2016. szeptember 29., csütörtök

Szükségállapot

A rendőrrobbantás óta a gazdátlan csomagok országa lettünk. Megy a hisztériakeltés, és Orbánisztánban mindennek célja van.




Bárkinek, aki legalább minimális rendészeti tapasztalattal rendelkezik, tökvilágos: a rendőrrobbantás önmerénylet volt. A Rezsim a tőle megszokott módon tömegpszichológiai fegyvert akart bevetni. Haljon meg egy fiatal, szép, toborzóplakátokról közismert rendőrlány. Lehet mutogatni a gyászkeretes képét minden Narancsmédiában, aztán lehet látványos dísztemetést rendezni épp a népszavazás napján, egész napos élő közvetítéssel. A világ legmocskosabb kampánya lett volna, de a világ legmocskosabb Rezsimjétől még csak nem is újdonság. Csakhát elbaszták. A Lány ÉL, remélem rendőrkollégáiban erősebb a bajtársiasság, mint a Hatalomhoz való lojalitás, és őrzik a kórházban, mint a szemük fényét, nehogy odabent baleset érje


Tipikus titkosszolgálati akció, aminek nyomait próbálják eltakarítani. Véletlenül épp nem voltak a helyszínen azok a hajléktalanok, akik a robbantás beugrójában éltek. Kaptak 10 ezer forintot, húzz el Tesa, elhúzott, szabad a pálya. A környék tele térfigyelő kamerákkal, furcsamód egyiken sincs semmi, ezért aztán egy szolárium webkamerájának képét teszik föl hivatalos rendőrségi videóként. Olyat persze, amin semmi sem látszik, nehogymá' az elkövető felismerhető legyen. Persze az a legvalószínűbb, hogy a horgászkalapos csóka feladata csak annyi volt: tedd le pajtás a csomagot oda, ahová mutattuk, oszt menj távolabb. Cserébe itt van tízmilla, szeva. Titkosszolgálati akcióknál alapelv, hogy senki se lássa át az egész műveletet, csak annak a rá eső részét.


Ja, meg az is, hogy bukta esetén legyen beáldozható ember. A horgászkalapos a beáldozható, ha a szolárium kameraképéről - amit direkt azért választottak a rendőrségi térfigyelők helyett, hogy NE LEGYEN felismerhető - valaki mégis beazonosítaná, akkor ráterhelnek mindent, így a VALÓDI tervezők, szervezők, végrehajtók személye fedett maradhat. Persze a legvalószínűbb az, hogy a horgászkalapos már rég nincs az országban, esetleg életben sem, mint mondtam: Ő a BEÁLDOZHATÓ. Orbán kivárt két és fél napot, addig tesztelték, milyen a Nép reakciója a robbantásra. Ha sikerül, és meghal a szöszilány, gyászkeretes képe mindenütt, valszeg kinyilatkoztatja: a migráncsterroristák voltak.


Csakhát a lány él, a kommunikációs fegyver besült, ellenben még a Narancsok nagyrészének is bűzlik a sztori. Úgyhogy kénytelen volt kijelenteni: NEM a migráncsok voltak. A gond csak az, már a Felcsúti Gazember és Bandája számára, hogy túltolták a népszavazási biciklit. Nem ismerik a jóbornak nem kell a cégér alapigazságát, annyira tele van az ország az ocsmány plakátjaikkal, hogy egyszerűen SOK. Ha Orbánnak igaza van, és rettenetes veszélyben vagyunk, akkor miért kell ennyire hirdetni, nemde. Hisz ily rettenetes veszéllyel mindenki szembesült volna maga is. Ja, hogy mégsem annyira mindennapos, és a Nép többsége mégcsak nem is látott a saját szemével migráncsot? Hát itt lóg ki a lóláb, a Nép pedig tudatalatt a helyére teszi a témát.


Jelzik egymás után a közvéleménykutatók, hogy NEM LESZ ÉRVÉNYES a népszavazás. Mozgósítja mindenét a Fidesz, már a minisztériumi ügyfélszolgálatok call-centerei is kampányolnak, és minden fidesznyik szardarab is szántja a terepet szerte az országban. De ez mind kevésnek tűnik. És a Felcsúti Maffiának megvan az a szokása, mint bármilyen más bűnszervezetnek: ha a Főnök tévedhetetlenségének mítosza összeomlik, akkor megindul a családon belül a tömeges aggódás a várható jövőtől. Merthát pontosan tudják, hogy bűnözők mind, és eljön az elszámoltatás ideje. Rettenetes kárt szenved a magabiztos Rablóbanda belső összetartása egy népszavazási kudarcnál. Meg kell tehát nyerniük MINDENÁRON.


De láthatóan NEM FOGJÁK. Egy menekülő útjuk maradt, hogy a vereséget elkerüljék: ha a népszavazást NEM TARTJÁK MEG. Lefújni csakúgy nem lehet, még vannak törvények ilyesmire, amiket Nekik is be kell tartaniuk. Presztízsveszteség nélkül csak egy módon szabadulhatnak meg a politikai öngyilkossággá vált kampánytól: ha SZÜKSÉGÁLLAPOTOT rendelnek el. Olyankor nincsenek közjogi aktusok, se választás, se népszavazás, se semmi. Önpuccshoz nincs hadsereg, mint Erdogan havernál, hát jöjjenek a gazdátlan csomagok. Esetleg még az utolsó pillanatban közülük egy fel is robbanhat. Aztán Orbán megvédi jól az Ő Népét az általa létrehozott terrorveszélytől. És kihirdeti a szükségállapotot. Ne tedd, Viktor.

Ismer már a Nép.


4 megjegyzés:

  1. Annyit fűznék hozzá, hogy azóta már nyilatkozott a hajléktalan akik több éve ott "élt" a kapualjban. Fura mód most előszőr BEVITTÉK a Szociális munkások szállásra Péntek este. A másik és legfontosabb. A két rendőr neve.... Ugyanis az ÖSSZES olyan posztom eltűnt nekem is és azoknak is akik megosztották miszerint Szabinának vérre van szüksége, fura mód tegnap elött. Tegnap bejelentették hogy kijöhetett az intenzív osztályról. Túl sok a véletlen...

    VálaszTörlés
  2. És vajon a gazdátlan csomagokat civil ruhás TEK-esek őrzik? Mert a hajléktalanok felkapják és elviszik biztonságos helyre, hátha szerencséjük van és érték van bennük!

    VálaszTörlés
  3. Az olajos rendőröket is sorra öngyilkolták , rogán kurvája ? , a sok deviza hitel öngyilkos, egészségügyi áldozatok semmi se számít ezeknek a rohadtaknak vagy az elvándorlók tömegei simán kinézem belőlük ...orbán bandája pontosan ilyen ,

    VálaszTörlés
  4. ha az olajos ügyben tisztességes rendőröket is könnyű kézzel öngyilkolták? a devizások hajléktalanok , az egészségügy ... ezekből simán kinézni hogy a szaros hatalomért ölnek is

    VálaszTörlés