2016. január 13., szerda

A Terror Törvénye

Befordult a sarkon a totális diktatúra újabb fekete autója, és gyors ütemben közeledik. Jön a terrorveszélyre hivatkozó újabb Diktatúra Törvény. Terrorveszély épp nincs, de majd Ők csinálnak terrort, akárki meglássa.




Jómagam, Bartus, meg még páran jóideje írogatunk arról, hogy ez itt egy szépen fejlődő fasiszta diktatúra. Médiaeinstand, nagyipar, mezőgazdaság megszerzése, erőszakszervek, igazságszolgáltatás maguk alá gyűrése, szabadságjogok szisztematikus letiprása, a gyülekezési jogtól a véleményalkotásig. Írogatjuk, írogatjuk, megy is a bólogatás, okosak a fiúk, oké, de azért már csak nem ekkora a baj, rémeket látnak ezek. Aztán szépen, ahogy a Narancs megy az égen, MINDEN bekövetkezik, még az ütemezésben is eltaláljuk a frankót. Tarlós örökbecsűjével: ami sárga, mint egy kacsa, totyog, mint egy kacsa, és hápog, mint egy kacsa, az kacsa. Más nem marad fönn Tőle, de már ezért érdemes volt élnie, idézgetni fogjuk, míg a világ világ. Szóval ami pont olyan, mint egy szépen felnőtté érő Fasiszta Diktatúra, az biz Fasiszta Diktatúra, kezitcsókolom. Vagy mondhatnám: Jóreggelt kívánok. De nem mondom, mert már régóta nincs reggel, inkább kezd elviselhetetlen déli forróság kialakulni. Narancsbőrt okoz lassan az Országon a mind direktebb Narancssugár.


Szóval mi páran mondjuk előre, lépésenként levezetve, mi miért történik, és mi következik, aztán percekre rá megindul a maszatolás. Nem a Narancssajtóból, tőlük a mindenfasza cikkek dőlnek, hanem az "ellenzéki" médiából. Kvantummechanikai összefüggésekig erőlködnek össze hülyeségeket, hogy valahogy elmagyarázzák: ne tessenek félni, nemis úgyvanazám. És minden ilyen lépéssel gyengítik a Nép józan ítélőképességét, szorgosabban mentegetik a Rezsim szarháziságát, mint a Narancsmédia. Hogy miért? Egyszerű. Az "ellenzéki" média nagy része régi, bejáratott, közös megélhetésen alapuló baráti kapcsolatokon nyugszik. Mindig volt megbízás, hirdetés, miegymás a korábbi kormányok alatt, csak azt kellett írni, amit mondanak a magas minisztérijumbul, és akkor jön a lóvé. A bértollnokot sem Orbánék találták föl, volt-van belőlük elég a "mioldalunkon" is. És ilyenkor, mikor újabb töknyilvánvaló diktatúra építési lépés jön, gyorsan polírozniuk kell a pöcegödröt. Nehogymá a Nép rájöjjön: Diktatúra van, merthát akkor föltenné a kérdést a parlamentben melegedő "ellenzéknek": mit kerestek Ti ott bent? Miért vagytok Orbán kesztyűbábjai egy mocskos demokráciaszíndarabban?


A Diktatúra lépésenként, előre precízen megtervezetten épül. És ebben a Tervben ott vannak kulcsszereplőkként az "ellenzéki" pártok is. Védik nehezen megszerzett parlamenti székeiket, dehogy mondják ki: ez itt Diktatúra, mert akkor ki kéne jönniük, oda a fizetés, a kapcsolati, meg médiabefolyás. Az Alkotmány kinyírása, az illiberális állam bevezetése, a migránsügyi szükségállapot, és most a terrorveszély hasonló, mindenre Orbánnak közvetlenül felhatalmazást adó gumiparagrafusa: úgy mentek át, mint kés a Narancshőben megpuhult avas vajon. A forgatókönyv Habony asztalán mindig ugyanaz: jön a következő szabadságjog-kinyírás, jönnek páran, akik elmondják, Diktatúra épül, aztán jön a parlamenti "ellenzék" háttérsajtója, hogy készségesen elmagyarázza: áááááá, dehogy. Jön pár "ellenzéki" sajtóközlemény, hogy mosmáaztán denagyon tiltakozunk, verik a mellüket, hogy ellene szavaztak, hűűűűha. Remek. Aztán a törvény jogerőre lép, a "honatyák" meg üldögélnek tovább, és várják békésen a következő adagot, mikor megint lehet majd közleményt kiadni újabb hűűűűhával.


Ocsmány játék ez. Ocsmány a Fidesz részéről, de Őket pontosan ismerjük: ilyenek. Ocsmány a kollaboráns parlamenti "ellenzék" és sajtóudvara részéről, mert még mindig vannak, akik rájuk hallgatnak, és inkább hisznek nekik, mint a saját józan eszüknek. Ezt a Diktatúrát együtt építik, kalákában, és most újabb emeletet húznak a szépen magasodó villára. Megmondom, kik lesznek azok a terroristák, akikre a TERROR TÖRVÉNYE vonatkozni fog. Én. Büki Zoli. Sándor Mária. Szóval azok, akik nemcsak otthon lóbálják, hanem próbálnak valami ellenállást összehozni. A Terror Törvénye alapján a Kormány - ez persze Orbán, ugye világos - bármilyen gyülekezést betilthat, korlátozhatja a sajtóforgalmat, kijárási tilalmat vezethet be, ésatöbbi. Ez már Chile, nem Európa. És persze azokra fogják vonatkoztatni, akik gyülekeznek, mindenféle lázító dolgot írnak, mondanak: ránk, ellenállókra. És szépen bezsuppolnak minket, és mindezt a kollaboráns parlamenti Műellenzék éppúgy csendes mosolygással fogja végigasszisztálni, mint tették korábban Kossuth téri állandó tüntetésünk ötszöri rendőri feloszlatásánál. Ha hagyod, Demokrata Honfitársam. Mi ugyanis NEM FOGJUK tiszteletben tartani a Diktatúra Törvényét, mivel nem fogadjuk el a Diktatúrát magát. Úgyhogy Rajtad áll.

Mi ott leszünk.


1 megjegyzés:

  1. nagyon igaz és nagyon jó írás ez a szomorú valóság ez az ellenzék még jól is jön Viktornak mert így mutogathatja itt van ellenzék, meg is szólalhat, és ők beszélnek csak éppen nem a lényegről és igen féltik a kis széküket és féltik a holnapot mert holnap is ott akarnak ülni és megkapni a jussukat

    VálaszTörlés