2017. május 15., hétfő

Ez már nekik is sok(k)

Mármint a Narancshordának. Ezzel a fotóval Orbán megmutatja a valódi énjét a sajátjainak is. Szerintem elszámította magát.




Egy kép sokkal többet mond el minden szónál. EZ A KÉP pedig mindent elmond. És nincs rá mentség. Nem lehet arról hablatyolni, hogy valami odaküldött sorosbérenc fotós épp lekapta szegény Viktort, hogy lejárassa. Nem lehet azt sem mondani, hogy fotosopp. EZT A KÉPET ugyanis Orbán Viktor saját maga rakta föl a saját fészbuk oldalára. Márpedig mindenki azt mutat meg magáról a nyilvánosságnak, amit fontosnak gondol megmutatni. Ő pedig ezt tartja fontosnak. Gyilkosok, diktátorok klubjának örömmel fogadott tagjaként tündökölni. Al Capone, Lucky Luciano és Meyer Lansky csoportképére felkerülni pedig csak maffiózónak dicsőség.


Az itthonmaradt Habonyműveknek EZ A KÉP most minden eddiginél nehezebb feladatot ad. Tökéletesre csiszolt agymosó propaganda-gépezetüknek nagyjából azt kéne elmagyarázni a Vérnarancs tábornak, hogy a kép nem is azt jelenti, amit. Mert ha az ember végignézi Orbán Viktor fészbuk oldalát, ahová a képet saját maga kiposztolta, ott bizony azt látja, hogy alig található támogató komment. Szokott a netre fölkerülni Narancszombiktól képernyőmentés, amint épp falkában dicsőítik a Gecit. De itt bizony most a kiborult, dühös kommentek uralkodnak. Amit azért nem cenzúráznak ki Orbán médiacsicskái, mert különben nem maradna semmi a kép alatt. Az meg ciki, ha visszhangtalan az öntömjénezés.


Közvéleménykutatásokból tudunk pár fontos dolgot. Például azt, hogy a Fidesztábor több mint fele demokráciának tartja a mai közállapotainkat. És egyben saját magukat demokratának érzik. Az egyre nyilvánvalóbb diktatúra-jeleket próbálják nem észrevenni. És eddig sikerült is meggyőzniük magukat. EDDIG. Aztán Felcsúti Istenük maga tolja az arcukba mindazt, amiről nem akarnak tudomást venni. És mint Orbán saját fészbuk oldalán látható: nem is díjazzák ezt az akciót. A másik ugyanilyen fontosságú közvéleménykutatási adat, hogy a Vérnarancsoknak is több mint fele Európa-párti, és tart az oroszoktól. És EZ A KÉP nulla Európát tartalmaz, annál több oroszt. Meg törököt. Már csak a tatárok hiányoznak, és meglesz mindenki, aki 1000 év alatt lerohant minket.


Ha most a demokratáknak van esze, innentől EZT A KÉPET fogják tolni ezerrel. Ahová és amikor lehet, betenni, ébresztgetni a Vérnarancsokat, hogy tovább fogyjanak. Nyugat vagy Kelet, demokrácia vagy diktatúra, Európa vagy Oroszország. Nincs helye a mindent túlbonyolító egyrészt-másrészt típusú Putyinmentegető ócska szövegeknek. Tán még sosem írtam ezt le, mert egyébként primitív érvelésnek tartom, de most bizony helye van: aki mostantól relativizál, ruszkikat menteget, az Orbán szekerét tolja. A Diktátor EZZEL A KÉPPEL a demokraták kezébe adta legyőzésének kulcsát. Egy feladatunk van: kinyitni vele a páncélajtót.

Hadd jöjjön végre be a szabadság friss levegője.


5 megjegyzés:

  1. Micsoda asszociáció..
    Egy kép,amely "leleplezi a diktatúrát" és "elbizonytlanitja a fideszbirkákat".
    Demokratàkilag.
    Gábor.
    Ez csak egy szó.
    A keményen dolgozó kisemberek csalódtak benne és leszarják.
    Jobban szeretnének élni.
    Legalább kicsit.
    Pl amig a "nagyon demokrata" Majtényi volt sz 'ombucmanó',csakis a 'hitsorsosai' "kottàjàbol játszott"-és akkor mondott csak le,amikor a szintén 'nagyon demokrata' Laller meg a Puch Laci (magamögött a Dob utcàban mèltán népszerű) Vásárhelyi Putyut,korábbi pártunk(!) jelesét..
    Ikonnotok,a Churchill is mekkora 'demokrata' volt?
    Meggátolta a fehèr emberek közti békèt,és a Sátán hordáival verette le Németországot..
    Nagyon egyoldalú vagy,Vezér..
    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lemaradt az állitmány:
      Szóval a három pasi elosztotta a ràdiókat,a 'demokrata' Majtényi Laci akkor hussant át a Soros fizette jelenlegi helyère..

      Törlés
    2. Ez nem érdekszövetség, hanem haveri kör.

      Törlés
  2. Maria, Tasnadine sikerult mwg melyebbre sullyedni. Ezek szt Churchill az antidemokrata, leverte Hitlert a demokratat. Es ez csunya dolog volt szt ed, mert orosz segitseggel tortent? Gratula. No further comment needed

    VálaszTörlés
  3. Kim Jong-Un, Li Ko-csiang és még sokan lemaradtak a képről. Szerintem orbán gyűjti a magánál is ocsmányabb férgek barátságát. Madarat tolláról...

    VálaszTörlés