2015. szeptember 5., szombat

Ez itt Forradalom

Nem dörögnek a fegyverek, nem csapnak össze mindenféle civil, meg félkatonai osztagok egymással minden pillanatban és mindenfelé az Országban, és nem is muszáj, hogy így legyen. Egyszerűen csak ez, ami már az Orbán Rezsimben folyik, nem folytatható tegnaptól.




A Forradalom definíciója valami ilyesmi: a Hatalom nem tud úgy uralkodni, ahogy addig tette, az elnyomottak pedig nem hajlandóak tovább úgy élni, ahogy korábban. Téves gondolat, hogy a Forradalom feltétlenül vérrel jár, ezernyi példa van a történelemben az ellenkezőjére. Aki tehát megijed a puszta szótól, ne tegye, inkább értse meg: az Orbán Rezsimnek tegnaptól vége. Persze, hivatalosan még van, meg lesz is egy ideig, de hirtelen eltűnt minden hivatkozási alapja, és megszűnt az a tömegmanipulációs fölény, amire az egész Viktorizmus alapul. Miviktorunk ugyanis egyetlen tézisre építette föl szisztematikusan a hatalmát: a "magyarság" túlhúzott tudatának kiépítésére. Mindenki az Országban, aki ellenfele volt, megkapta a jelzőket, hol keményebben, hol áthallásosan: idegenszívű, kozmopolita, liberálbolsevik, satöbbi, persze nettó zsidózás ez, dehát ügyesen forgatja a szót a Felcsúti Szarházi. És az elmúlt hetek, napok, és főleg a tegnap történései egy új szót hoztak be igazi nagybetűkkel, míg Orbán "magyar" szómágiája egyszerűen megsemmisült. Az új szó pedig ennyi: EMBER


Annál élesebben ugyanis semmi nem tehetett volna különbséget a két fogalom között, mint egyrészről ezernyi békés, a határ felé menetelő menekült, másrészről meg a maguk (turbó)magyarságát szajkózó fociultrák. Mindenki látta a képeket, nemcsak az Országban, hanem a nagyvilágban is, és mindenki eldönthette, melyikhez húz inkább. Agyonalázott, éheztetett, szomjaztatott, saját hazájukból életük védelmében elmenekült EMBEREK Exodusa egyrészről, másrészről meg a "magyarok" autógyújtogató seggrészeg mélyostoba agressziója. Ha egyébként valaki azt hinné, hogy a tegnapi Lázár-féle válságstábi döntés a 100 autóbuszról bármiféle emberiességi minimumon alapult volna, az téved. Egyszerűen meglepődtek a Narancsrohadékok a Remény Menetének lakossági fogadtatásán. Úgy számoltak, hogy sikerül annyira fölturbózniuk a zsigeri idegengyűlöletet, hogy nem mernek majd honfitársaink kiállni a menekültek mellett. Ehhez képest volt két nagy tüntetés, és a menetet rengetegen támogatták, kísérve, várva Őket, ki hol lakott és ki mit tudott, megtette és megteszi értük. A dolog megfordult: nem az a ciki, ha valaki kiáll a menekültek mellett, hanem az, ha ezt nem teszi.


Persze a sunyi kis Geci még mindig taktikázik: míg Ő a focimeccsen üldögélt, Lázárral meghozatta a döntést. Célja ezzel a saját leghülyébb fanatikusainak megtartása: a parlamentben is ritkán szavaz ugyanilyen okból, Neki meg kell mutatni, hogy kemény ám, mint a vídia, az emberség minimumát tanúsító döntést nem Ő hozta. Igen Viktor, tényleg nem Te hoztad, legalábbis, nem Te mondtad el. És lehet, hogy a leghülyébb félmillió rajongó zombid ennek örül, de a másik sokmillió ember az Országban, meg pármilliárd a világban megjegyzi: nem Te hoztad meg. Ebből meg annyi következik: nem vagy ember. Mindenkit megrázott a menet, és mindenkit megrázott a turbómagyarkodók szánalmas melldöngetése. És Te rosszul döntöttél, hálisten. A probléma ugyanis természetesen újratermelődik, mert Szíriában, Afganisztánban dörögnek a fegyverek és halnak az emberek, és ezért újabb menekültek fognak érkezni. És Őket már csak a legelvakultabb Szarháziaitok fogják gyűlölni, a Nép hatalmas többsége nem hajlandó többé a démont látni bennük. Hitlernek sikerült közellenséggé tenni a zsidókat, a Te célod ugyanez volt a menekültekkel. Elbuktad, Te Szemétláda.


Meghozattad tegnap csendben a Diktatúra Törvényének első felét, a második adagja a hét elején következik, de valójában nincs jelentősége. Az a helyzet ugyanis, hogy a közhangulat drámaian megfordult, és puszta idő kérdése, mikor buksz bele saját primitív lelked szűklátókörűségébe. Ebből meg aztán az következik, hogy leszarjuk a törvényedet. Segíteni fogjuk a menekülteket, minden eszközzel és módon, aztán vitess el. De rengetegen fogjuk ezt tenni, egyszerűen nem bírod majd hatósági kapacitással, Kispajtás. És minden ilyen nyilvánvalóan diktatórikus lépés tovább fogja hergelni a tegnap EMBERRÉ vált honfitársainkat, és senki nem tudja megmondani, hanyadik bebörtönzés után megy az utcára a Nép, hogy elkergessen. A szaros törvényedet egyszerűen nem fogod tudni betartatni, a világ szeme a menet miatt rajtunk, megismerték a látható Exodusból, mi is vagy Te. És ami Neked még szarabb: a rendőrök tegnap végleg szembesülhettek azzal, hogy kik is jelentik a veszélyt a társadalomra: a békés menekültek, és Őket támogatók, vagy pedig az általad felhergelt neonácik. Csaxólok: éles helyzetben nem fogják az emberiesség törvényét fölülírni a Te törvényeddel. Megbuksz Viktor.

Ez itt már forradalom.


22 megjegyzés:

  1. Remélem mihamarabb belebukik orbán a sátáni ötleteibe!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem értitek a politikát, hiszen lassan egész Európa Orbánt követi.

      Törlés
  2. a felcsúti mutáns törpe napjai meg vannak számlálva...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja. Csak győzzük azt is számon tartani, mint bevándorlási hullám 5 évében az országút szélén kiosztott hárommillióötszázhetvennyolcezernégyszázkilencvenharmadik palack ásványvizünket.

      Törlés
  3. miért kell jóváhagyni egy megjegyzést...????
    a véleményemre vagytok kivánlcsiak, vagy a hajbókolásomra...?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert hónapok óta a Jobbikos és Fidesznyik trollok elsőszámú célpontja a blog :)

      Törlés
  4. 275.000 méter szögesdrótra 275.000 dollár szeretet a válaszunk.

    Amennyiben az elkövetkező egy hónapban Magyarországon az aktív kereső korban lévők közül minden huszadik ember utal egyetlen dollárt, azaz kevesebb, mint 300 forintot, akkor jelen kampány célösszege össze fog gyűlni. Te ki vagy? Tizenkilenc, avagy egy híján húsz? Vagy az az egyetlen...


    https://goo.gl/c1EY10

    VálaszTörlés
  5. Forradalom bizony! Az arab tavasz vesztesei jönnek most Európába, és ezt tudja a nagytőke és tudják a nagytőke vazallusai is. Csapdába kerültek, saját vermükbe estek bele. A jóléti állam illúziója után, most jön a többi? Vagy feladják a szabadság, egyenlőség, szolidaritás elvét és akkor mindennek vége! Mert ez volt a szabad Európa fundamentuma, ezzel fektették két vállra a szocialista világrendet. Ha ez csak egy rövid illúzióvolt, nagy baj lesz!
    Nem tehetik meg, mert az elveit nem váltogathatja ember, mint azt teszik nem kevesen, itt ebben az országban. Ha nem ezt teszi Európa, akkor bizony szembefordulnak ennek a köpönyegforgató rablónak az illiberális világával.
    Ez a tét, és egy centivel sem kevesebb! Ennek forradalmi jelentősége van, nem csak Magyarország számára, hanem az egész Európa számára is.
    Látod a lényeget Tuareg!

    VálaszTörlés
  6. Bár így lenne... Sajnos még mindig erősen jelen van az agymosott idegengyűlölő sötétlelkűség..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És még mennyi minden más is jelen van. csak tudomást kéne róla venni.

      Törlés
  7. http://and.nolblog.hu/archives/2015/08/04/Hogyan_valtsuk_le_Orban_Viktort/

    VálaszTörlés
  8. Mit forradalom? Már az újabb rendszerváltás is megvolt a héten. Üdv mindenkinek Európa első banánköztársaságában. A fidesz lecserélheti a logóját.

    VálaszTörlés
  9. Én meg a videót láttam, ahol a fekete furgonos két nőt megfenyegeti a pasi, hogy megöli őket, mert felvették a migráns családot. a készülődő, új békemenetről olvasok. a cirkuszoktól pedig a masszív "idegengyűlölet" mit sem változott erre felé, max. nőtt kicsit. Olyan prognózist olvastam, hogy a menekülthullám kb. 10 évig fog tartani, ha ilyen mértékű lesz az áramlás, az 4-5 millió embert jelenthet. A kerítés felhúzása csak felduzzasztja az itt felhalmozódó tömeget, mert az uniós törvények attól nem változnak meg, be kell engedni őket. Ha regisztrációt is erőltetik,attól még se vízumuk se útlevelük nem lesz, itt kell megvárniuk az eljárás végét, de ha mégis kijutnak és nem kapnak státuszt, ide fogják visszatoloncolni őket. akik idáig eljutnak, már nem az életükért futnak, ők elszántan JÓL akarnak élni. Viszont olvastam a törvénytervezetről, hogy kötelező közmunkára akarják őket fogni, aminek vélhetőleg nagyon fognak örülni. ez a nagy nyilvánosság előtt elkövetett szarrá cincálásuk pedig többek között arra volt jó, hogy akkorára nyíljon a szakadék a társadalom eltérő világnézetű polgárai között, mint még soha. Mi lesz ebből? Hamarosan a nagy többség nyüszítve fogja követelni az erős, katonás állapotokat. Hálistenke, a törvényünk már meg is van hozzá, de a nagy tolongásban erre szinte senki nem figyelt. szerintem pont időzítve is volt mindez. egy sor ellentütető, egy sor ellen-ellentüntető, és két sor vonuló, illetve lázadó migráncs, kb igy fogunk festeni bármely szürke-dolgos hétköznapon. (És sok-sok óccsó rabszolga.) És az unió mindezt vélhetőleg tűrni fogja, sőt pénzelni, mert így mégis csak benyelünk egy csomó migránst. Ha mégis kibasznak bennünket, mint macskát az esőre szarni. akkor ezerszeres jajj. Mert jöhetnek haza a mi migránsaink, elzárják föntről a pénzcsapot, ami sok-sok családot még éltet. és akkor jöhetnek az éhséglázadások is. Hol van itt kódolva Orbán-bukása? Most a Jobbik is megroggyant, Orbán-papa elvitte sóót. Láttam a Vona-beszédet, árnyéka volt önmagának, azt se tudta merre sasszézzon, hogy legyen egyszerre baromi kemény, meg néppárt is. sztem Orbán erősebb, mint valaha, ezen nem segít a szelfizz migránssal-projekt sem.

    VálaszTörlés
  10. Gabikám. Ebben az országban már sajnos egyre szarabb a helyzet, de hál isten a felcsúti g..
    maga alatt vágja a fát. Nem sok kell, már. Nem tudom meddig tűri a nép ezt az idegen gyűlöletet és ezt a sok szarházi magukat fociultrának mondott szarháziakat. Remélem mihamarabb győzünk, és végre lesz szabad Magyarország. Szabad, nyugodt hazánk.
    Hajrá Magyarország hajrá igaz demokraták.

    VálaszTörlés
  11. Én úgy gondolom, hogy Orbán azt akarja elérni, hogy az általa (is) deklaráltan kiapadhatatlan utánpótlással bíró vándorlókból, a lehető legkevesebb és a magyar társadalom számára csak elviselhető mérték jusson az országra. Merkelék most a javát, az "elejét" fogadják be a "zaccot" bármikor itt rekeszthetik.
    E koncepció jegyében születnek a sokszor erősen vitatható kormányzati döntések, sokszor pancser végrehajtással párosulva.(a kontraszelekció bosszúja)
    A forradalmi (látszólagos) helyzetet a hatalommal szembe helyezkedő, de az ország szempontjából kibic és rajtunk túljutni akaró, naponta cserélődő tömeg mozgása, annak szolidáris lakossági támogatása kelti. Erre viszont egyetlen ellenzéki erő (alkalmas vezetés híján) sem képes ráépülni és kihasználni.
    Arról nem is beszélve, hogy mindez a jó magyar sajátosság szerint: Budapestre (és Csongrád megye-Hegyeshalom tengelyre) korlátozódik.
    Az idő(járás) is Orbánnak dolgozik, úgyhogy én nem keltenék hamis illúziókat a menekült helyzetre alapozottan. Persze értem én, hogy lelkesíteni kell.
    Ha mi magyarok felmutatnánk valami hasonló tömegerőt, az persze más lenne. A rendszer sokak általi tagadásán kívül reális, vállalható cél és főleg széles körben hiteles vezető egyelőre nem látszik.
    Az (el)ismertségi kör szélesítéséhez drukkolok Tuaregnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbálom elképzelni Orbánt, amint azon töpreng, hogyan tegye elviselhetőbbé a magyar társadalom terheit, de gyéren jön be :) szerintem jobban izgatja az az újabb 80 millió eurós támogatás, amit 5 éven belül lehívhat a migráncsok ürügyén. aztán még az is, hogy dolgoztathatja őket jó kis pénzért, jó sokat. Pl. azokat is, akiket sittre vág majd, meg kötelezőre bevezetett közmunka, meg ilyenek... Kerítés -katonásdi arra kell, hogy minél többet befogjon a használhatókból, a lenyomorítottabbját visszatartsa, meg egyúttal a hazai jogvédős morgolódókat bekussoltassa. És Európa meg benyeli, kurvára nem fogja izgatni, hogy milyen jogunk sérül,mert tkp. pont jól jön neki egy ilyen harci-marci a végeken, hogy ne váljon kezelhetetlenné a helyzet, maradjon a még hasznosnak mondható sávban... a mostani nagy felháborodás részükről színjáték, oda jutottam... itthon pedig a sokakban még elemi-ösztönös szimpátia le fog lohadni, ha csak jönnek-jönnek majd,- a rossz idő is jön-, aztán már a legszegényebb réteg jön, esetleg megindul Fekete-Afrika... És mikor már vadásznak rájuk, meg befogják, meg erőst rendszabályozzák őket, biztos nagyon morcik lesznek, mert nem pont ezért indultak el. És akkor minden honpolgár a tekintélyes öreg erős kezei után sír majd, mer ammán mégicsak bizonyított a kutyafáját, nougyi, hogy ugyi, nem variálunk itten válságos időkbe új nyikhajokkal :). Ha a liberálisaknak nevezettek eddig megvetett páriák voltak, fél év múlva a torkukat elvágják, ha a menekültek jogaiért emelnének szót. Ezt a dolgot nem hogy meglovagolni nem szabad hamarosan, de nagy ívbe kerülni kell, aki vidéken labdába akar rúgni. Mi lesz, ha véletlen tényleg beszédeleg 1-2 terrorist, és merényel egyet? Ha nem szédeleg be egy sem, de majd rendeznek nekünk egyet juszt is?Mi lesz majd, ha kirakatpolitikából az uniós pénzekből megépül néhány megfelelőnek számító tábor? Ahol sportolási lehetőség van, dzsámi, naponta 4x meleg kaja? Miközben a honi Malac Józsi turkál a susnyásba havi 40-ért és télen dönthet; fát vételez, vagy rántott levest főz? Képzelhető mennyire örül majd Malac Józsi, ha elé penderül egy liberális és elkiáltja, testvérek, harcoljunk a menekültek jogaiért!! Az már majd csak olyan lenne, mintha a szírek nem a saját menekülésükkel lennének elfoglalva két bombatámadás között, hanem nekiállnának tüntetni ottan, a magyar rokkantak vegzálása okán. A végén majd a faluk népe kiszökdös, és visszagyün, mint menekült :) Malac Józsi ott tolong majd, mint paki menekült, hogy ő biz a tálibok elől fut ippen... az összes politikai ellenfelét ki fogja nyírni belföldön Orbi, Vona örülhet, ha esetleg koalíciós partnerként rovásírásos táblákat faraghat valami ifjúsági szekcióban 60 éves koráig. Nem kell legyőzni a Jobbikot, a menekültek elintézik nekünk, hogy ne kerülhessen kormányra. Amúgy valaki elgondolkodott már azon, hogy menekültügyben (is)mik az igazi érdekeink, hogy mi az objektív helyzet, milyen folyamatok mennek elkerülhetetlenül végbe,és milyen politikával tudnánk kihozni ezekből a legtöbbet , hogy üdvünkre váljék?

      Törlés
  12. ..azt látom mind nehezebb helyzetben az ellenzék,,orbán s bandája 5év alatt(s a továbbiak) minden EU-s pénzt maga pozíciójának erősítésére fordította,az állami apparátus(falutól-a orbánig )minden vezetője fideszes,állami gazdasági ágazatok is fideszes vezetésű,az oktatás,egészségügy,belügy stb vezetői szint úgy.A média,reklám (politikai)80%, A piacgazdaság magyar szereplői ,vállalkozói kivannak szolgáltatva az állandó törvényi változásainak,aki valami próbál azt tönkreteszik,adó vagy egyedi törvénnyel .A polgárok felélték a tartalékaikat ,orbán elzárta a pénz csapokat ,,a dolgozók 60-70 % közmunkás,ill minimálbéres 50-ill 75ez ft ,ebből a pénzből kell élni a családoknak,,ezek az emberek kiszolgáltatottak dolgozniuk kell mert ott a család Ők nem fognak az utcára menni .orbán azzal a másfél millió csókosával akiket jól lakat(kitöm pénzzel) mindent visz..én úgy látom elment az a hajó , orbánt meglehetett volna buktatni,,amikor ellopta az emberek megtakarításait --nyugdíjpénztár --akkor lett volna esély ..orbánt már csak egy 56 os összefogással lehet elzavarni,,

    VálaszTörlés
  13. Az Igazság nem atuloldalon van hanem Ezen az oldalon

    VálaszTörlés
  14. A pénzt az EU-tól a nyàr elején megkaptàk a menekültek kezelésére. Érre megépítették ezt a nulla kerítést a katonàkkal és közmunkàsokkal. A kköltségek meg 5, 11, 22, 30 milliárd forint. Ahogy a szél fúj, vagy mint a lottószàmok. Mert ezt is elloptàk!

    VálaszTörlés
  15. Mert mindenki vándorol valahová. Ki okmányokkal, ki okmányok nelkül. A magyarok ugyanúgy keresik helyüket es megelhetesüket a nagyvilágba. Most meg nem nezünk korül, most meg nem látunk messze. Most meg nem látjuk embertársunkba a sze*et es a jót. De már látunk a szívünkkel!
    Es talán nemsokára mindenki lát az szemevel is, az eszevel is. Es mindenki elmegy velemenyt nyilvánítani!

    VálaszTörlés
  16. A tisztánlátás végett,talán több időt kellene eltölteni az arab világban, és nem csak ezt a kultúrát kell megérteni, hanem a közel-kelet filozófiáját is!
    Nem beszélve az aktuális gazdasági világrend céljairól. Ez így nekem csak egy szofisztikai példabeszéd féligazságokkal!

    VálaszTörlés