2016. június 16., csütörtök

Szőke vagy barna?

Ma reggel az év legfontosabb jogerős bírósági ítélete fog megszületni a Fővárosi Ítélőtáblán. Nem valamelyik ellenem indított koncepciós per, nem is más ellenállóval szembeni pártállami retorzió. Polgári per, nem büntető, de amiről dönt, az a jogállam maga.



Kocsis Máté beperelte Ungár Klárát, mert utóbbi azt állította róla, hogy meleg. Botrányos körülmények között, egy nettó fideszbíró kétmilliós kártérítésre kötelezte Klárit, meg helyreigazításra, meg nagyjából mindenre, ami épp eszébe jutott. Halálra nem ítélte, de valszeg csak azért, mert elfelejtkezett erről nagy bizonyításkényszerében izgulva. Írtam erről a tárgyalásról, meg ítéletről élő beszámolót, tessenek elolvasni (KATT IDE), tényleg gyomorforgató volt. Klári persze fellebbezett, két hete volt a másodfokú tárgyalás, a Bíróság az ítélethirdetést ma reggelre halasztotta. Ez azért jelent valamit, nem valószínű, hogy az elsőfokú joggyilkot helyben hagyják, ahhoz nem kellett volna kéthetes gondolkozási pauza.


De a lényegről. Ungár Klári azt állította Kocsis Mátéról, hogy meleg. Kocsis Máté pedig azt állítja Ungár Kláriról, hogy ezzel Neki hatalmas kárt okozott, mert társadalmi megítélését, becsületét ez az állítás súlyosan csorbítja. Na, és akkor itt stop. Biológiából, orvostudományból minimáltudással rendelkezők számára világos, hogy a homoszexualitás adottság. Genetikai alapú, nem valamiféle tanult magatartásforma. Ezért is a cím: szőke vagy barna? Mikor megszületsz, Kedves Olvasóm, hozod magaddal szüleid génállományát. Mindkettejükből a fele génállomány kerül beléd, és ott újrakeveredik, ettől leszel egyedi, és mégis hozzájuk hasonló. Nem akarok belemenni a genetika mélységeibe, ennyit elég megérteni: éppoly Tőled független dolog, mint szőkének, barnának, magasnak, kékszeműnek, vagy épp hízásra hajlamosnak születni.


Ha a melegség bűn, akkor innentől minden más adottság is az. Ha a genetikai adottságokat büntetni kezdi egy társadalom, annak nincs korlátja. Ma a melegek, holnap a Down-kórosok, autisták, aztán tényleg jöhet a szem és hajszín. Az ilyet állami szelekciónak hívják. Föltalálták már, és olyan helyen, amelyről a történelem a legsötétebb lapjain ír, vérvörös és koromfekete színekkel, és olyan időben, amit vészkorszaknak nevezünk. Az állami szelekcióra alapuló ideológiát ugyanis nácizmusnak hívjuk. Hitler Harmadik Birodalma fejlesztette tökélyre a genetikai adottságok fölötti halálos ítélkezést. Minden olyan ország, amely akármekkora mértékben is ennek teret ad, nácivá válik. Az Orbán Rezsim persze épp ebbe az irányba halad, de ma magasszintű bírói tanács kezében lesz a döntés, nem közvetlenül a Felcsúti Maffia ítélkezik.


Egy jogállamban, egy európai demokráciában még csak per sem lehetett volna ebből. Ott kristálytiszta és kőbevésett norma: cselekedetet lehet meg, vagy épp elítélni, de adottságot nem. Magyarul: az ember felelős a tetteiért, mert arra van ráhatása, de nem felelős a születésekor vele világra jövő, genetikai alapú meghatározottságaiért, mert arra viszont nincs. Agyarország persze mára már nem jogállam, és nem európai, és nem demokratikus. De arra még eddig nem volt példa, hogy aszerint ítélkezzen egy bíróság, hogy kinek milyen születési adottságai vannak. Ha a Fővárosi Ítélőtábla bármely más ítéletet hoz ma, mint az elsőfokú fideszbíró ítéletének megsemmisítése, akkor elindultunk a nyílt eugenika, magyarul a nácizmus felé. Akkor már csak Mengele hiányzik. Ez a mai ítélet tétje.

Ott leszünk.

BRÉKING NYÚZ!!! - TELJES GYŐZELEM!!!

A Fővárosi Ítélőtábla Kocsis Máté Ungár Klára ellen indított perében MINDEN PONTBAN Klárinak adott igazat, az elsőfokú ítéletet megsemmisítve jogerős döntésben a költségek viselésére is Kocsis Mátét kötelezte.

KÖSZÖNJÜK BÍRÓSÁG!

KÖSZÖNJÜK KLÁRI!!!

7 megjegyzés:

  1. Reménykedve szorítok az igazságért és Kláriért!

    VálaszTörlés
  2. Értem az ítéletet! Tehát azért vesztett Kocsis, mert ugyan lebuzizták, de Ő NEM AZ. Így csak sertés, de mivel NINCS valóság alapja, így nem sértették meg a személyes adatok védelméhez való jogát, mivel az, hogy ő valóban buzi lenne, nincs köztük! Ujjé. Tehát, a biróság JOGERŐSEN is kimondta, hogy Kocsis Máté NEM MELEG. pusszancs! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, nem érted. A bíróság kimondta, ha valakire azt mondják: meleg, az nem alkalmas senki becsületének csorbítására, ugyanis melegnek lenni nem probléma. Tökmindegy, meleg, nem meleg, nem lényegi szempont.

      Törlés
  3. Vannak dolgok, amik a helyükre kerül(het)nek.
    Még ebben a rendszerben is.
    Lassan csoda számba megy.

    VálaszTörlés
  4. Elokerult nemovatos!
    Tamogató hozzaszolassal!

    VálaszTörlés
  5. megint csak öt megjegyzés
    Most már konstansan ennyi?

    VálaszTörlés