2014. december 2., kedd

Két év börtön, felfüggesztve

Ne tessenek örülni, ez nem az ítélet, csak a vádirat. Összeszedték Ügyészék az összes bátorságukat és két és fél évnyi házkutatós, négyszer rabosítós, a lehetséges maximumig hosszabbítgatott nyomozgatás után bevállalják a Bíróságot.




A tegnapi napot blogilag és mozgalmilag is kihagytam, egy teljes napot kapott tőlem ajándékba az Orbán Rezsim, össze kellett szednem a teljes történetet a fejemben: ennyit elértek, egy napot az életemből megkaptak. Bár ha összeadnám, mennyit kellett eddig összesen rendőrségre meg bíróságokra járnom a folyamatosan fújt buborékok miatt, kijönne pár hétnyi nettó időtartam, nem baj, majd ha végeztünk ezzel az egésszel, akkor zaklatásért is feljelentem Őket. Na, de lényeg a lényeg: rács mögé már akkor sem megyek, ha a Bíróság nem bizonyulna elégségesen függetlennek, hogy körberöhögje az egész rétestészta eljárást. Mikor az az Ügyészség, amelyik folyamatosan nyomás alatt tartja a fél magyar rendőrséget, hogy ellenem valamit kaparjanak már össze, odáig eljut, hogy még letöltendőt sem mer kérni, na akkor az leginkább egy beismerő vallomás: semmi olyat nem találtak, amire bevállalnák a letöltendő szabadságvesztés indítványát. Ezt egyébként jól teszik, mert persze ez nem az utolsó felvonásunk lesz, mikor lefut a meccs utolsó félideje is, akkor kezdődik majd a visszavágó: hivatali visszaélésért mindahányan menni fognak a Narancsszolgák először a tárgyalóterembe, aztán meg a rács mögé, ahová én már biztosan nem.


A nyomozásról már többször írtam, legyen is valami értelme ennek az egész habverésnek, ha másra nem is jó, de legalább egy szoft-diktatúra koncepciós perének kordokumentumaként még hasznos is lehet. A tényeket összefoglaló írásom itt található: Tuareg, a Bűnöző. Ebben minden lényegi benne van, máshol jutalmat osztogatnak korrupt közbeszerzési cégek kirugdosásáért és munkahelyteremtésért, nálunk meg ujjlenyomatot vesznek érte. Mivel nem ismétlek, ha nem muszáj, ezért most nem is magára a tartalomra koncentrálok, hanem arra, hogy milyen is volt összességében ez az eljárás. Mert maga az eljárás is elmond mindent erről az Ügyről, és még többről is: az Orbán Rezsim sunyi hatalomgyakorlási módszeréről. Ebben az Ügyben három hónappal azelőtt rendelték el a nyomozást, minthogy a feljelentést megalapozó alapokirat: egy átvilágítási jegyzőkönyv elkészült volna. Ebben az ügyben 70 millió forint kárértékre rendelték el a nyomozást, amiből mindösszesen másfél millió forintnyi maradt, amit egyáltalán Bíróság elé vihetőnek gondolnak. Ebben az Ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda Kiemelt Ügyek Osztálya nyomozott, amelynek valós feladatköre milliárdos kárértéknél kezdődik, pár millióért kerületi kapitányságok kezdő nyomozói szoktak brusztolni.


Ebben az ügyben 6 teljes iratrendezőnyi dokumentum keletkezett, többtucat tanút idéztek be, sokszáz oldalnyi és órányi a vallomások terjedelme. Ebben az Ügyben nálam házkutatást tartottak, épp véletlenül a Kocsis Máté ellen szervezett tüntetésem előnapján, ebben az ügyben négyszer rabosítottak, és minden létező nyomozati anyagot megírtak a Narancsmédiában. Ebben az Ügyben minden létező határidő-hosszabbítási lehetőséget kihasználták, már az amúgyis erősen hatalompárti büntetőeljárási törvények sem adtak volna egy percnyi további időt sem a nyomozásra. Szerény számításaim szerint eddig a Fideszállam nagyjából 50 millió forintot költött arra, hogy engem valahogy rács mögé juttasson: másfél milliós kárértékért ez nem túl költséghatékony eljárás. És persze ennek az Ügynek egy percig nem a valóság felderítése volt a tárgya: arra kellett, hogy lehessen rólam sajtózni, sugalmazni, bűnözőzni: nem jókedvükben hosszabbítgatták a falig elmenve Ügyészék a nyomozgatást, minél hosszabb, annál jobb. Ezt a vádiratot tegnap részletesen áttanulmányozva arra jutottam, hogy nem gondolják ezt Ők sem komolyan: azért nem kértek letöltendőt, csak felfüggesztettet, mert pontosan tudják, hogy a Bíróságon már maga az eljárás törvényessége is problémás lesz, és minimalizálni akarják a veszteséget. Lejárt a határidő, valamit lépniük kellett, vagy vádirat, vagy süllyesztő, előbbit parancsba kapták, hát teljesítik. Na, ennyit erről, elcsesztem egy napot az életemből a semmire, ha ezt előre tudom, inkább írok egy rendes blogot, meg kimegyek az Erődbe, a Kossuthra.

Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!


14 megjegyzés:

  1. Jó reggelt Gábor, jó reggelt Erőd!
    Ebből amit leírtál, a bíróság el fogja utasítani az ügyészség javaslatát. Tulajdonképpen nem állja meg a helyét a vádirat.
    Hajrá Magyarok! Hajrá Köztársaság!
    Hajrá Gábor!

    VálaszTörlés
  2. Gábor!
    Már csak egy dolgod van ezzel.Összeszámolod az ezzel az üggyel eltöltött idődet,+ költségeket, + a rágalmazásért,hogy besározták a neved,és viszonteljárást lehet hogy nem ez a hivatalos neve) kezdeményezel Mátéka ellen,azonnali behajtással.
    A másfél millió is meg van,mert ezzel növelted a lakás értékét. Akkor mi az 2 év felfüggesztett amiről írsz?Vagy már olyan rutinos ezekben az ügyekben (hisz kitanultad általuk rendesen) hogy megfordítsd ennek a rohadt rendszernek az ellened forduló kerekét!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kifulladtak, innentől már nem zaklathatnak tovább, a bíróságon meg közröhejbe fordul ez az egész pöcegödör ;)

      Törlés
  3. Nekem olyan Rákosi Kádár (korai szakasz 1956-1963 ) fillingje van a történetnek.
    Hajrá KÖZTÁRSASSÁG ! Hajrá MAGYAROK ! Hajrá OGYM !
    Én a magam részéról ezzel a témával is igazolni érzem ...

    A L K O T M Á N Y O S J O G O M N Á L F O G V A
    VÁDOLOM ÉS PERLEM
    ORBÁN MINISZTERELNÖK URAT ÉS MAFFIA KORMÁNYÁT.
    Perlem és vádolom, Isten és ember előtt ,

    1. hazaárulás
    2. emberi és alkotmányos jogok megsértése.
    3. magán és közokirat hamisítás,
    nemzetközi bűnszövetkezetben
    elkövetett igen nagyértékű csalás sikkasztás,
    4. gyilkosság vádjaival .

    Kohut Mihály paraszt-munkás-értelmiségi, zsidó-keresztény,
    liberális-demokrata, cigány identitású MAGYAR-EURÓPAI POLGÁR

    Élérhetőségeim:
    E-cím: kohutmihaly53@freemail.hu // kohutmihaly@gmail.com
    Tel: 06304954730 // 06709423020

    VálaszTörlés
  4. Mi következik be hamarabb?
    1.) Gábort bűncselekmény hiányában felmentik.
    2.) Kocsis Máté Tarlóst követi egészen a főpolgármesteri székig.
    3.) Kocsis Máté vádlott lesz a Gábor által elindított ügyben.

    VálaszTörlés
  5. Már megint mindent nagypofával.. Nem NEM mertek.. Ennyit tartanak Rád bizonyíthatónak. És felfüggesztett, mert nincs priuszod, meg érzékelik, hogy az a majom jó szíved, amivel próbáltál az embereiden segíteni, a Józsefvárosiak közrendjén javítani, a szolgálati út ismeretének a hiányából adódóan nem szabályos keretek közt költötted el rá a közpénzt. És nem MAGADRA! Csak egy jó ügyvéd kellene, ezzel azt üzenik, és lehet még fel is mentenének. De Neked az egész világ ellenséged, aki nem bólogat bőszen minden a devianciát súroló extremitásodra.. ÜGYVÉD! A sok talpnyaló közt nincs önként vállalkozó?????

    VálaszTörlés
  6. Egy szemernyi kételyem sincs a dolog kimenetelét illetően, MEGESZED ŐKET REGGELIRE! Lélekben sokan Veled leszünk! HAJRÁ GÁBOR, HAJRÁ OGYM!!!

    VálaszTörlés
  7. A felfüggesztett is csúnya lenne. Bízzunk a bíróság pártatlanságában!

    VálaszTörlés
  8. Eddig csak a nyomozó hatóságba és az ügyészségbe csalódott mindenki. H.Tünde bírósága még nem szolgáltatott okot-egynéhány kivételtől eltekintve-a csalódottságra. Remélem ez gy is marad.
    Ha már a felújitásnál tartunk: Ha Orbán a Várba készül és erre több százmilliót áldoznak,akkor mia fészles fenének kell a jelenlegi dolgozószobáját 15 millióért felújítani.Azért, ha majd átadja másnak,legyen mit megint felújitani.És itt nem másfélmillióról van szó.

    VálaszTörlés
  9. Gábor! Te nagyon jól harcolva igazságot gondolkodtál Orbán rezsim ellen !!!!! Tovább Orbán-maffia kormány !!! :/ :/

    VálaszTörlés
  10. Gábor!
    Ne is hagyd magad, adjál nekik mi veled vagyunk!!!

    VálaszTörlés
  11. Csodálom a kitartásodat és a bátorságodat! Veled vagyunk, Gábor!

    VálaszTörlés
  12. Ha nem "bűncselekmény hiányában", akkor Strasbourg!
    (jól jön az a pár milliós kártérítés)

    VálaszTörlés