2014. október 12., vasárnap

Mostantól fekete szalaggal

Váradi Andrást, a Hatalommal szembeni ellenállás Jelképét halálra gázolták Alcsútdobozon. A Hummeres gázoló a börtönben meghalt. Gyurcsányt megtámadták kampányolás közben. Egy napra ez kicsit sok a véletlenekből.




Különböző súlyú történések, különböző erkölcsiségű emberekkel. A Hummeres gázolóra sokan gondolhatják: megérdemelte a sorsát, de jogállamban egy bűnöző, aki rendőrt öl, csak akkor hal meg börtönben, ha a biológia letöltette vele életfogytiglani ítéletét, és nem menetközben, "csakúgy". Gyurcsány megtámadása persze a halálesetekhez képest pimf ügy, csakhát két ilyen halálesettel egy napon mégiscsak nyer némi pluszjelentőséget, nemde. Váradi András halálragázolásáról pedig akkor sem hinnénk el, hogy baleset, ha egyébként az volt. Mert lehet, hogy egyenként ezek az esetek véletlenek, de ha hozzácsapjuk a rendőrautóban elhunyt "vállalkozót", meg a szoftvercég szintén gyors halált halt tulajdonosát, akkor már matematika legyen a talpán, ami azt mondja: ezek egymástól elszigetelt, független események. Persze statisztikai alapról mindent be lehet bizonyítani, és a valószínűségszámítás is erősen variálható, de a józan ész azt mondja: mindegyik nem lehet véletlen, mert egyszerűen ez túl sok. És hiába véletlen közülük bármennyi, ha csak egy nem az: a szűzességet sem kell kétszer elveszteni, és ezek a Narancsfiúk igen távol álltak már eddig is az ártatlanság vélelmétől.


És ezek csak a látható áldozatok. Mert ennél sokkan többen vannak, akiket az Orbánbanda halálba hajszol. A kilátástalanság, a társadalom eleve legkiszolgáltatottabb rétegeinek árokba lökése, a cigányság, a rokkantak kitaszítása, a szociális és egészségügyi ellátórendszer elrothasztása és kiürítése: ez tömeggyilkosság, nem politika. Ez holokauszt, ez a szegényekkel szembeni leszámolás. De ezt most nagyon elbasztátok, Narancsbérencek. Egy becsületes és dolgos embert gázolt tegnap halálra egy autó. És ha Ti, Orbánszolgák, nem üldöztétek volna halálra ezt az embert, hogy Felcsúti Gazdátok főpénzmosójának, Mészáros Lőrincnek mindene meglegyen amire csak rámutat, akkor ez a hír csak a baleseti rovatban szerepelne másik öt halálos gázolás között elbújva. De Ti, Narancsnácik, Ti mindenéből kiforgattátok Váradi Andrást, ha nem lett volna olyan kemény ember, mint amilyen, már öngyilkos lett volna, annyira gátlástalanul és gusztustalanul tettétek ocsmányságaitok célkeresztjébe. Ti Jelképpé tettétek Váradi András Alcsúti Juhászt, és most ez a Jelkép halt meg, és soha senki nem fogja elhinni, hogy nem Ti öltétek meg, mert nem volt hajlandó önmagát megölni, bár minden oka meglett volna erre.


És Váradi András a szegény, de becsületes emberek Jelképévé vált mindeközben. És azzal, hogy meghalt, Mártírrá vált, seggfejek. Ha kilátnátok mindenhatóságba beleőrült torz gondolatmocsaratokból, tudtátok volna: ha van egy ember az országban, aki nem halhat meg, az Váradi András, az Alcsúti Juhász. Nektek a fél titkosszolgálatot kellett volna arra ráállítanotok, hogy megvédjétek az életét, nehogy bármi baja essen, mertha csak a haja szála görbül meg annak az embernek, aki a Felcsúti Gazda otthonában áll ellen, akkor magát a Gazdát hozza lemoshatatlanul gyalázatos hírbe. Ha csepp eszetek lett volna, akkor úgy óvtátok volna az életét, az egészségét, mint egy hímestojást. Ti tettétek Jelképpé, Szarháziak, és most hogy meghalt, az önkényetek Mártírja lett. Ez volt a banánhéj, Srácok, és ezen akkorát csusszantok, hogy a nagy arcotok nemsokára betöri az aszfaltot. Tudjátok miért? Azért mert a saját jelképrendszeretek is a semmibe foszlott Váradi András, az Alcsúti Juhász halálával. Ti évtizedek alatt egész mitológiát építettetek Viktorra, mint a nép egyszerű gyermekére, aki a faluszélről, a libalegelőn focizva indult neki a nagyok világának, hogy aztán mind legyőzze Őket.


A szegényember legkisebb gyermekét csináltátok belőle, a focimánia, a kolbásztöltés, az összes többi ilyesmi egy ügyesen kitalált és kitálalt máz, amit megkajál sok, népmeséken felnőtt magyar. Csakhát vannak ám igazi Népmesék is, sokkal régebbiek, és valódiak, amiket nem a Habony, meg a Kubatov írtak. És azokban a Juhász az mindig pozitív hős, és többnyire Főhős, és ez sokkal mélyebben égett ám be a Népünk tudatalattijába, mint a két évtizedes Felcsúti Faluszéli Focista műsztori. Ti megöltétek a Juhászt, az igazi Népmesék évszázados Hősét, Pöcsök, és mindegy hogy fizikailag Ti tettétek, vagy nem, amit tegnapig tettetek vele, az már több gyilkossággal fölér. És tudjátok, mostantól lesz érthető sokszázezer embernek, hogy mitől vált szar hellyé ez az ország. Lekaraktergyilkolhatjátok Gyurcsányt, Bajnait, Bokrost, de nem tudjátok lekaraktergyilkolni a Szegényembert, a Népmesék Juhászát. Mert Ő valódi, hiteles karakter, és mától kezd el földerengeni sokszázezer emberben, hogy Ő is az Alcsúti Juhász. Akiknek Ti elvettétek a földjét, a trafikját, a mindenét, a különbség csak annyi, hogy Őket még nem ütötte el egy autó. De mától ez a sokszázezer ember arra gondol majd: lehet hogy egyszercsak fizikailag is beleütik majd az árokba, aminek a szélére már odalökdöstétek Őket, Narancsfiak.


És annál rettenetesebb dolog nem történhet veletek, mintha sokszázezren jönnek rá: nem maradt már vesztenivalójuk. Mert akkor a fortélyos félelem dühbe fordul, és az egyének elszigetelésével felépített manipulációtokat a közösség ereje összeroppantja. Nektek a mai nappal bevégeztetett, Narancsok. Váradi András, nem éltél hiába, és nem haltál meg hiába. Életeddel és haláloddal többet tettél ezért az országért, mint mi mindannyian, akik ellenzékiként tevékenykedünk. Nem voltak eddig szavaink, hogy érthetően el tudjuk magyarázni a megnyomorított százezreknek, mi is történt és történik velük. Te most segítettél mindannyiunknak, az Országodnak, a Népednek, hogy legyenek megfelelő szavaink. A megfelelő szavak pedig ezek: Váradi András, Alcsúti Juhász. Bátrabb, igazabb ember vagy mindannyiunknál és a halálod nem tett Téged múltidőbe. A Te történeted a legszebb és legtisztább modern népmese, és a mi dolgunk mostantól az, hogy azt mindenkivel megismertessük. Mostantól fekete karszalagot viselünk, amire ráhímezzük a nevedet, és egészen addig viseljük, míg Orbán Rendszerét el nem takarítjuk, és meg nem kapod a Kossuth téren a Téged megillető szobrot, ami nemzeti hősöknek kijár. Mától az OGYM címereire rákerül a neveddel a gyászcsík, és a Téli Sátrunk mostantól Váradi András Sátor. És ma a Te emlékedért is elmegyünk mindahányan szavazni, és minden tettünket a továbbiakban az motiválja, hogy méltóak legyünk Hozzád.

Velünk maradsz, Váradi András, Alcsúti Juhász. 



53 megjegyzés:

  1. Hát ettől tartottam! NEM TUDOM EMLÉKSZEL-E MÉG ARRA AMIKOR ÍRTAM, HOGY SEMMILYEN ESZKÖTŐL NEM RIADNAK VISSZAA HATALOM MEGTARTÁSA ÉRDEKÉBEN! ÉS SZERINTEM MÉG NINCS VÉGE!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem elő fognak kerüni hamis videók,ehhez nagyon értenek,és különböző hamis bizonyítékokkal állnak majd elő,hogy választási csalás történt.Már megfigyeltem,hogy azzal vádolják az ellenfelet amit épp ők követtekel! Elterlő hadművelet!Nem tudom ,hogy lehet ezeket kivédeni mert a legaljasabb dolgoktól sem riadnak vissza!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már a hírekben is hazug csalás volt!Az özveggyé tett ASSZONY honnan tudhatta a létra elmozdulását,a helyretételt,és az akkor megtörtént halálos kimenetelű gázolást?

      Törlés
    2. Talán a rendőrök mondták neki. Nem értem miért konteóztok egy baleset kapcsán. Miért ölné meg a kormány egy jelentéktelen, 1500 fős falu ellenzéki polgármesterjelöltjét? Mert Alcsútdobozon volt jelölt, nem Felcsúton, így teljesen értelmetlen és logikátlan összeesküvést gyanítani. (Nem fideszes vagyok, csak ez teljesen logikátlan.)

      Törlés
    3. Nem a polgármester-jelöltség miatt, természetesen. Kulcsszerepe volt a környékbeli földügyek nyilvánosságra hozatalában, és más, a "Vezetőség" számára kellemetlen dolgokról is sokat tudott. Túl sokat...:-(

      Törlés
  3. Hát... szóval szervusztok! Nem tudom írni, hogy jó reggelt, mert nem jó. Én tegnap nem voltam gépközelben, most vert fejen a hír, most olvastam. Nyugodjon békében Váradi András. Ő egyszer egy vele készült interjúban azt mondta, hogy minden megröténhet vele. Megtörtént. Elütötték.Miért? Figyelmetlenségből? Nem törődömségből? De a választások tisztaságáért tette a dolgát, s eközben történt. Lehet erről videokat hozni, mutatni, magyarázni a magyarázhatatlant. Nem csak a kaszáját vették el, az életét is. Hogy majd ez után mi lesz a családjával??? Lehet, hogy majd kiülnek az árokpart szélére, arra várva, hogy nekik is beteljesedjen a sorsuk. Szomorú reggel ez, mert azért ezt nem gondoltam.... Bár Orbán figyelmeztetett, szól előre, elmondta, s mint látszik, nem hazudott: Minden megtörténhet.... Hát egy dolog a mindenből már megtörtént... Mi lesz a következő????? :(

    VálaszTörlés
  4. Az igazi nagy pofon az lenne, ha a mai választáson megválasztanák POLGÁRMESTERNEK!

    A választási lapon a neve szerepel, bár áthúzzák, mondván rá már nem lehet szavazni, de a nevéhez kell rakni az "X"-et.

    Minden körzetben a "VÁRADI ANDRÁSOKRA" szavazzatok!

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Mivel VÁRADI ANDRÁS szerepel a szavazólapon (így vagy úgy) virtuális szavazatom az Övé. Remélem a felcsútiak is tudják mi a dolguk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocs az okoskodásért: de Alcsútdobozon indult volna, nem Felcsúton. Nem Mészáros riválisa volt.

      Törlés
  7. Ha felcsúti lennék, Váradi András áthúzott neve mellé tenném az X-et!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt nehezen, mivel Alcsútdobozon indult volna, nem Felcsúton.

      Törlés
  8. Fekete nap ez a mai, tegnap késő este olvastam a hírt, hogy Váradi András felcsúti juhászt elüttette egy osztrák rendszámú autó,melynek vezetője egy 82 éves kettős állampolgárságú férfi volt.
    Az első döbbenet után következett a második, hiába küzdöttek érte az orvosok már nem lehetett az életét megmenteni.
    Igazi jelképé vált számomra: szembe ment Felcsút mindenható urával és annak támogatójával, fizetnie kellett érte.
    A mostani Önkormányzati Választás szóljon Róla. Becsületes, szókimondó emberről aki nem csak saját magáért és a családjáért állt ki, hanem a többi kifosztott, megnyomorított emberért is.
    Égjen érte ma minden hol egy gyertya, vagy mécses.
    Gondolkozzatok el azon Veletek is megtörténhet ez az eset.
    Ég áldjon és vigyázz onnan felülről ránk gyarló magyar emberekre Juhász András Felcsúti Juhász!

    VálaszTörlés
  9. Az írás felolvastatva meghallgatható ,letölthető, megosztható itt : https://drive.google.com/file/d/0B_-Okqcd4pQjZXc5RzZaOGJ1RE0/view?usp=sharing

    VálaszTörlés
  10. Szerintem Váradi András balesetet szenvedett, mégis egyetértek a blog minden szavával!
    És kérem: Felcsútiak, szavazzatok Váradi Andrásra!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is baleset történt, de ha egy maffia szándékosan akarná elgázoltatni, akkor pontosan így rendezte volna. Elvégre a 82 évesnek maximum elveszik a jogsiját, hogy "vakon" ne vezessen már többet, de elítélni úgysem fogják érte.
      A kettős állampolgárok szeretik a narancsot.
      Mondjuk nem lennék a háziorvos helyében, aki átengedte a jogosítványhoz szükséges legutóbbi orvosi vizsgálaton...

      Törlés
    2. Baleset lehett volna két héttel ezeleőtt vagy egy hónappal később, de pont ma????

      Törlés
  11. Ha nem engedik, kihúzták a nevét- akkor is a kisebbik rosszra kell szavazni!
    http://fideszfigyelo.blog.hu/2014/10/12/einstein_biztosan_szavazna_107

    VálaszTörlés
  12. Nem riadnak vissza semmiféle gyalázattól,eddig is sok vér tapad a kezükhöz amit lemosni csak a puszi pajtásuk tud !Gátlástalanok,nekik semmi sem szent csak a hatalom és az emberek felettti uralom ! Váradi András Nyugodj Békében !

    VálaszTörlés
  13. ..Este nyolckor, bőven alkonyat után, egy kivilágítatlan alsóbb rendű út úttestjén vsz nem megfelelően láttatva magát (láthatósági mellény?) gyalogosként közlekedett. Egy 84 éves bácsika, aki vsz betartja a sebességi korlátozásokat.., aki megállt, hogy segítséget nyújtson.. nem hagyta cserben. Ne őrüljünk már meg!! Isten nyugosztalja. És nagyon sajnálom a kis örgembert is!!

    VálaszTörlés
  14. 2000-2001-ben Alcsútdobozon laktam. Ismerem a "baleset" konkrét helyszínét is. Javaslom nézd meg a Google mapen, a hvg.hu cikkben a zöld nyílnál megtalálod. És gondolkodj.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ..a link hibát jelez. Be kell írni újra a dátumot és a helyet.. sorry.

      Törlés
    2. És bizonyára Welssz Tamás is öngyilkos lett két rendőr között ülve az autóban.
      Ki hiszi ezt el?

      Törlés
    3. ..és egy kis fizika + kresz.. lakott területen a sebességkorlátozás 90 km/h. Ez azt jelenti, hogy másodpercenként 25 m tesz meg az autós. A kanyarból (bármely oldalról haladva) kiérve kb 800 m-re van a baleset vsz színhelye (google map). Mindezt ezzel a sebességgel 32 sec (fél perc alatt) teszi meg. Naplemente után tök sötétben, külterülten kívűl, kivilágítatlan úton. A legf@szább reflektorok fénytávolsága sem több, mint 300 m (ez ezen a sebességen 12 sec). Ha nem ment gyorsabban és nem volt ittas mi a kérdés? Na pá, így is többet foglalkoztam ezzel a kérdéssel, mint időm engedné..

      Törlés
    4. sorry, lemaradt az előbb: lakott területen KÍVÜL

      Törlés
  15. sverde
    Egyetértek veled. Ez egy szerencsétlen baleset lehetett. Nem 84 éves öregemberrel rendeznek meg bérgyilkosságot. Lehet a bácsika eltévedt, rossz útra keveredett. Valóban nem tudható még, volt-e láthatósági mellény Váradin, hol állt, milyen állapotban van most az út, mekkora a forgalma....stb
    Hiszen, nem húzott tovább. Ilyen idős korban
    pedig nem sok kell, hogy akár amiatt is kapjon vki infarktust, hogy megtudja, halálát okozta egy embernek. Nagyon sajnálom Váradi családját. Az idős férfiét is. Örülök, hogy Sz.G. sem zárta ki a baleseteti halál lehetőségét.

    VálaszTörlés
  16. T. Sverde!
    Gratulálok a hitedhez, hogy ennyire bízol a narancshatalomban.
    Azt ugyan nem értem, hogy ha ennyire fidesznyik vagy, mi a fenének olvasod ezt a blogot, és böfögöd ide a rémhírtvs baromságaidat? Menj a Magyar Nemzetes oldalra, és ott a fajtáddal nyalhatod a kívánt hátsó részt!
    A szerencsétlen juhászhoz.
    Részvétem neki és családjának, bár evvel nem sokra mennek.
    A narancshatalom régen is használta ezeket a maffia-módszereket.
    Emlékezzünk Vancsik Józsefre! Ő volt az, aki egyéni körzetben laposra verte Orbánt, még az első választáskor. A gyáva csúti görcs azóta sem merte megméretni magát egyéniben! De nem feledte a vereséget, és az első lehető alkalommal bosszút állt. Vancsik a kocsija minden ablakán egyszerre esett ki az első jelentések szerint. Aztán persze a helyszínen sürgősen megjelenő maffiafőnök Pintér gyorsan megoldotta a problémát, és egy állítólagos mobiltelefonhasználat lett a baleset oka. Ugyan a cellainformációk szerint ilyen hívás soha nem volt, de kicsire nem adunk. A korábban említett szemből érkező kocsiról soha többet nem esett szó.
    Emlékezzünk Kuzma Mihály Békés megyei rendőr alezredes "öngyilkosságára", ami a mai napig homályban van! A szervezett bűnözés elleni osztály vezetője állítólag önkezével vetett véget életének, amikor már nagyon közel járt az olajügyek központi alakjaihoz.
    Emlékezzünk Welsz Tamás "koronatanú" rejtélyes halálára! Annak a titokzatos méregnek a nyomait sem sikerült kimutatni, mert az általad emlegetett toxikológiai jelentést még senki nem látta, csak a bennfentesek beszéltek róla. Gondolom, azt is titkosítják vagy 80 évre.
    Soroljam még? Neked felesleges, mert egy hívőt úgysem lehet észérvekkel meggyőzni, de a többiek elgondolkodhatnak!
    Nem véletlenül írtam itt pár hete, hogy féltem Gábort!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hülye vagy. Mardjunk ennyiben. Ami pedig a fideszes affinitásomat illeti: bullshit. Na szevasz.
      ui.: Részemről is részvét a Családjának.

      Törlés
    2. Gratulálok, ez ám az érvelés!
      Tipikus....

      Törlés
    3. lsd. feljebb..

      Törlés
  17. Nagyjából csütörtök óta refluxszal küzdöm, de erőt vettem magamon és elmentem szavazni.
    Rajtam nem múlik, hogy Szegeden a fidesz taknyoljon.

    VálaszTörlés
  18. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  19. Tiszteletem. Éledő reménnyel követem a blogot, de nem értem az egyik célt: eszerint el kell érjük, hogy legyen választás '18-ban. Szerintem lesz választás, ugyanúgy látszatból, mint ahogy látszatnak és falból kell a parlament is. Mert kell az EU-s pénz. A választás demokratikussága és minősége meg nem lesz jobb, mint eddig, vagy jelenleg. Esetleg rosszabb. Tehát mért nem az a cél mondjuk, hogy megfelelő EBESZ transzparencia legyen '18-ban, vagy hogy ne változtassanak fél évvel a választás előtt a törvényen? Vagy hogy (mivel a 201 előtti alkotmány nem adott lehetőséget az alkotmányos rend megváltoztatására), a rendet és a választásokat illegitimmé nyilvánítsuk? Hisz épp az a baj a jelenlegi úgynevezett demokratikus ellenzéki pártokkal, hogy maguk is az establishment részei, remekül élnek ebből. Közben fikáznak egy alulról jövő tömegesedést célzó mozgalmat, és a maszop azt nyilatkozza a tv-ben 2014 tavaszán a gatyára vetkőztetett, falhoz állított, egy telet végigfázott embereknek, akik közül sokakat temettek, mert a télben volt munka, fűtés, kaja, vitamin.... azt nyilatkozza nekik a tv-ben, hogy még nem hallott pártfinanszírozási korrupcióról. ....... A cserbenhagyás minősített eseteit követi el egyre másra a morálisan megrohadt politikai elit. Szóval nem értem, mért ne tartanának választást, és ha tartanak, az mit segít. (Ha 4 millióan lennének a váltók, átírnák a törvényt alkalmasan...) Bocs a sietős, kissé átgondolatlan írásért. És köszönöm.

    VálaszTörlés
  20. Baleset? Ha ezt elfogadom, akkor most olyat is el kell fogadnom, amit ezelőtt soha nem fogadtam volna el. Valaki azt mondta, végre kiderült, hogy Mészárosék cimborálnak az ördöggel. Az járt közben az ő érdekükben. S nem is először.
    Őrület, ugye?
    Szerintetek?

    VálaszTörlés
  21. Nos, akkor remélem a DK és baloldali tsainak országos és kerületi főokosai összeülnek, és értékelik a főváros választási eredményeit, . Gondolok itt kiemelten a VIII. kerületre..

    VálaszTörlés
  22. Ez egy tragikus baleset, nem kell itt gyilkossággal dobálózni meg ostoba összeesküvéseket szőni. Az aggodalmak érthetőek lennének, ha egy jelentős település, esélyes polgármester jelölte lett volna, nem pedig egy jelentéktelen 1500 fős falu (Alcsútdoboz, mert nem Felcsúton indult volna) polgármesterjelöltjéről beszélnénk. Az pedig színtiszta demagóg duma, hogy a narancsosok ölték volna meg Váradit. Valóban megszívatták, de nem ölték meg. Előre bocsátom: nem vagyok fideszes, mielőtt a sok balos troll nekem esik, esetleg a fideszesek elkezdenének dicsérni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ..ezen itt már rég túl vagyunk.. Választásokról vélemény?

      Törlés
    2. Az lett amit vártam: a fidesz továbbra is tarol, az mszp még mindig a legerősebb baloldali párt, a Jobbik kicsit erősödött, a baloldali is Budapesten. Az LMP gyengén muzsikált, ezen meglepődtem kicsit, de semmi extra.

      Törlés
    3. Alcsútdoboz jelentéktelen? A vezér szülőfaluja? Ugyanis oda született (a székesfehérvári kórházból persze) nem Felcsútra, mint sokan hiszik.

      Törlés
  23. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Isten nyugosztalja a nagybátyádat. De nem fog. Ha Isten is megsegít minket, nem fog. Szép estét.

      Törlés
    2. A legkevésbé sem hiányzik, hogy az emberek pártszimpátia alapján lőjék egymást. Egy tragikus baleset nem fog forradalmat kirobbantani, plusz ne felejtsük, hogy jelentős a fidesz támogatottsága, nem tudni hova állnának a baloldali és más ellenzéki (Jobbik, LMP, MSZP, DK, Együtt) szavazók. Ez egy polgárháború lenne, ahová bekavarna még az etnikai konfliktus is, a legkevésbé sem hiányzik.

      Törlés
    3. A létrás történet nem tudom honnan ered.Mert András gondolom nem mesèlte el, hogy leeset a létra.

      Törlés
    4. Valószínű ott volt a földön..

      Törlés
  24. kedves Gábor én is féltem őnt vigyázon magára

    VálaszTörlés
  25. NEM FOGOK ÍRNI TÖBBET HA MINDÍG ELVESZIK AZ ÍRÁSOM!

    VálaszTörlés
  26. Nem értettem miért jött szándékosan Nekem az autó ami elütött, azt hittem eddig,hogy részeg vagy drogos volt a vezetője, de mostmár kezdek kételkedni!

    VálaszTörlés
  27. Kiváncsi vagyok mi lesz a rendőrségi nyomozás eredménye? Szerintem semmi!

    VálaszTörlés
  28. Minden esetre Gábor vigyázz az autókkal!

    VálaszTörlés
  29. Sajnos, már nem tudhatjuk meg a 84 éves úriember véleményét.Szivrohamot kapott és meghalt.Ez is véletlen.

    VálaszTörlés
  30. A nyomozás eredménye,véletlen baleset.Semmi büntetést nem kap senki,semmi baj nem történt.

    VálaszTörlés
  31. http://hir6.hu/cikk/103369/kirugtak_a_totkomlosi_lanyt_mert_segitett_a_jobbiknak?fb_action_ids=788900634499652&fb_action_types=og.likes

    VálaszTörlés