2014. április 18., péntek

Memória Elvtársak, memória!

Holnap reggel majd folytatom a Nyolcker MSZP által történt eljátszásának, vagy inkább átjátszásának történetét, de addig azért pár dologra reagálok. Leginkább arra, ahogy a Szegfűk most vetítgetik a legyünk barátok népmesét.

 


Kapok folyamatosan magánüzeneteket, nem keveset, amiben emeszpések próbálnak rávenni, hogy ugyan ne bántsam már szegény pártjukat. Jönnek a faldumák a baloldal összefogásának szükségességéről, meg arról, hogy lám, Ők mily kedvesen viselkednek. És akkor itt most kézifék behúz, és mondom.

Szóval először is, Kedves Szocialisták, lehet hogy Ti elfelejtettétek az elmúlt 4 évet, de én nem. Én emléxem arra, ahogy minden létező rendelkezésetekre álló erőforrással ütöttétek-vertétek Gyurcsányt. Én arra is emléxem, ahogy elértétek, hogy a DK-nak ne lehessen parlamenti frakciója. És ha nem értitek, hogy miért nincs rengeteg emberben ezzel kapcsolatban bűnbocsánat, akkor segítek: mert nem kértetek bocsánatot. Hoppp. Jó szokásotokhoz híven ismét törlitek a memóriát, és remélitek, hogy más is így tesz. Pedig nem, az az idő elmúlt, hogy elő tudjátok írni, ki mit gondolhat a liberálisok és baloldaliak közül.

Amiket írok Rólatok: tények. Megtörtént, végigélt események, amelyekre minden létező eszközömmel megpróbáltam a háttérben fölhívni a fegyelmet, éveken át. De Ti, Szocialisták, és nem más, nem a Fidesz, nem az UFO-k, hanem Ti Szocialisták söpörtétek folyamatosan szőnyeg alá  a mocskos ügyeiteket. Mást ezekért nem okolhattok, amiket az évek alatt elkövettetek, azért nem a húsvéti nyuszi a felelős, hanem Ti. És mivel semmire nem reagáltatok, ezért aztán a nyilvánosság erejével kell Titeket arra kényszerítenem, hogy változtassatok. Ugyanis nem az a bűnös, aki valamely tettekről hírt ad, hanem az, aki a tetteket elköveti. És van a rovásotokon dögivel.


Nem azért maradtok most csendben, mert hirtelen megvilágosodtatok: a baloldalon van több legitim politikai erő is, és nem ellenük kéne harcolni. Egy frászt, csak azért vagytok csöndben, mert nem tudtok mit mondani. Mert az elmúlt 4 évben folyamatosan minden szinten ismételt varázsigétek, a "gyurcsányahibás" hatását vesztette. Ne forgassátok ájtatosan a nagy ártatlan szemeiteket: ha egy körömpiszoknyi esélyetek lenne rá, hogy a Feri nyakába varrjátok a Nagy Buktát, akkor ezen dolgoznátok ezerrel. Tudjátok, memória, amit szeretnétek most mindenkiben törölni.

Azért így is megpróbáltátok, nagyon hülyének kell ahhoz lenni, hogy a semmiből jött Oláh László féle levél mögött ne lássuk tisztán a megrendelőt. Csak nem jött be. Nem a DK-nak volt Simon Ügye, Zuschlag ügye, hanem Nektek. Nagy szerencséje a DK-nak hogy még semilyen szerepe nincs az ország önkormányzatainak irányításában, mert így az is tiszta: a rengeteg helyen köztetek és a Fidesz között folyó együttmutyizásért Ti és csak Ti vagytok a felelősök. És csak egyetlen dolgot szeretnétek most elérni ezzel a hamis békepártisággal: hogy az EP választásig valahogy a fazékon tartsátok a fedőt. Hogy ne mutassuk meg az Országnak, hogy kik is az igazi felelősök a súlyos választási vereségért.


De ez nem megy, ugyanis én biztos, hogy nem táncolok ebben az Álarcosbálban. Én ugyanis pontosan tudom, hogy mit tettetek Ti négy évig. És azt is pontosan tudom, hogy most nézitek az órát, és reménykedtek, hátha a piszkos ügyeitek az EP választásig rejtve maradnak. Mert tán elértek valami értelmezhető eredményt, és akkor életben tarthatjátok a kialakított megélhetési bürokráciátokat, ami pont ugyanolyan, mint Orbáné. Nálatok már lélekből politizáló ember csak üdítő kivételként akad, mindenkiteket fizetitek az államkasszából stallumokkal, megbízásokkal, ahogy jófajta megélhetésiektől az megszokott. Ugyanúgy cenzúráztok mint a Fidesz, ismét csak saját bőrömön tapasztaltam.

De egy esetben hajlandó vagyok a szennyesetek teregetését abbahagyni, mert nagyvonalú is tudok lenni. Szépen kiáll a Mesterházy, és elnézést kér Gyurcsánytól, a Demokratikus Koalíciótól, Bajnaitól azért, hogy mindent elkövettetek a megsemmisítésük érdekében. És bocsánatot kér a magyar baloldali szavazóktól is, hogy olyan pártot épített, amelyik a megélhetési bürokraták gyűjteménye lett, és semmiféle értéket nem tart szem előtt, kizárólag a szervezett magánérdeket. Na, kedves Szocialisták, ha ezt megteszitek, akkor nem bántalak Titeket a tényekkel. Ha meg nem, akkor ne sírjatok, ne írogassátok tök fölöslegesen az emiljeiteket, meg a privát üzeneteket.

Nincs bocsánat, ha nincs bocsánatkérés.


15 megjegyzés:

  1. Igazad van Gábor,végre valaki kimondta feketén,fehéren,ami a DK tagok szivét nyomja.Gratulálok.

    VálaszTörlés
  2. mese mese esti mese ------Mesterházy megsértődik -bocsánatként átűl Gyurcsányékhoz-frakcio és senki nem veszit semmit--

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem gondolom, hogy bocsánatot kér, csak tisztázni akartam az ok okozati viszonyokat. :)

      Törlés
  3. Szép az elszántságod.De ha egy bocsánatkéréssel meg lehet venni,hmmmm......Innentől ez egy gyerekes fenyegetőzés,még ha a felajánlott egérút elfogadására semmi esély sincs.A szennyest ki kell,ki kellett volna teregetni....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Följebb írtam már válaszként, egy percig nem gondolom, hogy ebből bocsánatkérés lenne, csak jeleztem a háttérben működő szoci levelezőtagozatnak, hogy csak akkor írogassanak, ha először megtették, amit kéne, addig meg felőlem nyelhetik a kefét...

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Mesterházy és a bocsánatkérés...?

    VálaszTörlés
  6. Te megy úgy csinálsz mintha Gyurcsánynak soha semmi köze nem lett volna az MSZP-hez, soha nem volt ennek a pártnak az elnöke, miniszterelnök jelöltje stb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Volt, amíg ki nem csinálták azok, akik azóta azt csináltak az MSZP-ből, amit...

      Törlés
  7. Kósáné Magdinak volt egy elhíresült mondata: nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani. Nos az MSZP-n belül alakult Mozaik csoport miatt ezt a mondatot így kellene megváltoztatni: tisztességesnek is kell lenni!
    A kampány alatt azon kellett izgulni, hogy a Fidesz milyen leleplező - nem legyártott - balhét húz elő az MSZP háza tájáról. A Simon ügy ráégett az egész baloldalra. Valamiért az a gyanúm, hogy a Fidesz vezérkar - látva óriási előnyüket - néhány bombát még nem hoztak nyilvánosságra. A Simon ügyet is hónapokkal ezelőtt felderítették. Lehet, hogy az önkormányzati választásokra is speizolnak? Az MSZP-nek meg kellene válnia a hiteltelen, tisztességtelen elemektől, különben csendesen kimúlik.

    VálaszTörlés
  8. Remélem lesz folytatás- mivel bocsánat kérés nem lesz - Pedig nem ártana.

    VálaszTörlés
  9. Megint a szívem közepébe találtál Gábor! Gratulálok! =D

    VálaszTörlés
  10. RESPECT!

    Egyre jobban érzem szükségét, hogy beszélgessünk személyesen is! :-)
    Remélem, építő jellegű lesz. Akár itt a Szentkirályi utca - Bródy Sándor utca környékén.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Összehozzuk, de az EU választásig nem megy. :)

      Törlés
  11. "Nem az a legény, aki csak adja, hanem az, aki állja is a pofonokat!"
    Ez a mondás jutott eszembe Veled, de Gyurcsánnyal kapcsolatban is.
    Sok ilyen "magányos harcos" ha összeáll eg naaagy csapatban, képezhetnek olyan erőt, amivel legyőzhetők a ma még legyőzhetetlennek hitt nagypofájú, beképzelt pilitiKUSSS urrak,, :P

    A kommentekből ítélve: Van rá "vevő és ígény".
    A leírtakkal teljes mértékben egyetértek. /Szilárdbá'/

    VálaszTörlés