2016. április 28., csütörtök

Népharag

Ha az Orbán Rezsim sokmillió kárvallottja egyszer megindul, ott nem lesz pardon. Nagyjából 8 millió ember szenvedi el nap mint nap a Felcsúti Gazember népellenes bűntetteit. De vajon miért nem mozdulnak?




Valójában rémegyszerű a válasz, csak kevesen mernek vele szembesülni. Pedig előbb-utóbb mindenki kénytelen lesz. A Rezsim ugyanis halad tovább, lépésenként a Totális Diktatúra felé, felveszik még a következő két évben az Európai Uniós támogatások ezermilliárdjait, aztán távoznak Kelet felé. Csak sajnos velünk együtt, mert az egész országot viszik magukkal. Már ha hagyjuk. Mindenki tudja mostanra, hogy ezek Gazemberek? Igen, mindenki tudja. Még a sajátjaik többsége is. Utóbbiak persze találnak mindig ürügyet, hogy önfelmentést gyakoroljanak: meggyőzik magukat, hogy mindenki gazember, tehát nem akkora baj, ha a Talajmenti Hérosz, a Gecisten is az, sőt, az egész országot bűnbandává formálja. De az utóbbiak csak kétmilliónyian vannak, nyolcmillió ember azonban nem szeretné, ha a Maffia lenne az életeszmény. De nem mozdulnak. És azért nem mozdulnak, mert erre rendszeresen megkérik Őket. Ők Orbánra nem hallgatnak, gyűlölik, hidegen és életveszélyesen. Ők azokra a szirénhangokra hallgatnak, amik folyamatosan azt susmorogják: van békés megoldás a Diktatúra eltakarítására.


Tisztázzuk: NINCS. Ötezer évnyi ismert világtörténelemben SOHA nem sikerült önkényuralmat választásokon leváltani. Azért nem, mert önkényuralom. Minden lehetősége megvan, hogy olyan szabályok szerint játsszon, amilyenekkel akar. Ha látják, hogy simán nyerik a választást, akkor megtartják, ha veszélybe kerülne egy voksoláson a látszólagos többségük, akkor meg nem tartják meg. Annyit mondanak: SZÜKSÉGÁLLAPOT, és határozatlan időre elnapolják a választást. És akkor mit tesz a Nép? Az attól függ, mit mondanak Neki. Ha folyamatosan azt sulykolják azok, akik a csapból is folynak a tömegmédiában: ne tessenek csúnyaságot csinálni, csak békésen, szépen, nehogy egy csepp vérbe is kerüljön, várjuk meg a választást, akkor várni fog. Hideg gyűlölettel, de reménykedve. Hátha lesz választás, és akkor majd le lehet váltani a Diktátort. De NEM lesz. Illetve csak akkor lesz, ha azon előre látható a Rezsim sima győzelme. Akkor persze azonnal és örömmel, mert minden Önkényúrnak jólesik, ha a demokrácia álruháját veheti magára.


Mindeközben népirtás folyik. A szétdöntött országban, ahol semmiféle jogi és egzisztenciális biztonság nincs, egészségügy, szociális ellátórendszer porrázúzva, honfitársaink ezrei haltak már bele eddig is az Orbánkorszakba. Kérdem én az egy csepp vért se pazaroljunk hamis prófétáitól: a belehaltak vére nem számít? Egy embert öt liter vér állandó keringése tart életben. Sokezer áldozat ötliter vére vajon mekkora tavat képezne a csendre intők, választásokra sunnyogók parlamenti fizetésből, meg a vele járó himihumi mellékesből épített kertjében? Minden egyes nappal, amíg a Felcsúti Gazember kezében az ország, újabb és újabb ötliter vérekkel kell elszámolni a választásokkal hitegető hazugoknak. Orbán fölépítette a fortályos félelem rendszerét, az emberi gyengeségre és belenyugvásra alapozva. Ám mit sem érne ezzel, ha a vele szemben állók folyamatosan ébresztgetnék a Népet. Elmondanák az IGAZAT: nem lehet Diktátort választásokon leváltani, csak elkergetni lehet, UTCÁN, harcos tömeggel. És nem lehet ezt megúszni: vagy FORRADALOM, vagy REZSIM ennyi a választék.


Forradalomhoz nem elég a gyűlölet. Azt már nyolcmillióan érzik Orbánnal kapcsolatban. Forradalomhoz HARAG kell. NÉPHARAG. Aki csak gyűlöl, az nem megy ki utcára, aki haragszik, az meg kimegy. Mindazok, akik demokráciát hazudnak bohóckodásukkal a Bábparlamentben, akik választási győzelemmel hitegetik a Népet: hazudnak. Folyamatosan lehűtik az ébredő Népharagot. Már rég nem lenne Orbán Rezsim, ha azok, akikre rábiztuk az ellenzékiséget, nem azzal lennének elfoglalva, hogy visszaaltassák a békés váltásról szóló hamis meséikkel az ébredő Népet. Kibírtak két évet a jólfizetett kupolás nappali melegedőben és megnyugodtak: túl vannak a félidőn, lehet megkezdeni megint a kampányolást a következő, biztosan vesztes, ám Orbánnak újabb négy évre demokratikus álcát biztosító választásokra. Akik a parlamentben melegedve a demokrácia látszatát kölcsönzik egy Diktatúrának: kollaboránsok. Akik nem megnyerhető választás illúzióját keltik: hazug HAZAÁRULÓK. És akként is kell bánnunk velük.

Mert semmi sem tart örökké.


6 megjegyzés:

  1. Bármilyen csavaros is a magyar észjárás, meg lennék lepve ha feltalálnánk a preventív forradalmat, amivel sok tragédiát (sok öt liter vért) lehetne megspórolni.
    A koleszosok folyamatosan köpködnek (mit köpködnek, vizelnek) a karbidra, csak épp nincs aki a gázt felfogja és a szikra sem jön össze ami a durranást előidézné. A parlamenti ellenzék folyamatosan szellőztet és higít.
    Hej ha lennének bányászok aki értettek a karbidhoz.
    Nekünk jogászok meg informatikusok jutottak oszt jónapot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. milyen igazak ezek a sorok!

      Törlés
    2. ..pontosan így -egyetértek veled- ahogyan írjuk. Engedelmeddel elviszem egy volt bányás városba a véleményed.

      Törlés
  2. "Már rég nem lenne Orbán Rezsim, ha azok, akikre rábíztuk az ellenzékiséget, nem azzal lennének elfoglalva, hogy visszaaltassák a békés váltásról szóló hamis meséikkel az ébredő Népet."

    Tetszik, vagy nem tetszik, ez a lényege, eszenciája, annak a rémálomnak, ami ma nyomassza egész Magyarországot. Ebből indul ki minden, ezért folyhat Magyarország kifosztása, ezért nincs választható alternatíva, árnyékkormány, ezért nincs sajtószabadság, ezért nincs demokrácia, ezért nincs igazságosság, szabadság hazánkban.

    VálaszTörlés
  3. Ennek a diktatúrának a vérszívás a lételeme. Drakulák a 21. században. A saját népük vérét szívják. Le a szipolyokkal!

    VálaszTörlés