2016. március 6., vasárnap

ElmenTEK a picsába!

A Diktátor alávaló alattvalója, Hajdú János TEK Góré tegnap védett személy jelenlétére hivatkozva lezárta a Múzeum körutat. Ismerős a szitu: épp egy éve tették ugyanezt velünk a Kossuth téren, lebontva a sátrainkat, minket meg elszállítva. Összefoglalom, mi a teendő ellenük.
Bevallom, meglepett ez a történés, ugyanis politikai hiba a Narancsmaffiától. Egészen eddig a pontig ugyanis Büki Zoli tüntetése semilyen veszélyt nem jelentett Orbán önfényező Múzeumkertezésére. Ott lesz tízezer Narancsrobot, mellettük párszáz demokrata, kettejük között háromszoros rendőrsorfal: nem egy nagy kaland, sima ügy a számukra, még jól is jön ki belőle a Diktátor: lám, mily sokan vannak Ők, s mily kevesen az ellenük levők. De mondom: ez volt EDDIG. Ám mióta az esernyős tüntetés Kockásinges Forradalommá érett, és ismét tízezrek várhatók a délutáni tanártüntetésre, hibát hibára halmoz a Felcsúti Gazda, és csicskaserege. Innentől ugyanis MINDEN keménytökű demokratának kutyakötelessége kimenni a Zoli tüntetésére, szembemenve a Diktatúrával, és bevállalni, ami ezzel jár. A Demokrata Ellenállás egészen tegnapig CSAK a délutáni tanártüntetést támogatta, épp azért, amit leírtam az előbb: nem tesz jót a demokratáknak, ha a Narancssajtó egész nap azt mutogatja: tízezer Orbánfan és csak párszáz demokrata. De ettől a perctől minden megváltozott: innentől természetes, hogy TÁMOGATJUK a délelőtti tüntetést is, és ott is leszünk, harcrakészen.


De nem eszik azért olyan forrón a kását. Mint a felvezetőben mondtam: épp egy éve UGYANEZT csinálták meg velünk ugyanezek, így van némi plusztudásom az ügyben, meg is osztom gyorsan. Jogerős Kossuth téri állandó tüntetésünket oszlatták föl éjszakai rendőrakcióval, TEK határozatra hivatkozva készenléti rendőrök és a BRFK odarendelt tisztjei. Csakhát mivel ez velünk jópárszor megtörtént, így aztán a TASZ fölvállalta ügyünket, és a folyamatosan zajló bírósági eljárásoknak már van is eredménye. Az egyik perben direktben a TEK lett tetemrehívva: e per célja annak megállapítása, hogy melyik rendőri szerv mire jogosult ilyen esetben. Merthát a Kossuthon, mint a videóban is látható, mindegyik hivatkozott a másikra, ugyanis három különböző szervezetről van szó: TEK, Budapesti Rendőrfőkapitányság (BRFK), Készenléti Rendőrség. Egy év alatt megtapasztaltuk, hogy még a Bíróság is erősen húzódozik, ha a TEK-kel kell szembemennie, dehát Diktatúrában élünk, tulajdonképpen már az ilyen lapításban sincs semmi meglepő. De vissza a TEK elleni perhez: a bíróság kimondta: NEM A TEK dönt arról, hogy mely intézkedéseket szükséges megtenni. A TEK elrendel, de a BRFK mérlegelési jogkörébe tartozik annak megítélése, hogyan teremti meg egy jogerős tüntetés, és a védett személy biztonsága közötti EGYENSÚLYT. Ez pedig KULCSFONTOSSÁGÚ fejlemény.


Büki Zoli délelőtti Múzeumkörutas tüntetése ugyanis jogerős. A TEK ezzel szemben elrendelt egy biztonsági zárat ugyanoda védett személyre hivatkozva. Ám a TEK nem tehet semmit ezen kívül. NINCS semmiféle jogosítványa tüntetési területen, csak akkor, ha valóban terrorveszélyes helyzet van. De mivel a Terror Törvénye lekerült a napirendről, így pusztán bemondásra nem lehet terrorveszélyre hivatkozni. Gyülekezési joggal védett helyszínen, tüntetők között a TEK-nek a valóságban semmiféle hatásköre nincs, KIZÁRÓLAG a BRFK egyenruhásai járhatnak el. Nekik kell megteremteni a gyülekezési jog, és a biztonsági intézkedések közötti egyensúlyt, tekintettel mindkettőre, és különösen arra, hogy a gyülekezési jog alkotmányos alapjog, míg a védett személy mozgásszabadsága nem az. Magyarul: a védett személynek is mozgása során figyelembe kell venni a jogi környezetet, ha valahol ott egy jogerős tüntetés, akkor azzal együtt kell élnie, SEMMIFÉLE előjogokkal egy átlagpolgárhoz képest ilyen esetben NEM rendelkezik.


Úgyhogy tessenek jól figyelni: a TEK hangzatos bejelentése egy LUFI. Senkit nem állíthatnak meg, motozhatnak át, nincs erre ugyanis hatáskörük egy tüntetésen. Egyet tehetnek, amit a címben írtam: elmenTEK a picsába! BLÖFF az egész, aminek célja a megfélemlítés, a tüntetők távoltartása. Ám ez egy kapkodó baromság részükről. Ugyanúgy, mint a lengyel széljobber szabadcsapatok tömeges iderendelése. Nem lett volna jelentősége a Büki tüntetésnek, a délutáni tanártüntetés lett volna a nap igazi csúcspontja, de innentől már mindkettőt kiemelt figyelem fogja kísérni. Innentől ugyanis a délelőtti tüntetésnek is lett igazi küldetése: bemutatni élőben a Diktatúra valóságát. Mert mint mondtam föntebb: a TEK-nek semmiféle hatásköre nincs tüntetésen, ha mégis aktívkodnak, jogszerű szembeszegülni az intézkedésükkel. És azt javaslom innentől MINDENKINEK, aki kibír egy nap két tüntetést is: jöjjön a Múzeumkerthez is, ne csak a Tanártüntetésre. És készüljön föl, hogy ott rendőri erőszak lehet, amivel szembeszállunk, hogy saját bőrünkön mutassuk meg az Országnak: EZ ITT DIKTATÚRA. A Demokrata Ellenállás pedig ettől a pillanattól támogatja Büki Zoli tüntetését. Mert ha a zsidókat bántják, zsidók vagyunk, ha a cigányokat, akkor cigányok vagyunk, ha bárkit, akkor bárki vagyunk.

Ott leszünk.


8 megjegyzés:

 1. Szia!Én veletek 15-én!Legyen ez a Magyarok ünnepe!

  VálaszTörlés
 2. A magyarokról miért feledkeztél el? azokat már nem is bántják,vagy azok csak akárkik !? Neked... Miért is ?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. magyaroknak írt magyarul, egy magyarországon zajló magyar ügyről.

   Törlés
 3. .........MINDENKINEK EL KELL JÖNNI A TÜNTETÉSRE!
  .........ne csak a BIRKÁK BÉGETÉSÉTŐL legyen hangos az ünnep!-hanem a NÉP hangjától!-TAKARODJÁL ROHADÉK DIKTÁTOR!
  ..........először elszámoltatunk!-utána leszámolunk!

  VálaszTörlés
 4. Nekem a több helyen való tüntetéssel van egy kis fenntartásom,hiszen nem jó megosztani az embereket,(inkább elosztanit kellett volna irnom)Ha azt akarjuk ,hogy nagyot szóljon,egy helyen kellene a sok embernek lennie,azzal már a BRFK se tudna mit kezdene,de így! Egységben az erő,ezt nem értem a szervezők miért nem akarják belátni,több kis tüntetés nem lesz nagy durranás. Egyeztetni kéne a szervezőknek,és nem szétosztani a tömeget.

  VálaszTörlés
 5. Szerintem ilyen körülmények és a hatalom ilyen pofátlan, beszari, jogszerűtlen, ámde gátlástalanul hatékony magatartása közepette, hagyni kellene a buggyantakat magukban, magukat ünnepelni. Kár xarral birkózni mert az ember maga is xaros lesz és energiát fecsérel, továbbá a résztvevők közti létszámkülönbség (Tuareg és Büki minden lelkesítése ellenére) látható és a kormánypropaganda által eltúlozható lehet. Egy (akár kiprovokált) erőszakos esemény a délutántól riaszthat el hezitáló szimpatizánsokat.
  Ilyen alkalom, hogy délután kockárdás, esernyős (ellen)tüntetés tartható, egyhamar nem lesz. Csak itt kellene tömeget produkálni, a buggyantakra meg gondolni sem.

  VálaszTörlés
 6. A Parlament előtti területen október 20-án emelték a kettős kordont, a központi állami megemlékezésen részt vevők biztonsága érdekében. A területet október 23-án nyilvánították műveleti területté, miután a rendőrök kiszorították a téren lévő tüntetőket.

  Gergényi Péter budapesti rendőrfőkapitány október 24-én jelentette be, hogy a parlament biztonságos működése érdekében műveleti terület marad a Kossuth Lajos tér, ameddig csak szükséges.

  VálaszTörlés