2014. október 20., hétfő

Hallgatni arany?

Nagy itt a csend. Pedighát elvileg eltartunk az adóforintjainkból pár ellenzéki pártot is, hogy legalább úgy csináljanak néha, mintha ellenzéki pártok lennének. Váradi András "balesetének" ügyében pedig nem tudom mi az ijesztőbb: a Narancsok, vagy az ellenzék némasága.




Gondolkodjunk picit, nem árt az. Két lehetőség van: vagy közlekedési baleset volt, vagy nem az. Ha előbbi, akkor sima ügy, nemde, nincs miért titkolózni, nincs mit nyomozgatni, hisz egyértelmű az eset. Megvan a gázoló, lehet nevesíteni, megmutatni a sajtónak, merthát ezt még diszkóbaleseteknél is így szokás. És hát ennek a gázolásnak azért nem egy éjszaka a kocsmából hazadülöngélő valaki volt az áldozata, hanem egy ellenálló, akinek története már korábban legendává vált, és épp a polgármesterválasztás előtti napon ütötték el. Szóval, ha ehhez az Ügyhöz képest pimf dolgokban tele van minden híradó a beszámolókkal, akkor ennek most különösen így kéne lennie, nemdebár. De nincs így. Nagyon nincs. Teljes a némaság, a rendőrség hallgat mint a sír, a sajtó sem forszírozza, az ellenzéki pártok meg kerülik a témát, mint jégkocka a bográcsgulyást. Ha meg azért van csend, mert úgymond ez a "nyomozati" érdek, akkor meg az a helyzet, hogy ez nem egy egyszerű baleset volt, ugye. Mert akkor nem lenne már mit nyomozni. Helyszín, tettes, aszfaltrajzos nyomrögzítés, vallomás, minden megvan, szevasz, ügy kész, lehet elmondani. De itt mégis mély kuss van, tehát valami nagyon nincs rendben ebben a "balesetben".


Tudom, hogy rém kellemetlen ez a história, az önkormányzati választások utáni nagy osztozkodásban zavarná a frissen összecsiszolódó Narancs-Ellenzék kapcsolatokat egy határozott kiállás, mondjuk sajtótájékoztatós kérdésfelvetések formájában. Merthát kérdés az aztán van, és annál több lesz, minél hosszabb az elhallgatás ideje, és minél szélesebb a némasági fogadalmat tettek köre. Csakhát az ember józan paraszti ésszel arra gondol, hogyha most, így frissiben is teljes az ellenzéki csend, akkor ez nem fog oldódni, inkább csak elmélyül. Jó téma persze a kit tiltottak ki Amerikából sztori is, csakhát az tőlünk független móka, sok tennivalónk nincs vele: az Obama nagyságrendje, mi max. örömködhetünk, de alapvetően nem a mi dolgunk. Váradi András elhallgatott körülmények közötti halálához viszont nagyon is van közünk. Mondhatni: ahhoz meg csak nekünk van közünk, és ha mi nem teszünk ezügyben semmit, akkor Obama sem fog. Napersze aztán az is lehet, hogy ellenzéki pártjaink maradéktalanul megbíznak nyomozati szerveink függetlenségében, és nettó szakmaiságában, ezért nem mondanak semmit.


Csakhát akkor meg ezt kéne elmondaniuk, mert tán kéne kommunikálniuk a választóikkal a választás után is, biztos javítana az ilyesmi a harmadik agyonveretés után a jövendő esélyeken. Tecciktudni az egyszerhasználatos választót azt el se kell dobni, mert elmegy az magától is, mint a példa mutatja. De most komolyan. Drágajó ellenzéki pártok, mi a helyzet? Tényleg megbíztok a Narancshatalom erőszakszerveinek független szakmaiságában? Ha igen, akkor mióta, mert eddig nemigazán tűnt úgy, de az nem túl hiteles ám, ha saját emberetek korrupciós ügyénél farkast kiabáltok, amikor valakinek az életét veszik el, akkor meg kussoltok. Tudjátok, az emberekben még a végén felmerül, hogy csak a saját közvetlen spanjaitokat véditek, mindenki másra meg szartok magasról. Mondok Nektek valamit és jól figyeljetek. A tegnapi cikkem olyan olvasottságot ért el, ami abnormális. Berakom a Blogom belső motorjáról készült képet, oszt kérdezzétek meg a médiásaitokat, hogy ez mit jelent. De mondom én is: azért ilyen hatalmas az olvasottság, mert SENKI nem foglalkozik közületek Váradi András halálával, ezért az írásomat olyanok is tömegével olvasták el, akik ilyesmit TŐLETEK vártak volna, de hiába. Tessék itt a fotó:


Itt meg egy másik:


Hát erről van itt szó, Srácok. Cikkem nyomán a neten csendes forradalom zajlik, amit csak épp Ti nem vesztek észre. Ordít a tehetetlen düh, de Ti nem halljátok meg. Most játsszuk el ugyanazt a játékot mint Bokros Lajos összdemokrata főpolgármester-jelöltté tétele ügyében tettük? Írjam tovább a Blogokat, mozgósítsuk az Ország Gyűlése Mozgalmat, hátha előbb-utóbb most is rá tudunk Titeket kényszeríteni, hogy végre normális döntést hozzatok? Azt hittem tanultatok abból a történetből, de ha nem, akkor ám legyen, hátha másodjára már könnyebben megy majd. Ne reménykedjetek, sem a Blogom, sem az Ország Gyűlése Mozgalom nem azért van, hogy elősegítse a kényelmes ellenzéki léteteket, a konfliktuskerülő elhallgatásaitokat. Nem Pajtik, Titeteket mi fizetünk az adónkból, és Nektek, és elsősorban Nektek dolgotok volna ezekkel a Narancsokkal, nemde. Mondjuk rájukmászni, és addig szorítani beléjük a szuszt, míg ki nem préselitek Váradi András halálával kapcsolatban az összes információjukat. Ti sokkal könnyebb helyzetben vagytok ehhez, mint mi, civilek. Ha ugyanis ezt az Ügyet is nekünk kell kibogozni, akkor a közben felteendő kérdéssor végére már csak egyet fogunk odabiggyeszteni.

Mi szükség Rátok?

34 megjegyzés:

  1. Már régen tudjuk, hogy semmi szükség rájuk. Hiába ezek, az élőistenmafiafőnök királi ellenzéke akarnak lenni. Semmit nem kell nekik elhinni, bármit mondanak, mert a tetteik igazolják őket. Ebben az esetben, pedig a mély kussolásuk. Gyalázat!!!!

    VálaszTörlés
  2. Van itt egy olyan üveg, melyben a lekvár tetejét vastag rétegben fedi a penész. Sokáig gondoltuk úgy, hogy e réteg eltávolítása megoldás lehet a lekvár bajára. Lássuk be, ennél komolyabb a helyzet, a gomba spórái lehatoltak az üveg aljáig. Nem marad más lehetőségünk, csak a kuka. Egy kedves barátom szavaival élve, „sürgősen találnunk kell valami innovatív megoldást”. A kérlelés, a felhívás, a korholás, a ráolvasás már nem elég!

    VálaszTörlés
  3. Tisztelt ellenzékinek nevezett pártok! Ha nem vettétek volna eddig észre a nép nagy ívben tojik a fejetekre és nem adok neki sok időt, hogy kiesik a párnázott szék a hátsófeletek alól!

    VálaszTörlés
  4. Tisztelt Hölgyek és Urak! Jó lesz idejekorán megnézni a Lexikonban, hogy mit jelent a munka szó! Mert közlöm Veletek, hogy vége a dőzsinek, lehet menni kapálni!

    VálaszTörlés
  5. Ne aggódjatok a haverjaitoktól majd kaptok 47.000,-Ft-ot és ha rendesen viselkedtek Pintér Úr megajándékoz titeket még egy kecskével is!

    VálaszTörlés
  6. Valami raffinált módszert kell kitalálni, hisz tudjátok AL CAPONE is adócsalás miatt lett elkapva!

    VálaszTörlés
  7. Egyre világosabban látszik, hogy magunkra vagyunk utalva, de ilyen klassz társaságban lenni ,igazán remek dolog és már nyíladozik a nép szeme is!

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok Gábor, hogy ilyen remekül kiállsz az igazság mellett és égő fáklyaként mutatod az utat!

    VálaszTörlés
  9. Jó reggelt Gábor, Jó reggelt Emberek!
    A blogban feltett kérdésekre nagyon sokan várjuk a választ. Nem volt véletlen az, hogy ennyien olvasták el a mondani valót, s ezt a számok meg lehet szorozni legalább 4-gyel, mert ha csak 1 ember olvasta minimum 4-nek mondta el a környezetében.
    Jó lenne, ha kiderülne az igazság minél előbb, mert nagyon sok kérdést tehetnek még fel, nemcsak ezzel a halálesettel kapcsolatban.
    Várjuk a válaszokat, várjuk azt hogy ne nézzék hülyének a zembereket.
    Mert ha nincs válasz az is válasz, hogy beálltak a narancsosok mögé és tolják tovább a szekereiket. Megvonva a vállukat, hogy nem az én családtagom, nem az én rokon volt. De rátok is sor kerülhet.
    Gondolkodjatok el ezen.
    Hajrá Magyarok! Hajrá Köztársaság!
    Hajrá O.GY.M!


    VálaszTörlés
  10. Új ellenzék kerestetik, ezt a választók már tavasszal kimondták, ez az országrontó Fidesz meg ünnepelteti magát, mintha Őt választotta volna a nép. Nem! Magyarország nem kér belőletek, úgy Fideszestül, ellenzékestül caklipakk!
    Szégyen, ami történik ebben az országban, már hosszú ideje, nem számít az emberektől elvett trafik, föld, a megélhetés, a jövő, egy ember élete mi nektek? Csak a ti széketek legyen biztos. Kezetek alatt kiüresedik az ország, lábbal szavaz, nem sokára tiétek a kétharmad után a háromharmad is, mert már csak ti lesztek itthon, meg a pereputtyotok….

    VálaszTörlés
  11. Kezdetben nemkedveltté tettem magamat azzal a véleménnyel, miért ne lehetett volna baleset, meg kell várnunk, mit mondanak az illtékesek. Voltak akik legorombitottak, voltak akik kiröhögtek.
    Én az a tipus vagyok, aki ki tudja mondani: igazatok volt, ezt bizonyitja 10 napja minden körülmény, legfőbbképpen a hallgatás.
    Amit fidesz oldalról meg lehet érteni, igy működik ez.
    Nekünk azonban lenne egy ellenzéki oldalunk is! Jó lenne, ha lenne....van is valahol valami olyasmi, akik éppen azzal vannak elfoglalva, hogy nemlétüket bizonyitsák.
    Ehhez elég hallgatni......

    VálaszTörlés
  12. Én úgy kezdeném.Tísztelt Gyurcsány úr.Edig igen nagy demokratának híttelek,de amit tegnap a Szabad Szemmel műsorában mondtál nem más mint demokratikus mivoltod megtagadása.Igen mellé áltál Gyurcsány úr a fasiszta,diktatorikus Orbán rezsim mellé.Nagyon is jól tudod,hogy hogyan halt meg Váradi András és ezt Te pofátlannul elhallgatad.Ezzel több tíz ezer szimpatizánsodat dobtad a szemétdombra.Szégyelem magam,hogy egy ilyen ember mellett az egyik legnagyobb aktívistád voltam.Valahol mostmár látom az MSZP elhatárodását Tőled.Igen én teljes mértékben elhatárolódtam Tőled,mert tegnap elhalgattál olyan dolgot amit Te is tudod,hogy Váradi Andrást megölték.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Jóska! Szeretnélek szívből megölelni!
      Szememben Te egy igaz ember vagy, mert mersz gondolkodni és ki is mered mondani amit gondolsz.Remélem Veled együtt lassan többen is ébredeznek majd.
      Amikor azt mertem mondani, hogy Gyurcsány épp olyan kártékony, mint Mesterházy vagy Tóbiás, majdnem leszedték a fejem a DKsok.
      De akkor is kimondom: Miért hallgatott a tusványosi beszéd után? Miért nem jött el a demokratákhoz a Kossuth térre? Miért nem támogatta Szabó Gábort a nyolcadik kerületeben polgármesterjelöltként? Miért nem ment el Váradi András temetésére? Miért nem firtatja a baleset körülményeit?
      Mert "fontosabb" pártérdekekkel van elfoglalva? Nekem már túl sok itt a miért?
      Az már régen nem elég (sokunknak sose volt az) hogy kiállunk egy pár ezres tömeg elég handabandázni.
      Igen tisztelt DKsok vegyétek már észre, hogy Gyurcsány sem különb a deákné vásznánál.Miniszter elnök akar ő lenni megint és csak ez a cél vezérli.Nem törődik bele, hogy már soha a büdös életben nem lesz. A válsztók kb 2/3-a sohasem fogja elfogadni a személyét.De lehet tovább erőlködni és jó szándékú embereket egymásnak ugrasztani. Meg is mondta: "személetlenül jó országot vezetni". Nekünk meg nem biztos, hogy az a célunk, hogy neki jó legyen.az a jó, hogy neki jó legyen.

      Törlés
    2. Jóóvan, újabb ok Gyurcsány köpködésére. Nem számít, hogy megölték-e ezt a szerencsétlen embert vagy tényleg baleset volt csak egy a lényeg:Gyurcsány a hibás!

      Törlés
  13. Igazad van Gábor! De én nem csak az ellenzéki pártok hallgatását tartom botrányosnak, hanem a helyi polgárok magatartását is. Azt írtad, hogy a helyiek nem hisznek a baleseti verzióban, akkor miért szavazták meg, ráadásul nem is kis többséggel, Szemünk Fénye strómanját polgármesternek? Vagy ott is mindenki zsebben van, vagy megfélemlítve? Birka nép ellenzéki pártokból is csak ilyeneket érdemel, mint amilyenek jelenleg vannak... Kertész Ákos nagyon igazakat írt, sajnos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Részben igazad van. De sajnos nem sokat lehet tenni. A fidesz fokról-fokra módszeresen vette el a sajtószabadságot,cserélte ki a fontos intézmények vezetőit, vette meg zsebből akiket meg lehetett, fogta be a nép száját alamizsnával. Most már nem sokat lehet tenni. Nincs mozgástér.Ma kaptam egy emailt egyik ismerősömtől, hogy aláírást kéne gyűjteni nyugdíj ügyben.Tudom, hogy ő is a fideszre szavazott.

      Törlés
  14. Kívánom,hogy András halálára fény derüljön!Utána jöhet a többi mocsokság ami vagy titkosítva,vagy elhallgatva van,vagy ne adj Isten véletlen baleset/kocsiba öngyilkosság/

    VálaszTörlés
  15. Na, ez a beszéd. Nem véletlen hiányoltam az ellenzéket a temetésről is. Ennyit róluk. Tényleg nincs szükség rájuk. Csak nyelik az adófizetők pénzét és simán elmennek egy mocskos gyilkosság mellett.
    HAJRÁ OGYM! Te pedig vigyázz magadra, mert sok ilyen mocskos autó jár az utakon.

    VálaszTörlés
  16. Kommentelők, le vagyok rajtatok döbbenve! :(
    Egyenlőre legalább is.

    VálaszTörlés
  17. Nagybatyám halálával kapcsolatban, még mi sem kaptunk válaszokat.Nem találkoztam 1 olyan irományal sem amiben leirnák mi történt.! Késszen álok mindenre, hogy kiderüljön az igazság.

    VálaszTörlés
  18. Bűnösök közt cinkos aki néma.

    VálaszTörlés
  19. Gábor, teljesen igazad van! Csak egy adalék: én ma az alábbi újságokat lapoztam végig: Népszabadság, Népszava, Bors, Blikk, Magyar Nemzet, Napi Ász. Nos egy büdös szót nem találtam se a balesetről, se a temetésről.

    VálaszTörlés
  20. Lemerevedtem, amikor a kommentjeiteket olvastam. "Gyurcsány a hibás." (?!) Mert nem ment el a temetésre? Váradi nem is volt DK tag! Egyébként az egyik oldalon azt olvastam, vki ott volt a DK-t képviselve. /Nem ugrik be a neve./ Ezért Gy.F. "éppolyan kártékony (lett), mint Mesterházy v. Tóbiás".(majoranna) " Ezzel több tízezer szimpatizánsodat dobtad a szemétdombra....nagyon is jól tudod, hogyan halt meg Váradi A..... szégyellem, hogy......legnagyobb aktivistád voltam..." a ( Gönczi J.) Uramisten! Ahogy Terlasz írta "...újabb ok Gy.F.köpködésére." Nem számít az sem. gyilkosság, vagy "tényleg baleset volt, egy a lényeg: Gyurcsány a hibás!" Tegnap meg párunkat az Oázisban majdnem bekaptak, mert Bartusnak 1-2 meglátásával egyet mertünk érteni melyekben Gy. F. néhány tévedéséről írt. (Nem B.stílusával!) Ha ma nyilvánítottunk volna véleményt, piedesztálra állhattunk volna? Döbbenet! Remélem, egyikőtök sem DK tag! Milyen igaz, amit a pszichológusok mondanak a feltétlen rajongókról. Egy nekik nem tetsző eset okán ők válnak legelőször azokká, akik a legjobban tudják gyűlölni az addig imádott személyt. / Gábor! Vigyázz! :)) /

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Marika teljesen egyetértek Veled. Én ugyan DK tag vagyok, de tegnap ahogy olvastam a hozzászólásokat -akiket emlitettél -nagyon meg döbbentem.

      Törlés
    2. Nálad a pont Marika! Ilyen a mindent érzelmi alapokra helyező politizálás. És még csodálkozunk, hogy hogyan lehet az embereket ennyire manipulálni, hogyan lehet annyi embert a békemenetekbe szédíteni.

      Törlés
  21. Te jó ég...egyre messzebb gurul itt a gyógyszer. Ezt a szerencsétlen Váradit elütötte egy 83 éves osztrák aki megállt és segítséget próbált nyújtani, ebben itt hol a konspiráció? Tényleg sajnálom ezt a balsorsú juhászt de kb. semmilyen veszélyt nem jelentett a rezsimre. Gabi, ha téged hajnalban a Kossuth téren elcsap a 2-es villamos mert kómás fejjel nem figyelsz akkor te is a rendszer áldozata lennél? Ne már.

    VálaszTörlés
  22. Komiszár, most nem értek veled egyet! Ugye azt nem kell bizonyítanom, hogy nem tartozom akok közé a bólogatók közé akik úgy olvassák Tuareg irományait mintha az lenne a szentírás, sőt rosszul vagyok attól, hogy egyesek mennyire bekajálják a dumáját!
    Ebben a Váradi ügyben én is úgy érzem, hog valami sántít! Annak ideján a Welsz Tamás halálakor is ezt éreztem, azóta már egyre több helyről erősítik meg, hogy kamu volt az egész mérgezős sztori, csak ki kellett emelni valahogy a történetből, és azóta boldogan él egy Dél-amerikai országban.
    A Váradi balesetekor eljáró rendőrökön kívül látta egyátalán valaki a gázolót és az autóját?
    Ha volt is ilyen autó, akkor élt-e még amikor az autó áthajtot rajta?
    A rezsimre ténylg nem jelentett veszélyt de a gázszerelőből lett hibbant milliárdosra igen! 10 Mi Ft-ból bárrmelyik ország titkosszolgálata meg tud szervezni egy ilyen "balesetet", és neki pénze és a szándéka is meg volt erre!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze és biztos egy nyugdíjas Stazi ügynököt bíztak meg vele :D Ezt te sem gondolod komolyan.

      Törlés
  23. A harag és a vakhit az, ami általában félreviszi a józan gondolkodást. Ezt tapasztalni most is.
    Magukat demokratának gondoló emberek ahelyett, hogy józanul végiggondolnák a történteket és utána itélkeznének, először kihírdetik saját itéletüket és csak ezután kezdik keresni a bizonyítékokat feltevéseik igazolására.
    Ez nagyon nagy hiba, bárki is követi el. Egy ilyen tragédiát politikai haszonszerzésre felhasználni egyszerűen izléstelen.
    Ha majd hivatalosan kiderül bárki bűnös közrehatása - akár közvetve, akár közvetlenül - azt szigorúan büntessék meg. Magam is ez kívánom!

    Az, hogy mindenért "Gyurcsány a felelős" az már szállóigévé vált. Nem kell komolyan venni!
    Ezért persze Gyurcsány a felelős, mert hagyta magát mindenki által ütni vágni annak ellenére, hogy minden eszköz a kezében volt. De, ha nem volt hozzá bátorsága, hogy odacsapjon, akkor miért nem modott le?
    Ezt már többen többször megkérdezhettétek volna tőle. Miért nem teszitek? Lehet, hogy sok minden másra is fény derülne. Lehet...

    VálaszTörlés
  24. Névtelen Józsi ! Maximális tiszteletem !
    Tényleg le a kalappal ! Ily kedvesen, körmönfontan kihasználni elfogult, néha naiv emberek érzelmeit, elfogultságát, az maga a profizmus. Bár mondhattad volna, hogy egy pártelnök felelősen, bizonyitékok nélkül nem tehet olyan kategórikus kijelentést, hogy szándékosan megöltek egy embert, finoman, kuszálva a szálakat biztatod a naivakat, fokozódjon bennük, a kétség, inogjon az a kevés bizalom.
    Olvastam korábbi kommentjedet. Szerintem megbizóid szabályosan tartanak tőled,mert tőlük ilyen cizelláltságra nem telik, nekik is ellenfél vagy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincsenek megbízóim! Csak a saját véleményemet írom!
      Nem tartok magamtól! :-)

      Törlés
  25. A képen látható helyszínen történt a baleset? Mert:
    „Pápa Levente, az Együtt politikusa az Indexnek azt mondta: Váradi éppen plakátokat ragasztott egy egysávos járási út mentén, amikor elgázolták.” Index 2014.10.11. 22:38
    Itt valaki téved, ez az út nem egysávos!

    VálaszTörlés