2016. március 9., szerda

BeégteTEK

Na, a TEK március 15-i Múzeumkörút lezárós lufiját közös erővel kipukkasztottuk. Már épp a neméranevemnél, meg az ottsevótunknál tartanak, nem győznek magyarázkodni, meg elhatárolódni saját maguktól.




Ritka az olyan alkalom, mikor egy blog képes napok alatt visszavonulásra kényszeríteni egy Önkényuralmi Terrorbandát. Pedig most épp ez történt. Mikor értesültem a TEK mindent lezárni akaró, motozó, átkutató, meg egyéb nyalánkságairól, viharban megírtam az erről szóló blogot. Mivel abban olyan jogi hivatkozás volt, ami mástól nem tudható, mert egy általam egy éve indított per eredményét tartalmazza, ezért aztán eljutott a net legtávolabbi csücskébe is. És persze átvette a fél magyar sajtó - napersze a nevem, meg egyáltalán a forrás megjelölése nélkül, de ezt is megszoktam. Mivel a TEK fenyegető közleményein onnantól mindenki csak mulatott, le is álltak még aznap, kis némaság után meg elkezdődött a lassú elhatárolódás saját maguktól. Hát persze, hogy nem jogosultak Ők semmire, csak épp titokban ott lesznek, nézegetnek, meg a normál rendőröket kérik meg, ha valami gáz van, mert persze Ők tüntetési területen nem intézkedhetnek, ésatöbbi. Naigen, ez valóban így van, a baj csak az, hogy ezt én írtam, Ők meg korábban épp az ellenkezőjét. Szóval hazudott a TEK-es Orbánverőlegény, akit Hajdúnak hívnak, és rajta lett kapva, szeva.


Mondtam én, ezek már kapkodnak, mert nem értik: a Kockásinges Forradalom új minőséget hoz a demokratikus ellenállásba. Nem működnek a megosztásra irányuló játszmák, nem jönnek be az üres blöffök, fenyegető lufieregetések, már a karaktergyilkossági kísérletek is inkább közröhejhez, és a megtámadottal való szolidaritáshoz vezetnek. Lásd Pukli oskolaigazgató esete a felmenőivel, meg ősidőkben való önkéntesen megszüntetett párttagságával: kutyát nem érdekli, ez nem jön már be, Narancsgecik. Ellenben mindenki fölkapja végre a fejét, mikor Orbán újabb és újabb úrhatnám debilségeire derül fény: kitüntetgetik egymást az azeri diktátorhaverral, kastélyban lakik, szolgálókkal: kicsit sokat olvasta a legkisebb fiú királyságot meg felekirálylányt - lehet, hogy fordítva - eredményező meséjét, és kicsit keveset a társadalomtudományokat. Így aztán ott ragadt a foci-kisvasút-katonásdi terepasztalon, ez persze nem baj, csakhát a mi bőrünkre megy a gyermeki tobzódás, mert nem 1:72 arányú maketteket barkácsol, hanem sokszoros áron életnagyságúakat az adófizetők pénzéből.


És akkor egy kis stop. Meg szokták kérdezni néha: mit is értünk el múltévi kilenchónapos Kossuth téri állandó tüntetésünkkel? Többnyire persze az ilyen kérdések álnaivak, otthonülő, ezért fizetett bértollnokoktól származnak, de egy pillanatra mégis vegyük komolyan, és válaszolok rá. Sokmindent, tételesen is fölsorolható, ám most maradjunk egynél: épp a mostani TEK-lufi kipukkasztásnál. Ha én nem megyek ki annak idején állandó tüntetéssel a Térre, ott nem csatlakoznak hozzám jósokan, akkor nem lesz olyan sátras demokrata tüntetés, mely oly szinten zavarja a Felcsúti Gazembert, hogy ránk küldje éjszakai akciókban a csicskáit. Ha nem küldi ránk, akkor nem indítok pert a TASZ segítségével ellenük, és ha nem indítok pert ellenük, akkor a Bíróság nem mondja ki épp a közelmúltban, hogy a TEK önmaga nem jogosult tüntetési területen semmire, CSAK a területileg illetékes rendőrkapitányság, ami Budapesten a BRFK. És ha ezt a Bíróság nem mondja ki, akkor én nem tudom ezt megírni, ha meg nem tudom megírni, akkor nincs mit szétvinni a neten, meg megírni sajtóilag, és akkor nem ismeri meg az ország a valóságot, és akkor a TEK nem vonulna épp vissza, és akkor NEM LENNE tüntetés a Múzeum Körúton az Orbáni önfényező beszéd idején. Így meg LESZ.


Na, elég érthető, kedves kritikusaim, mit is értünk el a korábbi sátrazásokkal? Per pillanat épp azt, hogy simán, minden aggodalom nélkül, rendőri biztosítással lehet egy békés demonstráción részt venni március 15-én a Múzeumkörúton Büki Zoli szervezésében, ami nem lenne, ha mi nem töltünk 9 hónapot előző évben sátras tüntetéssel a Kossuthon. Na, értelmes olvasóim tízezreinek ez gondolom tökvilágos, akiknek meg ezután sem, azokat úgyis a világtalanságukért fizetik, ugorhatunk. Jómagam egyébként nem röpködtem a boldogságtól, mikor a Zoli bejelentett egy párhuzamos tüntetést az Orbánhablaty idejére. A Demokrata Ellenállás terve ugyanis az volt, hogy az előző évhez hasonlóan, most is beszivárgunk a Narancstömegbe, és kidudáljuk-kifütyüljük ismét a Gecit, saját biorobotjai között. De ez attól a pillanattól, hogy ott már két, egymással ellentétes tüntetés lesz, lehetetlenné vált: annyi lesz az egyenruhás, meg civilrendőr, hogy még kevésbé ismert csapattagjainkat is lekapcsolják egy másodperc alatt. Na, de most már van, ami van: Orbáncsicskák beégTEK, mi megyünk reggel 10-re Múzeumkertezni egyet a csakazértis elvén, délután meg találkozunk a Tanártüntetésen. Mert az lesz a Nagy Durranás.

Remélem, óriási. 


27 megjegyzés:

  1. Lesz egy szép, nagy, méltóságteljes tüntetés. (Hangosítást, egyebeket már biztosította valaki, mondjuk a szervezők?) Aztán irány haza, és megint újabb álmodozásokkal teli időszak következik. A TV túró-rudi automatáját nem foglalja el senki, és nem olvassák be az éppen aktuális 12 pontot az ostromlók. (Tényleg! 2006-ban volt egyáltalán valami beolvasni való a TV ostromakor, vagy csak az automata túró-rudijára pályáztak?) A vonulás, és az óbégatás már nem elég. Ha nagyon sokan vonulnak és nagyon üvöltenek, az sem elég, ez lesz március 15 tanulsága. De ezt lehet látni előre. Azután megint lehet várni nagyon sokáig, hogy legyen egy újabb alkalom, amikor összejönnek az emberek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ott leszek és biztos pofán baszok egy pár rohadék hazaáruló libsikomcsit! Tüntessetek a jó kurva anyátokban, ünneplés helyett koszos buzik! Csak gyertek gecik, kaptok a pofátokra és a TEK nem fog beavatkozni!!!

      Törlés
    2. Megtalálsz kispajtás, hajrá :D

      Törlés
    3. Mint a dedóban. Oda mennek kiabálni.Olyan, s kb annyi értelme is van,mint rágógumit tenni a tanár székére.akkor is ő kormányoz,akkor is sokan ünnepelnek,akkor is legyintenek az ilyen pitiáner ordibálókra.

      Törlés
    4. Arctalan fideszpatkány kamunick :D

      Törlés
    5. Ha valaki arcátlan, az maga Gábor Szabó, és a maga-féle anarchisták. Bármit is tesznek, nem fogják tudni ezt a kormányt megdönteni, mert, jó, ha tudja, hogy a magyar többség nem olyan ostoba, mint maguk. Azt kár is megjegyezni, hogy egy magyar ember a magyarok forradalmának ünnepén terveznek ilyen mocskos tüntetést.

      Törlés
    6. Mint 2006 október 23-án nemde. Ja, memória az nincs.

      Törlés
    7. Gyere csak gyere fercsi! Most remélem nem fognak kimenteni benneteket a rendőrök, mint az Operaháznál!

      Törlés
  2. Nem árt tudatossá tenni, hogy a TEK nem intézkedhet tüntetési területen.

    VálaszTörlés
  3. Isten Engem ugy segitsen , hogy ott legyek 10 órakor a Nemzeti Muzeumnál , mert Nekem EHHEZ JOGOM VAN !!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen. Es lehet ezzel novelni Orban hallgatosagat.

      Törlés
  4. Hát, észheztérTek-így kényelmesebb, no meg jogszerű, de, senki ne gondolja , hogy nem lesznek jelen-alengyeleket is ideértve......

    VálaszTörlés
  5. "Toszafot" a jegyzet mellé.
    A budapesti liberális zsidó nyikhajok nem férnek a bőrükbe.
    Ez a judeo-bolsevik-ávós családi hátterű destruktív söpredék, amelyik a legenyhébb kritika hatására is a holokauszt véd-pajzsa mögé bújik és minden kritikus hangra "antiszemitát" üvölt, tehát ezek az újlipótvárosi zsidó jabrancok, 1919-es magyarosított nevű bőrkabátos és komisszár, természetes és szellemi felmenőikhez hasonlóan folyamatosan demoralizálnak és a többségi demokratikusan kinyilvánított magyar nemzeti akarattal dacolnak. Köztudott, hogy ez a moszkovita gyökerű, 1947-től hatalomra került judeo-bolsevik családi hátterű, rákosista-kádárista, azóta baloldali liberálissá átvedlett etnikai, vallási és történelmi sors-és érdekközösség, a maga számára optimális környezetet csak olyan országban hozhat létre, ahol saját maga az úr! Ezért fokozatosan megpróbálnak más etnikumok, így a magyarság fölé kerekedni, és környezetükből kiemelkedve, környezetük gazdasági, politikai, kulturális élete fölött úrrá válni.
    A magyar nép és Magyarország, —bármennyire is törekszenek erre—, nem ilyen hely, ahol ezt tartósan sikerre vihetnék! Ez a feszültség legfőbb forrása!
    Magyarországon valójában nem antiszemitizmusról van szó, hanem bolsevik diktatúrában a judeo-bolsevik "zsidóság" által érdemtelenül megszerzett, gazdasági, kulturális, közéleti és média, stb. monopólium görcsös és hisztérikus megvédelmezéséről. Ennek elvesztése miatti liberális-urbánus zsidó aggodalmakról. Ezen aggodalmak holokausztozással történő leplezéséről.
    BIZONY EZÉRT ORDÍTOZNAK? LÁZÍTANAK, PROVOKÁLNAK? TÜLEKEDNEK.
    Vegyék elő a Tórát, a Sulhan Aruchot, a zsidó szokásjog gyűjteményét. Tanulmányozzák a zsidó nacionalistákat, akik megteremtették a demokratikus zsidó régi-új nemzetállamot. Járjanak a zsinagógákba. vegyenek részt a zsidó hitközösségek életében. Legyenek boldogok és jó zsidók. Ha túlteng bennük az energia, akkor aliyázzanak és építsék saját zsidó nemzetállamukat. De ne pofázzanak bele mindenbe, ami nem rájuk tartozik. Legalább is nem a saját történelmi és etnikai eredetközösségükre. Rögeszmés liberális sipítozás helyett véssék az agyukba JIRMIJAHU nagy próféta intő szavait, amely megtalálható Jeremiás könyve 29. fejezet 7. mondatánál
    "וְדִרְשׁוּ אֶת-שְׁלוֹם הָעִיר, אֲשֶׁר הִגְלֵיתִי אֶתְכֶם שָׁמָּה, וְהִתְפַּלְלוּ בַעֲדָהּ, אֶל-יְהוָה: כִּי בִשְׁלוֹמָהּ, יִהְיֶה לָכֶם שָׁלוֹם. "
    Ez fonetikusan héber nyelven így hangzik:
    (Askenázi) "V’Dirsu Esz Solajm hoir aser higlészi eszhem somo vöhiszpállu báádo el - Adonaj ki bislajmo jihje lohem solajm".
    (szefárd) V'darsu et salom hair aser higleti etchem sama v'hitpallelu baado el - Adonaj ki beslomo jihijelachem salom."
    Vagyis magyarul: "És keressétek azon város békéjét, ahova számkivettettelek és imádkozzatok érte az Örökkévalóhoz; mert az ő békéjében lesz számotokra is béke.”
    Vagy más fordításban:
    "És igyekezzetek a városnak jólétén, a melybe fogságra küldöttelek titeket, és könyörögjetek érette az Úrnak; mert annak jóléte lesz a ti jólétetek." http://i.imgur.com/O5Y3TjT.jpg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, ma megint tartunk bolondok napját, pár tipikus Gecista biorobot kommentjét fölengedem, annak bizonyítására, hogy lábon is kihordható az agyhalál.

      Törlés
    2. Gábor remélem sok ilyen napot nem tartasz.Hagyod, hogy a bolondok szabadon garázdálkodjanak.

      Törlés
    3. AZ A HELYES HA MEG VAN A VALLÁS GYAKORLÁS LEHETŐSÉGE IS , DE NEM KELL AHHOZ ISTENFÉLŐNEK LENNI , HOGY VALAKI TISZTESSÉGES EMBER LEGYEN !!!

      Törlés
    4. Sokat nem, de néha élvezet nézni a tehetetlenül ökölbe szorult arcberendezésüket :D

      Törlés
    5. Ezek szerint volt aki ezt a hányást elolvasta.
      Részvétem!

      Törlés
    6. Szeretnélek megnyugtatni Attila! A medúzák 25 milliárd éve jól el vannak agy nélkül! Ön kedves Attila ezt a pár évet simán kihúzza így!

      Törlés
  6. NEM ORDITOZNI ! NORMÁLISAN ÉLNI SZERETNÉNK !!!NEKEM 70EN ÉVESEN VANNAK EMLÉKEIM ARRÓL , HOGY LEHET JÓ KEDVÜEN TISZTESSÉGESEBBEN IS ÉLNI !!!

    VálaszTörlés
  7. Köszönjük Szabó! Remélem sikerrel jártok, és te leszel a kormányfő.
    Már nagyon várom a sok menekültet Budapest utcáira! (Irónia)

    VálaszTörlés
  8. Gábor!Ritkán mondok Neked ellen,de akkor nagyon! Az agyhalál nem hordható ki lábon! (esetleg fotelban) :D
    Ez a Karatnai Bodó Attila na ez mindent vitt,már kezdem azt hinni,hogy ő maga a "geci" és nem volt rest egy kamuprofilt csináltatni!

    VálaszTörlés
  9. nemóvatos ma meg nem "tàmogatott".
    Csak nem beteg? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bár debilnek az a tézise, hogy Te a csajom vagy, aki csak ezért írogat ide. :D

      Törlés