2017. május 6., szombat

Levélféle a Szabó László nevű fidesznyik szardarabnak


Szeva!

Neked annyi. Nőt nem bántalmazunk. Újságírót nem bántalmazunk. Újságírónőt ebből következően fokozottan nem bántalmazunk. Nem lökdössük le a lépcsőn, nem csavarjuk ki a kezéből a telóját. Nem játsszuk a menő csávót védtelen szöszi lánnyal szemben. Ha macsózni vágysz, elmész a nyolckerbe, beállsz a Diószegi utca közepére, lehugyozol egy fekete Audit, és akkor meglesz a napi keménységi rátád. Ha érted, mire gondolok. Most híres lettél, tele van a képeddel a sajtó, és ebben én is segítséget nyújtok. Tekintsd ezt egyfajta nevelési kísérletnek.


Tudod, az a baj veletek, ifjú fidesznyik parazitákkal, hogy még rosszabbak vagytok, mint a nevelőapáitok. Titeket még a Kövérlaca is kitilt a Parlamentből, mint épp legutóbb tette. Egyszerűen lesír rólatok a gondolkodásmentes, elvet, erkölcsöt nem ismerő gátlástalan karrierizmus. Lézerjankó és Rogántóni honosította meg ezt az új létformát a Fideszben, mindenhová beültetve Titeket, asszisztens, tanácsadó, kabinettag, vagy épp vezető-helyettes, mint esetedben. Kamuállások persze mind, a főnökeitek is tudják, hogy érdemi munkára alkalmatlanok vagytok, de veletek elvégeztethető a piszkos munka.


Gucciöltöny, krokodilbőr cipő, meg egyéb kellékek. Az emberben fölmerül, hogy Kubatov áll egy pöcegödör mellett, és merőkanállal adagolja onnan a formaruhába a szart, így gyártanak Titeket sorozatban. Hozott anyagból dolgozik, értelmes fiatal régóta nem csatlakozik már a Keresztapa sleppjéhez, be kell érnie veletek. Aztán néha kibuggyan az öltönyből a barna biomasza. Mint esetedben. És ez roppant kárt okoz a pártodnak, mert pont megmutatja, amit oly nagyon szeretnének eltitkolni. Itt egy mosolyoffenzívába csomagolt diktatúra épül, aminek egyik verőlegénye megmutatta a rendszer valódi arcát.


No, de térjünk a lényegre. A rendszer, aminek Te a salakanyaga vagy, össze fog omlani. Ha tanultál volna történelmet, tudnád, miért, dehát az emésztőgödörben feloldódnak a könyvek, nemde. És kétféle módon omolhat össze: vagy békésen, vagy nem. Előbbi esetben az egész bandád bíróság elé kerül, aztán sittre. Utóbbi esetben lámpavasra. Ne tévesszen meg se téged, se hasonszőrű pajtásaidat, hogy vezettek a közvéleménykutatásokban. Ez is elmúlik nemsokára, meg a Nép passzivitása is. Vannak olyanok milliós nagyságrendben, akik választani nem mennek, de ha bosszút kell állni az egész ellopott rendszerváltásért, akkor meg igen. És akkor hajjaj.


Szóval az újságírólány bántalmazásával nem hagytál Magadnak egérutat. Nagyobb az esélye a békés Rezsiműzésnek, mint a forradalomnak, úgyhogy akár megúszhatnád pár év sittel. De csaxólok, odabent marhára nem csípik a nőket bántalmazókat. Általában a folyosó kedvenceivé válnak, és átélhetik azt a szerepet folyamatosan, melyet korábbi viselkedésükkel a gyengébbik nemnek szántak. Tartalmas és hosszú időszaknak nézel elébe. Helyedben a következőt tenném. Bevágtatnék a rendőrségre, szépen tennék egy vallomást, majd a sajtónak elküldenék egy bocsánatkérést, de mélyet és őszintét. Hátha megbocsát az újságírólány, és mindazon milliók, akik ma nagyon nem szeretnek Téged. Hidd el, a Te érdeked, hogy elfelejtsük a nevedet.

Szabó László.


25 megjegyzés:

  1. Kulturálatlan újgazdag bunkók, na ez a magyar "elit". Nem csoda, ha egyre több embernek van elege belőlük.

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok,Gábor! Jól összerakott írás!

    VálaszTörlés
  3. Sajnálom, hogy ennyire igazad van!

    VálaszTörlés
  4. Qrva jó írás,egyetértek. üdv.

    VálaszTörlés
  5. Hát Gábor-amikor neked "kollégiumigazgató" korodban egy CEUn "kiképzett" luvnya a szadba tolt volna egy magnót alkalmatlan(!) pillanatban-ugyanigy macsóztàl volna..Elèg drasztikus birtál lenni némely "hosszúcombú szőkèvel"..
    :)

    VálaszTörlés
  6. Ki ez a szuper Tasnádiné!???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Tünde!
      Egy sorstàrsad vagyok!
      :)

      Törlés
    2. Régi troll, Nagy Zoltán Péter, aztán Doncsev Tosó néven futott, van még Kovács Lajos néven is. Egy időre ki volt tiltva, de visszaengedtem, mert én vagyok élete értelme, és ennyit igazán megtehetek felbarátaimért :D Figyelmeztettem, hogy engem cseszegethet, de Téged, meg általában is másokat rajtam kívül nem, aszonta, rendben. Meglátjuk, ha betartja, marad, ha nem, akkor potty. :)

      Törlés
    3. Nyugi.
      Szolidáris vagyok a "csapattal".
      Egyébkènt "genderileg" az Eörsi Matyi is lehetnèk-bàr őt a Ràkosi Màtyas "csinálta"-szeintem..Pokolian hasonlit rà,és az anyukája a Kopasz titkárnője volt..
      Mindent te sem tudsz a "mozgalomrol"..
      :)

      Törlés
  7. A f..szfej arról ismerszik meg, hogy fidesznyik!

    VálaszTörlés
  8. Remelem Gabor van eleg vitriolod raktaron? Ki ne fogyjal belole, mert tema van boven minden napra!

    VálaszTörlés
  9. Ez nagyon jó! Előbb-utóbb vagy megdőntöd a rendszert,vagy elhallgattatnak. Én az elöbbit kívánom! Sok sikert!

    VálaszTörlés
  10. https://www.facebook.com/events/1787108864937420/?notif_t=plan_user_invited&notif_id=1494001033763859

    VálaszTörlés
  11. ez az idgbeteg böfögés legalább olyan szánalmas mint a libsik általában ....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mitől idegbeteg, mitől szánalmas az igazság fidesznyikes polgártárs?

      Törlés
    2. Mert megint hazudtok!!!!1!1111

      Törlés
  12. Hàt Gábor megint nincs egy 'szabad estéd'.
    Mehetsz állatkodni a "sajtószabadsádért",a provokàtor sorosista 444es csajert..
    Nem könnyű kenyerkereset..
    :)

    VálaszTörlés
  13. 2 milliót keres...már ezért se szavazok rájuk...

    VálaszTörlés