2015. augusztus 13., csütörtök

Hugyosmáté (el)menekült!

A beharangozók szerint ma lett volna Kiskedvencünk a TV2 Mokka című műsorában. Aztán nem lett. Mi voltunk helyette, igaz nem a stúdióban, hanem reggel, Őt várva a TV2 előtt. Ezért aztán olyan történt, ami Hugyosmáté életében még soha: nem volt adásban a Fiúcska.




Azt, hogy Kiskocsis milyen beszari - széplelkek kedvéért: bátorsághiányos - régóta tudom. Ellenem indított pereiben megidéztetem mindig tanúnak, sosem mer eljönni, beteges a Srác, mert mindig ilyesmire hivatkozik, megértem. Tüntetést szervezek ellene, lelécel a saját Polgármesteri Hivatala hátsó ajtaján, ha meg valahol összefutunk mégis - nem teljesen véletlenül, bevallom - oly gyorsan válik köddé, hogy a fénysebesség relatív fogalommá válik. Tulajdonképpen biztos talajra építkeztünk, mikor múlt szombati tüntetésünkön bejelentettem, hogy üldözni fogjuk: Nyulambulam szaladni fog, ha csak meghallja hírét, hogy ott leszünk, ahol Ő. Ma leteszteltük, pont az van, amire számítottunk: reggel 6:55-re volt beharangozva a menekültek ügyében az interjú Vele, aztán nem lett belőle semmi. Ugyanis még este úgy döntöttünk, hogy akkor mi is ott leszünk a TV2 előtt, lássuk, hogy reagál.


Azt már régóta tudjuk, hogy mind a saját, mind a NAPos fészbukos felületeink folyamatosan megfigyelés alatt állnak, de nem igazán izgat föl minket már az ilyesmi. Szépen megdumáltuk az egyik csoportunkban, hogy oda megyünk, aztán lássuk, hogy ez a netes információ hogyan jut el Hugyosmátéhoz. Eljutott. De mivel szeretem lebiztosítani a kísérleteinket, reggel 5-kor be is jelentettem flashmobként a BRFK-n a tüntetésünket, mivel természetesen sok rendőrt mozgósítottak, így aztán biztos lesz valaki közülük oly szíves, hogy eljuttatja az infót a Kisnyuszihoz. És épp ez volt a teszt lényege: bevállalja-e a személyes találkozót, olyan szituban, mikor nem atombiztos stúdiókörülmények között, seggnyaló mikrofonállványnak kell előre kitalált papagájszövegeket fölmondania. Nem vállalta.


Személyiségét ismerve, nem volt jó választása. Élőben egy vita, saját kameráink előtt, utcán: ehhez vér kéne a pucában, az meg nincs. Ha a hátsó bejáraton menekül el az interjú után, akkor azt mutatjuk be videón, az is ciki. Úgyhogy a Tőle elvárható módon a lehető leggyávább megoldást választotta: elmaradt az interjú, aztán hogy eleve már oda sem ment, vagy bent bújkált, várva, hátha lelécelünk, és akkor adásba mehet, arra már nincsenek biztos infóink. Tudjuk jól, hogy kábé két évvel ezelőtt a TV2-t bevásárolta a Fidesz, hogy mennyire, arról most meggyőződhettünk. Jöttek ki hozzánk mindenféle emberkéik, valahogy meggyőzni minket, hogy az adás valójában Miskolcról megy, minek is vagyunk mi itt Pesten, menjünk nyugodtan haza.


Naja, mi meg épp most másztunk le a falvédőről: az adás nem Miskolcról ment, hanem két helyszínről, amiből az egyik természetesen a Róna utcai stúdió volt, Budapesten. Jó trükk volt, de nem elég jó: gondolom arra számítottak, hogy szépen hazamegyünk adás közben, aztán hirtelen előmászhat a Mátéka, ha nem is 6:55-kor, de legalább valamikor a Mokka adásában, elmondja, aztán hazamenekül. Úgyhogy maradtunk, egészen fél 8-ig, adás szépen lement Kocsismentesen. No, hát ennyi kell ezeknek a gyáva Narancsfijjugnak: rájuk menni, szembesíteni Őket a hazugságaikkal élőben, aztán nagy lesz a csend gyorsan.


Úgyhogy pont ezt tesszük a továbbiakban is. Ahol Kocsis megjelenni szándékozik, mi MINDIG ott leszünk. Nem kell sem a médiába, sem rendezvényekre, sem sehová egy ilyen hazudozógép, akinek méreg folyik a szájából. Augusztus 20-án mond beszédet Nyolcker polgármesterként a Golgota téren, de mi is ott leszünk, nemkevesen, aztán meglátjuk, lebetegszik-e előre, vagy be kell vetnünk Orbánon már március 15-én kipróbált zavarómechanizmusunkat. Juhász Péter Rogánt üldözi, mi a NAP-pal Kocsist, tessenek a T. ellenzéki kollégáknak egyet-egyet bevállalni, aztán lássa az egész ország, hogy mily gyávák is a Mindenható Urak. Mert ha a félelem légkörét oldjuk, akkor a Narancsok leúsznak a lefolyón a történelem pöcegödrébe. Ahová valók.

Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!


15 megjegyzés:

  1. Nagyszerű kezdeményezés! Minden politikus mellé kellene egy csoport, amelyik figyeli, és szembesíti azzal, amit mond, és amit képvisel!Hugyosmáté viselkedése nem egyedi . Kollégái is ilyenek: gyávák, és sunyik!

    VálaszTörlés
  2. Lám a Corvin Szigonyt is megúszta.

    VálaszTörlés
  3. Köszönet Gábor, a kitartásért!

    VálaszTörlés
  4. Kurva jó ötlet. Sajnos az ellenzék pártjaiból kihalóban van a kezdeményező készség.

    VálaszTörlés
  5. Na végre, ennek van értelme.Szivassàtok rommà :)

    VálaszTörlés
  6. Ez jó! :-)
    De akkor most az atombiztos stúdiókörülmények között vagy az utcán párbajozva ment volna a műsor?
    Ez nekem nem világos!
    Azért jó az ötlet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Ő terve az atombiztos stúdió volt, csakhát ahhoz be kellett volna vállalnia egy utcai vitát is, merthát "fogtuk" a kijáratokat. Na, ezt nem merte a Nyulambulam ;)

      Törlés
  7. ..V.ker-ben Juhász is harcol ,a korrupt fityess bandával,kevés sikerrel,Szabó Gábor is harcol ellenük ,sajnos ez kevés ,náluk van a pénz a hatalom a média ,ezeket elsöpörni csak 56 os erővel lehet,,ha az Országház előtt ott áll majd 1 millió ember s üvölti elég volt nincs tovább fityess ,takarodjatok !!

    VálaszTörlés
  8. Régóta mondom: minden közszereplő (képviselő, pártember..stb) potenciális célszemély a választók számára ha az elégedetlenségüket akarják(?) kifejezésre juttatni.
    Sajnos azonban, hogy személyes elkötelezettség (motiváltság) nélkül nincs aki felvállalja a poszt által leírt módszer tartós működtetését.
    Pedig az apró sikerélmény garantált, ami aztán nagy sikerré is összeállhat. Na.
    Tuaregéknek gratula, mint ahogy Juhász Péter is elismerést érdemel.

    VálaszTörlés