2015. március 26., csütörtök

Bírósági (ki)végzés

Kezdjük a ténnyel: a Fővárosi Törvényszék Kossuth téri állandó tüntetésünk folytatását május 1-től nem engedélyezte. Jó, kis szünet, hadd legyen egy percnyi öröme utálóinknak, Kövér Lászlótól a TEK-án át Török Monikáig és Zoltai Andreáig, jó csapat, hasonló a hasonlót oldja, mondja erre a kémia.




Sok jogi doksit olvastam már életemben, de a bírói döntés, amit Dr. Dudás Dóra Virág hozott, egyedi darab. Mondjuk úgy: ha nem látnám a fejlécet, bőven azt hihetném, hogy a Fidesz sajtóközpont aktuális néphülyítését olvasom. Ők szoktak a látszat kedvéért mindenféle elveket és jogszabályokat szószerint beidézni, hogy aztán az abban foglaltak épp ellenkezőjére lyukadjanak ki. Hadd mutassam meg közérthető példán, mire célzok. Tény: Michael Schumacher 7-szeres Forma 1-es világbajnok. Következtetés: Michael Schumacher nem takarítja a lakását. Ja, hogy ez így tökértelmetlen? Az hát, nem is azt mondtam, hogy a bírói végzésben volna bármi logika, hanem azt, hogy ilyen szintű összefüggéstelen hablaty az egész, dönt valamit, majd hogy paragrafusnak tűnő is hivatalosítsa a semmit, ezért beidéz egy olyan jogszabályt, ami a határozat épp ellenkezőjét írná elő. Négyoldalas szóhalmozást nem fogok szószerint beidézni, nekem kötelező volt végigszenvednem magam rajta, Olvasóimnak azonban nem, higgyétek el, jól jártok, ha megpróbálom a kihámozott lényeget leírni, emberi nyelven a nyomtatott semmitmondás helyett.


A dolog lényege: húzzatok el a francba, zavarjátok a Kossuth téri látványt, meg amúgyis voltatok már eleget, elég a tiltakozó tüntetésből, meg amúgysem értetek el eredményt, Orbán még mindig a helyén van, hehe. Ez így egyébként tökrendben volna, ha a szokásos Vérnarancs Kossuth téri provokátoroktól hallanánk, mert ezeket mondják. A gond azzal van, hogy ezt egy Bíró írja le, jogerős határozatban. Mint följebb már utaltam rá: először szépen fölsorolja azokat a paragrafusokat, amik kimondják: a gyülekezési jogot csak más ALAPJOG biztosítása érdekében lehet korlátozni, és csak nagyon indokolt esetben. Majd pedig épp a felsolt paragrufusok ellenében minden olyan dolgot összehord indokként, amik épp nem indokolhatnák semilyen módon egy gyülekezés megtiltását. Mondom: tipikus Fidesztrükk: hivatalosnak tűnjön a dolog, mert paragrafusokat idéz, közben meg bízik abban, hogy a döntés azokkal épp ellentétes további szövegét nem olvassa el senki, és akkor annyi marad a benyomás, hogy biztos alapos volt, mert ott voltak a jogszabályok leírva, nemde.


Szóval a gyülekezési jog korlátozását csak akkor lehetne egyáltalán mérlegelni a törvények szerint, ha az mások alkotmányos ALAPJOGAIT korlátozná. Ilyen alapjogok a véleményszabadság, a mozgásszabadság, van még pár, de azok nem vonatkoznak egy Kossuth téri tüntetésre, a Bíró sem hozza föl a többit. Namost 7 hónapja vagyunk a Téren, de még senkinek a mozgásszabadságát, és véleménynyilvánítását nem korlátoztuk, a miénket annál inkább próbálják mások. Ilyenre példát sem a Bíró, sem az első fokon tiltó határozatot hozó BRFK nem tudott hozni, ellenben arra igen, hogy najó, de mi lesz, ha egyszer mégis? Az egyik oldalon ott van 7 hónapnyi valós tapasztalat, ami tényszerűen igazolja, hogy mindenkinek minden szabádságjoga teljesülhetett, senkiét nem korlátoztuk. De ez nem lényeges, hiszen a valóság mit sem számít Orbánisztánban, ha van egy Kövér László által nyilvánosan kinyilatkoztatott figyelmeztetés, hogy elég volt a Kossuth téri sátorozókból. 


Úgyhogy a Drágajó Bíró bátorkodott azt feltételezni, hogy lehet, hogy egyszertán majd valakik szabadságjogát korlátoznánk, tehát inkább ne legyünk ott. Ezt azért Ő is érezte, hogy túl büdös, ezért írt még hozzá egyéb indokokat. Tessenek figyelni: a Kossuth tér világörökségi terület, és mi elrondítjuk. A sátorbontásainknál a TEK gázzal működő fűtőtestet, teamécsest, kegyeleti tárgyakat, játékkártyát talált a holmijainkban. Namost egy nonstop tüntetésnél téli mínuszokban fűtés nélkül csak megfagyni lehet, a kegyeleti tárgyak Váradi András, meggyilkolt alcsúti juhászra emlékeznek és emlékeztetnek, egyik sátrunkat is róla neveztük el, a játékkártya meg arra szolgál, hogy éjszaka, mivel az Őrzőknek aludni nem lehet, elüssék az időt. Tehát még ezek a hajuknál előrángatott dumák is hülyeségek, de lényegesebb ennél, hogy ilyeneknek egyszerűen nem szabadna szerepelni egy bírói végzésben. Ugyanis mint a törvények előírják, CSAK mások ALAPJOGAINAK sérelme esetén fontolható meg a gyülekezési jog korlátozása. A Kossuth tér esztétikája, a gázfűtés, a teamécses, a játékkártya vajon kiknek és milyen ALAPJOGAIT korlátozza???


Hát erről ennyit, lássuk a teendőinket. Nem fordultam még Strasbourghoz eddig, épp itt az ideje, hadd dobjanak az európaiak is egy hátast attól, amit mi a bőrünkön naponta megtapasztalunk. De persze míg ott döntés lesz, az hosszú idő, tüntetési engedélyünk jelen állapot szerint április 30-án lejár, tehát más cselekvési útra kell lépnünk ezzel párhuzamosan. Meg is tesszük, erról persze itt nem írok részleteket, nem lesz olyan egyszerű minket a vérrel-verítékkel megvívott csatáink után a Kossuthról eltávolítani. Ami azonban ebben az egész sztoriban a legsúlyosabb: írtam korábban többször, mikor ugyanezen bíróság a mostanival tökéletesen ellentétes döntéseket hozott sorozatban, hogy van még egy utolsó jogállami bástya Magyarországon: a Fővárosi Törvényszék. A mostani bírósági végzés után nyilvánvaló: az utolsó bástyát is elfoglalta az ellenség, Narancslobogót tűztek a toronyra. Aztán hogy ehhez az egészhez lesz-e hozzáfűznivalója azoknak, akiket a jogállam védelme céljából fizetünk - parlamenti ellenzék a hivatalos elnevezésük - arról meg majd a közeljövőben mindenki meggyőződhet... Folytatása következik. Minden tekintetben.

Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok! 












131 megjegyzés:

  1. Szép napot Mindenkinek!
    Az OGYM sátrai már jó ideje nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. Mivel is? Azzal, hogy a téren lévő sátrunkat télen gáztüzelésű kályhával fütöttük, hogy ne fagyjunk meg. Kegyeleti tárgyak: tea mécses, Váradi András fényképe és mellette egy kis koszorú, Rózsa Milán fényképe. Megérteném ha zavarná őket az, hogy mellé raknánk egy DEMOKRÁCIÁT ábrázoló képet és a kép köré teamécsest raknánk......... Akkor lenne csak igazán nemzetbiztonsági kockázat. Így csak egyszerűen tisztességes főhajtás azok előtt akik tettek is valamit a haldokló demokrácia érdekében.
    Tudjuk azt is, hogy kiáltásunk csak sokára ér el Strasbourgig, de el ér egyszer és meghallgatásra talál.
    A mozgalmat nem olyan emberek támogatják akik meghátrálnak egy kis nehézségtől. Lesz még MAGYAR KÖZTÁRSASÁG!! Lesz még MAGYAR DEMOKRÁCIA!!
    Hajrá MI!!

    VálaszTörlés
  2. Ha bárki azt hiszi, hogy legyőztek vagy valaha is legyőzhetnek Benneteket az téved.
    Hiába akadályoz a hatalom és nem támogat az általunk fizetett parlamenti ellenzék; valamit elindítottatok, az öntudatra ébredés magját sokakban elvetettétek, az ellenállás lángját még mindig őrzitek, kitartásotok példamutató és eredményt fog hozni.
    Tisztelet az igazi Bátraknak!
    Akik ma: Ti vagytok. (no meg Bükiék)

    VálaszTörlés
  3. Egy múltbeli esetleg szabálytalan, "nemzetbiztonságot sértõ" magatartás még nem ad jogalapot arra hogy egy jövõbeli tüntetés esetére is azt feltételezzék, és emiatt ez betiltható legyen. Mert ugye az csak nem feltételezhetō hogy május 1- tōl is kell gázzal fūteni a téli minuszok miatt, na és vannak már elemmel mūködō kegyeleti mécsesek is - szóval tokkal vonóval kamu az egész végzés a tüntetés betiltásáról. Kár hogy Strassburgban nincsenek gyorsítható jogi eljárások, mert mire ez az ügy oda kerül és tárgyalni fogják addigra hol lesz már Orbán és a Fidesz ? Addig még arról is születik egy fidesztörvény hogy ôk szentek, sérthetetlenek, és föleg büntethetetlenül bârmit megtehetnek ami megitélésük szerint "nemzetbiztonsági kockázatot" jelentett.....Hovatovább a brókerbotrányok feltárását is elszabotálhatják ugyanerre a mondvacsinált indokra hivatkozva,,,,ez úgy látszik Orbanisztánban egy jolllyjokerként vagy aduászként használt hivószóvá degradálódott.....Ami ebben az országban folyik az tömény undor és hányinger.....de meddig még ?

    VálaszTörlés
  4. Roland Freisler most bizonyára kacagva tapsol a túlvilágról ennek a bíró(dalmi)nak.
    Pont egy bírónak nem lenne szabad hagyni, hogy végképp eldőljön a borjú és elguruljon a gyógyszer az állampolgároknál, mert annak csak rossz vége lehet.

    VálaszTörlés
  5. Nekem úgy tűnik, az OGYM az egyetlen, 3D csoport, ami akcióképes, ütős és hála Tuaregnek, összetartó, összefogott! Bár "kevesen vagyunk" de ez semmit sem jelent ugyebár, mert "mutassatok egy fix pontot és kimozdítom helyéből a világot!!!" Ez az OGYM hitvallása lehetne! Hajrá Kossuth-tériek!!

    VálaszTörlés
  6. Azt hittem valamikor hogy ÜBÜ Király abszurdisztánjánál nincs feljebb.. Naív voltam.. EZ is mutatja, hogy JOBBAN TELJESÍT.. JOBBAN TELJESÍT.. mostmár a bíróság is.. nemcsak az ország.. egyre jobban teljesít.. Fel kell vennünk a fordulatszámot.. (NEM EZT A SZINTET!!) - csak jobban kell csinálnunk..

    VálaszTörlés
  7. Nálam sajnos az a trend,hogy ha valamin nagyon fel vagyok háborodva akkor elakadnak a szavaim!! De egy pár mondat erejéig!!! CSAK a TUAREG szemével látok, és az írásain és a magam tapasztalataim alapján ítélem meg ezt a rendszert amiben kénytelen vagyok részt venni eddig csak átvitt értelemben, de most magunkon is tapasztalható lesz az erkölcstelenség, a valós törvények ki forgatása, majd meg semmisítése,és az előre ki gondolt és meg valósított szankciók tömkelege amire minden mondható CSAK EGY NEM,hogy a hazánkat szolgálja.Egy minden bűnnel ellátott,kormánnyal nézünk farkas szemet,szó szerint és most ezt próbálja képviselni a Bíróság is??? NEM asszisztálunk hozzá!!!!

    VálaszTörlés
  8. A jelen hovatartozásodban egy út mutató jelző lámpa,az írásai/ EZ IS LEHET egy vélemény / Ha többet akarsz erről tudni és valóban foglalkozni szeretnél a jövőddel,olvasd és terjeszd!!!

    VálaszTörlés
  9. Szia Gábor! Nem beszéltél a TASZ-szal? Mindenképpen jogorvoslatot kell kérni!

    VálaszTörlés
  10. Cseszhetitek,szadeszos.Örüljél,hogy nem a keményen dolgozó kisemberek pofozták le a fejed.Közel az idő..Strassbourg meg messze.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Peti Nálatok már a maszturbálás is kemény munka ? Neked,hogy ment a sítten a fekve nyomás ,hogy így megerősödtél a mi pénzünkön

      Törlés
    2. Nem megoldàs,amit csináltok..Az csak mutat valamit,hogy senki-SENKI-nem áll mellétek.

      Törlés
    3. NagyZoltanPeter: Szerinted mi a megoldás?

      Törlés
    4. A Szabó dumája is,és a pedigréje is szadeszos.Ha 57-es vagy-kell hogy emlékezz:a szadesz elbolondított egymillió embert pont 25 éve a szavazàson.Az antikommunizmussal.Aztán átvitte őket a másik oldalra,becsapván az eredeti szavazóit.A keményen dolgozó kisembereknek ez jut eszébe a szadeszos emberekről és szövegről.És köpnek.Nem akarnak titeket politikai vezetőnek.Orbán viszonya hozzátok is EBBŐL eredezhet.Orbán után egy mégorbánabb jön,akinek az emberei nem kaptak fekete jutalékot a Qestortól..De nektek az a kurzus kurvára nem fog tetszeni..Ez a helyzet.

      Törlés
    5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    6. Nyuszika57 azt kérdezte tőled, szerinted mi a megoldás. Ez volt a válaszod?
      Komoly program, magvas gondolatok :-D

      Törlés
    7. Mit vársz egy jobbikfantól, kicsit zsidózik, persze sunnyogva - szadeszozás ;) - aztán megvolt a napi betevő...

      Törlés
    8. Na igen, biztos jól megfizetik érte... :-)

      Törlés
    9. Nem fizetnek meg,csak rég túlvagyok a szadeszos korszakon,amitől ti valamiéet nem tudtok szabadulni.26 éve bevettem,aztán rövidest jött az ébredés.Emiatt veletek különösen toleráns vagyok,mert még az "ébredés " előtt vagytok..Szadeszileg.A bírónőnek,aki kibaszott a térről titeket limlomostól,talán elege lett a Sándor Zsuzsa féle kollégákból,akiknek még a Szakasics dédunoka (a Schiffer) is náci volt valamiért.Egyébként az emberek gondolkozása épp ellentétes a tiétekkel,emiatt (sincs) semmi esélyetek 89 után tömegbázist szerezni-EMIATT nem vállal titeket a féleszű Feri sem,mert ezt még ő is tudja..(az apukája is nyilas érzelmű volt másokhoz hasonlóan,bár megtagadta őt.)Mindezek trivialitások-szálljatok végre le a Földre-ez a kozmopolita(!) heje huja sehova sem vezet..A Zoli cimborátok meg igen hasonló az elháritás szeme-füle Kutyaházy Gyurihoz,akit véletlenül soha nem büntettek meg semmiért..Gondolkozzatok.

      Törlés
  11. Hol van most az ellenzék? Minden baloldali képviselő mondjon le és vonuljon ki a parlamentből.

    VálaszTörlés
  12. NZP! Ez nálad az orgazmus? Szegény csökött barátom! El kell menni egy jó pszichiáterhez, ez oda tartozik! Ezt jóindulatúan írom! :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Magam vagyok a pszichiáter,kedves Laci..És én is marha jóindulatúan.

      Törlés
    2. Akkor mit lépsz egy paranoid skizofrén formulához, mint diagnózis!? OV ebben szenved (tudtommal kezelik)! Nálad bipoláris mániás depresszióra gyanakszom! Egy kis grafomániával fűszerezve...

      Törlés
    3. A mániás depresszióban lehet valami.Orbánt nem kezelik..Bár amit kap a pofájára,az nem fehérembernek való.

      Törlés
  13. Válaszok
    1. Ön degenerált,viszlát a jövőben!

      Törlés
    2. Törvényszerűen.És nem tanul belőle..

      Törlés
    3. Béni és NZP! Visszajöhettetek, látom. :-)

      Törlés
    4. Béni
      Örülök, mert már uncsi volt a kommentfelület. Eddig én sem szólhattam hozzá, jóváhagyás utáni vagyok. (voltam?) :-))

      Törlés
  14. Szia Marika!A véleményszabadság tarka virágai vagyunk..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Tarka Virág!
      Szerinted akkor mit kellene tenni? Ezt a többi tarka virágtól is kérdem...
      :-)

      Törlés
    2. Kedves mozigèpész.A Szabó Gábor féle platformról nem lehet az esély reményében változást generálni.A tudálékos,jogászkodó,jogállami duma+művi ,belvárosi trágárság nem menő.A Nagykörúton belül maroknyi szimpatizáns-de Bivalybasznádon a keményen dolgozó kisemberek köpnek rá.No meg a kozmopolita stich,amit a jobbikos haver a kocsmàban lefordít magyarra..Ez a puskapor 26 éve el lett lőve,ebben az országban örökre.Az esetleges támogatók messze vannak,és számukra a jelek alapján érdektelenrk vagytok.(pl Nuland,a Nudelman rabbi unokája,vagy Mélia,akit a megbízó épp visszatesz a Freedom Houseba,vagy az elvezényelt Goodfriend,stb.A Csálsz Gáti féle vinal kevés,etc.etc.)Hogy eséllyel mit lehetne tenni:Egy igazi Jobbikszerű alakzattal (a jelenlegi ócska és álságos) egy a fiatal Orbán szerűen tehetséges,de még TISZTAKEZŰ ÉS HITELES-gyalázatos,korrupt slepp nélkül nemzeti politikàt hirdetni..Törvényszerű,hogy ez fog következni,mert másnak semmi esélye.Bár jele mèg nincs,és nem a Gurmai Zita fia lesz a vezér..

      Törlés
    3. Már csak azt nem értem, miért ide írsz? Ezt a zavaros neonáci fejtegetést boldogan olvasnák elvtársaid a kurucon. Itt ne számíts zajos sikerre. :-)

      Törlés
    4. Kizàrólag pedagógiai okokból irtam ide.Én voltam a "demokrácia sátrába" beszüremkedő "Valóság testvéretek" ahogy Bereményi Géza írhatta volna valamrly Cseh Tamas dalhoz..Amit (ma még) zavaros neonáci fejtegetésnek nevezel,az az "odakinti" világ.Lehet róla nem.tudomást venni,csak előbb utóbb úgy jàrni,mint a Szabó Gábor.(aki nem tanult a jófiúság csúfos bukásából,különben nem bohockodik itt a sátorban teljesen esèlytelenül.)A szimpátiámat (talán) azért élvezitek,mert a Tölgyessy (egyik) embereként megmerítkeztem valaha a szadeszos "tanokban"-a gyors ébredesig..

      Törlés
    5. Nyilván nagy pedagógus lehetsz, Tarsolyodban a bölcsek kövével. :-)
      Az még nem esett le neked, hogy a Tuareg pont azért „bohóckodik itt a sátorban” – hogy téged idézzelek – hogy minél több ember ébredjen rá, hogy a náci tanok elterjedése és a diktatúra bebetonozódása az ország végső pusztulását fogja okozni?

      Törlés
    6. Sok sót megettem a felsőoktatásban-de ez itt mellékes.Ez itt egy náci(zmusra) kicsit fogékony nemzet,és csak a III.Birodalmat tartják sokan a legigazságosabb társadalomnak,ahol sikerült a munka és a tőke ellentétét felszámolni,ami miatt is a tematikus csatornákon 70 év után is gyalázni kell naponta hazug filmekkel,a mítoszokat ápolandó..Függetlenül ettől,a világ a pusztulás felé halad,a "világszdsz" (by Bogár László) által Ukrajnában gerjesztett háborút tekintendő..Amit tájékozott emberként nyilván te is tudsz.

      Törlés
    7. Na tessék! Azt hittem, végre összefutottam egy valódi nácival, de nem: megint csak egy neonácira akadtam.
      A kettő között szerintem az a különbség, hogy az utóbbi még végtelenül gyáva is. Tudja, hogy amit képvisel, arra nincs mentség, civilizált, legalább kétbites aggyal rendelkező ember megveti és undorodik tőle, ezért hazudozik össze-vissza. Az emberi butaságra és gonoszságra épít ő is, mint elvetemült elődei.
      Szóval most csalódást okoztál. Kicsit unlak, úgyhogy azt hiszem, részemről befejezem a beszélgetést.
      Csak az érdekelne vajon a többi tarka virág is úgy gondolkodik-e, mint te.

      Törlés
    8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    9. Meddig virágozhatunk, vajon? :-))

      Törlés
  15. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  16. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  17. 2014 augusztusától kezdve az szerettem volna megtudni Tuaregtől, hogy 1) milyen alapon feltételezi az általa is látni vélt diktatúra PR intézményeként működő bíróság függetlenségét, és 2) van-e értelmezhető terve siker esetére azon túl, hogy a fiatal Orbán Viktor szólamait ismétli. Egy idő után meguntam a fecsegést.

    Az OGYM jelenléte nyilván befolyásolt dolgokat, talán példát mutatott sokaknak, talán ez is benne volt a netadós tüntetés létszámában és (relatív) sikerében. Talán belejátszott abba, hogy az ellenzékiség definícióját ma már egyre kevésbé azonosítják az ellenzéki pártokkal (ami egyébként annak idején, párttá válása előtt a Fidesznek is komoly érdeme volt - aki nem tanul a történelemből, megismétli azt). Most leparancsolja a térről ugyanaz a bíróság, amely eddig engedte a jelenlétét, természetesen értelmezhetetlen indokokkal, de ebben racionálisan gondolkodó ember számára nincs semmi meglepő, kár eljátszani a hattyú halálát.

    Ami viszont FÁJ, DÜHÍT ebben az egész tragikomédiában az, hogy elvonja a figyelmet a VALÓS harcról, ahol nem pár műanyag sátorban álmodozó ember és a "demokrácia eszméje" kap újabb pofont, hanem HÚSZ ÉV áldozatos munka, nemzetközileg elismert kiemelkedő teljesítmény, mindannyiunk élhető, emberhez méltó jövője.

    Akinek van pár perce handabandázásnál komolyabb dolgokkal foglalkozni, itt kezdheti: http://www.kishantos.hu/index.php?seo=&content=news&id=230

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ... és hogy ennek szerintem mi köze van demokráciához és jövőhöz (sokkal inkább, mint az OGYM-nek), itt lehet bővebben elolvasni: http://hajnalvilag.blogspot.hu/2013/11/s-sirt-hol-nemzet-sulyed-el-most-assuk.html

      Figyelmeztetés: saját írás, "önreklám". NE NYISSA MEG senki, akinek az egy táblára felférő szlogenek alkotják a világképét, következésképpen riadozik a hosszú, gondolkodást igénylő és rossz érzéseket keltő szövegektől. Én sajnos csak ilyesmivel szolgálhatok.

      Törlés
    2. Lórika! Elég volt! Már sokadik alkalommal próbálod aláásni(sikertelenül) Tuareg vezérünk tekintélyét. Kár a gőzért, nem fog sikerülni! Az OGYM március 15.-ei monumentális akciója megmutatta, hogy szervezetünk kőkeményen megállja a helyét a demokráciáért való bozótharcban. Még úgy is kiütöttük a narancsokat, hogy nem volt velünk Szöllősiné, a harcos amazon.

      Törlés
  18. Kíváncsi leszek, hogy mit fog csinálni a Tuareg miután kitiltották a Kossuth térről.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dániel Péter után megy.Elötte a Kocsis Mátét-akitől bekattant-leönti piros festékkel,majd magáévà teszi az "eleven emlékművön" Zoltai Andreát..

      Törlés
    2. ZollerPeti! Dehogy megy Dániel Péter után! A zsidók nem olyan hülyék, hogy útlevelet adjanak ennek a kis pukkancs soproni poncichtergyereknek. Az izraeli útlevél értékes, nem osztogatják.

      Törlés
    3. A pocichtergyerekek ha elvégezték is a fogorvosit,94 után nem szadeszoztak.Ez olyan,mint a fehér elefánt-lehet hogy van,de senki sem látott.A T. Szövegét olvasva hol Eörsi Mátyás,hol Gadó György,hol Kertész Ákos képét látja a lelki szem....Persze véletlen is lehet-bár a stílus àltalában maga az ember.Ezt Ilan Móhr is tudja,aki osztja a vízumot..Szerintem kapna.

      Törlés
  19. Én is ott voltam terepen március 15.-én az OGYM kommandós-egységében. Azt hiszem nem túlzom el ha azt mondom: hősök voltunk. Harcias gőggel szálltunk szembe az izzó gyülöletüket ránk projektáló félfasiszta öreg narancsokkal. Vén fonnyadt narancsnyik, orbánhívő mamókák rontottak ránk teljes fegyverzetben. De mi sem voltunk restek! Zúgott az "Orbán takarodj", "Demokráciát", "Nem hagyjuk". Az egyik díszmagyarban öltözött darutollas náci pofán akart verni de elugrottam. Rögtön visszavágtam, a nálam lévő uniós zászló rúdjával fejbe vágtam, hogy lerepült a kalap a felcsút-pozitív narancsnyikról.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A provokáció,a polgárpukkasztás alapvető kozmopolita tulajdonság.Hátha keletkezik OLYAN VÁGÓKÉP,amin látszólag pofánverik az embert.Demonstrálanó a baráti nyugateurópai sajtóban,hogy itt a bennszülöttek antiszemiták.(persze hogy mi okból,arrol szó ne essen)EMIATT volt a márc.15.Aki Felcsut hívő-hát tegye.Magánügy.A Tarsoly Csaba vallomása után nehéz lesz..Szerintem te meg Béni okosabb vagy,mint hogy zászlórúddal hadonássz egy ünnepen..

      Törlés
  20. Kedves Gábor! Bátyám vagy fia nem javitotta,hanem én már javitottam a virus internetemet,most sikerülve jól megyem!!! :)

    Még tovább kell söprölni az Orbán-rezsimet!!! Szerintjunk,hogy rendőrök kell azonnal elfogni Fideszes bűnözőket !!!!!! Tudjunk,hogy sem-sem lehet tovább építeni a stanidonokat,mert sok szegényember sem-sem kapják a pénzt!!!!!!! :(

    VálaszTörlés
  21. Na tessék kérem oszolni, nincs már itt semmi látnivaló..

    Tuareg maga sz@bta el, és adta a bíróság kezébe a döntést. Gyülekezési jogával visszaélve passzívan ellenállt, és nem vonult le önként, mikor arról a rendőrség határozott. Még akkor is, ha ő azt nem jogszerűnek ítélte, önbíráskodott. Törvénysértő módon, bejelentés nélkül, annak méltóságát aláásva megzavart egy nemzeti ünnepet. Ő maga sértette meg a gyülekezési törvény adta jogát. Ezt érdemli.

    És igen, a narancsok győztek. Ez egy igen gyors hidegháború volt. Mindenki döntse el maga, kinél szakadt el hamarabb a cérna.

    Akkor most már végre életerős, tanult férfiként lehet menni végre DOLGOZNI.

    Hajrá Köztársaság, hajrá Magyarok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ja.De adományikból élni kóserebb lenne,mint nyolckeres vénasszonyok nikotinbüzös lehelletét szagolni,a szájukban turkálni.Cserébe meg a blogon fröcsögni.Sic transit gloria Mundi..

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Hülye vagy. Fogorvosnak lenni hivatás. Fentiek alapján akkor már inkább azt az urológust sajnálom, aki Nálad végez prosztata-szűrést.. :D

      Törlés
    4. Rendben.Lehet,hogy hivatás.A prosztatám ok.Azért a Szabónak adhatnàtok tanácsot,hogy a sok nagyarcú duma utàn hogyan tovább..

      Törlés
    5. ALÁZAT, (ÖN)FEGYELEM, KITARTÁS.. Dehát sohasem tanul. Hagyni kell hát pofára esni. Most biztosan a sebeit nyalogatja, vagy nyalatja.. :D Nem kár érte.

      Törlés
    6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    7. sverde: Tévedsz, nem nyalogatja. Pár nap múlva meg tudod mit csinál.

      Törlés
    8. Sverde, Nagy Zolipeti! Hülyék vagytok ti! Tuareg térdéig sem értek. Az ő emberi nagysága, bölcs irányítása győzelemre fogja vezetni az OGYM demokrata harcosainak sokaságát. Orbánt elzavarjuk, Tuareg lesz a miniszterelnök, oszt' jónapot! Csaxólok: az OGYM ha aktiválja magát, Orbán sírva fog menekülni Putyinhoz.

      Törlés
    9. Hát igen.Bár a sérelem a "Hugyosmátéval" kezdődött,aki (tán ) a Portik (vagy a Vizovicki) emberét nem engedte "jófiúnak" lenni.Akkor találta ki a mi Gábor barárunk,hogy bosszúból népgyűlésen buktatja meg a rezsimet,közfelkiáltással.Innen indult a történet.Aztán lett maroknyi imádó,az aktív,RÁÉRŐ,demokratikus nagymamák közül..Nekik játszott a mi barátunk,nyomatta a blogot,és élt vissza a gyülekezési joggal,+a reakciós bírók gecizésével..Várjuk a nagy bejelentést,ami akkorát szól majd,hogy megnedvesedik a rajongók bugyija..

      Törlés
    10. Jujjdeizgi nyuszika.. Biztosan azért liberálta a Trollokat is ismét, mert unja már a sok körbenyalizást. Rátok unt, de rendesen.. :D

      Törlés
    11. A nyuszika57 egy rajongó .(a szövege alapján egyik csinos,fiatalos nagymama lehet).Én pasi vagyok.NZP.

      Törlés
    12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    13. Tuareg meg a munka...már nem is emlékezik mikor dolgozott utoljára normális munkahelyen. Szerinted ilyen hozzáállással ki alkalmazná?

      Törlés
    14. Senki? .. :O :D

      Törlés
  22. Tuareg az elkövetkezendő napokban nagy bejelentést fog tenni! Bejelenti az Orbán-ház trónfosztását és a szabad választások kiírását. Átmenetileg át fogja venni a hatalmat, mint I. Tuareg Magyarország vezérlő fejedelme. Szabó egyetlen szavára fog összeomlani az egész narancsszagú államapparátus. A TEK megpróbál majd lépni, de Tuareg ellen még ők is tehetetlenek lesznek. Szöllősinének pedig szobra lesz a Szabadság téri Hitler szobor helyén....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó a humorod,Béni.Ismeretlenül is köszöntelek.Pedig te nem voltál 89ben szadesz hívő,mint én..Szóval várjuk a nagy bejelentést.Lehet,hogy a Szabó eszelte ki,hogy a Tarsoly (gyanús név,nem jászkun!) korrumpálja a Szíjártót,majd megzsarolva bebuktassa a NER rendszerét?..

      Törlés
  23. Tuareget valószínűleg a térről viszik majd el zsákban pár év múlva hajléktalanként..kér érte. Gazdag fogorvosként is politizálhatott volna. Úgy hitelesebb lett volna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na jó, de előbb rá kell szoknia a szeszre. Ajánlom a Rezső téri csövest, ő szívesen koccintós sommelier tanfolyamot tart neki. Esetleg még az Üllői úti Bácskai borozóba is beugorhatnak, csak kár hogy az már a ferencvároshoz tartozik...

      Törlés
    2. :) Csak vénatartásként vagyunk itt.. Mihelyst erőre kap repülünk MIND. :D Van még akitől elszívhat enregiát?????

      Törlés
  24. Dr. Rostás Béni

    Óda Tuareghez

    Hozsánna neked oh Sopron város géniusza
    Demokrácia őrszeme, antifasiszták ékköve.
    Te vagy az, ki élted élvén felédsz egy célért,
    Te vagy az, ki erkölcs Evereszt csúcsára jutottál,
    Onnan lángolsz, utat mutatsz és istápolsz.
    Humánumod megigéz, erőt ad a harchoz.
    Alázattal kérlek segíts, nagy vezérünk Szabó Gábor.

    Kossuth téri szónoklataid hevülete megborzongat,
    Lánglelked újabb és újabb csatákba hív a narancsok ellen.
    A győzelem bizonyos, OGYM-ünk győzni fog.
    Bölcs útmutatásod, nyóckerben edződött acélos szellemed,
    Lenyűgöz, megbabonáz, rabul ejt.
    Tuaregek, Tuarege leborulunk előtted.

    /Csepel sziget 2015/


    ui: Hugyosmátéka megint becsurrantott a gatyeszba. Valami csörömpöl. Kussoljatok, jön Tuareg...............

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt a rohadt kettébaszott kurva életbe! De jó vers! Rögtön kirakom a blogomra, hátha akkor páran olvasni fogják.

      Törlés
  25. Demokraták!

    Most kaptam a hírt TELEX-en, hogy az OGYM beépült az összes minisztériumba. Mindenhol vannak embereink. Ha Tuareg kiadja a parancsot, a felcsúti Hitler a Gyorskocsi utcai fogházban fogja nyammogni a paszternákfőzeléket! Fasírt nem jár bele!

    VálaszTörlés
  26. Nem kell pánikba esni, max. átköltöznek egy olyan helyre ahol le se sz@eja őket a rendőrség...lehet most a Fővárosi Törvényszék előtt fognak kempelni? )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor már inkább a HŐSÖK TERE.. :D

      Törlés
  27. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  28. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  29. "Demokraták,ébresztő..!! (by féleszű Feri)
    "Fegyverbe ,fegyverbe !!" (by Uitz Béla )

    VálaszTörlés
  30. Tuareg alapvetően szokás szerint iránytévesztésben van. A Narancsrendszer szépen bontja le magát, még ellenzék, hovatovább Tuareg nélkül is. Az igazi veszélyt a Jobbik jelenti hosszú távon. Gabi barátunknak át kellene cuccolni a Jobbikosok székháza elé.:)

    VálaszTörlés
  31. Nem tudom ti hogy vagytok vele de én nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy Tuareg február 28. óta csak adományokból él.

    VálaszTörlés
  32. Szerintem nem annyira hülye ez a Tuareg mint amennyire mutatja! Tudja Ő hogy csak mentőövet dobott be neki a bíróság!
    Arra már rég rájött, hogy az eredeti cél (Orbán lemondatása) nem teljesülhet az ügyeleti rendszerben működtetett kempingezéssel. Az vér ciki lett volna azt mondani Zsuzskának meg nyuszikának, hogy ennyi volt menjünk haza!! Még a Sándorné Bene füléről is lezuhant volna a telefon ha ezt hallja!
    Sokkal kevesebb veszteséggel tud lejönni a térről így bírósági támogatással! Lássuk be nincs a világon olyan kormány amelyiket vadkempingezéssel le lehet mondatni, azaz egy hibás üzleti modell volt!

    VálaszTörlés
  33. Az élettársa dolgozik rendesen, gondolom ő tartja el. Amúgy full igénytelen a csávó. Cigi kávé kombóval elvan amíg az infarktus el nem viszi. Biztos sokan dobtak neki pénzt.

    VálaszTörlés
  34. Nem semmi csaj lehet ha még kitart Tuareg mellett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem Ő az egyetlen kopasz, feketeruhás, bakkancsos okostojás aki teljesen normális párkapcsolatban él!

      Törlés
  35. A kudarcot hogy fogja eladni a nyuszikàék Zsuzska stb felé?Természetesen győzelemnek nevezve.Az élettársa csak guminő lehet-ezt a fazont ép elmével kibírni elképzelhetetlen..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Véleményszabadság Tarka Virágai! :-D NZP, Komisszár, Sverde, Loránt, Béni, Joe!
      Örülök, hogy virágozhattok! (még) Remélem, nem tiszavirág-életűek lesztek. Nem is értem, mi történt, hogy én sem vagyok már "jóváhagyás utáni." Kissé gyanús is. :-) Remek humorotok van, jó meglátásokkal ötvözve. Vagy fordítva. Élvezem a kommentjeiteket. Elolvastam Loránt ajánlatát is. Jó a "hajnalvilág", szoktam ott (is) járni. Hadd adjak egy tanácsot, Komisszár és NZP. ( Ha elfogadjátok.) A társ magánügy. Vele ne viccelődjetek.No, virágozzatok minél tovább! Többünk szórakoztatására, akik már csupán miattatok járunk ide! :-)) Üdv!

      Törlés
    2. Csókolm a kezed.Igaz.A társ magánügy.Isneretlenül is tisztelet neki.Élcelődjünk Zoltai Andreán.Lelki szemeimmel látom,amiként a Szabó Gábor az "eleven emlékművön" hátulról hágja,azt rikoltván:"Mi poncicterek tartsunk össze"..

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    4. Őszinte szégyent érzek amiatt, hogy ebbe a "tarka virág" felsorolásba kerültem csak azért, mert a "don't feed the troll" szabályt alkalmazom.

      Sajnálom nincs türelmem a mellém sorolt "virágok" elsősorban érvelési hibákra épülő, tehát a néma kilégzésnél is értéktelenebb megnyilatkozásaival foglalkozni. Ahogy láthatóan a "támogatók" felé sem megy át, hogy "értük" vitázom "ellenük", és azért nem fagyasztom a hátsómat a Kossuth téren, mert tudok olyan területen DOLGOZNI, amelyben a változás valódi lehetőségét látom, szemben a sátortáborozással meg kiabálással. Ja meg azért, mert egy órányi hidegben álldogálás elég ahhoz, hogy napokra mozgásképtelen legyek.

      Remélem, sikerült mindenkit felbosszantanom. Mentségemre szóljon: én is feljelentettem magam a Fidelitasnál provokátorként. Figyelem, önreklám, NE OLVASSA SENKI, akinek elég a transzparensekre felírható világnézete (vagy a sajátját arra építi, hogy okosabbnak véli magát az előbbieknél, de csak "ad hominem" fröcsögésre képes)... http://hajnalvilag.blogspot.hu/2015/03/provokator.html

      Én kérek elnézést.

      Törlés
    5. Úgy látom itt nincsenek értelmes emberek. Komolyan mondom olyan vagyok én itt mint gyertyafény a sötét éjszakában. Felfordul a gyomrom a "tarka virágok" undorító retorikájától. Ha nem tudtátok volna a stílus maga az ember. Hogy basznátok szájba a jó édes zsírosképű, fókabajszú cigány kurva anyátokat tejszínen!

      Törlés
    6. Lóránd! Nem akartam, de ez volt eddig a legjobb két hsz, amit olvastam! El vagyok ájulva,.hogy le lettem tiltva (? most kiderült tart -e még), az ilyen szövegek a virágoktól meg megjelenhetnek! :(

      Nem tetszik, nem értek egyet most Anikóval!
      Inkább veled! Lehet basztatni bárkit, de mindennek van egy határa!
      Gyurcsány féleszű??? Szeretném én annak a harmadát legalább, és tudnám kezelni a hülyéket is (nem az itteni hsz-nak a minősítés!).

      Mivel visszafelé olvastam most, tudom a bejelentést!
      Kár hogy nem valós számok jelennek meg a blogokban!
      Lenagyizzátok Zsuzskát, nyuszikát, élcelődtök, leszóljátok a soproniakat, általánosítotok, azért srm lesz ebben az országban változás! Sajnos az OGYM nem az lett, aminek indult! Sajnos a létszám sokan tudjuk miért, csökkent folyamatosan, és nincs országos hálózat! Sajnos igazi DK-sok tartottak ki Gábor mellett, megtagadva a pártjukat! Sajnos sokan fognak pofára esni, ha kiderülnek majd az igaz történetek! Mert egyszer mindennek eljön az ideje, mindennek oka van, és lesznek akik ott sírnak majd, ahol senki sem látja! :(

      Na bocsi, hogy itt is csak "ugatok", ahogy egy intelligens OGYM rajongó fogalmazott nemrég a DK-s oldalunkon, ahol.nem osztunk Tuareg blogot, de elvileg itt még megszólalhatok (most kiderül).

      Élvezzétek, hogy itt lehettek, szabadon véleményt nyilváníthattok,.de egymás ekézését ne vigyézek túlzásba, mert az ember magas állitja ki a bizonyítványát a saját írásával!
      Ne süllyedjetek egy bizonyos szint alá!

      Törlés
    7. Mármint az igazi Lóránddal értek egyet, nem a vulgárisssal!

      Törlés
  36. Azért kedvelünk,Loránd.Biztosan igazi demokrata vagy,nem csak kekeckedő fasz,mint a "tarka viragok."Tudod,attól,hogy a táborozós hejehujázós nagyképű izétől herótunk van-a "rezsimszolgákról" is megvan a véleményünk..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyikőtöket sem ismerem, tehát NINCS személyes véleményem (pl "kekeckedő fasz") - nyilván el tudnánk viselni egymást. Bár ha már itt tartunk, azért Bénitől szívesen látnék akár egyetlen számomra is értékelhető mondatot előzőleg... biztos értékesebb ember, mint amennyit itt mutat magából.

      Viszont ez egy tematikus vita is lehetne, amely éppen nem személyekről szól, hanem álláspontok közös, konstruktív elemzéséről. Háttér: én egy fal felé rohanó autóban érzem magam, ahol az önjelölt sofőrök egymással üvöltöznek, meg rajongótábor előtt pózolnak, mialatt az értelmes cselekvésre való idő vészesen fogy (ha van még egyáltalán). Ebben a viharban a magyarországi politikai történet apró, tipikus jelenség csupán. (Vigyázat, önreklám, angolul tudók előnyben: http://hajnalvilag.hu/projects/TasteOfLuck.pdf )

      És NEM vagyok demokrata. A "modern demokrácia" egy mese, amely ebben a formában soha nem létezett és soha nem működött, ahogy az élő rendszerek sem demokratikusak, hanem egymást átszövő hierarchiákra épülnek. Ez különbözteti meg az élő malacot a belőle készült daráléktól. Az általam kedvelt rendszer egyfajta dinamikus, transzparens meritokrácia, amely képes az embert önmagában megbecsülni, és a szükséges mértékben elválasztani véleményétől, világképétől (lásd szubjektum és identitás különbsége). Kár, hogy "hétköznapi emberekkel" a jelek szerint nem megvalósítható... :-)

      Egyébként ma is egyfajta sajátos meritokráciában élünk, csak az "érdemet" a többiek félrelökésének képessége, meg a szóvirág-kommunikáció jelenti, "fent" és "lent" egyaránt. Ezért érdektelen számomra, hogy melyik oldalról, milyen háttérrel jelenik meg az üvöltözés, vagy a gúnyolódás.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Na mi van? Kitörölted az újnáci kommentedet mi? Hogy az Isten basszon meg a seggednél foggva te szemétláda.

      Törlés
  37. OK, hogy páraknak itt nem szimpi Tuareg, meg azt hiszik magukról: jópofák.
    Néha igen, de többször inkább primitívek. Nem baj, vagy legalább is az övéké.
    De hol van Gábor, mert a face oldala is elérhetetlen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még nem "végzett" az "eleven emlékművön" Zoltai Andreával..Majd jön,és elájulunk a falrengető dumától..

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Nagyon rá vagy kattanva erre a Zoltai Erikára. Mondjuk elég jó csaj. De Tuareg egy újjal sem fog hozzányúlni. Szabó immáron négy éve kiegyensúlyozott homoszexuális párkapcsolstban él egy újpesti buszsofőrrel.

      Törlés
    4. Zoltai Andrea.Jó csaj-látványos szilikonmellekkel.A Z.Gusztáv leánya,igazi liberális.A Szabó Gáborhoz való .Apropos.Letöltvén a könyved-emlékeztet a címadás Nietzsche Hajnalpír ciklusara.Csak nem ő ihletett?Mert ő kurvára nem olvasmànyos..

      Törlés
  38. Meg nem erősített források szerint Szabó határozatlan időre felfüggesztette a blog szerkesztését. Az OGYM újjászervezésén dolgozik, szükség van egy kis tisztogatásra a szervezeten belül. Állítólag Szöllősiné puccsot kísérelt meg Tuareg ellen és sikerült átvennie az irányítást az egyik sátorban. A gond az, hogy abban van a Kossuth téri számítástechnikai infrastruktúra központja, vagyis Tuareg laptopja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szöveged tele van érvelési hibákkal. A "baszás" szó meg, a "kurva anyád" szókapcsolat például egyszer sem szerepel. Jó lenne ha kicsit magadba szállnál és olvasnád az új blogomat.
      FIGYELEM ÖNREKLÁM!!!

      www.leszophatsz.blogspot.hu

      Törlés
    2. Istenem, mennyire szánalmas ez az egész.

      Törlés
  39. Aki korpa közé keveredik...

    Remélem azért van, akinek feltűnik a különbség az általam (Loránd) és az imposztor (Lóránd) által írt szövegek közötti különbség - köszönet az ismeretlennek a kontrasztért, hiszen akár lehetnék én is ekkora tahó. Akinek nem, annak úgyis mindegy...

    (egyúttal tesztelem a Google "személyes adatokkal való visszaélés" szolgáltatását, amiért szintén köszönet ;-) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Puszillak kedves imposztor ál-Lóránd!

      Jelentettelek személyes adatokkal való visszaélésért!

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Gábor!

      Eléggé össze vagyok zavarodva. Mi van veled, mérnem szerkeszted a blogot?
      Szöllősiné árulása engem lepett meg legjobban. Nem vagyok áruló. Ott voltam én is, de mit tehettem volna mikor beállít a három fiával. Azér nem kellett volna Sopronba menni, most a többieknek is az lesz az érzése, hogy recseg-ropog az OGYM. Mi veled vagyunk, a másik sátort Szemán Pista őrzi, ahol a konvektor van.
      Várunk vissza!

      HAJRÁ OGYM!!!!!!!!!!!!!!! TÚLJUTUNK EZEN IS

      Törlés
    4. Mi van? Mi ez a puccs? Besírok. :D

      Törlés
  40. Menjetek végre haza. Senkinek nem fogtok hiányozni.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Mene,tekel,ufarszin..Ez van,Béla bácsi.A Szabó Gábor megmèretett,ès könnyűnek találtatott.Nem a zsemlye volt kicsi,hanem a pofa nagy..Beigérte nekünk a nemzetgyülést,a demokráciát,és még mindig itt rohadunk a diktatúrában.Gááz..

      Törlés
  41. Béla bácsi! Az ápolók mindjárt hozzák önnek a nyugtatót!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen megértem, hogy a saját neved és arcod szégyelled - de nem gondolod, hogy az enyém mögé bújni tényleg ordas bunkóság?

      Törlés
  42. Üdv Lóránd!
    A suttyóság a mennyiségi növekedésből minőségi változásba ment át,- gondolok itt az önjelölt alteregódra. Bénikéék hozzá képest pajkos kis tahók.

    Kishantos nagyon a bögyébe lehet viktorunknak, mert nem hiszem hogy az NFA magától találta volna ki ezt a gyalázatot. hogy rúgjana beléjük még egyet. Az is érdekes, hogy a 444-en kivül még a tökösnek tünő HVG sem foglalkozott az üggyel...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem túl meglepő.
      Kishantos volt Ángyán József "hátországa", amikor az új hűbéri rendszer kialakítása miatt "árulóvá vált", lemondott, kilépett. Összefogtak Horváth Andrással, a NAV ügyek első fecskéjével, Ertsey Attilával (Élőlánc) létrehozták a TESZ-t (Tisztességes Emberek Szövetsége). Csupa olyan figura, akiknek a létezése is szálka az urak... szemében.
      Most pedig megmutatják, mert tőlünk nyugodtan megtehetik, hogy a belét kitapossák annak, aki valóban veszélyes rájuk.

      Törlés
  43. El kell, hogy keserítsem a kárörvendőket meg a trollokat: nem hagyom abba a blog írását csak ideiglenesen szüneteltetem - technikai és infrastruktúrális problémák miatt.

    Ami Szöllősinét illeti, hatalmasat csalódtam benne. Büntetőfeljelentés megtéve.

    VálaszTörlés
  44. Remélem azért beszámolsz mi történt. Dúrva.

    VálaszTörlés
  45. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  46. Most mi van??
    Eddig azt hittem, hogy a Szöllősinét csak Béni humora hozta ide!
    Mi történt?

    VálaszTörlés
  47. Várjuk a beszámolót.A Szöllősinés aspektust hangulati elemekkel is színezve..

    VálaszTörlés
  48. Várjuk a beszámolót.A Szöllősinés aspektust hangulati elemekkel is színezve..

    VálaszTörlés
  49. Aranyos, hogy létrehoztak immár egy kamu Szabó Gábor nicket is, mint anno Szöllősynére is tették. Ennyire fostok? Természetesen semmi gond Szöllősinével a nickkel, ami írta a nevemben, viszont annál több. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos, nekem jó tapasztalatom van, a Google egy nap alatt letiltotta az alteregómat, szerintem nálad se lesz gond.

      Ha már arra jártam, engem is meglepő érdekesség: 2015 január 25-én(!) hozták létre egy szintén a nevem alatt futó Youtube csatornával együtt (amit most szintén jeleztem a Google-nak). Még egy érdekesség: "Rostás Béni" szintén meglehetősen üres Google+ accountja épp egy nappal ezután(!) született, és nem túl valószínű, hogy a profilkép alapján Saif al-Islam Muammar al-Gaddafi szövegelne itt ezen a néven...

      Elsőre személyes sértettségre gyanakodtam. Most már nem. Viszont nyugodt lélekkel üzenem az ügyosztálynak: láttátok, mennyire semmit nem ér az, amit beszélek, teljesen felesleges volt épp most belenyúlni. Persze nyilván többet tudtok, mint én... javaslom, nézzetek utána, hogy mit csinálok és próbáljátok saját józan gondolkodással felfogni, miért.
      Jó munkát!

      Törlés