2014. augusztus 15., péntek

Bréking Nyúz! - GYŐZTÜNK!!!

Az Ország Gyűlése Mozgalom a Hatalommal folytatott első ütközetét fölényesen megnyerte. Budapest Rendőrfőkapitánya kéthétnyi párbaj után föladta hadállásait és hozzájárult a Demokrácia Erődjének fölállításához a Parlament Főkapujánál.



Nonstop demonstrációnk az eredeti tervnek megfelelően került jóváhagyásra. Ettől a pillanattól kezdve a Nemzet Főtere elnevezésű központi alakulótér a miénk, ma estétől a kellő előkészületek után már építjük is táborunkat. Köszönöm a Bíróságnak, hogy rendületlen keménységgel állt ki az Alkotmányosság mellett, reményt adva ezzel, hogy vissza lehet még térni a jogállam, a Köztársaság eszmerendszeréhez. Nem fogom túlírni az Örömhírt, végigkövették az eseményeket Olvasóim és az Ország Gyűlése Mozgalom tagjai és szimpatizánsai. Akinek van kedve résztvenni az Erőd fölépítésében, azokat várjuk szeretettel ma este fél nyolcra a Kossuth téren, akkorra lesz meg minden személyi és tárgyi hátterünk a zökkenőmentes táborverés lebonyolításához. Nincs miért kapkodni, az első, és tán legnehezebb lépést megtettük, nem tekeredett a nyakunkra a köldökzsinór, az újszülött makkegészséges és életképes.

Holnap este hétre pedig összehívom az Ország Gyűlése Mozgalom minden tagját és szimpatizánsát a Kossuth térre, ahol megünnepeljük a Demokrácia Erődjének megalapítását. Várlak Mindannyiótokat!

Demokraták, gyülekező!


23 megjegyzés:

  1. Mit mondjak???????? Nem jutok szóhoz!!!!!!!! Gratulálok neked és kitartó, ott lévő társaknak! :)

    VálaszTörlés
  2. Boldog vagyok-csak így tovább!
    Gondolatban mindig Veletek vagyok!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok! További kitartást és sok erőt kívánok a csapatnak !

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok! Most már rajtunk a sor! Az O GY M erődjét töltsük meg tartalommal. Mindenkit várunk,gyertek,és majd meglátjátok nap mint nap erősödünk.Az újszülöttből élet erős kisgyerek lett.Nem sokára kamaszok leszünk,és októberre felnőtté válunk,hogy Gábor hasonlatát folytassam!. Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  5. HURRA!!!
    Most sajnalom elöször igazan, hogy 1200 km-nyi tavolsagra vagyok Töletek...
    Az augusztus 20-i unnepre meg nagyon kivancsi vagyok... Szepre csinositsatok am magatokat, mert benne lesztek (csak nem tudjak kikerulni, hogy benne legyetek?) a kiralyi tv-ben!
    Jobb hiradas mar nem is kell...
    Vagy megiscsak -- itt az ideje (be)kerni a mediat, hogy fusson szerteszet az OGYM hire?!
    :)

    VálaszTörlés
  6. ..gratulálunk,vidékről is mind többen megyünk..

    VálaszTörlés
  7. ..drága barátaim ,meg értük ezt is ,kitartással sok mindent ellehet érni,úgy gondolom,látom orbán és bandája a végét járja a NÉP elsöpri ,mint minden diktátort..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A magyar nép nem szeret söprögetni. Várjuk ki még a végünket!

      Törlés
  8. Nagyon örülök, Gábor! ( Kb akkor értem haza, mikor ezt írtad.) Este én is meggyújtok itthon egy gyertyát. A Demokrácia Lángját, ahogy Ti is a téren. Ha szükséges, bármikor tudok menni. Örömmel segítek. Szóljatok! Szeretettel küldöm üdvözletem Mindnyájatoknak!

    VálaszTörlés
  9. Rendkívüli öröm számomra a kitartás, az első győzelem, mindenkinek köszönet, akik ott tudtok lenni, köszönöm!!!!! Orbán elhordhatja az irháját remlem nem sokára, s a végső győzelem a MOZGALOMÉ lesz.

    VálaszTörlés
  10. Gratulálok! Bíztam benne. Jó építkezést, jó hangulatot és esőmentes jó időt kívánok!

    VálaszTörlés
  11. Nagyon örülünk a jó hírnek, amit nagyon reméltünk (habár a diktátornak elég hosszú a karja),és nagyon vártunk. Úgy tűnik a Bíróság még független és jó döntést hozott. A főrendőr meg főjjön a saját levében. Majd a főnöke leigazítja. Kedves Gábor, millió köszönet ezért a harcért, kitartásért, intézkedésekér. Ez nem semmi. Jó egészséget kívánok a továbbiakhoz és nagyon remélem, hogy hamarosan én is ott lehetek.

    VálaszTörlés
  12. Gábor köszönet! Belehúztunk......... csak így tovább.........

    VálaszTörlés
  13. Gábor eza te érdemed! Nem hittem hogy a bíróság engedélyezi!!!!! Sikerült ! Mostmár mondhatjuk a kapu nyitva van !,Értelmesen cselekedni az igazságért Megérte Demokraták egységben van az erő! Hajrá OGYM.....

    VálaszTörlés
  14. Gratulálok kitartás nektek :)

    VálaszTörlés
  15. Gábor: Remélem kiötlöttél valamit az Aug 20 utáni maradásra, mert biztos vagyok benne, hogy állami ünnepség okán ki akarnak túrni titeket úgy, hogy utána ne jöhessetek vissza.

    VálaszTörlés
  16. Hihetetlenül örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  17. Remete levele:
    Kedves komám Gábor!

    Régen nem írtam már, de most múszáj! Tudod mióta meg szűntem kuriózum lenni, a városba is meg szaporodék a „remete” Nem jönnek már felém se! Szóval üldögélek, bámészkodok a Bódva, meg a világ folyásán! Arra gyüttem rá, hogy mindig vótak szegények, gazdagok. Általjában, az ügyeskedő gazemberekbűl lettek a gazdagok, akik „nemes uraknak” neveztették magukat. Aztán vótak, akik színtén gazemberek, de szegények maradtak. No ezek kitalálták, hogy fellázítják a többit, a gazdagokat elűzik, oszt maguk ülnek a helyébe! Ők lesznek a gazdagok, az urak azontúl! No mivel nagy vót az ínség, a nyomor, sok a szegény ember, sokan mellé álltak, működött a dolog. A gazdagot, elűzték, agyonütték, vagy elmenekült. Sok senkiházi, a vagyonba, hatalomba béleült, oszt megállt a tudomány! Elfogyott, a lopni „államosítani” való! Maradt a rideg való, nem értünk semmihez, leginkább ahho, amihez kéne! Elvegyük a másét, addig tiszta sor! De ha ki írtottuk a mást, nem maradt kitűl elszedni! Államosítás, utána beszolgáltatás, Békekölcsön, külföldi kőccsőn,
    Hogy valahogy működjön, az ostobák uralma!
    No de ez se ment, végtelenségig. Kitalálták a rendszerváltást! Mégis jobb a régi! Ami szar vót, de működött, az övék meg nem működik! No váltottak, mint a részeges váltókezelő, a „renndszerváltók” de a sínhez nem nyúltak! Az a régi maradt! Meg a masiniszták, állomásfőnökök, így maradt a régi vonal, a pálya, amely az Istennek se megy az jólét fele csak a pusztagödör fele, amerre építették majd ötven évig! Köccsön már nem kapnak, a megszorítás járja! A pórnépnek, igavonónak! Garantált minimál bér, hogy éhen ne dögöljél, azér! (a kódussá tetteknek segély, meg közmunka! Nem rabszolga, csak elrendelt, a valódi helyett! Piramis helyett meg stadion, az majd olyan régi!) Maguknak ötször annyinál kezdődik, mert ők állapítják meg!
    Közbe alakul ám a menjország! Már a kisrádiómat is bevágtam mérgembe a Bódvába! Hazudjon másnak, nekem ne! Mára a régi szép kommunista időket is felülmúlja! El nem kopnak az önfényező smirgli alatt! Már gondolom semmi se maradt, csak hiányzik a marha gyerek, ki megmondaná „A király meztelen!”
    No ennyi morgásom van mára! Isten megáldjon fijam, te hogyan viseled, ezeket az új, korábbinál is butább majmokat?
    2014-01-02.
    közreadja a címzett!

    VálaszTörlés
  18. A remete levele 1.



    A világ változatlanságáról


    Kedves fijam. Nem adsz hírt magadrul, de azért én írok. Ezzel is eltöltöm az időmet. Tudod fijam, hűvösek mán az iccakák, hát tüzelnem is kell. A tűzrakáshoz hoztak nékem a jótét lelkek egy csomó régi újságot. Hát hogy abban miket találok: el se tudnád képzelni!
    Aztat írja a Nort Briton 1763.45. számában az anglus kormányról: „Nem volt még olyan ígéret, amit ez a kormány meg ne tett és megtartott volna” – James Wilkes -, no hát én eztet kétszer is elolvastam, hogy jól látom-e? De bizony úgy van az megírva. Nem akármilyen firkász ez a Wilkes, fijam, egyszer a király maga vonta kérdőre:
    - Mit gondol Wilkes – kérdezte tőle III. György angol király – akasztófán fog Ön meghalni vagy bujakórban?
    - Attól függ Sire - vont vállat Wilkes, - hogy az Ön politikájával adom össze magam, vagy az Ön ágyasával?
    Dessewfy József gróf meg azt írta a Felsőmagyarországi Minervában (megjelent Kassán) 1820 körül:
    „Némelyik kormány olyan, mint az andalúziai kecskék szarva, kemény, tekervényes és üres.”
    Alább meg:
    „… micsoda állapot az, mikor az állam elválasztja a maga érdekét a polgárokétól, a maga hitelét a kifelé a belföld nyomorára alapítja, s az egész népességet két részre osztja, csalókra és csalatottakra ( hol volt még akkor a Bajnai kormány)!
    Bizony mondom fijam, a könny is a szemembe szökött, mint amikor a hagymát vágom az avas szalonnámhoz. Mégiscsak szép dolog a hagyomány, meg az ősök tisztelete, ha belé gebedünk es! Máshol meg azt találom, ettől a Wilkestül: „ Bizonyos viszonyok között valamennyi politikai intézményt meg lehet, vagy meg is kell változtatni, talán el is kell törölni, azonban soha olyan kormánynak jó vége nem volt, amely kezet emelt a modern, demokratikus társadalom leghatalmasabb tényezője, a sajtószabadság ellen.”
    Nem is olyan rég Neményi Ambrus idézte 1874-ben. Van aki máig se tanulta meg, van olyan, aki már el is felejtette. Te hogy vagy ezzel fijam? Írsz-e még az újságban? Mondd el nékik is, hogy tanuljanak a régiektől.

    1995. november 10.
    Józsi Bá

    Közreadja a címzett: Göre Gábor (létező személy volt, 1960-as évek elejéig, Szendrőládnál a Bódva parton, valami gróf vagy földbirtokos, aki nem bírt a környékről eltávozni. Tiltakozásul szabad ég alatt élt, végül diliházba vitték, mondván, rontja a szocializmus jó hírét.)

    VálaszTörlés
  19. Megkérdeztük a szakembert:

    Volt-e nálunk rendszerváltás?

    Kódis János 59 éves váltókezelő a Pusztagödöri vasútállomáson. Negyvenöt éve van a szakmában, de ha hozzá vesszük, hogy az apja is váltókezelő volt, nyolcvan éves szakmai múltat mondhat magáénak. Az első kérdésünk az volt, ami mindnyájunkat foglalkoztat, mindennapos vita tárgya:
    — János bácsi, volt-e nálunk rendszerváltás?
    — Volt a rosseb fiam!
    — És miért nem volt?
    — Azér gyerekem, mert a vágány a régi maradt! Látod, ez itt a váltó. Ennek van két állása. Vagy jobbra döntöm, vagy balra. Oszt ezzel a böhöm nagy súllyal kell működtetni. Ez a váltó eredetileg jobbos vót, aztán jöttek a kommunisták, oszt kezdték piszkálni. De meg se bírták emelni, míg az oroszok be nem jöttek. Azok osztán átlökték nekik balra.
    — Ettől megváltozott valami János bácsi?
    — Meg ám fiam!
    — Micsoda?
    — Hát kifele mindig tele vagon ment, befele meg az üres vagon gyütt, osztán annak is örültünk.
    — Miért?
    — Hát, hogy legalább a vagont visszaadták!
    — Mostanában, hogy van ez?
    — Hát kérem, most a váltót megint jobbra állították, oszt azóta, megszűnt a forgalom.
    — Magának jobb lett ettől János bácsi?
    — Hát, ha csak attól nem, hogy azóta, semmi dolgom nincs. Ha nem így vónék nyugdíj előtt, hát már munkanélküli vónék, mint a gyerekeim.
    — Ők mit csinálnak?
    — Ők igazi kódisok.
    — Miért?
    — Mert kilökték Őket a holtvágányra.
    — Az melyik János bácsi?
    — Az amék nem vezet sehova!
    1990

    VálaszTörlés

  20. Mit kíván a Magyar Nemzet! Új 12 pont!

    1. Minden választásra jelölt előzetes átvilágítását!
    2. Aki a MSZMP ben, tisztséget betöltő, besúgó, privatizáló, haszonélvező volt, nem jelölhető!
    3. Kettős állampolgárságú, szabadkőműves, galíciai gyökerű, nem jelölhető!
    4. Akinek ilyen tudomására jut, jelezni köteles!
    5. A jelölő, jelöltjéért felelősséget vállalni köteles!
    6. Az utólag kiderült, választásra alkalmatlanságnál, lemondatni, visszahívni, tisztségétől megfosztani! Közéleti választott tisztségtől eltiltani!
    7. Amely választott tisztség viselőjére tudatos hazugság ténye rábizonyítható, tisztségéből felmentendő! Országgyűlési képviselő, állami tisztséget betöltő!
    8. Agyagi visszaélés, korrupciós juttatás adása- elfogadása, állásvesztéssel büntetendő!
    9. Komoly, és tisztességes vagyon elszámoltatást! Ha bevallott, adózott jövedelme, és gazdagodása között különbség van!
    10. A nem indokolt, forrású vagyonszerzés elkobzandó!
    11. Közbeszerzésnél párt, vagy rokoni szimpátiájú előnyhöz juttatás, vizsgálandó, büntetendő legyen!
    12. Közéleti, választott, tisztségviselő erkölcsi kódex megalkotása betartás ellenőrzése!
    2014 márc 15.

    VálaszTörlés