2016. szeptember 27., kedd

Nem leszek öngyilkos

A Rezsim a rendőrrobbantással szintet ugrott. A Hatalom módszert váltott: immár a nyílt erőszaktól sem riad vissza.




Több mint fél éve írtam meg, hogy lesz ÖNMERÉNYLET. Lett. Durvább, mint várható volt. Nem átlagpolgárokra támadtak, hanem rendőrökre, ráadásul köztük arra a szöszi lányra, aki a toborzóplakátjaikon szerepel. Pánik van a Rezsim legtetején: ha érvénytelen lesz a népszavazás, megrendül az Orbán legyőzhetetlenségébe vetett hit. Egy maffiában pedig, ahol mindenki tudja magáról, hogy bűnöző, a Keresztapa tévedhetetlenségébe vetett hit tartja féken az elszámoltatástól való rettegést. Magam tíz évig voltam a Nyolcker közrendvédelmének politikai főnöke, pontosan tudom, mi lehetséges és mi nem. És ma az országban mindenki, aki ilyen téren tudással, tapasztalattal rendelkezik tisztában van vele: politikai célú önmerénylet történt.


Szét fogom majd szálazni egy későbbi blogban ennek nyilvánvaló bizonyítékait, de most határidős dolgom van. Írtam nemrég, hogy október 3-tól 23-ig két általam szervezett tüntetés miatt a baracskai börtönben leszek politikai fogoly. Minden pontján törvénytelen eljárás végeredménye ez, most nem fejtem ki újra, több mint 200 ezren olvasták a cikket, aki még nem, ITT elolvashatja. Elvem a rendőrrobbantásig az volt, hogy ennek a Hatalomnak semmit sem fizetek, büntetésként sem, inkább leülöm, ezzel is megmutatva a Rezsim diktatórikus voltát. Ám hülye sem vagyok. Az a Hatalom, amelyik saját rendőreit akarja szimpátiaszerzési célból megölni, bármire képes.


Mostantól minden olyan ellenzéki terepharcosnak, akinek tevékenysége veszélyt jelent a Rezsimre - akár most, akár hosszabb távon - fel kell készülnie, hogy baleset fogja érni. Nyílt politikai gyilkosság - mesterlövészpuskával bumm a fejbe például - továbbra sem valószínű, mert az népszerűtlen dolog, de köztörvényes bűncselekménynek, balesetnek álcázott típusú annál inkább. A rendőrrobbantás után biztos vagyok benne: ha én most bemegyek Baracskára, onnan épen nem jövök ki. Óvtak ettől rengetegen eleve, és én mondtam Nekik: nyugi ott még nem tartanak, hogy kinyírjanak. Tévedtem. Ott tartanak. Cellatársaim valszeg odaszervezett különböző ügynökök lennének, és csak annyi lenne a kérdés: egy lépcsőn esem le, vagy verekedésbe keveredek, ahol belém áll pár fémtárgy.


Börtönbüntetésem szabálysértésekből adódik, így az pénzzel megváltható. 20 nap megváltási összege 100 ezer forint. Most pedig Hozzád fordulok, Kedves Olvasóm. Mind saját, mind közeli barátaim, Harcostársaim anyagi lehetőségeit Korrupcióirtó Népszavazásunk országos aláírásgyűjtése lemerítve tartja: benzin, szállás, infrastruktúra pénzbe kerül, nem is kevésbe, és azt saját zsebből álljuk. Börtönbüntetésemet akkor tudom megváltani, ha összegyűlik annak megkezdéséig 100 ezer forint. Simán lelövetem magam egy forradalmi helyzetben, ha azzal a Nép győzelméhez hozzájárulok, de a baracskai 20 nap kockázata maximálisra ugrott közben, és fölöslegesen nem nyíratom ki magam. Ha teheted, segíts szabadlábon maradni, képen fölteszem azt a bankszámlát, amiről be tudom fizetni a 100 ezer forintos büntetést.

Mert nem leszek öngyilkos.

10 megjegyzés:

  1. Gábor! igazad van. Ettől a rezsimtől minden kitelik. Semmitől nem riadnak vissza a hatalom megtartása érdekében. Éppen tegnap gyűjtögettem össze néhány rejtélyes halált. Kétségeim vannak!

    VálaszTörlés
  2. Ahogy a 2006-os Tv-székház megtámadásánál, nos most itt sincs kétségem affelől kik szervezték meg és bonyolíttatták le többszörös áttéten keresztül ezt a robbantást, mit adj Isten, pont a népszavazás előtt, na vajon mégis kinek az érdeke volt ez ??? Egyértelmű.
    Szerencsétlen rendőrgyerekek rosszkor voltak rossz helyen, remélem mindkettő felépül és elfelejtik ezt a horrort, amikor is a politika simán beáldozta őket.
    Majd domborítják a "szerelmi szálat" erősen, mivel iszlám-migráns variációt nem tudtak ráhúzni, hiába kérdezgették 24 órán át az ott lakókat nem hallottak-e Allah Akhbar kiálltást a robbantás előtt, és láss csodát senki nem hallott, így azt el kellett vetni.
    Fogadok, hogy soha nem lesz meg az elkövető, vagy valakit kineveznek annak, mutogatják pár hétig, aztán idővel szép csendben eltüntetik valami tanuvédelmi programban.
    Viszont a lényeg megtörtént, a sok hülye, sötét, riogatható magyarból sokkal többen el fognak menni szavazni a nemre.
    Hát ezért történt minden.

    VálaszTörlés
  3. Örülök , hogy igy döntöttél ,ez helyes döntés , , !!!!Ujjongok !! Nagyon féltünk !!! Megy a lové , ( Bár nem értem miért az otp , keretein belül ) Továbbra is NAGYON vigyázz magadra !!!Ölellek Szeretettel Piroska

    VálaszTörlés
  4. Válaszok
    1. Én is ezt akartam kérdezni. Érdemes a számlához tartozó bankhálózat fiókjában KP befizetni mindig mindent, mert az költségmentes - befizetés és nem átutalás, ráadásul azonnal kezedben van a bizonylat és az összeg megérkezése is azonnali: nincs átfutási idő.

      Törlés
    2. Én is ezt akartam kérdezni. Érdemes a számlához tartozó bankhálózat fiókjában KP befizetni mindig mindent, mert az költségmentes - befizetés és nem átutalás, ráadásul azonnal kezedben van a bizonylat és az összeg megérkezése is azonnali: nincs átfutási idő.

      Törlés
  5. A nagy forradalmár összetojta magát :D Tarháljunk hát. Pedig a mártírság szép dolog :D

    VálaszTörlés