2016. szeptember 24., szombat

Bojkott

Az október másodikai műnépszavazáson demokrata nem vesz részt. Programot szervez aznapra, lehetőleg valami Orbánellenes dolgot, de egyet biztosan nem tesz: nem megy el szavazni. Se így, se úgy.




Lett volna másik lehetőség: elmenni, és érvénytelenül szavazni. Ám a helyzet alapvetően megváltozott, mióta kiderült: a teljes parlamenti "ellenzék" összvissz akkora valódi tagsággal bír, hogy a szavazatszámláló bizottságok KÉTHARMADÁBA képtelen tagot delegálni. Azt meg csak Hófehérke és Csipkerózsika hiszi, hogy a hivatalból delegált szavazatszámlálók majd mernek nemet mondani kritikus helyzetekben a Fideszmaffia jelenlévő verőlegényeinek.


Úgyhogy innentől tessenek leállni a különböző verziók variálásával. Még egyszer elmondom: az ORSZÁG KÉTHARMADÁBAN nem lesz semmiféle kontroll Orbánék szavazatszámláló gépezete fölött. A csalás-lopás-hazudás mestereitől pedig pont annyit várhatunk a szavazás napján, mint amit a mindennapokban megszoktunk: csalás-lopás-hazudást. Aki elmegy, és lead egy bármilyen - akár érvénytelen - szavazatot, az aláírja a névjegyzéket, onnantól a nevében bármilyen szavazat létrejöhet. 


Bedobja a saját akaratát tükröző áthúzott, kidíszített bármit, de az urnabontáskor azt olyan lazán fogják kicserélni egy Orbánnak megfelelő NEM szavazatra, mint ahogy Lázár cserélgeti a luxuskurváit. És nem lesz ott SENKI, aki észrevegye, lefilmezze, szóvátegye. Hogy a parlamenti "ellenzék" hogy küzdötte le magát az elmúlt években arra a szintre, hogy összvissz az ország egyharmadában képes élő embert megmozdítani, az egy másik történet. Megírtuk sokan, sokfelé menetközben a folyamatot, aminek előrelátható végeredménye most kollektív arcunkba köszön.


De MA nem ez a lényeg. Ma annyi a lényeg, amit a felvezetőben írtam: demokrata nem megy el az október másodikai műnépszavazásra. Azért nem megy el, mert tudja: ha átveszi a szavazólapot, és annak átvételét aláírásával igazolja, akkor a szavazólapját ki fogják cserélni, és puszta részvétele végül egy Orbánt támogató NEM szavazattá válik a végelszámolásnál. Mostantól ne tessenek túlokoskodni a teendőket: EGYETLEN racionális és célravezető lehetőség maradt: NEM ELMENNI Orbán műnépszavazására.

BOJKOTT.


14 megjegyzés:

  1. Csalni nem a szavazóköri számláló és jegyzőkönyvező kisemberek szintjén, hanem egy az összesítő programba beépített állomáson fognak (ha szükséges).
    A szememben az "ellenzéki" delegáltállítási (vele az alternatív számlálási) impotenciát a bojkott súlykolásával nem lehet ellensúlyozni és egy terepi aktivistától furcsa is.
    Pláne, hogy a kényszermegjelenőknek ez nem pálya.
    A tudatos érvénytelen szavazásban rejlő proteszt lehetőséget csak a Kétfarkúék ismerték fel. Tevőlegesen!
    Talán nem véletlen, hogy közadakozásból a második legaktívabb plakátkampányra (terepmunkára) képesek. Nem mellesleg a tépkedések miatt médianyilvánosságuk is megugróban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kutyákokat szeretjük, támogatjuk is, de nem az érvénytelen szavazás miatt, mert a plakátkampány nem aról szól :)

      Törlés
    2. A részvételt a hatalom olyan primitív ("néphezszóló") eszközökkel erőlteti, hogy az Magyarországon bizonyára hatásos lesz, miáltal nagy számú érvénytelen szavazat hiányában a bojkott buktát hozhat.
      A "Kutyákok" tréfás üzenetei közt az egyetlen komoly a két "X"-es.

      Törlés
    3. "Kutyákokat szeretjük, támogatjuk is, de nem az érvénytelen szavazás miatt, mert a plakátkampány nem aról szól :)"

      De.

      https://www.google.hu/search?q=k%C3%A9tfark%C3%BA+nemigen&biw=1152&bih=629&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwieqLrUhKvPAhXLkCwKHeHgAe8Q_AUIBygC#imgrc=y8mgaIBRUe67HM%3A

      Törlés
    4. Meg még egy:
      "A JÓ ÉRVÉNYTELEN SZAVAZÓLAPOT SOKKAL NEHEZEBB HAMISÍTANI, MINT A BOJKOTTÁLÓK ÁLTAL ÁT SEM VETT ÜRESET"
      http://kettosmerce.blog.hu/2016/09/28/a_jo_ervenytelen_szavazolapot_sokkal_nehezebb_hamisitani_mint_a_bojkottalok_altal_at_sem_vett_ureset

      Törlés
  2. Akkor viszont jelentsed ki azt is, hogy innentől kezdve az van Magyarországon amit Orbán akar.

    Tehát vagy otthon maradsz a seggeden, vagy amíg még lehet, irány EURÓPA.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Orbánt NEM választáson lehet legyőzni, mint azt minden esetben elmondom, és teszek is érte...

      Törlés
    2. Jaj, ezt már annyiszor elmondtam, hogy eddig sem tudták meggátolni az ellenőrzéssel a csalást, mert akinek ez a lételeme, az meg teszi minden alkalommal.

      Törlés
  3. Senki nem tiltja, (még a törvény se), hogy órákig ott téblábolj a szavazatkörben reggel 6-19 óráig. adhatod le a szavazatodat.
    Így marad a civileknek az a lehetőségük, hogy megszervezve magukat, szépen sorba bemennek a szavazókörbe és átvéve a szavazólapukat, azt sem elkapkodva, ott nézelődnek akár este 7-ig ls csak a zárás előtt 1 perccel szavaznak érvénytelenül.

    Arra azért figyelni kell, hogy a szavazás menetét ne zavarják!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csalni a szavazókör zárása UTÁN fogank, mint leírtam, és mint az logikus...

      Törlés
    2. László Mészáros A javaslatnak semmi értelme, mert a szavazó névsor aláírása a lényeges amit személyi igazolvány bemutatásával és saját aláírásával igazol a belépő szavazó! Utána bármit csinál a fidesz malmára hajtja a vizet!!!!!!!

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Mondhatok nekem bármit, aki csalni akar, az csalni is tud.
      Persze, hogy a számítógépes feldolgozás során lesz a csalás és az teljesen független a szavazók számától és attól, hogy mire, hogyan szavaztak.
      Próbáljátok már megérteni, hogy mikor a szavazás ötlete megszületett, már kész forgatókönyve volt Orbánnak, hogy minden úgy lesz, ahogy Ő akarja, a végeredményt illetően. A szavazás időpontjának megadása, meg a konkrét szavazás csak bohóckodás és pénzlenyúlási lehetőség egyesek számára. Önámítás az, ha elhiszed, hogy Magyarországon demokrácia van.

      Orbánt szavazófülkében megverni már nem lehet, csak terepen.

      Törlés
  5. "a szavazatszámláló bizottságok KÉTHARMADÁBA képtelen tagot delegálni"

    Tehát egyharmadába képes. Annak pedig utána lehet nézni, hogy melyekbe delegált, igaz?
    Szóval igazából a javaslatod pontosítva úgy szól, hogy a szavazókörök egyharmadában érvénytelenül, másik kétharmadában pedig távolmaradással szavazzanak, igaz?

    VálaszTörlés