2015. december 5., szombat

Az én k.anyámat

Nem én nyomogatok igen gombokat Fideszmutyikhoz. Sem a Parlamentben, sem az önkormányzatokban. A Demokratikus Koalíció teszi ezt, csak rögzítsük, mielőtt kiderül: én volnék a felelős a DK elrothadásáért. Bocsi, de Önmaguknak köszönhetik.




Teccenek ismerni az Orbáni logikát. Nem az a baj, ha lopnak, csalnak, hazudnak, hanem ha az nyilvánosságra kerül. Olyankor a szcientológusok által bevezetett kommunikációs technikát pörgetik ezerrel: dobjunk be más témákat, sokat, beszéljünk azokról, tereljünk, csúsztassunk, írjunk lejárató kamucikkeket arról, aki kimondta az igazságot. Ez a módszer egy ideig sikeres, aztán persze később átlátja mindenki, hogy sima mellébeszélés, aminek egyetlen célja van: elfedni az igazságot. A szcientológusok hálisten pusztulnak már rendesen, a Fidesznek is egyszer vége lesz, bár ha van profi hazudozó alakulat, akkor Ők azok. Egy ideje azonban, akik figyelik a különböző pártok médiajátszmáit, láthatják: újabb szcientológus kommunikációt alkalmazó párt keletkezett. Igen, a DK. Ezernyi példa van erre, Gréczy Zsolt ennek a mestere, mint pártszóvivő. Bármilyen kínos história van, azonnal megkezdődik tökmás témák szétbeszélése, a kritikusok elhallgattatása. Van hozzá egy ugyanolyan csapata, mint a Fidesznek a Lendvay utcában Kocsismáté keze alatt: falkában szaladgálnak a neten, minden helyre bekéredzkednek, majd elkezdenek vadul trollkodni, ha találat éri a Kékszektát.


Jó, mondok példákat, bár folyamatosan megfigyelhető a jelenség bármerre, akár ma is, holnap is. Bármikor. Itt van a gombnyomogatós mocskuk. Sunnyogtak, hátha nem derül ki, kiderült, izzadtak, írtak Varjú nevével hülye magyarázatot, mikor már valamit mondaniuk kellett. Aki megnézte a parlament vágatlan felvételét a szavazásról - fönn van a fészbukon ezerfelé, de belinkelem ide is -, az pontosan tudja: KIZÁRT a véletlen. Semmi kapkodás nem volt, még átlagemberek is könnyen átlátják, miről van szó, akik meg abból élnek, és régóta, hogy ott nyomkorásznak, számukra bizony kristálytiszta volt az ügy. Szóval beégtek. Reakcióik a következő sorrendben mentek: Gréczy teleposztolta a fészbukot Varjú magyarázkodásával, aztán mikor észlelték, hogy még a DK-szimpatizánsok fele is kibukik a nyilvánvaló hazugságtól, egyszercsak eltüntették mindenünnen. Tipikus Fideszhúzás: nem is volt ilyen, nem tudjuk, miről teccenek beszélni. Aztán jött a következő: Kész Zoltán képviselő két hónappal korábban félrenyomott, igaz, Ő azonnal korrigált, szemben a DK-val, ami csak akkor, mikor már nem tehetett mást, mert állt a bál. De egyszercsak Gréczy, meg DK-s csinovnyikjai elkezdték telerakni a netet Kész Zoltán KÉTHÓNAPOS, anno agyonbeszélt mellényomásával.


Hahahaha. Persze nem írták hozzá, hogy ősrégi sztori, így aztán a kevésbé informáltak azt hitték: lám, Kész Zoltán is mellényomott, nem is akkora a baj. Terelés, Fideszmódszer. Aztán egyszercsak elleptek a Gréczylegények, leányok. Magánfalamra dőltek a fészbukon, és kizárólag a személyemmel foglalkoztak. A témával persze semmit, mocskos fideszügynök vagyok, egy senki, hajrádéká, csakaferi ilyesmi. Pár nagyobb kaliberű csávót is bevetnek ilyenkor, bejött a Binszki nevű szegedi DK atyaisten, hogy tájékoztasson arról, egy nulla vagyok, egy másik csoportban meg a Szabó G. Zoltán - ősszociból lett DK-s, 16 éven át volt parlamenti képviselő, oktatási államtitkár Magyar Bálintnál, elnökségi tag a DK-ban sokáig. Ő meg nemes egyszerűséggel lesakálozott. Megköszöntem Neki, tájékoztattam, hogy a szösszenetét nyilvánosságra hozom, többet mutat meg a Kékszekta valódi arcából, mint szeretnék. Mitteszisten, gyorsan törölte. Nyomok eltakarítása, tipikus Fideszmódszer. Ismét. Csakhát rutinos vagyok már a sunyi hazudozókkal szemben, így aztán azonnal mentettem a képet, föl is teszem ide, hadd gyönyörködjön a publikum a Fontosdékás mondandójában.


Aztán meg jött egy újabb DK Ultra. Ő meg egyenesen meg akart vásárolni. Nem vicc, mentettem azt is, föl is rakom. Azt mondta, hogy régi támogatóm, és ha leszállok a DK-ról, akkor támogat tovább, mert egy ideje nem teszi, csalódott bennem. Megintcsak: hahahaha. Mennyi véletlen történik ily hirtelen, nemde. Mennyi Fideszmódszer. Csakhát nem Ők, hanem a DK csinálja. Úgyhogy el is neveztem Őket Kékfidesznek, moralitásuk, kommunikációs gyakorlatuk tökéletesen másolja a Habony által bevezetett őshazug technikákat. Be kell valljam: oknyomozóként szeretem ám az ilyesmit. Hazugságra épített szekták ugyanis kiszámíthatóak: egy bűn eltussolásához még több bűnt követnek el, nincs más dolgom, mint megírni a valóságot, aztán várni, ahogy leleplezik saját valódi arcukat. Így járok el mindig a Fidesszel, meg minden hozzá hasonlóval, tehát a DK-val is innentől. Van azért némi reménykeltő dolog is Kékfideszék gombnyomogatása következtében: rengeteg DK szimpatizáns látta hirtelen meg, kikben is bízott eddig, összeállt nekik egységes képpé a sok eddig érthetetlen mozaik. Kemény, és elvi viták mennek a DK csoportjaiban, a szektafanatikusok persze már a szimpatizánsokat is gyalázzák, próbálják elhallgattatni, meg dobálják kifelé Őket. Ez meg jó, mert rengetegen saját maguk élik át azt, amit mi a Kossuth téren, meg azóta is: a DK csak méretében különbözik a Fidesztől, semmi másban.

Kékfidesz.


5 megjegyzés:

  1. Orbán elérte, hogy program ismertetése nélkül megválasztották. Ennyire azért nem lehetünk ilyen hülyék, bár megjegyzem én sohasem szavaztam a fideszre, mert eleve utálatos társaság, csak rájuk kell nézni. De a kdnp se tartozik a kedvenceim közé. Mocskos uszítók. Vén faszok. Álom lenne egy olyan országban élni, ahol nincs egyetlen egy darab párt sem. Megszűnne a pártfinanszírozás, ami a korrupció egyik melegágya. De lenne egyetértés abban, hogy hova haladjon az ország, - csak haladjon már előre - nem a plakátokon hirdetett szövegre gondolok (Magyarország jobban teljesít). Nem lenne éhezés, de lenne jó iskolarendszer, ahogy nagyapáink is megtanultak írni, olvasni, és aztán kit mi érdekelt, annak irányában tanult tovább. Vagy, mint ahogy Lázár János mondja - a föld - nagy hatalom. Meg lehet művelni, terem, s mindjárt van mit enni. Én egy álomországban szeretnék élni, de amikor felébredek, akkor azt látnám az utcán, hogy az emberek újra megtanultak mosolyogni, nem szidják a politikát, benne az embereket. Segítik egymást, nem irigykednek. Remélem az álmom teljesül.

    VálaszTörlés
  2. Gábor csak annyit a tényekhez, hogy az előterjesztést (T7918) 113 igen, 5 tartózkodás és 62 ellenszavazattal fogadták el. A Módosítást (T7918/2) 119 igen és 62 nem szavazattal fogadták el.
    Mivel ha jól tudom a DK-nak csak 4 képviselője van, így még másvalaki is átállt az igennel szavazók közé.
    Természetesen semmi jelentősége a törvény elfogadását illetően, az ide-oda szavazók létszámának, csak a DK-t minősíti az eset.

    Gyula Bakk álmához szívesen csatlakoznék, ahol NINCS képviselő pártszínnel ellátva, hanem csak a körzetben ott élők szavazata, szimpátiája dönti el, hogy ki lesz a KÉPVISELŐJÜK és csak nekik tartozik felelősséggel. Természetesen nincs egyetlen választott testületben sem pártokra alapított frakció, csak legfeljebb "téma" szerinti csoportosulás.
    Törvényt önálló képviselői indítványra még csak tárgykörbe sem vehetne a Parlament, csak az illetékes Minisztérium nyújthatna be.

    Rend mikor lesz Magyarországon azt nem tudom, de a következő 20 évben biztosan nem sajnos.

    VálaszTörlés
  3. Mesteri leleplezése, a hazugság módszertanának.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon egyet tudok érteni Gyula Bakkal. A mai magyarországi viszonyoknak a legnagyobb problémája a kialakult "pártfüggőség". Szeretnék végre olyan országban élni, ahol nem a pártérdek határozza meg, hogy egy képviselő mire szavaz igennel, hanem a szakmai tudás, a lelkiismerettel szorosan karöltve. Már az is nagy előrelépés lenne, ha eltörölnék a választáson a listás szavazást, és csak egyénileg lehetne a parlamentbe, önkormányzatba bekerülni. Mindezt össze kellene kötni a visszahívhatósággal. Ez talán közelebb vinné az országot az élhető kategóriához.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A párt (szurkolói közösség, vallás, szakkör....) manapság azért jön létre, hogy a vezető "elitjének(???muhaha) kényelmes dolga legyen két ---lehetőleg minél ritkább vagy távolabbi--- megmérettetés (kongresszus, tisztújítás...) között. A mai parlament is (mentelmi jog, visszahívhatatlanság, szabad mandátum 4 évre, jó fizetés költségtérítéssel....)mind ezt célozzák. És lám van akiknek ez baromira bejött.
      Még a bloggazda is rövid időre besétált ebbe a posványba, de szerencsére nem süllyedt el benne és mint (egyelőre) "magányos mesterlövész" ér el (egyelőre) nem leterítő erejű találatokat.
      "Lövész" klubok kellenének ahol a minőséget az állhatatos nyugodt célra tartás, a találati készség, képesség, jelenti. Ahol a legjobb lövő áll az élen és nem az akinek lövészetvezetői oklevele van. Hatásos össztűz csak így hozható létre.
      Bocs a képzavarért!

      Törlés