2016. január 9., szombat

Bűnlajstrom

Három éve harcolok minden elérhető eszközzel az Orbán Rezsim ellen. Ők is ellenem, tüske vagyok a körmük alatt. 62 feljelentést tettek, házkutattak, hatszor rabosítottak. De rács mögé még nem tudtak juttatni. Tán ezévben? Lássuk...




2012 augusztusa óta akarnak bűnözőnek nyilvánítani Orbán csicskái. Azóta járok hetente minimum egyszer bíróságra, rendőrségre, néha Ők hozzám. Fogást keresnek rajtam, nagyjából mindenért följelentenek saját hatóságaiknál, ha másért nem, hát azért, hogy lekössék az energiáimat. Az ügyek döntő többsége menet közben elhalt, már nyomozati szakban - persze ahhoz is meg kellett jelennem, a rángatásom a cél, ha már lesittelni a Zistennek se sikerál. A bűncselekmény hiánya volt a leggyakoribb hivatkozás, de persze a bebukott játszmáik messze nem kaptak akkora nyilvánosságot, mint amikor épp elindítottak egyet. Nagyjából úgy működnek, hogy ha elhal egy kamuügy, már indítják is a következőt: mindig legyen jópár, hogy legyen miről cikkezni. Mert ez a valódi cél. Karaktergyilkosság. Tuareg a bűnöző. Tuareg a bűnöző. Tuareg a bűnöző. És így tovább, ami csak a csövön kifér. Vezető sajtójukban vagyok állandó címlapsztori, Pesti Srácok, Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, HírTV, meg egyáltalán: mindenhol, és mindig. Mióta Simicska ráfordult Orbánra - per pillanat Ő az egyetlen igazán hatékony ellenálló, bocs - azóta az Ő médiájában már nem vagyok a Gonosz maga, mi sem mutatja jobban, hogy mennyire koncepciósok az ellenem indított jogjátékok.


Tulajdonképpen ezen ügyek kapcsán derengett föl először bennem, hogy túl sok a kapocs az Orbán Rezsim és a parlamenti "ellenzék" között. Az egy Diktatúrában normális, hogy ellenállót megpróbálnak kikészíteni. Az azonban nem, hogy a magukat ellenzékinek nevezők is ugyanúgy beszállnak a karaktergyilkosságba, mint a Fidesznyikek. Márpedig ez történt. A Népszabadságtól a hvg.hu-n át a Magyar Narancsig egy rakás ballib sajtóorgánum vette át szinte szószerint a Fideszszart. Magukat újságírónak tartó egyedek gondolkodás és utánanézés nélkül nettó lemásolták saját aláírásuk fölé az összes mocskot. És mivel sokan és sokszor tették ezt, igencsak hülye lennék, ha nem merült volna föl bennem: ez biz szervezett akció. Olyan, amely mögött nem a Fidesz áll, mert az ominózus sajtóorgánumokra, "újságírókra", nem nekik van befolyásuk. Így aztán terepmozgalmunk, ellenálló tevékenységünk mindenoldali agyonhallgatása sem lepett meg, csak levontam a jövőre nézve a tanulságot: éppúgy nem akar valódi változást a parlamenti "ellenzék", mint a Fidesznyikek. Azóta persze az események kristálytisztává tették, hogy egy Banda van, több színben, van aki kormányt, van aki ellenzéket játszik, de annak idején, a kezdet kezdetén még meglepődtem a kollaboráció ily kiterjedt hálózatán.


Na, de lássuk akkor épp futó ügyeimet. Legyen egy összképe Olvasóimnak, hogy ha épp nem vagyok, akkor miért nem: önmagamat védem a tárgyalásokon, így aztán igényel némi felkészülést, hogy ne tudjanak eltüntetni. Meg persze az sem árt, ha felnézek az irathalomból, és egybeveszem, mi vár rám ebben az évben. "Legsúlyosabb" ügyem, a hűtlen kezelős már nálam is téma volt párszor. Három éve húzódik, 70 milliós kárral kezdték, már csak másfél milliónál tartanak, a tárgyalásokat is tologatják folyamatosan, háromszor cseréltek ügyészt, már bírót is közben, novemberben meg ha hozzájárulok, újrakezdték volna az egészet, mert kifutottak egy határidőből. Nem mentem bele, tudom, hogy az egész csak arról szól, mindig lehessen arról írni, hogy a Szabónak ügye van, ha meg végigfut, ítéletig, akkor az bármi is lesz, nem lehet tovább cikkezni. Mert persze ha ítélet van - letöltendőt már közben nem is kérnek, már csak felfüggesztett az ügyészi kívánalom, lesz az még megrovás is, vagy épp kisnyúl, szóval ha ítélet van akkor vége a sztorinak. Mehetek Strasbourgba, és megtehetem a hivatali visszaélésekért a feljelentéseket. És ezt Hatalomék is tudják, ezért aztán kurvára nem akarnak ítéletet, csak Ügyet.


De abból minél többet. Van pár Kocsis Mátés följelentésem. Tüntetésen, amit a Hivatalához szerveztem, menekültügyes mocskai miatt, fasisztának neveztem a zsebnácit, ezügyben járkálok a BRFK-ra. Vád nem hiszem hogy lesz belőle, nem is az a cél, mint mondtam. Csakhogy lekössenek, meg írogathassanak. Maffiakötődéseiról is beszéltem, írtam, ez is megy, bár most épp úgytűnik, elhalt, a végén még bíróságra idéztetnék olyan tanúkat, akik nagyon nem szeretnének oda menni. Mert én meg épp ezt játszom: minden följelentésnél közlöm az elsőként velem kontaktusba kerülő nyomozóval, hogy tárgyalást kívánok, úgyhogy tessenek minél gyorsabban vádat emelni, lássuk az Igazságot. Ezen persze meglepődnek, a gyanúsítottak inkább lapulni szoktak, és megpróbálni elkerülni a rángatást. De az én tapasztalatom más: bíróságra beidézik a koronatanúkat, aztán ott lesz hirtelen kuss. Ugyanis más a médiában nettó hazudozni, mint eskü alatt bíróságon, mások is a következményei. Kocsis Máté például sosem mer megjelennni az általa ellenem indított perekben, tehát az ügyei szépen elhalnak, mert én meg mindig beidéztetem, jó dolog a szembesítés egy fizetett hazudozóval.


Van két tüntetéssel kapcsolatos szabálysértéses ügyem, kiszabtak rám fals indokkal 100 ezer forintnyi bírságot, okés, én meg közöltem, hogy leülöm. Ez ugyanis a módosított törvények után az egyetlen út, hogy végül bíróságra kerüljön az ügy. Ez már három hónapja volt, azóta se kép, se hang, tán eltüntették ezt az ügyet is a többivel együtt, kiderül. Vannak műellenzékiek által indított eljárások is. A Komássy nevű szociról írtam párszor, hogy korrupt, és Kocsis kollaboráns, nosza, följelentett. Csakhát közben kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyik pont azt bizonyítja, amiket állítottam. Meg azt is, hogy hamisan tanúzott, meg a hozzátartozói is a bíróságon. Több mint ciki. Van Schifferes ügyem is: kiástam anno, hogy egyik nacsalnyikja épp oly mutyikban vesz részt Fidesz-kollaboránsként, mint amikkel másokat szokott vádolni. Ezért aztán Sifikével is összefutunk tán nemsokára. Bár kétlem. Huhhh. Hosszú lesz a cikk, stop. Vannak még a Kossuth térről való TEKes eltakarítással kapcsolatban ügyeim, ott vannak olyanok is, amiket magam indítottam ellenük - a TASZ minden ilyesmiben segít, itt is köszönet Nektek -, aztán egykori, és rég fölszámolt kocsmámra is utólag akarnak nyomozni, meg épp most jött két új postai értesítő, mindkettő a szokásos rendőri címekről. Szóval ezek vannak mostanság. És ez ebben az évben csak fokozódni fog. Gondoskodom róla, hogy súlyosabb tüske legyek a körmük alatt, mint eddig voltam. 

Vagy Ők, vagy Mi.


13 megjegyzés:

  1. A nőveretése Kocsis Máténak is megér egy misét! No meg a furcsa civil megfigyelők serege, még a temetőben is. Vannak furcsaságok Orbánisztánban, nem egy ember hunyt el már furcsa körülmények között. Még rendőr autóban is.

    VálaszTörlés
  2. Sajnos a rendőri és ügyészségi vezetők döntő többsége nagyobb figyelemmel és odaadással viseltetik a politikai hatalom elvárásai, mint az igazság, a valódi kötelessége és az állampolgárok (saját személyi állománya) iránt.
    Bár a kölni rendőrfőkapitány éppen most szívta meg e szereptévesztést, de az Németország ez meg Magyarország.
    Itt győzni fogják energiával a xarakodást és az meg nyilvánvaló, hogy ha Strasbourgban valaha is kártérítési kötelezettséget állapítanak meg a hibájuk miatt, azt egyrészt mi fizetjük meg és ami végkép nonszensz a károkozó felelősségre vonásától nem kell tartaniuk. Még morálisan(?) sem. (ld.: Császi ügy, Balla Irma fia ügye, BV-s elitéltek kártalanítása...)
    Ők mocskolódnak, Te meg tisztulsz.
    Erőt, egészséget Tuareg bajtárs!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendesen kiképeztek büntető-, sajtó-, meg gyülekezési jogból, meg még titkosszolgálatiskodásból is a Szarházi Narancsok :D

      Törlés
  3. Csak nagy tisztelet és köszönet jár a bátorságáért Önnek Tuareg a harcért amit évek óta folytat értünk és persze önmaga igazságáért az Orbán maffia hatalmával szenben és a nem kevés hatalom élvezővel szenben ! Kérem nagy tisztelettel hogy folytassa tovább és soha ne hátráljon meg sokan önnel vagyunk és tisztelljük az igazság keresését !Egy tisztelője !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vagy Mi, vagy Ők ;) Amíg vannak, harcolunk.

      Törlés
    2. ..úgy látom lassan egyedül harcolsz ,az ellenzék vezetői 5 éve harcolgatnak ,semmi eredmény ,igaz az első tüntetések kb 2órás volt ,az utolsó talán fél óra ,,ellenzéki vezetők ez egy nulla ellenállás,nyomás gyakorlás orbánék ellen,,lássátok 1956 okt 23 án a tömeg 3 órakor elindult Bp.utcáin amikor az Kossuth térre értek már közel 1 millióan voltak--közben sztálint kiugrasztották a csizmájából--közben rákosi,gerő testőrsége az ÁVH(most tek)a tömegbe lövetett a NÉP nem futott el ,hanem összeszedte ezeket a gazembereket s föllógatta,Dunába kergette pedig minden utcasarkon ott álltak,egész éjjel együtt volt a tömeg akkor kezdett oszlani mikor bejelentették Győzött a Forradalom,,a rendőrök ,katonák a Forradalom mellé álltak ,ha pár napra ,de Demokrácia lett Magyarországon,,ha nem jönnek a ruszkik akkor ,most nem lenne újra diktatúra ..!!

      Törlés
  4. Gábor, kívánok erőt, kitartást és egészséget, hogy bírd ezeket az ügyeket. Sajnos ebben az országban több a megalkuvó, mint a gerinces ember. Respect!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fölébresztjük Őket, sajnos lassan megy, körkörös az akadály, sok az ellenérdekelt ;)

      Törlés
  5. Magyarországon ez így megy -ismereteim szerint-Taksony óta.

    VálaszTörlés
  6. Ezért dörgölőzk most is a hatalom meg a szélsőjobb Putyinhoz,tudva,hogy nincs igazi bázisuk.

    VálaszTörlés
  7. Hajrá Gábor!Sajnos törölnöm kellett a facebook-on az ismerőseim közül,mert a munkahelyemről majdnem kirúgtak a facebook- os ténykedésemért(megfenyegettek).Albérletben lakó hajléktalanként nem ugrálhatok sajnos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértem, tudsz azért anonym módon is segíteni, de szerintem úgyis tudod ;)

      Törlés