2016. június 15., szerda

Kettőnull

Na, ebből az írásból kiderül majd, hogy ki az, aki a fészbukon csak a címet kommenteli, és ki olvassa el, miről szól. Merthát nem épp arról írok, amiről épp a net harsog. Najó, kicsit arról is, kezdetnek.




Szóval a focieeebén a magyarok győztek az osztrákok ellen kettőnullra. Hurrá, vagy a feneegyemeg, nagyjából ez a két vélemény van netszerte. Merthát ez nyilvánvalóan jól jön Orbánnak, hogy melldöngessen: na lám, megtérült a sokszázmilliárdnyi stadionépítés. Térült a fenét, köze nincs hozzá, de ugorjunk. Akik meg örülnek, pusztán azért teszik, mert győztek a magyarok, meg évtizedek után először vagyunk eeebén, hurrá. Na, nekem aztán tökmindegy, mindig is kosaras voltam, nem focista, úgyhogy megértem én mind a két oldal érveit, abban hiba nincs. Ám amiben van hiba, és ami miatt ez lett a cím: Kettőnull.


Múlt héten elfogadta a parlamentnek nevezett diktatúra-díszlet a Terrortörvényt. Ezzel bevezette a Rezsim a fasiszta diktatúrát. Most meg éppen a 2017-es költségvetés hussan át ugyanott, olyan tételekkel, amik tömeges elszégenyedéshez, emberhalálhoz, ilyesmikhez vezetnek. Naésakkor. Most ilyen szemmel tessenek mégegyszer nekifutni a netnek, és megnézni a cikkek, posztok, kommentek arányait. Friss fasiszta diktatúránkról nagyjából 1%, az országunk jövő évét kicsináló nyomorköltségvetésről megintcsak 1%, kutyacicasünimókus 8%, magyarosztrák: 90%. Bravó. Ott tartunk, hogy a nyílt fegyveres diktatúra bevezetése apróbetűs mellékzörej lett egy hét alatt. Meg a nyomorköltségvetés egy nap alatt.


Hát akkor meg valóban kettőnull. Mégpedig Orbánnak a Néppel szemben. Ugyanis két olyan dolgot húzott meg egy héten belül, amiért tőlünk nyugatra már fellógatták volna az első fára, itt meg mindenki túllépett rajta: apróság, mínuszos hír, nemde. Atyaég. Most mondjam azt, hogy megérdemli az a Nép a sorsát, amelyik ennyire hagyja magát manipulálni? Kiskezitcsókolom, az eeebének gyorsan vége lesz, és marad a fasiszta diktatúra, meg a nyomorköltségvetés minden hazánkfiának a mindennapjaira. Ja, ha majd elviszik a honpolgárt, vagy épp éhenhal, akkor ne tessenek panaszkodni, kaja, meg szabadság helyett ott lesz a magyarosztrák kettőnull, nem?


A Nép persze véleményvezérek után megy, ezt tudjuk. Média, értelmiség, pártok, miegymás. És ha lehet, ez még súlyosabb, megmutatja ugyanis, hogy milyen szinten állt be Orbán játékába itt az egész, magát ellenzéki véleményformálónak nevező banda. A cikkhez mellékelt képeken látszanak azoknak a megnyilvánulásai, akiknek pont minden pillanatban arra kéne a Nép figyelmét felhívni: ne tessenek bedőlni a figyelemeltereléseknek: diktatúra van, és nyomor, azzal foglalkozzunk, mert az nem egy napos sztori, és valóban húsbavágó ügy. Tessenek ezeket az eredeti képernyőmentéseket megnézni figyelmesen. Aztán elgondolkodni, de erősen, ki milyen szerepet is játszik a mai magyar politikában valójában. Mert amivé ez az egész mostanra silányult, az szintén kettőnull. Így leírva:

00.

8 megjegyzés:

  1. A magyar-osztrák meccs akár példa értékű is lehetne. Magyar nép vs. Orbán-rezsim 2:0!

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem ez az írásod összefoglalja nagy vonalakban, a mai valóságot. Nincs mit hozzátenni. (de dolgozom rajta :-) )

    VálaszTörlés
  3. Kettős érzésem van. Örülök a győzelemnek de nem örülök a zorbán naugye jének :(

    VálaszTörlés
  4. Tény, ami le van írva, de a foci eredményt vegyük külön, hiszen népes tábora van, főleg azok, akik még kicsit jobban élnek, mint a többiek, így talán nem nélkülöznek. Egyébként a leírtak minden szavával maximálisan egyetértek ! S, az Isten-adta magyar nép többsége még mindig jobban élne, mint éli a mindannapjait? Érthetetlen, hiszen, ha igaz, több mint 4 MILLIÓNYIAN élnek MÉLYSZEGÉNYSÉGBEN, de hol vannak ők? KI, ill. KIK TUDJÁK ŐKET KIMOZDÍTANI ???

    VálaszTörlés
  5. ami Magyarorszagon folyik az mar az abszurd orulet legfelsobb foka, pontosan azokert a hir-, es jelentosegaranyokrol amit leirtal, magyarorszagon mindenki megbolondult total elvesztettek a valosagerzekelesuket az emberek. aki orulni tud vagy orulni probal az eredmenynek kb hasonlo, mint mikor valaki haldoklik a sivatagi homokon a 60 fokban de vizionalja, hogy csak otthon lazazik a legkondis lakasaban, nem szamit hol all politikailag es orul vagy csak orulni probal. na es az ezzel kapcsolatos torzsalkodasok is horrorisztikusak: azert gyilkolni es arulozni akarkit mert orul vagy nem orul egy szaros sporteredmenynek... orban szelleme mindenhol : a pusztulas es a viszaly szelleme, habar maga orban csak egy ikon egy varazsige ami elocsalta a kollektiv palackbol a szellemet... most en is fasiszta leszek: letezhet olyan hogy neplelek

    VálaszTörlés
  6. Előkerült KEN!
    Ajvé!
    Nagy a córesz!

    VálaszTörlés
  7. Panem et circenses. Az EB nek hála nincs szüksége a tyrannisnak meg a sleppjének újabb gumicsontra. Ez az ország már az enyészeté és a saját népe ennek az oka. OV egy szörnyeteg, de nem lenne több egy szakadt plüssmackónál, ha a nép mely létrehozta nem egy hitvány, megalkuvó, szervilis, önző torzója lenne az emberiség söpredékének. OV leválthatatlan, mert ha a személye halandó is, az idea amit megtestesít nem a sajátja, hanem egy egész népé mely nem tanult a múlt hibáiból a saját kárán sem. OV egy manifesztum, egy okozat az okok meg maguk az emberek, azok akikkel minden nap az utcán találkozunk, munkahelyeken stb. OV csak egy tumor, mely mindig ki fog újulni amíg vannak rákos sejtek melyek létrehozhatják. Mivel ennyi embert nem lehet "leváltani", így ez az egész helyzet kilátástalan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szambol vetted ki kedves Istvan (minden szavad) Gyonyoru text egy mualkotas valosaggal ive van dallama ritmusa minden a pontos a pontos helyen

      Törlés