2018. július 6., péntek

Mese, mese, mátka...



Egy szép nyári napon fogta magát százezer magyar, kiment a Kossuth térre. Volt már ilyen, miért is ne. Legutóbb világítottak egyet a mobilokkal, aztán hazamentek, a fénycsóva előbb-utóbb eljut majd a Naprendszeren túlra, üzenetet küldve idegen civilizációknak. Vagy nem. De erre legalább jó lehet, ha másra nem is. De ez a százezer most nem fényjeleket küld. Ők varázsszóval készülnek. Abrakadabra, Szezám tárulj, esetleg valami modernebb a Harry Potterből? Nem. A Gyaloggaloppban hülyére röhögtük magunkat a lovagokon, akik kimondják: ni! Na, hát ez a mágikus százezer meg kimondja: az Alaptörvény érvénytelen!

Namost az a helyzet, hogy ezt óvoda középcsoporttól fölfelé mindenki tudja, jómagam 300 társammal az alkotmányos alapok visszaállítása miatt mentem ki 9 hónapos nonstop tüntetésre a Kossuth térre 2014-ben, ennyit tehát a dolog újdonság-értékéről. Dehát vannak, akik kihagyták az elmúlt éveket, nem vették észre, hogy van itt egy Orbán nevű, és az diktatúrát épít, de most felébredtek, és nosza. És akkor ők most kimennek százezeren - a létszámmal még vannak gondok, mert eddigi legnagyobb terepen történt megjelenésük 30 főnél kevesebbre sikerült - és kimondják a varázsszót. A zsaruk, a hadsereg, a nagyjából 800000 állami alkalmazott varázsütésre megvilágosodik, és felajánlja szolgálatait a százezer mágusnak.

Azok szépen hazamennek, merthát igazából nem érnek rá, nem szoktak ők gyalogolni, pláne kintmaradni hosszabban. De nincs is már dolguk, hiszen a varázsszó elvégezte a többit. Orbán és sleppje rohan a svájci bankszámláihoz, hogy visszaadhassa a magyaroknak a tőlük ellopott százmilliárdokat, az összes törvény a hatályát veszti azonnal - ezzel azért óvatosan, mert nem lenne jó, ha a nyugdíjat sem lehetne kifizetni -, galambok ülnek a verebekhez, és fanfárok hangja mellett a zsaruk, és a katonák vegánfarmok építésével foglalkoznak a továbbiakban. Kitör még a világbéke is, hisz tudjuk, hogy kies honunk a világcsakra közepe, Attila Isten kardjával kezében hinti az igét az ENSZ-ben, Putyin egy ölelésre beül Trump ölébe.

Azt teccenek hinni, hogy gúnyolódom? Egy frászt. Van egy politikai gittegylet, amelyik magát Alkotmányos Ellenállásnak nevezi, és pontosan ez a terve. Van párezer aláírásuk 7 évnyi munkával, ahhoz még gyűjtenek további pártízezret, ha ebben a tempóban  haladnak, nagyjából 2284-ben meg is lesznek. Aztán kimennek a jóemberek és kinyilvánítanak, és onnantól minden oké lesz. Nem kell tízezreknek kintmaradni napokon át a Kossuthon, nem kell a polgári engedetlenség minden eszközét bevetni, hogy ki lehessen kényszeríteni a nép megmozdulását, és a diktátor lemondását. Sőt, ezek kifejezetten tiltottak.

Már eszerint az Alkotmányos Ellenállás nevű valami, vagy inkább semmi szerint. Sőt, akik tüntetnek, valós kockázatokat vállalva terepen a rezsim ellen, azok valójában kollaboránsok. Mármint szerintük. Az összes szomszédos ország sikeres forradalmai ugyanazon kaptafára mentek: nép a főtéren, sokáig, egyre gyülekezve, aztán útblokádok, középületek elfoglalása, a kellő idő - napok, hetek - után a karhatalom átállása, a diktátor szaladása. Na, dehát mit tudnak ezek a románok, ukránok, grúzok itt körülöttünk nemde. Ők nem igazmagyarok, igazmagyarnak cseppnyi zsidózás közben - abból sincs hiány az Alkotmányos Ellenállásban - csak ki kell menni pár percre, kinyilvánítani, és varázsütésre vége az Orbán Rezsimnek.

Nos, igen, orvosi énem nemkicsit aggódik, ugyanis ezek a skizofrénia tünetei. Orbánt, és az általa Magyarországra átkeresztelt államot sajnos a világ Köztársaságunk teljes jogú utódjaként fogadja el. Ezen a néven vagyunk tagjai az ENSZ-nek, a NATO-nak, az EU-nak, és ilyen néven teljesítjük nemzetközi szerződésekben vállalt kötelezettségeinket, mintahogy a világ összes többi állama is erre a névre teljesíti az övéit felénk. Ez van, az Alaptörvény alapján létrejött Magyarország legális, elismert, tehát a rendszere is az. És aki változást akar, az ebből indul ki, nem mesékből. Csodákért Tündeföldre kell menni, a hazánkat felszabadítani meg bizony hazafiak ezreinek folyamatos kitartó tüntetésével a Kossuth térre.

A hülyeség vírusát pedig nem terjeszteni kell, hanem karanténba zárni.


1 megjegyzés:

  1. A kommentfalat továbbra is lezárva tartom, és eszem ágában sincs megnyitni. Ott vagyok a fészbukon, ott könnyebb a rahedli arctalan trollt kezelni. Köszi.

    VálaszTörlés