelölt közül (munkáspárt, zöldek, jobbik, fidesz---"2 független moma lmp mlp + Falus ) közül ki a legösszeszedettebb? Ettől nem függ a kerületek eredménye és most az a fontosabb! Minden képpen az! Ezért el kell menni szavazni!

    //hiába több esetleg szám szerint a 2 jelölt együttes támogatottsága, ha most kéne megegyezni --már a kerületek is vesznének a szó és szerződés szegés miatt//

    VálaszTörlés
  24. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  25. Amikor Tuareg felvetette az Ország Gyűlése (akkor még) Egyesület gondolatát, megnevezte az alapító atyákat majd mély hallgatás volt a reakció; akkor derült ki számomra Loránd fenti kérdésére a válasz.
    AZ ELLENZÉK NEM AKAR FELELŐS POZÍCIÓBA KERÜLNI.
    A hivatásos (megélhetési) politikusok egymással nyíltan, szemtől szemben, pláne civilek jelenlétében nem akarnak még csak tárgyalni sem, nemhogy egyeztetni, engedni, alázatot mutatni az ország érdeke iránt és megállapodni. (lásd akár a még hátra lévő utolsó esélyt is)
    Ezek után Tuaregnek nemigen maradt más választása mint létrehozni egy hasonló nevű Mozgalmat és folyamatos ingert jelenteni a tenni akarók számára továbbá lehetőséget biztosítani a "civilek" tömegesedésére.
    Ez van, no meg az amit Loránd elég pontosan leírt.
    A helyzet nem forradalmi, az ellenzéknek is kényelmes (Brüsszel, Parlament, ATV, Klubrádió, közlemények, beadványok, dolgoz(z)atok, esetleg kis arcfürdő az Erődben......)
    Talán ha majd a nyugdíjat adóztatja vagy a gyereket netán az unokát soroztatja a Nagybeteg?

    VálaszTörlés
  26. Lehettem volna méltányosabb is és ellenzék helyett, ellenzéki vezéreket, megmondó embereket írhattam volna. Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem?

    VálaszTörlés
  27. Becsülni tudom az ilyen embereket,akik nem csak a saját érdekeiket firtatják,hanem a közösség elleni támadásokkal szemben ,bármikor kiállnak!!Gábor,Te egy igazi kollektív ember vagy és sok sikert a büntető perek megnyeréséhez!!!

    VálaszTörlés