2017. május 5., péntek

Putyin sugárút

Eldöntöttem: egy hét múlva, szombaton átnevezzük Orbán lakhelyét Cinege útról Putyin sugárútra.



Tegnapi cikkemben megírtam: fogy a Fidesztábor, és nagyrészt azért, mert a Zemberek nem akarnak orosz befolyást újra Magyarországon. Volt elégszer, az értelmesebbje Európát akar, nem Szibériát. A Vérnarancsokat megrengető tüntetéshullámból csak egy dolgot hiányolok, mert egyébként tökéletes: a helyszínek kiválasztásánál mindeddig kimaradt a Geci lakhelye. Hát, ha eddig kimaradt, akkor mostantól nem fog. Ha más nem teszi, teszem én. Ne gondolja a magát teljhatalmúnak érző stadionőrült, hogy kizárhatja a forrongó országot a tudatából budai lakhelyén.


Beadtam még tegnap a rendőrségre a tüntetési bejelentőt, ma megyek egyeztetni, meglátjuk, nem tartozik a könnyen kivívható helyszínek közé Orbán Cinege úti rezidenciája. Érzésem szerint bírósági menet lesz ebből, de időben nekivágtam, hogy jövő szombatig a csata megvívható legyen. És persze ha erős lesz a "leszólás", és még a bíróságon sem sikerül a dolog, a magamfajta ősmozgalmár megtalálja a módját, hogyan lehet hallótávolságra férkőzni a bujkáló Diktátorhoz. Semmi agresszióra nem készülök, a jelen forradalma a vidám gúnyról szól, nem a balhékról. A Nép lelkéért folyik a küzdelem, és egyértelmű sikerrel.


Ha meg már felmegyünk a Cinege útra, akkor annak legyen valami pluszértelme is, nemde. Fütyülni, dudálni, pár klassz, Putyin-Orbán meghitt kapcsolatára utaló jelszót skandálni fogunk persze, de ha már ott vagyunk, akkor át is nevezzük a Cinege utat. Mivel ott lakik a személy, aki kikövezi Putyin hadiútját Európával szemben, akkor ezt jeleznünk kell. Putyin sugárút. Ennyi, nem is kell több. Najó, annyi még igen, hogy ezt persze Putyin sugár út írásmóddal tesszük, merthát Paks2-vel indult a Felcsúti keleti románca. Na, hát így, akinek tüntethetnékje van jövő szombaton, és meg szeretné látogatni a Főgecit, annak lesz erre lehetősége.

Tessenek készülődni.


8 megjegyzés:

  1. A cselekvő demokraták ott lesznek :D

    VálaszTörlés
  2. A "csapat" élén,Gábor?
    Üzenni kellene a kátai párnak meg az Ujlaky Tündének,mert màr nem olvassák a blogot..
    Ugy viselkedsz,mintha "Degec"-en születtél volna..
    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tasnádiné!Szállj le rólam!

      Törlés
    2. Szia Tunde!
      Kedvellek!
      Igeeeeen!
      :)

      Törlés
    3. Vedd komolyan, ha maradni akarsz, NZP, Tosó Doncsev, alias Tasnádiné, engem anyázhatsz, de csak engem. Márha azt akarod, hogy kommentelhess ;)

      Törlés
    4. Persze.
      De tènyleg csipem a Tündèt.
      Eredeti .
      :)

      Törlés
  3. Erről mi a véleményed?
    https://444.hu/2017/05/04/felcsutra-szervez-tuntetest-vago-gabor

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ott leszünk, mint minden értelmes dolognál ;)

      Törlés