2015. augusztus 27., csütörtök

Nyílt levél Orbán Viktornak

Üdv! Tudom, hogy most épp azzal vagy elfoglalva, hogy valahogy fölhergeld a lakosságot szerencsétlen menekültek ellen, hátha így kevésbé veszik észre az eltussolni akart százmilliárdos lenyúlásaitokat. De van egy kis tüske a köröm alatt, figyusz.




Sajnos Te vagy a legtehetségesebb tömegmanipulátor az Országban, ez még nem is lenne baj, de az nagyonis, hogy ezt a képességedet rosszra használod. Mindig kijelölsz valamilyen gyűlölendő réteget, országot, bármit, hogy a mocskos díszletek mögött folytathasd Maffiád szabadrablását. Közben meg ájtatoskodó szemforgatással próbálod Magatokat valamiféle polgári konzervatív értékrend képviselőinek bemutatni, ami sajnos sokaknál sikeres, tán azért, mert nem igazán tudják, hogy amik vagytok, az sem nem polgári, sem nem konzervatív. Illetve csak annyira, mint Al Capone mély vallásossága két megrendelt gyilkosság között, ami után még a gyóntatót is kinyírják, mert az a tuti. Szóval most menekültezel ezerrel, színesbőrűek, védtelenek, jó Őket ütni, a gyengével ezt mindig nagy kéjjel teszitek, magatok között meg röhögtök az egészen. Csakhát van egy kis porszem a gépezetben. Illetve nem is olyan kicsi, mert a Fidesz kommunikációs igazgatója a Ti arcotok, és ha az Arcról mindenféle rossz dolgok jutnak a népek eszébe, akkor biz gyorsan a Maszkotok mögé látnak azok, akiket eddig sikerült megvezetnetek. Tudod, a Kocsis Máté nevű kiskegyeltedről beszélek.


A Fiúcska nagy hibát követett el, valszeg értesültél róla, vagy ha Te nem is, de a Habony nevű agyféltekéd biztos, be is hívatta Mátékát kis csevejre. Napersze a hiba nem az volt, hogy erősen nácinak kinéző verőlegényeket alkalmazott, teszitek ezt Ti mindenfelé. A baj az, hogy elcsattant egy pofon, nemkicsi, és ezt a teljes magyar sajtó rögzítette. Szar szitu, a puszta látvánnyal való fenyegetés nem jött be, butus volt a Kiscsicskád, vannak már számosan az Országban, akiket ily módon nem lehet megijeszteni, szokd a gondolatot. Ezért aztán a megfelelési kényszer kihozta az SA-szerű legényekből a legrosszabbat: elvesztették a fejüket, és ütöttek. És tették mindezt úgy, hogy Mátékád kulcsemberei ott voltak köztük, és dokumentáltan végig az Ő parancsaikat követték a kopaszok. Na, Orbánviktor, EZ itt a probléma. A Habonnyal való megbeszélése óta persze Mátéka megpróbálja magáról letolni a felelősséget az általa szervezett nőverő nácizmusért, lassan már senkit sem ismer azok közül, akikkel évtizede mulatozik együtt, és kavarja a büdöset. Lassan már saját magát is megtagadja, nem is létezik, legalábbis, mikor meglátogatjuk, mindig a függöny mőgé bújik, nem ér a neve. Pedig dehogynem, hajjaj.


Szóval azt képzeld el, Keresztapa, hogy a Népben az rögzül a közeljövőben, hogy a Fidesz Arca és Szája egy Nőverő. Hát ez nem fog használni a marhára nagyon tisztelettudó polgárok vagytok kamuimázsotoknak. Nőverő. Vágod, Te mint tömegmanipulátor, sokszorosan érintett pszicholény, ennek súlyos következményeit nyilván érzed. Mertthát ez már a harmadik ilyen Nőverés volt. Volt a vakkomondoros ügy, Te is tudod, hogy az már önmagában elvitt Tőletek százezer szavazót, pedig csak egy hátsópados kiscsicskád volt az elkövető. Aztán jól megvertétek március 15-én a Múzeum előtt egy másik aktivistánkat is, Fehér Adrienn Johannát. Nem átallotta Veled szembeni antipátiáját kifejezésre juttatni, pedighát mikor ballibeket fütyültek ki korábban, akkor annyit mondtál: mindenkinek joga van a véleményalkotáshoz. Az azóta eltelt időt végiggondolva, valójában kiderült, hogy nem fejezted be annak idején a mondatot, mert az valahogy így szól igazából: mindenkinek joga van a véleménynyilvánításhoz, HA FIDESZES. Másnak meg nincs, ha mégis azt gondolja, akkor jönnek a kopasz verőlegények, ugye Viktor.


És itt a harmadik Nőverés, amit már nem hátsópados, hanem a Fidesz Arca idézett elő. És nem egy fiatal lányt vertek, hanem egy hatgyermekes, köztiszteletben álló tanárnőt. Ez kurvaciki, Viktor. Ennél cikibb nem is lehetne. Lassan, de biztosan terjed az Országban újabb nőverésetek híre, meg az is, hogy ezt ismét szervezett kopasz rohamosztagosaitok követték el. És minél többször látják Kiskocsist a nevetekben szerepelni, annál jobban rátok ég az egész. Tudom én, hogy kisvasútban, meg focistadionban testet öltő gyermeki lelked gyűlöli a kényszerhelyzeteket, de most mégis az van, csaxólok. Valemelyik ujjadat most le kell harapnod. A Maffia elve persze az, hogy soha nem adjátok oda egy embereteket sem, mert akkor a többi is elbizonytalanodik. Csakhát a másik oldalról meg ott van a Nőverő Máté, mint a Fidesz Arca probléma. Meggyes Tamással ezt Esztergomban már egyszer eljátszottátok, tartottátok, amíg lehetett, aztán csak el kellett engednetek. Kocsison rajtamaradunk, és minden pillanatban, mindenütt meglátogatjuk, tudatni Vele: Nőverőnek nincs helye a közéletben. A kérdés tehát csak az: elengeded-e Nőverő Máté kezét, vagy Magadra lapátolod az Ő szarát is. Mert más választásod, ciki, de NINCS.

Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!


14 megjegyzés:

  1. Persze,Orbán Viktor tovább nagyon rossz természetű van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Az elvek olyanok mint a fing.Az ember egy darabig tudja tartani de egyszer csak... már nemtudja :)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok a levél írójának, remélhetőleg oda jut el, akinek címezték.

    VálaszTörlés
  4. Mit gondol a Kocsis Máté hogy megfélemlítheti az embereket a verő legényeivel ?Mi az hogy az embereket el akarja hallgattatni ez a hatalommániás antidemokrata !Ell kell távolítani a posztjáról !!!Nincs szükség ilyen "emberre"távozzon !!!

    VálaszTörlés
  5. Gábor, itt az elcsattant pofonnál sokkal lényegesebb , hogy feketén- fehéren kiderült, hogy a Fidesz összejátszik ilyen kigyúrt huligánokkal, velük csináltatja meg azt, amit maga nem mer felvállalni. Ha valakinek eddig kétségei lehettek, hogy 2006-ban a Tv székház ostroma, a fél város felgyújtása mögött ki áll, kinek a megrendelése, szervezése volt - hát most már biztos lehet a válaszban.

    VálaszTörlés
  6. ha elengedi a kezét, simán átül a jobbikba.fél lábbal még mindig ott van. :)

    VálaszTörlés
  7. Gratula, csak remélni tudom, hogy valami eljut belőle az illetékesekhez, bár kétlem, hogy meghatná őket...Sajnos minden szava igaz.

    VálaszTörlés
  8. ..orbán a nagy manipulátor(diktátorocska) aki kigyűjtötte s használja a diktátorok alap" gondolatát "oszd meg a népet, tanult kunn bélától,rákositól,hitlertől,sztálintól ,causesescutól ,csak azt felejti el ,hogy ezek az emberek többsége vérpadon végezte mert a NÉP csak ideig -óráig tűri ezeket a diktátorokat s lesújt rájuk , a fityess komiszárok lassan már menekülnek --igaz ,hogy hiába ,mindegyiknek felelni kell-- az elkövetett gaztetteikért s azért ,hogy nyomorba döntötték Magyarországot.,

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos a megtévesztés, manipuláció, parasztvakításos jólétinek tűnő (valójában a jövőt felzabáló) lépések még mindig működnek. Ha nem így lenne, nem választották volna meg újra.

      Törlés
  9. Még ha el is jut (és nem átnéznek rajta - többnyire ez a megszokott és bevált módszer), akkor is csupán valami gorombáskodás vagy cinikuskodás lehet a válasz. Erre futja.

    VálaszTörlés
  10. OK tudom, hogy Orbán ezt nem olvassa de mégis....
    Miért beszéled rá egy olyan megoldásra ami fidesznek jobb!
    Nekünk nem az volna jó ha hagynánk hogy magára lapátolja a Kocsis szarát is? Már bocs de ha van egy ember akin keresztük a fideszt lehet ütni az nekünk miér lenne jó ha kivennék a sorból??
    Mégis csak egy kommunikációs vezető...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Láthattad eddig, hogy mindig van egy következő lépés, és a rekaciók bármely formájára, de mindent a maga idejében ;)

      Törlés
  11. Nem felejtem választási vereségekor felvett mondatait ott igazán nagy csalódást okozott az( ügyvédek kimentenek OSZT jónapot igazi bunkó megnyilvánulás.hányinger......

    VálaszTörlés
  12. ugyan drága Szívem, a nőverés zárt családi körben megszokott családi gesztus az apuci is sűrűn élt a testi fenyítés módszerével.. ja a vitának kellő nyomatékot ad....Ez a műmajer Máté meg pörsenés a bolha pöcsén az is ártalmas ha elvakarják.... szóval ezt a diszpintyet ideje volna reptetni.... úgy jó magasról...hasta la vista

    VálaszTörlés