2019. május 2., csütörtök

Záróra

Immár hétévnyi ellenállói múltamban gyakran előfordult, hogy valakit felkaroltam. Sokszor működött a dolog, sokszor meg nem. Ha utóbbi a helyzet, akkor viszont elvágom a szálakat, nem engedem, hogy kárt okozzanak a társadalomnak azok, akiknek alkalmatlanságáról meggyőződtem.Hibákat sosem büntetek, bűnt azonban igen. Hazugság, csalás, lopás, ezek azok a tulajdonságok, amik nem férnek el az ellenzéki civilek táborában. Elég undorító ahhoz a magyar politika, hogy ne gyarapítsuk a résztvevőinek számát jellemhibás emberekkel. Legutóbbi "szerzeményem" lett az eddigi legrosszabb. László Olivérnek hívják, közismeretlen volt, amíg Kossuth téri csapatommal föl nem karoltuk. Hát, most már ismert valamelyest, vissza is élt ezzel a helyzettel, mihelyt tehette. Ideje a helyére tenni, megmutatni az igazi énjét a demokrata közösségnek. És ezt is csak azért tudom megtenni, mert óvatos voltam, és egy tegnapi fészbukos csevejünkről folyamatosan képernyőmentéseket készítettem. Azt ugyanis azóta eltüntette.

Igazából én már elengedtem volna a sztorit, van elég dolgunk az egységes ellenzék létrejöttének elősegítésével, tegnap épp azért voltunk a Városligetben csapatunkkal, hogy rengeteg embert hívjunk meg élőben május 11-re, a Kossuth térre, nonstop, sátras tüntetésünk kezdetére. Élővideómban már egy hangot nem szóltam László Olivérről, a feladatommal törődtem. Csakhát Ő nem így tette. Esti saját videójában ismételten elkezdte mondogatni porrácáfolt hazugságait. Ezt szóvátettem, mire újabb hazugságokat kezdett el felsorakoztatni. Számszerint tizenkettőt. Hogy miért is nem látjátok a videóját? Mert eltüntette, nem hitte el, hogy elmentettem az egész csevejünket. A jellemhibás emberek tipikus mentalitása, hogy megpróbálják megsemmisíteni a valós énjüket megmutató bizonyítékokat.

Csakhát nem azért vagyok oknyomozó, hogy ne kapjam rajta az ilyenfajtát a sompolygáson. Épp ezért írok ma blogot, hosszú idő után először, nemcsak a szokásos reggeli rövid bölcseletet. Kell ugyanis, hogy föl tudjam rakni egymás után az egész beszélgetés képernyőmentéseit, azt meg csak itt tudom megtenni. Tanulságos lesz, ígérhetem. Megmutatja azt, hogy miért is szakítottam ezzel a fiatalemberrel. Orbán ellen azért harcolunk, mert csalnak-lopnak-hazudnak. Olyanokkal azonban nem szabad együtt menetelnünk, akik ugyanilyenek. Változást akarunk a hazánkban, erkölcsit elsősorban, ezt pedig nem tudjuk elérni, ha olyanokkal közösködünk, akik jellemükben nem különbek ellenfeleinknél. És akkor jöjjön a László Olivér által törölt beszélgetés. Érdemes végigolvasni, azt garantálhatom. Aztán akkor ennyit erről az emberről.


KÖZTÁRSASÁG!

Tuareg

14 megjegyzés:

 1. Elképesztő, és gyomorforgató, akár a tegnap esti élője, az angliai fideszes szavazóval. Magam részéről, az első megnyilvánulása óta fenntartással figyelem a fiút,semmi konkrét dolgot nem tudtam volna az elején mondani ennek alátámasztására, csak annyit, ez az én női megérzésem. Sajnálom, hogy így alakult, és nem én tévedtem. Az azonban az igazsághoz tartozik, hogy a 80-as évek végén, kilencvenes évek elején, több ilyen és ehhez hasonló dolgot tapasztaltam meg erdélyiek köréből, és ez nem általános, de nekem sikerült bele futnom. Behízelgő stílus, amíg el nem éri a célját, amikor elérte az adandó első alkalommal a hátadba állítja a kést! Aki emlékszik ezekre az évekre, az tudja, hogy amikor tömegesen jöttek át a kezdetekkor még a magyar állam nem volt felkészülve a gyakorlatban, hogy a cégek milyen formán tudják Őket legálisan alkalmazni, nem volt egyszerű a bürokrácia útvesztőjében felkutatni ezeket a legális utakat. De addig is kellett élniük, és a szövetkezetek voltak azok, akik rugalmasan álltak hozzá ezekhez a dolgokhoz,pl. épületbővítéssel, amire azt mondtuk, hogy munkavállalói érdekek miatt szociális helyiségek bővítése. Valójában rejtett szállás biztosítása, hisz szoba, konyha, fürdőszoba építés volt. Mi a vezetők, és a dolgozók hordtuk össze a berendezési tárgyakat, kempingágyakat, ágyneműt, amiket nappalra egy raktárban össze lehetett rakni. Hónapokig az élelmet úgy hordtuk össze a számukra. Amikor Tahitótfalun 1 forint jelképes összegért, a telket kapták, más településeken az ingyen lakást, na onnan kezdtek elszemtelenedni. Sok álmatlan éjszakámba kerül. De ez a gyerek mindent visz, és sajnos negatív értelemben! Számomra elgondolkodtató, hiszen ilyen korú unokáink vannak, és el nem tudom képzelni, hogy ennek így kell lennie!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon rossz választás volt ez a fiú. Nekem is voltak megérzéseim vele kapcsolatban már az elején és azok nem jók voltak. Nem lehet megbízni senkiben, csak ha már bizonyított és ehhez idő kell! Intellektuálisan is szembetűnő hiányosságai voltak, a kiállásról, karizmáról már nem is beszélve...

  VálaszTörlés
 3. Nem szeretem az "én megmondtam előre" kezdetű anyai huhogásokat, de szó, mi szó:az én bizalmat sem tudta elnyerni Olivér.
  Elvárta, hogy az akcióit megtámogassuk, miközben róla semmit tudni nem lehetett a profilja alapján.
  Nem is törekedett arra, hogy barátkozzon, vegyüljön kicsit velünk.
  Egyedül veled kommunikált, Gábor, és a Mikivel, de azt is csak puszta önzésből tette.
  Jó ha tudod, majdnem csapattársakat is vesztettünk miatta, mert nem tudták elfogadni Olivér nyomulását, ahogy egyébként én sem, és volt aki azt érezte, hogy enneken zöldfülűnek több szava van már, mint bárki másnak közülünk.
  Örülök, hogy nem így történt, mert megszerettem ezt a társaságot. 😉

  VálaszTörlés
 4. Szép napot kívánok mindenkinek!Ugyan hivatalosan még csak alig 3-napja vagyok itt,de régebb óta kísérem figyelemmel a csapatot ahogy időm engedi!Olvastam Gábor és Olivér közt zajló beszélgetést,de az előzményekről keveset tudok.Keveset tudok annak ellenére,hogy néha sikerült elcsípnem egy-egy élő videó beszélgetést amit Gábor és Olivér együttesen adtak! Azt tartja a közmondás amit elsőre gondolsz az a jó gondolat!Előre bocsájtom nem vagyok az az ember aki előítéletekkel él,és nem vagyok rasszista sem! De mikor egy közös videó beszélgetést végig néztem,valami megmagyarázhatatlan furcsa érzés fogott el, mikor Olivér elmondta honnan jött és előzőleg melyik párttal szimpatizált! Ezt nem az előítélet sugallta nekem hanem az évek alatt megélt emberi kapcsolatok tapasztalatai!Olyan érzésem volt,hogy túl szép ez ahhoz,hogy igaz legyen! Gábor feltétel nélküli jóhiszeműsége adott neki egy lehetőséget ami csak egy ideig működött!Ő lett a kakukk fióka a fészekben,de talán maradandó kárt nem tudott okozni,mert ahogy látom egy elég jól összezáró csapat a Kossuth tériek csapata! Gondolom ez az eset jó volt egy leckének mindenkinek! Egyébként meg elszomorító,hogy emberek mire képesek a saját érdekeiért! Elnézést kérek,ha az írásom a gondolataim zavarnak valakit nyugodtan jelezze és törlöm!Üdv mindenkinek!

  VálaszTörlés
 5. Szervezetek életében törvényszerűen jönnek problémák, ami nehéz ezeknek a kezelési módja. Mert lehet profin-intelligensen, vagy ellenkezőleg, átmenni sárdobálásba...'Egy bizonyos szint felett nem megyünk egy bizonyos szint alá'. Ugyanakkor -épp ezért- nem ildomos 'utánarúgni', 'lefideszesezni' stb. Amennyire az élőkből illetve terepen láttam Olivér nyersebb, direktebb (ez pl. hatékony volt a pártok felkeresésénél), feltételezhetően szíve és szándékai is helyén voltak, de végül mégis balul sült el a dolog - tanulságos az biztos. Újfent le a kalappal Tuareg előtt, Köztársaság!

  VálaszTörlés
 6. V hogy éreztem Gábor.. Ez egy sunyi kis senki.. Autàn tegnap az a beszólás.. Hogy mindenki meg hallgatunk... Miért hallgat meg egy fideszpárti akárkit??? Rosz úton halad már a kijelentések is egy nagyképű törekvő fennhéjázó taknyos suhancé volt mi szerint orbànt szombaton börtönbe zárjuk... Vajon mit akart bizonyitani... Ledegradàlni azokat akik fény évtized éjjel tapasztaltabbak mint ő... Megszégyeniteni Téged Tuareg aki igen is rengeteget tettél a Hazánkért Népünkêrt.. Miből meritett bátorságot???? Kis szar takony senki!!!!!

  VálaszTörlés
 7. Hát akkor én leirom nektek,hogy ki is ez az Olivér,mert az oldalán hiába írom azonnal törli.Egy hazug csaló,Csikszeredába mindenki ismeri,mert nagyon sokat becsapott,soknak pénzel tartozik.Láttam egy kommentbe,hogy pénzt szed,vigyázzatok,mire adtok,számoltassátok el,mert a saját zsebére dolgozik.Ez olyan mint a mágnes,oda húz ahol vasat érez.Ha most valamelyik fideszes felajánlana neki egy bizonyos összeget,holnap már 1000-el gyűjtené az aláirást a fidesznek.Ezt csak az érdekli,hogy pénzhez jusson.
  Ja,és amit összehablatyolt arról,hogy az édesanyját fenyegetik,a politikai hovatartozása miatt,az is egy nagy büdös hazugság,mert a vér szerinti anyját nem ismeri,a nevelőanyja meg nem tartsa vele a kapcsolatot.
  Üdv...

  VálaszTörlés
 8. ÉN AZT FIGYELTEM MEG AMIT LE IS IRTAM EGY OLIVÉR ÉLÖ VIDEÓJÁNÁL HOGY NEGYED ÉRDEKLÖDÓ VOLT NYITOTT,MINT MIKOR GÁBOR TARTOTT ÉLÖ ADÁST!NEM TUDOTT OLYAN ADÁST TARTANI AMIRE ÉRDEKLÖDÖK LETTEK VOLNA A KOSSUTH TÉRIEK!

  VálaszTörlés
 9. Én semmit nem sejtettem erről a tüntetésről .Előző nap Szabó Gábor Tuareg csak annyit mondott ,ne vigyünk magukkal Kossuth tériekkel kapcsolatos jelvényt , zászlót egyebet .Kimentem tüntetni meglepődtem azon hogy milyen kevesen vagyunk. Közben ,azt az infót kaptuk ,hogy a Gábor kitiltott minket ,a Kossuth tériek közül .Én kételkedtem,az állításban ,nem hittem el .Nem értettem egyet az állandó rendőrökkel való kötekedéssel sem ,de azért ott maradtam reggelig. Hát ennyi a történet.

  VálaszTörlés
 10. Azért ennek fele sem igaz!

  A biológiai anyámat is ismerem és az anyukámmal meg naponta beszélgetek. Hopp most is itthon vagyok:)) Akármeiket is tudod bizonyítani?

  VálaszTörlés
 11. Igen pontosan ilyenek voltak. Megkaptak mindent utana koveteloztek..en is tapasztaltam szemelyesen.

  VálaszTörlés